⛔️ بازخوانی یک توطئه انتخاباتی ‼️
✍️ علی اکبر صیدی
🍃🌻🍃
🔻امروزه از ترفندهای شیطانی جریانهای غیر انقلابی و معاندین، فراخوان #تحریم_انتخابات است.
🔹متاسفانه، این ترفند شیطانی، در قشرآسیب پذیر و انقلابی، اثرگذار بوده است! که ضرورت بصیرت افزایی در این مناطق را نمایان می سازد.
🔸 بررسیها، نشان می دهد که در سنوات گذشته بر اثر این تبلیغات سوء، آمار شرکت کنندگان در مناطق انقلابی- مذهبی، مثل جنوب تهران و شهر #ری، در سال ۱۳۹۶ حدود ۵۰ درصد کاهش داشته است.❗️
🔹این در حالی است که همان سال، در شمال تهران و سایر مناطق #مرفه نشین که قبلا میانهای با انتخابات نداشتند! مشارکت حدود ۵۰ درصد افزایش داشت❗️که همه شان به جریان لیبرال و غربگرا رای داده بودند‼️
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بصیرت:
🔴 استخدام مشاور جنگ روانی!
حجتالاسلام حریزاوی معاون سازمان تبلیغات اسلامی: برخی نامزدهای انتخاباتی مشاور جنگ روانی استخدام کرده اند که علیه نامزدهای دیگر هشتگ سازی کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بصیرت:
🎥ببینید | شمارش معکوس؛
4️⃣ چهار روز تا آزادی خرمشهر
.
🔅فتح خرمشهر، با تقوا به دست آمد.
▫️رهبر انقلاب اسلامی؛ ۱۳۸۱/۰۳/۰۲
🔺️سقوط آزاد #بازار_رمزارز
🔹 روز گذشته هرجومرج قیمتی در بازار رمزارزها به اوج خود رسید. در این روز، بسیاری از لیدرهای بازار رمزرارز بازده نزولی را ثبت کردند و طی یک روز، یکچهارم ارزش کلی این بازار تبخیر شد.
🔹 بررسیها نشان می دهد طی ۱۰ روز اخیر، قیمت بیتکوین بهعنوان بازیگر بزرگ این بازار، تقریبا به نصف رسید اما بلافاصله برگشت قیمت از دیروز آغاز شد.
🔹 اواخر روز گذشته، بخشی از ریزشها جبران شد، اما در مجموع یک روند نزولی قیمت در اکثر رمزارزها مشاهده شد. نکته جالب اینکه در بازاری که «دامنه نوسان» برای قیمت رمزارزها وجود نداشت، در یک روز هم کف قیمتی معلوم شد و هم بازار به یک سطح نسبتا تعادلی در ساعات بعد حرکت کرد.
🔹 کارشناسان عوامل متفاوتی را درخصوص ریزش بازار عنوان کردند. یکی از این موارد، عامل چینی بود. سه موسسه معتبر مالی در چین طی یک بیانیه، نسبت به پذیرش رمزارزها در پرداخت مالی یا ارائه خدمات هشدار دادند./دنیای اقتصاد
💥فتنه سایبری در انتخابات 1400
👈 مزدوران سایبری منافقین و سعودی ها برای جنگ تمام عیار در انتخابات ایران آماده شده اند .
مهمترین ماموریت این مزدوران تولید و اشاعه اخبار فیک و جعلی به منظور تاثیر گذاری در روند انتخابات است .این راهزنان سایبری بر خلاف سایر معاندین نظام به هیچ وجه بطور مستقیم علیه نظام خبر و محتوی تولید و پخش نمی کنند بلکه کار آنان رصد دقیق و روانشناسانه فضای سیاسی کشور بر اساس استفاده هوشمندانه از بیگ دیتاهای ( حجم زیاد داده ها ) شبکه های اجتماعی پر مخاطب خارجی در ایران و سپس تولید و پخش خبر جعلی متناسب با نتایج تحلیل کلان داده ها است.
در یک تحلیل محتوی از عملکرد چندساله اخیر این گروه ، سازو کار و فرایند زیر را در تولید و پخش و بازخورد گیری می توان دریافت:
1- رصد دقیق و دائمی فضای سیاسی اجتماعی و فرهنگی کشور و دیدگاههای گروههای سیاسی فعال از طریق تحلیل بیگ دیتاهای حاصل از شبکه های اجتماعی
2- تولید خبر، گفتگو، جعل فتوی مراجع و ... جعلی از زبان افراد و گروههای مرجع به شکلی که بسیار به مواضع و دید قدامات اگاهها و ماموریتهای این افراد و گروهها نزدیک و باور پذیر باشد .
3- بازخورد گیری از میزان تاثیر و اصلاح اشکالات احتمالی و یا ادامه دادن به روشهای موفق . جعل سخنان فرماندهی کل سپاه و جعل فتوی آیت الله نوری همدانی از مصادیق این اقدامات است.
خبرها بقدری دقیق جعل می شوند که حتی بعضا سیاسیون و فعالان رسانه ای خودی هم ناخواسته به باز نشر وسیع آن اقدام می کنند و در واقع عمدتا پخش این اخبار، ناخواسته توسط خودی ها انجام می شود. ارتقاء سواد رسانه ای یکی از مهمترین راهکارها برای مقابله با این ترفند پیچیده دشمن است.
🌠🍃
🍃
•[ #نهضت_روشنگری_ثامن 🎤 ]•
🔰 مقام معظم رهبری(حفظهالله):
✅انتخابات مظهر هر سه باوریست
که در امام وجود داشت و باید در ما
وجود داشته باشه.
هر رأیی که شما به یکی از این نامزدهای
محترم... به هر کدام از اینها رأی بدید،
رأی جمهوری اسلامی است ... رأی اعتماد
به نظام و ساز و کار انتخاباته.[۱۳۹۲/۰۳/۱۴]
🔸💠🔹
🏞 #عکس_نوشت
🔴 انتخابات،
مظهر هر سه باور امام خمینی(ره)
#ایران_قوی #ثامن #لبیک_یا_امام
#انتخابات_1400 #انتخاب_آگاهانه
◀️ نشر حداکثری #ڪانالهای_ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گروه جهاد اسلامی غزه با انتشار این کلیپ، برای اولینبار تصاویر هدف قرار دادن شهرهای اشغالی فلسطین با موشکهای مقاومت را منتشر کرد
#القدس_اقرب
#سوف_تحرر
نظارت استصوابی و صیانت از حقوق مردم/ نظارت بر انتخابات در سایر کشورها به چه صورت است؟
یکی از شبهاتی که در سالهای بعد از دفاع مقدس درباره مرم سالاری جمهوری اسلامی مطرح شد بحث ازاد بودن انتخابات بود . برخی با هجمه به شورای نگهبان قصد دارند اینگونه القا کنند که این نظارت ابداع جمهوری اسلامی است و این نهاد قصد دارد با استفاده از این امکان فضای سیاسی را محدود کرده و با خود کامگی اجازه فعالیت به تمام احزاب و گروههای سیاسی را برای مشارکت در انتخابات ندهد.
این شبهه قدیمی معمولا در هر انتخاباتی توسط دشمن و بعضا توسط اجیر شدگان داخلی تکرار میشود در این نوشتار بر ان هستیم که اولا ایا نظارت بر انتخابات ضروری است ؟ و اگر ضروری است از نوع استصوابی است یا استطلاعی. ثانیا ایا این نوع نظارت فقط اختصاص به جمهوری اسلامی است؟