۱- مک دونالد از حیث انفعال فرهنگی اهمیت داشت یا از نظر تاثیر تغذیهای؟
پاسخ ابوذر منتظرالقائم:
فقط از حیث فرهنگی در کوتاه مدت. اما تغذیه یکی از موضوعات مهم است. رژیم غذایی روسها چندان فرقی با رژیم غذایی غربیها ندارد.
۲- البته آمریکاییها و بویژه نیکسون خوب نظریه پردازی کردند ولی عملا در بیشتر جنگهایی که وارد شدند یک بازنده مفتضح بودند.
اینطور نیست؟
ابوذر منتظرالقائم:
الزاما نمیشود اینطور گفت. الان حتی سیاست "مدل ترامپ" برای آمریکا بسیار مفید بوده در همه ابعادش.
ببینید ما چیزی بنام رئیس جمهور واقعی در آمریکا نداریم آنها را حتا نمی توان سخنگو دانست. سیاستهای آمریکا در مراکز مطالعات راهبردی آنها تهیه و توسط محافل سیاسی تنظیم و به اجرا در می آید و رئیس جمهور یکی از عناصر متفکر و بازیگران پررنگ صحنه است.
۳- من یه نوجوون 17 کنجکاو هستم ک سوالی دارم..
میخواستم ببینم رئیس جهمور محترم ک این همه داره کم کاری میکنه و خیلی چیزای دیگه
چرا مجلس و دستگاه های مسئول جلوش رو نمیگیرن؟!
پاسخ ابوذر منتظرالقائم:
چون مجلس را هم همان مردمی که آقای رئیس جمهوری انتخاب کردند، به همان شکل وشبیه ایشان انتخاب کرده اند و تحرکی اتفاق نمی افتد.
ضمنا دستگاهی جز مجلس برای جلوگیری از اقدامات معمول رئیس جمهور وجود ندارد اما اگر کسی خلافی کند کار دستگاه قضایی است که الحمد لله دستگاه قضایی به نسبت فعال شده البته اکثر اقدمات دولت الزاما خلاف نیستند اما اثرات خطرناک دارند مثل یک ابلاغیه یا اقدام غلط که رئیس جدید دستگاه قضا علیه آنها هم اخطار داد برخورد می کند.
🇮🇷 سنگر بصیرت 🇮🇷
۲- البته آمریکاییها و بویژه نیکسون خوب نظریه پردازی کردند ولی عملا در بیشتر جنگهایی که وارد شدند یک
۴- به تعبیر حضرت آقا آمریکا در حال احتضار هست.
پاسخ ابوذر منتظرالقائم:
معارض عرض بنده نیست.
۴-۱- ولی درک بنده از حرفهای شما چیز دیگهای بود.
پاسخ ابوذر منتظرالقائم:
اشتباه بنظر شما رسیده . بله سیاست مدل ترامپ بسیار بنفع آمریکا عمل کرد اما مثلا در بیداری طیفهای زیادی از جامعه علیه آمریکا اثر خوبی داشت. برای آمریکا خوب بود. اما نمی تواند مشکلات سنگین آمریکا در سطح راهبردی را حل کند. توچه کنید می گویم سیاست مدل ترامپ. نمی گویم ترامپ. یعنی حکومت آمریکا تصمیم گرفته پشت چهره و صورتک ترامپ دیده شود و این تصمیم شخص ترامپ نیست. این استراتژی امروز حکومت آمریکا است و اصلا فردی نیست.
مثلا در دعوای کنگره و مثلا قوه مجریه سر دیوار مرز مکزیک چه چیزی می بینید؟ اشتغال رایگان کارمندان و کارگران آمریکا ! جبران هرچه بیشتر کسری بودجه دولت آمریکا !
اظهارات بنده در مورد سیاست ترامپی سطح راهبردی آمریکا را توضیح نمی دهد و اشاره به سطح عملیاتی دارد. فرمایش رهبری مربوط به سطح عملیاتی نیست و سطح راهبردی را نشان می دهد که در حال فروپاشی است. ما هم مشکلات عملیاتی زیادی داریم اما در سطح راهبردی وضع خوبی داریم .
🇮🇷 سنگر بصیرت 🇮🇷
۴- به تعبیر حضرت آقا آمریکا در حال احتضار هست. پاسخ ابوذر منتظرالقائم: معارض عرض بنده نیست. ۴-۱-
۵- عملیاتها تابعی از راهبردها هستند و در واقع میزان موفقیت در اونها، بازنگریها روتحت تاثیر قرار میده.
