بانام و یاد خدا؛ با اهداء شایستهترین سلام و احترام و با عرض تسلیت، ریختن خون بیگناهان در حرم مطهر حضرت احمدابن موسی، شاه چراغ(ع)؛
در مورد شرایط امروز اشاره به چند نکته ممکن است مفید فایده باشد:
۰۱ جامعهی ایران اسلامی وضعیتی به مراتب خطرناکتر از امروز را با افتخار و سربلندی پشت سرگذاشته است.
۰۲ ما همه نیازمند درک هنر زندگی دینی و معنا و منطق درونی آموزه های آن هستیم که به نظر می رسد به هر دلیلی تا کنون به درستی صورت نپذیرفته است.
۰۳ از گذرگاهی که از یک سو به وسیلهی کسانی محاصره شده است که خواهان آزادی بی بندوباری با خوانش فرویدی هستند و از سوی دیگر حامیان رسانهای آنسوی آبی، آنها که خواهان براندازی قدرت مستقر و نظامی هستند که با سختی و چنگ و دندان تا کنون حفظ شده، بدیهی است که به سلامت عبور کردن کاری معجزه آسا باشد.
۰۴ بنا بر نتایج برخی پژوهش ها؛ بی اعتقادی و سست اعتقادی افراد، در گرایش آنها به کارهای انحرافی موثر است!
۰۵در کلان روال جاری، برخی شارلاتانهای ربایندهی دل نوجوانان و جوانان که در خدمت و بردگی برای آمریکا تبحر یافتهاند، با سوار شدن بر امواج رسانه، در حال گربهرقصانیاند!
۰۶ کسانی که نه تنها فرهنگ ایرانی، بلکه روح خود را نیز به شیطان بزرگ فروختهاند، از همان ابتدای پیروزی انقلاب برای نابودی روح سلحشوری و مقاومت در نسلهای آیندهی ایران اسلامی به اندیشکدههای آمریکایی طرح و برنامه ارائه میکردند، در حال و آینده نیز دست از خیانت برنخواهند داشت.
#شهیدبهشتی
🔵 وقتی اسلام در پوششِ زن و مرد،
صحبت ڪردن و رفتارِ آنهـا
سخت گیـری میـڪند ،
این تنگ نظری نیست ،
بلـڪه وسعتِ نظر است !
[ اسلام ] نمیخواهد #معنویتِ انسان،در زباله دانیِ #جنسیت قربانی شود.
.
قشنگی دنیا به این که به لجن کشیده نشه..🖐🏽❌
یه دنیای قشنگ داشتیم که گناه نداشت..⚠️
هرآمدنیرفتنیدارد
جزشهادت!
شهیدکهشدیمیمانییعنیخدانگهت
میداردبرایهمیشه!🌱
حجابماننداولینخاڪࢪیࢪ࣪جبہہاست
ڪہدشمنبࢪاےتصࢪفسࢪࢪ࣪مینے
حتمابایداولآنࢪابگیࢪد!
#تلنگرانہ🌼
13.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اِی جـــــــــــــان قربون کوبندگیه صدات 😍💪
بچه شیعه این هست
نه تفاله های صنعتی شریف
❮قوتقَلباونجاکه خدامیگه"لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری" نترسیدبَندِگانمنحَواسمبهتونهست میبینمتون،میشنومتون..🫂♥️🦋❯