🔴 این جنگنده قراره اولین جنگندهی بدون سرنشین کاملا ایرانی ما باشه :)
🔹 که گفتید آفتابه هم نمیتونیم بسازیم؟
🔹 البته اینا همش فوتوشاپه، ولی نمیدونم چرا از فروش فوتوشاپ هامون ناراحت میشن
🇮🇷
@sangarkhaki99
May 11
✍️ اگر حس میکنیم از تلاشمون در دنیا و آخرت نفع نمیبریم، چه کنیم؟
🔺ممکنه گاهی آدم حس کنه داره خیلی تلاش میکنه ولی تلاشش برای دنیاش نتیجه نمیده.
وقتی باز بررسی میکنه، میبینه تلاشش برای آخرتش هم نتیجهای نداره!
یکی از دلایل این اتفاق ممکنه کمک نکردن به دیگران در زمانی باشه که به ما نیاز دارن.
🔅امام باقر عليه السلام:
مَا مِنْ عَبْدٍ يَمْتَنِعُ مِنْ مَعُونَةِ أخِيهِ الْمُسْلِمِ وَ السَّعْىِ لَهُ فِى حَاجَتِهِ قُضِيَتْ أوْلَمْ تُقْضَ إلَّاابْتُلِىَ بِالسَّعْىِ فِى حَاجَةٍ فِيمَا يَأْثِمُ عَلَيْهِ وَ لَايُؤْجَرُ وَ مَا مِنْ عَبْدٍ يَبْخَلُ بِنَفَقَةٍ يَنْفَقُهَا فِيمَايَرْضَى اللَّهُ إلَّاابْتُلِىَ بِأنْ يَنْفِقَ أضْعَافَهَا فِيمَا أسْخَطَ اللَّهُ
🔹کسى كه برادر مؤمنش به او نياز پيدا كند و حاضر نشود به او كمک كرده يا در رفع مشكل تلاش كند، خدا او را مبتلا مىكند به اين كه نيروهايش را در جايى صرف كند كه نه در آخرت ثواب دارد و نه در دنيا نفع مىبرد (كار بيهوده) و كسى كه در راه خدا اموالش را انفاق نكند، خداوند او را مبتلا مىكند به اين كه چند برابر آن را در راه حرام صرف كند.
📚 تحف العقول، ص۲۹۳
#شعبانیه 🌹❤️
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@sangarkhaki99
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟 ویژه ماه شعبان🌹🌹🌹
📹 توصیه حضرت آیتالله خامنهای درباره استفاده از #ماه_شعبان
سوالی که رهبر معظم انقلاب از امام خمینی (ره) درباره اینکه «شما کدام دعا را بیشتر دلبستهی آن هستید؟» پرسیدند
#شعبانیه ❤️🇮🇷🌹
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@sangarkhaki99
📌آموزه ها، هدایت ها و رستگاری
به مناسبت ولادت مصباح الهدی امام حسین(ع)
قسمت اول(بخش اول )
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
اَلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ وَ صَلّیَ اللهُ عَلَى خَیرِ خَلْقِهِ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِین
🔷شعر
دوای درد عالم یا حسین است
شفای روح آدم یا حسین است
به لوح آفرینش با خط نور
نوشته اسم اعظم یا حسین است
اگر باشد تمام عمر یک دم
همان یک دم مرا، دم یا حسین است
اگر بر مرده جان بخشد عجب نیست
دم عیسی بن مریم یا حسین است
پس از ذکر خداوند تعالی
ز هر ذکری مقدّم یا حسین است
نجات اهل محشر، روز محشر
خموشی جهنم یا حسین است
به یاد آن لب عطشان هماره
صدای آب زمزم یا حسین است
نوای قلب کل سینه زن ها
نفس های محرّم یا حسین است
☑️تولد امام حسین (ع)
وقتی امام حسین متولد شد حضرت علی (ع) از پیامبر خواست که نامی برای فرزند تعیین کند. پیامبر هم از خداوند خواست تا اسم برای مولود پاک تعین فرماید.
جبرئیل که برای تحیت و نام گذاری نازل شده بود با فطرس ملک مواجه شد.
فطرس بی شباهت به آدم ابوالبشر نیست چنانچه آدم وقتی ترک اولی کرد یعنی کار شایسته را رها کرد و از بهشت به زمین تبعید شد تا با عبادت و تحمل سختیها به کمالاتی دست پیدا کند اما برای جبران ترک اولی نیز واسطهای و شفاعتی لازم بود او بعد از صدها سال عبادت کلماتی از طرف خداوند دریافت کرد و با آن کلمات برای تقرب و نجات خدای را صدا زد که یکی از دل نشینترین آن کلمات حسین بود.
