eitaa logo
ثامن الحجج
23 دنبال‌کننده
22.7هزار عکس
11.7هزار ویدیو
679 فایل
📝رهبرانقلاب:( بهمن 94) شما افسران جوان جنگ نرم هستید و این عرصه بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتر وار میطلبد. اهداف کانال 💠بصیرت افزایی 💠اعتمادزایی 💠انسجام ووحدت ملی
مشاهده در ایتا
دانلود
Hadighadem: 🔹‏این نکته سعید حجاریان بخشی از فتنه‌ی آینده آنها را مشخص کرده! فتنه‌ی "مرکز_حاشیه" "حاشیه‌نشینان" همان طیفی هستند که در آبانِ ۹۸ در پِی تصمیم بسیار مشکوک افزایش قیمت بنزین، آسیب جدی دیدند و وارد اغتشاش چند روزه شدند. حالا حجاریان پیش‌خبرِ مسلح شدنِ حاشیه‌‌نشینان را رفته!
🔴 تست هزاران پس از دریافت واکسن فایزر مثبت اعلام شد! 🔹 روزنامه صهیونیستی هاآرتص: بیش از ۱۲۴۰۰ اسرائیلی طی دو هفته پس از دریافت واکسن، به کرونا مبتلا شده‌اند. ۶۹ تن از این تعداد دوز دوم واکسن را نیز دریافت کرده بودند. 🔹۵۳۴۸ تن از آنها تنها یک هفته پس از دریافت واکسن مبتلا به کرونا شده‌اند و ۵۵۸۵ تن از آنها نیز بین ۸ تا ۱۴ روز پس از دریافت واکسن مبتلا به کرونا شده‌اند.
1.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرصاد: 🎥 لحظه وحشتناک انفجار انتحاری در بغداد 🔺رئیس اداره دفاع شهری عراق اعلام کرد شمار قربانیان انفجارها در بغداد به ۲۸ کشته و ۷۳ زخمی رسیده است. 🔺وزارت کشور عراق: فرد انتحاری اول، مدعی می‌شود بیمار است، مردم برای کمک دور او جمع می‌شوند و سپس خود را منفجر می‌کند. 🔺فرد انتحاری دوم نیز پس از جمع‌شدن مردم برای کمک به زخمی‌های انفجار نخست، خود را منفجر می‌کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 لوح | انتقام حتمی است 🔺️ قاتل سلیمانی و آمر به قتل سلیمانی باید انتقامشان را پس بدهند. اگر چه به گفته‌ی یک عزیزی، کفش پای سلیمانی هم بر سرِ قاتل او شرف دارد و سرِ قاتل او هم برود، فدیه‌ی کفش سلیمانی هم نمیشود؛ امّا بالاخره غلطی کردند، بایستی انتقام پس بدهند؛ هم آمر، هم قاتل بدانند که در هر زمان ممکن باید انتقامشان را پس بدهند. ۱۳۹۹/۰۹/۲۶
مقابله پدافند هوایی سوریه با تجاوز رژیم صهیونیستی 🔹رژیم صهیونیستی صبح جمعه چندین نقطه از استان حماه سوریه را مورد هدف حملات خود قرار داد. 🔹پدافند هوایی سوریه با این حملات به مقابله پرداخته است.
☑️وضعیت سلامت ۲۱ تزریق کننده ایرانی / زمان اتمام فاز اول آزمایش انسانی 🔸مجری کارآزمایی بالینی واکسن ایرانی کرونا در ستاد اجرایی فرمان امام: تاکنون واکسن ایرانی کرونا که فاز یک مطالعه بالینی آن از نهم دی ماه ۱۳۹۹ آغاز شد، به ۲۱ نفر تزریق شده است. 🔸به جز یکسری عوارض خفیف مانند تب خفیف چند ساعته، حالت تهوع چند ساعته، درد و سوزش محل تزریق تاکنون این واکسن عوارض جدی به دنبال نداشته است. 🔸در صورتیکه ایمنی واکسن بعد از اتمام فاز اول بالینی مورد تایید قرار گیرد، فاز دوم مطالعه بالینی آن در اسفند ماه آغاز می‌شود.
17.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ باران دوازدهم از حامد جلیلی 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
👤 توییت استاد ✍ ‏همزمانی شیطنت های اخیر در تحریک هم وطنان کُرد (انتشار کلیپ هایی تقطیع شده مربوط به دوسال پیش از برنامه های تلویزیونی ) با روی کار آمدن بایدن که مُصِر بر تجزیه کردستان است اتفاقی نیست. دست های چدنی زیر دستکش مخملی دموکرات ها از خنجر آخته ترامپ خطرناک تر است. 🔸‏انفجار خونین بغداد بیش از آنکه یک آشوب تروریستی باشد یک اقدام نمادین در بازگشت جنگ به خاورمیانه با روی کار آمدن گلوبالیست ها و صهیونیست های جهان وطن است این را بگذارید در کنار توییت معنا دار حجاریان که فی الواقع یک اطلاعیه است و نیز انتقال تروریست های داعشی به مرزهای شرقی ایران
🔴 داعش مسئوليت حمله تروريستى در بغداد رو كه نزديك ٣٠كشته و ١٠٠زخمى داشته بعهده گرفته بعد BBC نه به "حمله تروريستى " اشاره كرده نه " گروه تروريستى " رسماً با خطاب كردن داعش به "گروه دولت اسلامى " بهش رسميت داده اينهمه بى شرفى رو چطورى هضم ميكنى؟