فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•°
اللهم رب شهر
رمضان الذے انزلت فیــــه القرآن .
حلول ماه مبارک رمضان بر همه
عاشقان مبارک باد.🌹
` توصـــیه رهبر معظم انقلاب در باب ماه رمضان 📖
YEKNET.IR - monajat - shabe 1 ramezan 1401 - rasouli.mp3
3.8M
⏯ #مناجات ویژه #ماه_رمضان
🍃پشت درب خانهات بر خاک صورت میکشم
🍃تا که تحویلم بگیری از تو منت میکشم
🎤حاج #مهدی_رسولی
👌بسیار دلنشین
12.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ_نوشت | امام خامنه ای: دو نکته اصلی به مسئولین که در درجه اول مهار تورم و کاهش آن است و مسئله بعدی این است که با باید مسئله تولید را افرایش بدهند
🍃🌹🍃
#روز_قدس| #ماه_رمضان
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#موشن_گرافیک | "#فلسطین هم مظلوم و هم مقتدر است"
🍃🌹🍃
#روز_قدس| #ماه_رمضان
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | انسجام شرط مهار تورم برای تحول در اقتصاد
🍃🌹🍃
🔻دعوای امروز شورای رقابت با نهادهای دولتی، برای اولین بار نیست و آخرین بار هم نخواهد بود. مشاجره ای که هر روز به یک بهانه ای رخ می دهد. در بهمن سال گذشته، دعوای شورای رقابت با شورای عالی بورس بر سر عرضه خودرو در بورس بود که باعث تنش در بازار خودرو شد و دود آن به چشم مصرف کننده رفت. البته پای ثابت بهانه برای دعوا بین نهادهای متولی خودروسازی، قیمت گذاری این محصول است.
🔸فارغ از اینکه کدام نهاد استدلالی منطقی دارد، و با تمرکز بر این مهم که چنین اختلافاتی میان نهادهای دیگر در حکمرانی اقتصادی کشور به کرات دیده شده است، اشاره به چند نکته لازم و ضروری است:
1⃣ دولت باید بداند، مادامی که تودرتوی نهادی، موازیکاری و اختلاف میان نهادهای اقتصادی به فجیع ترین شکل وجود دارد و این اختلافات به جامعه کشیده می شود، قادر به مهار تورم نخواهد بود. مشاهدات ما معلوم می سازد که عملکرد دولت یک علامت دهی صحیحی به قیمت ها در بازار نمی دهد و اساسا به جای ایجاد ثبات، خودِ دولت عاملی بر تشدید انتظارات تورمی است. در همین ایام بلاتکلیفی در نرخ گذاری خودرو، قیمت ها را در بازار بالا برد. آن هم بدون اعلام نرخهای جدید. و قطعا با اعلام قیمت های جدید، درصد دیگری بر نرخ خودرو اضافه خواهد شد.
2⃣ امروزه حوزه خودرو، با ۱۹ سازمان و نهاد تصمیمساز و تصمیمگیر، مصداقی از موازیکاری و تودرتوی نهادی در کشور است. ناهماهنگی و تودرتوی نهادی، نشتی سیستم را بالا برده و چابکی آن را تحلیل میبرد، پاسخگویی و مسئولیتپذیری را کاهش میدهد، فساد را تکثیر میکند، ارتزاق از بودجه را افزون میکند و در نهایت هم با تشدید انتظارات تورمی، تولیدکننده و هم مصرفکننده را متضرر میکند.
❌ ادامه دارد
✍ علی محمدی
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
۱
3⃣ مقام معظم رهبری در سالهای گذشته و با شروع جنگ اقتصادی علیه کشور، مشکل فوق را به درستی تشخیص دادند و از این جهت و در راستای تمرکز بر وحدت در حکمرانی اقتصادی کشور، دستور تشکیل شورای عالی هماهنگی اقتصادی را در اردیبهشت ۱۳۹۷ ابلاغ فرمودند. امام خامنهای این شورا را «فرمانده واحد اقتصادی» نام نهادند و در جلسات مکرر توصیه و دستور دادهاند که «از دولت حرف متناقض بیرون نیاید.». خوب چرا دولت از وجود چنین ظرفیتی با سازوکارها و اختیاراتی که قانون کشور به آن اعطا کرده است، استفاده نمی کند؟
4⃣ رهبر معظم انقلاب در شهریور ۱۴۰۰ یک توصیه اختصاصی به دولت سیزدهم داشتند. ایشان تصریح کردند: «دولت باید وظایفش را با اقتدار و با انسجام و اِشراف انجام بدهد؛ و این البتّه بخشی از ایجاد تحوّل در قوّه مجریّه است. انسجام دولتی یعنی از درون مجموعه دولت حرفهای مختلف درنیاید؛ یکی یک چیزی بگوید، یکی برود خلاف آن را بگوید...نباید حالت رهاشدگی احساس بشود.»
امام خامنهای در ابتدای امسال تحول را محور قرار دادند و مهار تورم و رشد تولید را به عنوان شعار سال معرفی کردند. بدیهی است که تحقق این دو مهم، منوط به انسجام، اقتدار و اشراف در دولت است.
✍ علی محمدی
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
۲