فطرس نیز مثل آدم ابولبشر وقتی ترک اولی کرد و در زمین قرار گرفت باید سالها عبادت میکرد و سختیهایی را تحمل میکرد تا به درجات کمال و نجات از محدودیتها و سختیها برسد.
فطرس در جزیرهای مشغول به عبادت بود که دید هفتاد هزار فرشته با زعامت ملک مقرب جبرییل بر زمین فرود آمدهاند فطرس با یار دیرینش جبرییل سخن گفت و از او راز این آمدن شکوهمند را جویا شد .
جبرییل گفت خدا به محمد (ص) نعمتى داده و مىروم از از طرف خدا و خود مبارک باد گویم.
او از جبرییل خواهش کرد او را نیز به حضور برد.
جبرئیل درخواست فطرس را رد نکرد و او را با خود به حضور پیامبر آورد .
جبرییل سلام خدای را به بنده برگزیدهش محمد رساند و اسم مقدس حسین را اعلام فرمود.
فطرس به پیامبر اظهار ادب و خاکساری کرد و از او خواست برای شفا و نجات او شفاعت فرماید پیامبر شفای او را به همان اسم مقدس احاله فرمود.
فطرس از قنداقه حسین تبرک جست و شفای او که همان پر پروازش بود در همان لحظه برایش فراهم شد و او اکنون میتوانست بین زمین و آسمان هر جا که خواست پرواز کند.
او با مراحلی که پشت سر گذاشت فرشته بود و فرشته تر شد.
او تصمیم مهمیگرفت ، او تصمیم گرفت برای همیشه برای حسین باشد او خواست همیشه شاهد سلامها و ارادتهای عاشقان حسین باشد و آن درودها و اراداتها را بسان دستههای گل به حسین برساند.
☑️مقدمه
سخن از امام حسین(ع) زیباست و دامنه سخن بسی گسترده.
علم امام حسین، شجاعت امام حسین، مقاومت و ایستادگی سالار آزادگان، عبادت امام حسین، احساس مسؤولیت اجتماعی امام حسین، امر به معروف امام حسین، احسان و نیکوکاری ابا عبدالله، مظلومیت و مقامات معنوی سیدالشهدا، هر کدام سر فصلی است برای بحث و درس آموزی . اما بنا داریم فقط یکی از ابعاد آن امام مقدس را مورد بحث قرار دهیم که همان نجات و هدایت و نور بودن آن حضرت برای ظلمت زدگان و راه گم کرده گان و گناهکاران است.
اگر چه به حکم لِيَميزَ اللَّهُ الْخَبيثَ مِنَ الطَّيِّب گنهکاران را در خیمه حسین راهی نیست که نوریان را با ناریان تناسبی نباشد اما از گنهکاران پشیمان به طور ویژه پذیرایی میشود و حسین پذیرای گنهکاران پشیمان تاریخ است از آدم ابوالبشر گرفته تا هر آن که هنوز در خمیرهاش هرچنداندک بارقه ای از نور معنوی مانده باشد به این مصباح هدایت خواهند پیوست.
و این تفسیر آن جمله معروف است که «کُلُّهُم سُفُنُ النَّجاة وَ لکن سَفینةُ الحسینِ اَوسَع و اَسرَع » همه امامان کشتی نجاتند اما کشتی حسین وسیعتر و سریعتر است.
[بخش اول]👇
#امام_زمان
#امام_حسین_علیه_السلام
#شعبانیه
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
[قسمت اول1 ادامه دارد 👇👇]
@sangarkhaki99
📌 ꧂ هدایت حسینی
در بیان احادیث꧁
قسمت دوم(بخش دوم)
🔻احادیث مختلف در مورد هدایت و امام حسین و فرزندان معصومش وارد شده است که چند مورد را تقدیم میکنیم🔺
☑️اهل بیت کشتی نجات
پیامبر فرمود
مَثَلُ أهلِ بَيتي مَثَلُ سَفينَةِ نُوحٍ؛ مَن رَكِبَها نَجا و مَن تَخَلّفَ عَنها غَرِقَ .
