💢لزوم حمایت عملی کشورهای عربی از فلسطین
🔸حدود یک ماه از طوفانالاقصی و جنگ رژیم صهیونیستی علیه باریکه غزه میگذرد. کشورهای عربی در قبال بحران وخیم غزه موضع عملیاتی نداشته و تنها موضعگیری سیاسی اتخاذ کردند. این موضعگیری روز جمعه با انتقاد دبیرکل حزبالله لبنان مواجه شد. این نوشتار به اختصار ضمن اشاره به رویکرد کشورهای عربی درباره فاجعه غزه، بر این باور است که انفعال و خودداری از اقدام عملی کشورهای عربی در حمایت از فلسطین، یکی از مهمترین علل جنایت گسترده و ددمنشانه رژیم صهیونیستی علیه غزه مظلوم است.
💢آیا رژیم صهیونیستی توان نابودسازی غزه را دارد؟
🔹خبرگزاری "الجزیره" در گزارشی افشاگرانه، به واکاوی ابعاد مختلف اقدام اخیر ارتش رژیم صهیونیستی در اعلام هشدار به ساکنان مناطق شمالی نوار غزه جهت حرکت به سمت بخش های جنوبی این منطقه پرداخته است. اقدامی که شواهد میدانی متعدد حاکی از آن هستند که بیش از آنکه معطوف به حراست از جان غیرنظامیان فلسطینی باشد، مبین نوعی فرافکنی رژیم اشغالگر قدس و بازی با افکار عمومی بین المللی است.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید
💢در سراشیبی افول
🔹مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز پنجشنبه، پس از آنکه وزیر خارجه کوبا تأکید کرد: «بگذارید کوبا بدون تحریم زندگی کند»، با اکثریت قاطع، رأی به محکومیت تحریم اقتصادی آمریکا علیه کوبا داد که برای ۳۱ سال پیاپی اجرا میشود. رأیگیری درباره قطعنامه در مجمع عمومی ۱۹۳ عضوی، رکورد حمایت از این کشور جزیرهای حوزه کارائیب را به ثبت رساند؛ رأیگیری با ۱۸۷ رأی موافق و با مخالفت ایالات متحده و اسرائیل و رأی ممتنع اوکراین انجام شد. همچنین سومالی، ونزوئلا و مولداوی در رأیگیری شرکت نداشتند.
🔸هفته گذشته نیز مجمع عمومی سازمان ملل در نشست فوقالعاده خود درباره فلسطین قطعنامه پیشنهادی کشورهای عربی درباره درگیریهای مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی را تصویب کرد و خواستار آتشبس بشردوستانه فوری و توقف خصومتها در غزه شد. این قطعنامه با ۱۲۱ رأی موافق، در مقابل ۱۴ رأی مخالف و ۴۴ رأی ممتنع به تصویب رسید و آمریکا به این قطعنامه رأی منفی داد. قطعنامههای مجمع عمومی از نظر قانونی الزامآور و قابل اجرا نیستند، اما منعکسکننده افکار جهانی هستند.
🔹از سوی دیگر، با وجود مخالفتهای ایالات متحده آمریکا، ریاست ایران بر مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد از روز پنجشنبه (۲ نوامبر/۱۱ آبان) آغاز شد. رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل ۲۰ اردیبهشتماه سال جاری، جمهوری اسلامی ایران را به عنوان رئیس این مجمع انتخاب کرده بود. مجمع اجتماعی شورایی است که جلسات آن سالانه برگزار میشود و موضوعی ویژه را بررسی میکند. موضوع مباحث امسال، «نقش علم، فناوری و نوآوری» در پیشبرد حقوق بشر خواهد بود. نشست مجمع اجتماعی روزهای دوم و سوم نوامبر در مقر سازمان ملل در ژنو به ریاست علی بحرینی، نماینده ایران برگزار شد. انتخاب ایران به ریاست این مجمع، واکنشهای تند آمریکا را به همراه داشت.
