اهمیت رشد معنوی
داشتن خاطری آرام و ذهنی آسوده آرزوی هر انسانی است. بسیاری از تلاشهای بشریت نیز برای رسیدن به این هدف است. در آموزههای دینی، رسیدن به این هدف تنها در گرو رشد معنوی است؛ برخلاف بسیاری از مکاتب مادی که رسیدن به آرامش را در گرو رسیدن به ثروت بیشتر و مقام بالاتر و...، میدانند، اما وجود اضطراب فراوان و بیماریهای روانی در افرادی که به این ثروتها و زیباییهایی ظاهری رسیدهاند، نشانگر بیاساس بودن نظرات مادیگراهاست؛ بنابراین راهحل درست برای داشتن آرامش واقعی همان رشد معنوی است. 🌷
انسجام مردمی، قدرت نظامی، توسعه علمی، سیاسی و اجتماعی ما موضوعاتی بسیار مهم هستند اما مهمتر از همه اینها وابستگی ایران اسلامی به فرهنگ ایثار و شهادت مردم است.🌷
انسان نسبت به همه نعمت ها، حوادث و پيش آمدها در معرض #امتحان و #آزمايش و به عبارت ديگر يك سلسله تكاليف عبادى و اخلاقى قرار مى گيرد، كه اگر به آن عبادات، يا حالات اخلاقى مانند صبر و استقامت و توكل قيام كند در حقيقت از عهده امتحان بر آمده و شايسته الطاف و فيوضات و مقامات معنوى، و پاداش دنيائى و اخروى خواهد شد، و اگر از انجام تكاليف عبادى، و تحقق حالات اخلاق امتناع ورزد، و اعراض نمايد، و سستى و تنبلى و فرار از مسئوليت نشان دهد، از درك فيوضات محروم، و از رحمت الهي مطرود، و در امور زندگى دچار شكست مى شود. اگر کسی به مشکلات و مصیبت ها فقط از زاویه جهان مادی نگاه کند، شاید بتواند برای هر کدام دلیلی مادّی بیابد؛ مثل اینکه خشکسالی را معلول نیامدن باران، مریضی به علّت عدم رعایت بهداشت و ورشکستگی را نشانه ای بر عدم آگاهی از تجارت دانست.
🍃🌸🍃
#تلنگر
خدا رحمت کند #شهیدرجایی را ، داشت سخنرانی می کرد وقت نماز شد گفت:
آقایان اگر الان وسط سخنرانی تلفن از یک شخصیت مهم مملکتی که با بنده کار مهمی هم داشته باشد ، اجازه می دهید بروم گوشی را بردارم ؟
مردم هم نمی دانستند ، گفتند بله بروید گوشی را بردارید.
گفت الان خدا پشت خط است ، تلفن خدا زنگ میزند ، وقت اذان است و رفت نماز همه مردم هم رفتند نماز .
👈 ما اگر آخوندهایمان نواب صفوی می شدند و کت و شلواری هایمان #شهیدرجایی نماز توی ایران چهره دیگری می شد....
استاد قرائتی
🍃🌹🍃
#شهدا 🌹
دلگیرم..؛
هرچه میدَوَم...
به گَردِ پایتان هم نمیرسم...
مسئله یک سربند و یک لباسِ خاکی نیست..!
هوای دلم از حدِ هشدار گذشته..!
دستم را بگیرید..؛،،،!!!!
🍃🌹🍃
#مباهله
مباهله پیامبر ص با مسیحیان نجران، در روز بیست وچهارم ذی الحجّه سال دهم هجری اتفاق افتاد.
پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم طی نامه ای ساکنان مسیحی نجران را به آیین اسلام دعوت کرد. مردم نجران که حاضر به پذیرفتن اسلام نبودند نمایندگان خود را به مدینه فرستادند و پیامبر آنان را به امر خدا به مباهله دعوت کرد. وقتی هیئت نمایندگان نجران، وارستگی پیامبر را مشاهده کردند، از مباهله خودداری کردند. ایشان خواستند تا پیامبر اجازه دهد تحت حکومت اسلامی در آیین خود باقی بمانند.
🍃🌸🍃