🇮🇷 #یادداشت_ثامن_۲٠ |
«جهاد تبیین»؛ مقدمهای برای اصلاح، تحول و مطالبه
🔻 تبیین بهمعنای روشنگری و بیان حقیقت و واقعیت است. آنچه در تبیین مدنظر است، زدودن غبار بدفهمی، تحریف و کجفهمی از مفاهیم و معارف انقلاب اسلامی و همچنین فهمیدن تحلیلهای نادرست، غلط و مغرضانه از رویدادها و پیشگیری از تحریف و دریافت نادرست است.
🔹جهد بهمعنای تلاش و کوشش جدی است. منتها جهادی که در اسلام مطرح است، تلاش و کوشش جدی در برابر دشمن است. نمونه برجسته آن جهاد نظامی و جهاد در میدان رزم است. البته در عرصههای اقتصادی، فرهنگی، تربیتی و ... نیز بهکار میرود.
🔹ما به تبیین اثربخش نیاز داریم؛ همانگونه که در جهاد نظامی کسی که میخواهد جهاد کند باید محاسبهگرانه و با برنامه وارد شود، تبیین هم همینطور است. حرکت آتشبهاختیار به این معنا نیست که حرکت ناپخته، خام و بدون محاسبه انجام گیرد، بلکه باید کار محاسبهشده و عقلانی باشد.
✍علی ذو علم
#جهاد_تبیین
#ماه_رمضان
@samtebasirat99
جلسه ۳۱_دکتر سعیدی_تبیین شعار سال.m4a
15.99M
══════════﷽❀ ⃟⃟ ⃟🇮🇷 ⃟✤
🔅 🇮🇷ثامن ۲۰🇮🇷🔅
🇮🇷 موضوع #نشست_سیاسی
🖋موضوع جلسه:
تبیین شعار سال و افق ها و موانع پیش روی دولت در سال جدید
🎙سخنران: استاد گرامی
جناب آقای استاد دکتر مهدی سعیدی
🇮🇷🌸🇮🇷🌸🇮🇷🌸🇮🇷🌸🇮🇷🌸🇮🇷🌸
@samtebasirat99
11.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید
▫️دشمن هزینهی دفاع از حق را بالا میبرد
▪️تنها راه دفاع از حق، سیرهی فاطمی است
سلسله جلسات #خانواده_فاطمی
🔺قسمت اول
➕منتظر قسمتهای بعد باشید
@Pakbaz_ir
@samtebasirat99
🔸حکایتی شنیدنی🔸
دو نفر از شیعیان در گذرگاهی از بغداد به مجلس بزرگی رسیدند.
پرسیدند : این مجلس متعلّق به کیست؟
گفتند : مجلس درس امام اعظم ابوحنیفه است.
راوی حکایت می گوید : رفیق من که اسمش فضل بن حسن بود و مردی متعصّب در مذهب شیعه ، و در عین حال آدمی بحّاث و با اطلاع از مبانی مذهب بود ، گفت :
من می روم و با این مرد مباحثه می کنم و تا او را ملزم و مجاب نکنم از این مکان نمی روم.
گفتم : این عالم بزرگی است و از عهدۀ بحث با او بر نمی آیی.
گفت : من معتقد به مذهب حقم و حق مغلوب نمی شود.
وارد مجلس شدیم و نشستیم و در یک فرصت مناسب ، فضل از جا برخاست و گفت :
ایها العالم ، من برادری دارم که رافضی است (یعنی شیعه است) و من هر چه می خواهم به او بفهمانم که ابوبکر بعد از پیامبر اکرم ، افضل امّت و خلیفۀ به حق بوده قبول نمی کند و می گوید : علی بن ابیطالب ، افضل و خلیفۀ به حق است.
شما یک دلیل قاطعی به من یاد بدهید که به او بفهمانم و او را به راه راست بیاورم.
ابوحنیفه گفت : به برادرت بگو بهترین و روشن ترین دلیل این است که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) ، همواره در میدان های جنگ ، آن دو بزرگوار ( ابوبکر و عمر) را کنارخود می نشاند و علی را مقابل نیزه و شمشیر دشمن می فرستاد ! و این نشان می دهد که آن دو نفر ، محبوب پیامبر بوده اند و چون آن حضرت می خواسته که آنها بعد از خودش جانشین باشند آنها را حفظ می کرد ! و چون علی را دوست نمی داشت ، طردش می کرد ؛ و به میدان می فرستاد تا کشته شود و این بهترین دلیل بر افضلیت ابوبکر و عمر است !
فضل گفت : بله من این را به برادرم می گویم.
ولی او از قرآن به من جواب می دهد که خداوند فرموده است :
«خداوند ، مجاهدین را بر قاعدین و نشستگان برتری داده و اجری بزرگ برای آنان آماده است»
و به حکم این آیه ، علی چون مجاهد بوده افضل از ابوبکر وعمراست که قاعد بوده اند.
ابوحنیفه گفت : به او بگو از این بهتر می خواهی که ابوبکر و عمر قبرشان کنار قبر پیامبر و چسبیده به قبر آن حضرت است ؛ در حالی که قبر علی از قبر پیامبر دور افتاده و در عراق است !
فضل گفت : بله این را هم به برادرم می گویم.
امّا او می گوید : آن ها غاصبانه در کنار پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) ، دفن شده اند!
برای این که خداوند فرموده است :
« ای مؤمنان بدون اذن و اجازۀ پیامبر ، داخل خانه اش نشوید…»
و می دانیم که رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) در خانۀ خودش دفن شده و آن دو نفر بدون اذن در خانۀ آن حضرت دفن شده اند و محل دفن ایشان غصبی است.