🔸شورای حقوق بشر سازمان ملل، یکی از نهادهای سازمان ملل و از ارکان فرعی مجمع عمومی ملل متحد است که وظیفه آن نشان دادن موارد نقض حقوق بشر است؛ البته نحوهٔ انتخاب ریاست این مجمع نیز پیچیدگی خاصی دارد، به گونهای که ابتدا گروههای منطقهای باید از آسیا و اروپا و ...نامزدهای خودشان را معرفی کنند که در این مرحله یک اتفاق کم نظیر رخ داده و تمام کشورهای آسیایی و عربی، از جمله عربستان که معمولاً برای عضویت در نهادهای بینالمللی با ایران در رقابت بودند، این بار تمام این رقابتها را کنار گذاشته و نام جمهوری اسلامی ایران را معرفی کردند که این یک موفقیت برای ایران به شمار میآید.
🔹این موفقیت در حالی حاصل شد که آمریکا و شرکایش تلاش فراوانی برای ناکامی ایران به منظور رسیدن به این کرسی بینالمللی انجام دادند. فرامتن این آرا، نشانه دیگری از شکست ایالات متحده در ایجاد اجماع جهانی مطلوب خود و در حقیقت، ادامه حرکت در سراشیبی افول است.
✍🏻مصطفی علیجانزاده
#گزارشروز
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مهاجرت بیسابقه اسرائیلیها
🔹«احمد عیاش» مجری العربیه: مهاجرت بیسابقه اسرائیلیها به قبرس و یونان، بعد از حمله حماس در هفت اکتبر
🔸به گزارش روزنامه هاآرتص، همه این نگرانیها باعث شد که بسیاری از شهروندان اسرائیلی به فکر مهاجرت از اسرائیل باشند.
🔹حدود نیم میلیون شهروند اسرائیلی از محل زندگی خود و مناطق دیگر داخل اسرائیل، آواره شدهاند.
💢هدف قرارگرفتن ۲۷ خودروی نظامی در ۴۸ ساعت
🗣سخنگوی گردانهای القسام:
🔸رزمندگان القسام طی ۴۸ ساعت گذشته در محورهای مختلف ۲۷ خودروی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار داده و آسیب های کلی یا جزئی به آن وارد کردند.
🔹همچنین با گلولههای خمپاره دهها محل محل تجمع آنها را هدف قرار داده و در درگیریهای تن به تن و خسارات و تلفات زیادی به آنها وارد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمله سایبری دلیل خودزنی گنبد آهنین؟
🔹برخی رسانهها به نقل از فعالان فضای مجازی اعلام کردند، حمله سایبری صورت گرفته سیستمهای گنبد آهنین را دچار اختلال کرده و باعث شد تا موشکهای شلیک شده به جای هدف قرار دادن موشکهای مقاومت، شهرهای صهیونیستی را هدف قرار دهند.
🔸گفتنی است رسانههای صهیونیستی در چند نوبت از اشتباه در هدف گیری گنبد آهنین و سقوط موشکها در مناطق مسکونی اسرائیلی از جمله در تل آویو و ریشون لیتسیون خبر داده بودند.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
#سونامی_مهاجرت_معکوس
צונאמי הגירה הפוכה
آنچه این روزها شدیدا #سانسور شده و درباره آن گفتگو نمیشود، فرار صهیونیستها از اسرائیل است که اصلیترین #چالش_بقای_اسرائیل را ایجاد خواهد کرد.
بر اساس اظهارات
dr.Yoram (Yuri) Cohen
استاد دانشگاه
Hebrew University of Jerusalem
طی یک ماه اخیر حداقل 1.1 میلیون نفر از صهیونیستها (تقریبا معادل 15 درصد از کل جمعیت صهیونیستها) از طریق دریایی و هوایی از اسرائیل مهاجرت(فرار) کرده و به کشورهای خود بازگشتهاند.
ضمن اینکه در شرایط کنونی حداقل ۶۵ درصد از کل ساکنان سرزمینهای اشغالی متمایل و مترصد به مهاجرت از اسرائیل هستند.
پایان #نسلکشی_غزه، آغاز سونامی مهاجرت معکوس اشغالگران خواهد بود.
סוף #Gypsy -Ghaz, תחילת הצונאמי ההפוך של הכובשים