مَثَل اهل بيت من، مثل كشتى نوح است كه هر كس سوارش شد نجات يافت و هر كس كه از آن باز مانْد غرق گشت.(۱)
☑️نوشته عرش الهی
امام حسین(ع) فرمود:
دَخَلْتُ عَلَى رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ عِنْدَهُ أُبَيُّ بْنُ كَعْبٍ فَقَالَ لِي رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ مَرْحَباً بِكَ يَا أَبَا عَبْدِ اَللَّهِ يَا زَيْنَ اَلسَّمَاوَاتِ وَ اَلْأَرَضِينَ قَالَ لَهُ أُبَيٌّ وَ كَيْفَ يَكُونُ يَا رَسُولَ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ زَيْنَ اَلسَّمَاوَاتِ وَ اَلْأَرَضِينَ أَحَدٌ غَيْرُكَ قَالَ يَا أُبَيُّ وَ اَلَّذِي بَعَثَنِي بِالْحَقِّ نَبِيّاً إِنَّ اَلْحُسَيْنَ بْنَ عَلِيٍّ فِي اَلسَّمَاءِ أَكْبَرُ مِنْهُ فِي اَلْأَرْضِ وَ إِنَّهُ لَمَكْتُوبٌ عَنْ يَمِينِ عَرْشِ اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ مِصْبَاحُ هُدًى وَ سَفِينَةُ نَجَاةٍ وَ إِمَامٌ غَيْرُ وَهْنٍ وَ عِزٌّ وَ فَخْرٌ وَ عِلْمٌ وَ ذُخْرٌ وَ إِنَّ اَللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ رَكَّبَ فِي صُلْبِهِ نُطْفَةً طَيِّبَةً مُبَارَكَةً زَكِيَّةً...
بر رسول خدا (ص) وارد شدم اُبىّ بن كعب هم آنجا بود. رسول خدا (ص) فرمود : خوش آمدى اى ابا عبد اللّه ! اى زيور آسمان ها و زمين. اُبىّ به ايشان عرض كرد : اى رسول خدا! چگونه ممكن است كسى جز شما زيور آسمان ها و زمين باشد؟ پيامبر به او فرمود : اُبىّ، سوگند به آنكه مرا به حق به پيامبرى برانگيخت، حسين بن على در آسمان بزرگتر و با عظمت تر از زمين است؛ زيرا در سمت راست عرش نوشته شده است: او چراغ هدايت و كشتى نجات است.
خداوند در صلب او نطفه پاک مبارک قرار داده است.(۲)
❤️هدایت حسینی با بذل خون قلب
اگر هر انسان و هر جامعه ای بخواهد تاریکی ها را کنار بزند و به حقیقت نور معرفت و محبت الهی برسد و با معرفت الهی در عالم زندگی کند و از حیرت و ظلالت بیرون بیاید باید عاشورای امام حسین را دریابد «وَ بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِیک لِیسْتَنْقِذَ عِبَادَک مِنَ الْجَهَالَةِ وَ حَیرَةِ الضَّلَالَه»هر اندازه یک جامعه و یک انسان در عاشورا غرق شوند به همان اندازه به معرفت و هدایت می رسند.
☑️مراحل هدایت
امام صادق(علیه السلام) فرمودند: «وَ إِذَا تَجَلَّی ضِیاءُ الْمَعْرِفَةِ فِی الْفُؤَادِ هَاجَ رِیحُ الْمَحَبَّةِ وَ إِذَا هَاجَ رِیحُ الْمَحَبَّةِ اسْتَأْنَسَ فِی ظِلَالِ الْمَحْبُوبِ وَ آثَرَ الْمَحْبُوبَ عَلَی مَا سِوَاهُ وَ بَاشَرَ أَوَامِرَهُ وَ اجْتَنَبَ نَوَاهِیهُ وَ اخْتَارَهُمَا عَلَی کلِّ شَی ءٍ غَیرِهِمَا وَ إِذَا اسْتَقَامَ عَلَی بِسَاطِ الْأُنْسِ بِالْمَحْبُوبِ مَعَ أَدَاءِ أَوَامِرِهِ وَ اجْتِنَابِ نَوَاهِیهِ وَصَلَ إِلَی رُوحِ الْمُنَاجَاةِ وَ الْقُرْب»وقتی پرتو معرفت در قلب کسی روشن می شود، نسیم محبت می وزد و وقتی نسیم محبت وزید انس با محبوب حاصل می شود و نتیجه ی این محبت تقدم محبوب بر همه کس و اجرای اوامر و دوری از چیزهایی است که او نهی