ابوحنیفه که از این گفتگو سخت ناراحت شده بود تأمّلی کرد و سپس با لحنی تند گفت : به این برادر خبیثت بگو آنها غاصبانه در خانه پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) دفن نشده اند ! بلکه عایشه و حفصه که دختران آن دو بزرگوار و همسران پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) بودند و از پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) مهریه طلبکار بودند ، پدرانشان را در مهریه خودشان دفن کردند !
فضل گفت : بله من این مطلب را هم به برادرم گفته ام ، ولی او باز آیه ای برای من می خواند و می گوید : پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) به همسرانش بدهکار نبوده است.
برای اینکه خداوند فرموده است :
«ای پیامبر ما همسران تو را که مهرشان را پرداخته ای برای تو حلال کردیم»
طبق این آیه ، پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) مهریۀ زن هایش را داده بود و وقتی که از دنیا رفت به زن هایش بدهکار نبوده است.
ابوحنیفه اندکی تأمّل کرد و گفت :
به این برادرت بگو درست است که همسران پیامبر (صلی الله علیه و آله) مهریّه طلبکار نبوده اند ، اما سهم الارث که از ماتَرَک پیامبر داشته اند و ماتَرَک (یعنی آنچه پیامبر اکرم بعد از مرگش از خود باقی گذاشته) نیز همین خانه اش بوده و شرعاً سهمی هم از آن خانه به همسرانش می رسد و چون عایشه و حفصه وارث پیامبر (صلی الله علیه و آله) بوده اند پدرانشان را در سهم الارث خودشان دفن کرده اند و بنابراین غصبی در کار نبوده است !
فضل گفت : بله من این را هم به برادرم گفته ام.
ولی او می گوید : شما آقایان سنّی ها مگر نمی گویید: پیامبر ارث نمی گذارد و خودتان حدیث نقل می کنید که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرموده است :
«ما پیامبران اصلاً ارث نمی گذاریم و هر چه از ما باقی مانده صدقه است»
پس طبق گفته خودتان عایشه و حفصه سهم الارث نداشتهاند.
به همان دلیلی که شما حضرت فاطمه علیها السلام را از فدک محروم کردید و گفتید : پیامبر صلی الله علیه وآله ، ارث نمی گذارد آن دو همسر نیز نباید ارث ببرند.
آیا دختر از پدر ارث نمی برد اما همسر از شوهر ارث می برد ؟!
سخن که به اینجا رسید ، ابوحنیفه حسابی از کوره در رفت وگفت این مرد را بیرون کنید او شیعه است و اصلا برادر ندارد.
پیشنهاد:
به عنوان هدیه ای به محضر امیر المومنین(ع) بجاست اگر این دلایل حقانیت شیعه بودنمان را حفظ کنیم، به فرزندانما
تله جنگ افغانی ایرانی.m4a
4.19M
🍃🌹🍃
#پرسش_و_پاسخ
📢شبهه: مهاجرین آمده اند ایران را ویران کنند⁉️
پاسخ را میشنویم
🎙کارشناس: محمدحسین دادخواه
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@samtebasirat99
تعامل یا تقابل با بین الملل.m4a
4.48M
🍃🌹🍃
#پرسش_و_پاسخ
📢شبهه: توسعه کشورورفع معضلات، ازطریق تعامل بانظام بین الملل قابل حل است یاتقابل⁉️
پاسخ را میشنویم
🎙کارشناس: محمدحسین دادخواه
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@samtebasirat99
🌐 پاکستان؛ از خیانت داخلی تا دخالت خارجی
📝 محمدرضا فرهادی
✅ عوامل مختلفی اعم از دخالتهای خارجی و داخلی در برکناری عمران خان نقش داشتند:
1️⃣ _ عدم تأسیس پایگاه نظامی خارجی در پاکستان: پس از خروج از افغانستان، تنها راه حفظ موقعیت واشنگتن در عرصه نظامی در مقابل بازیگرانی همچون ایران، هند و چین، پاکستان بود که با مخالفت عمران خان مواجه شد.
2️⃣ _ سفر عمران خان به روسیه: عمران خان اوایل جنگ روسیه و اوکراین به مسکو سفر کرد و این سفر با مخالفتهای داخلی از سمت ارتش و خارجی همچون آمریکا مواجه شد. این مخالفتها بهقدری شدید بود که قمر جاوید فرمانده ارتش حمله روسیه به اوکراین را محکوم کرد و این امر کاملاً متناقض با راهبردهای عمران خان بود.
3️⃣ _ نارضایتیهای داخلی: نارضایتیهای اقتصادی در بین مردم در خصوص عملکرد اقتصادی دولت، این زمینه و فرصت را برای بازیگران خارجی و مخالفین داخلی عمران خان فراهم کرد که برای سرنگونی دولت او اقدام کنند.
⁉️ اکنون این سؤال نیز مطرح میشود که آینده پاکستان در عرصه سیاسی به چه سمت و سویی خواهد رفت؟ در پاسخ به این سؤال باید گفت که:
1️⃣ _ اولاً، اگر پاکستان این رویارویی سیاسی طرفداران و مخالفین عمران خان را با آرامش پشت سر نگذارد، احتمالاً آبستن حوادث و درگیریهایی خواهد بود که با توجه به بافت سیاسی و اجتماعی این کشور، احتمالاً رنگ خون به خود میگیرد.
2️⃣ _ در ثانی، با توجه به نقش پررنگ کشورهای خارجی در عرصه سیاسی پاکستان و همراهی برخی جریانهای داخلی همچون ارتش بهعنوان قدرتمندترین جریان موجود، نهایتاً پیشبینی میشود که دولتی با گرایشهای غرب گرایانه و متمایل به ارتش روی کار آید تا شرایط جدیدی در عرصه سیاسی برای این بازیگران فراهم کند.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@samtebasirat99