این یعنی اینکه آمریکا به همان نسبت که در راهبردها غلط رفته، در سطح عملیاتی هم دچار انحراف ریشهایست.
پاسخ ابوذر منتظرالقائم:
غلط که ، همه چیزشان غلط است. بحث مولفه های قدرت است. در سطح عملیاتی برخی موارد خیلی خوب دارند اما سرجمع اقتدار استراتژیک آنها در حال تحلیل رفتن و رو به زوال است چون مولفه های منفی عملیاتی زیاد دارند.
4.16M
📛 دلایل عدم حضور در تلگرام و اینستاگرام
💬 استاد پورآقایی
💥 نشر حداکثری 👌
#فضای_مجازی
#وزیر_تلگرام
#دولت_قانون_گریز
هدایت شده از جواد جاویدنیا
کانالهای رسمی ریاست محترم قوه قضائیه حجه الاسلام و والمسلمین دکتر سیدابراهیم رئیسی در شبکه های اجتماعی داخلی:
🆔 @raisi_org
انشاءا... تیک آبی این کانالها در دست پیگیری قرار گرفت.
معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور به نوبه خود از توجه ریاست محترم قوه قضائیه به توانمندی جوانان ایرانی سپاسگزار است.
انشاءا... بقیه مسئولان و چهره های شاخص هم از این روند درس بگیرند و به فرموده رهبر معظم انقلاب به تقویت اقتصاد دانش بنیان فضای مجازی کمک کنند.
صدا و سیما و خبرنگاران متعهد نیز از رسمیت بخشیدن به شبکه های اجتماعی خارجی و فیلتر شده بر خلاف منویات مقام معظم رهبری با پخش اخبار مسئولان از آن خودداری کنند و ترویج فرهنگ بی احترامی به قانون کشور را متوقف سازند.
#ما_می_توانیم
#فرهنگ_قانون_گرایی
#نفی_قانون_گریزی
#برسد_به_دست_رئیس_محترم_صدا_و_سیما
#خبرنگار_انقلابی
🆔 @Dr_javidnia
پژمانفر : وزیر ارتباطات در مسدود نکردن تلگرام دخالت داشته و تخلف صریحی در این خصوص مرتکب شده است
امروز ارتباطات با تلگرام و تلگرام طلایی در حال انجام است و دسترسی های غیرمعقول به اطلاعات مردم اتفاق می افتد که خلاف قانون است، با دستور مقام قضایی مسدودسازی تلگرام باید به نحوی باشد که محتوای شبکه تلگرام به هیچ وجه حتی با فیلترشکن قابل دسترسی نباشد. فیلترینگ تلگرام از وظیفه وزارت ارتباطات و فناوری بوده و بدون هماهنگی این وزارتخانه امکان پذیر نیست، ابا توجه به تاکیدات صریحی که از طرف دستگاه قضایی شده است، مسدود نکردن کامل تلگرام با چه توجیهی از سوی وزارت ارتباطات انجام شده است! تخلف صریحی را وزیر ارتباطات مرتکب شده است و خود شخص وزیر در مسدود نساختن کامل تلگرام دخالت داشته که باید جلوی این کار گرفته شود. هر مشکلی که در خصوص مسدود نکردن کامل تلگرام داریم متوجه وزیر ارتباطات است که امیدوارم کمیسیون امنیت ملی با توجه به ارجاعی که در این خصوص شده است در دستور کار قرار دهد، تا وزیر به سوالات در خصوص مسئله مسدود نکردن تلگرام توضیح دهد. بر اساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی باید از فعالیت تلگرام جلوگیری می شد، اما با توجه به دستور قضایی نسبت به این موضوع فعالیت تلگرام جلوگیری نشده است و وب سایت و اپلیکیشن شبکه اجتماعی تلگرام باید مسدودسازی کامل شود
@seda24
آذری جهرمی:عدهای تعبیرشان از شبکه ملی اطلاعات این است که باید دور خودمان دیوار بکشیم.استقلال را با قطع ارتباط با دنیا مساوی میدانند.
+
آمریکا، استرالیا، انگلیس، اتحادیه اروپا، کره جنوبی، چین و... #شبکه_ملی_اطلاعات دارند! همان الگو را در ایران پیاده سازی کنید! ممنون!
@aledavood
🇮🇷 سنگر بصیرت 🇮🇷
🔴جنگی که در آن قوی نشدیم و تا اینجا شکست خورده هستیم... وقتی برخی مسئولان علیه آیات صریح قرآن اقدام
این پست بصورت گسترده در حال انتشار است