وضعیت ناهنجار بی حجابی در نمایشگاه کتاب تهران ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
تبرج و بی حجابی؛ عامل انحرافات اجتماعی
شرافت زن اقتضا می کند هنگامی که از خانه بیرون می رود، در محیط اجتماع و عمومی متین و باوقار باشد؛ رفتار و پوشش وی به تحریک و تهییج نامحرمان بیانجامد و با کردار و رفتارش، مرد را به سوی خود دعوت نکند. اسلام نمی خواهد زن به صورت ابزار مادی درآید و کارش تنها مصرف کردن ثروت و فاسد کردن اخلاق اجتماع باشد، در عین حال که هیچ گاه با فعالیت های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی زنان نیز مخالف نیست.
«اساساً تبرّج و خودنمایی زن در اجتماع و معاشرت های آزاد، سبب انحراف جنسی می شود و عدم پوشش در زن، مایه تباهی و فساد می گردد، چنان که می بینیم در کشورهایی که حجاب وجود ندارد، فساد و آلودگی ها که از همین رهگذر سرچشمه گرفته است، بسیار وحشت بار و خانمان سوز است و به مراتب نسبت به کشورهایی که حریم میان زن و مرد را رعایت می کنند، زیادتر است».
حفظ حریم میان زن و مرد و رعایت عفت عمومی در قالب پوشش کامل، جامعه را از پی آمدهای ناشی از بی بند و باری حفظ می کند. تکلیف به حجاب نیز همچون دیگر احکام و قواعد حقوقی دین، به منظور تأمین سعادت همه جانبه بشر است؛ چون انسان موجودی اجتماعی است و مصالح او تا حد زیادی به هم سویی و هم گامی با دیگران بستگی دارد. بی شک، پای بند نبودن به تکلیف مهم حجاب، جامعه را دچار انواع مشکلات روانی و مشغولیت های فکری ناصواب می کند و در نتیجه، به عقب ماندگی فرهنگی جامعه دامن می زند.
🌹"سنگربان"پایگاهی است فرهنگی، در تقابل با تهاجم معاندان داخلی و خارجی.🌹
🆔 @sangarban1