کرده و این مقام انسان را به روح مناجات و حقیقت قرب می رساند. اگر همه با محبت خدا زندگی کنند و هدایت الهی و قرآن در همه ی دلها روشن شود و همه ی قلب ها مومن و جذب محبت خدا شوند و با این محبت به حقیقت الهی و مقام قرب برسند کانون انتشار این محبت عاشوراست. به دنبال این چراغ معرفت، نسیم محبت در قلب می وزد و خدای متعال محبوب و بر همه چیز مقدم می شود. عاشورا نقطه ی روشن شدن چراغ محبت، چراغ معرفت و وزش نسیم محبت الهی است.(۳)
#امام_زمان
#امام_حسین_علیه_السلام
#شعبانیه
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
[قسمت دوم 2ادامه دارد 👇👇]
@sangarkhaki99
📌꧂ انواع هدایت
در سخن و سیره ꧁
قسمت سوم(بخش سوم )
🔻غیر از آنکه نور مقدس شخصیت امام حسین(ع) و محبت آن حضرت، اثر معنوی در هدایت جوامع و انسان ها دارد در سخن و سیره امام حسین پیام ها و آموزه های مهمی برای زیست درست انسانی دارد که مواردی از آن را ذکر میکنیم🔺
🔷عبادت
عبادت در سیره مردی که لقب اباعبدالله بر چهره ابدی او می درخشد که به یک معنا پدر عبادت کنندگان است .
عبادت شورانگیز و ملکوتی امام حسین(ع) در ظهر عاشورا، یکی از زیباترین جلوه های نیایش به درگاه پروردگار متعال است،
هنگامی که یکی از یاران وقت نماز ظهر را به حضرت اعلام کرد، حضرت به او فرمود:«ذَكَّرْتَ الصَّلاةَ، جَعَلَكَ اللَّهُ مِنَ الْمُصَلِّينَ الذَّاكِرينَ! نَعَمْ، هذا أَوَّلُ وَقْتِها؛ نماز را به يادآوردى، خداوند تو را از نمازگزاران قرار دهد.
سپس در مقابل تیر باران دشمن به نماز ایستاد . نماز باشکوهی که در هنگام نبرد تاریخ ساز کربلا و علیرغم وجود موانع و محدودیت ها به وقوع پیوست که نشان از دلبستگی شدید آن حضرت به راز و نیاز با معبود و گواه این حقیقت تابناک که حضرت سیدالشهدا(ع) برای عاشقان به نماز، اسوه و الگویی کامل از عبودیت و بندگی است که باید همیشه به ایشان اقتدا نمود.
در روایتی وقتی از امام زین العابدین(ع) علت کم فرزندی امام حسین(ع) را سوال کردند کثرت عبادت آن حضرت را دلیل آن دانستند.
🔷عزتمندی و ظلم ستیزی
سراسر زندگى امام حسین(ع) حکایت از امتناع و خوددارى از سازش با ستم و باطل است تا آنجا که آن حضرت در تاریخ به ابوضیم (پدر مقاومت و ایستادگى) ملقب شده است.
شعار معروف آن حضرت الهام بخش عزت و سازش ناپذیری است.
فرمود: اَلا وَ اِنَّ الدَّعِیَّ بْنَ الدَّعِیِّ قَدْ رَكَزَ بَیْنَ اثْنَتَیْنِ بَیْنَ السِّلَّةِ وَ الذِّلَّةِ وَ هَیْهاتَ مِنَّا الذِّلَّةُ
🔷صبر و مقاومت
یکی از مهم ترین هدایت گری های امام حسین در سخن و عمل دعوت به صبر است ؛
در امتحان های سخت جلوه های اعلای صبر در سیدالشهدا مشاهده شده است مثلا در هنگام اصابت تیر به گلوی کودک شیرخوار ش در حالی که خون گلوی فرزند را در کف دست میگرفت و به طرف آسمان می پاشید فرمود:
هَوَّنَ عَلَىَّ ما نَزَلَ بي أَنَّهُ بِعَيْنِ اللّهِ»؛ اين مصيبت بر من آسان است، چرا كه در محضر خداست.
در وداع آخر با سخنان مهمی خواهرش زینب را به صبر دعوت فرمود:
«يا اُختاه ! تَعَزَّي بِعَزاءِ اللّه ِ ، وَ ارضَي بِقَضاءِ اللّه ِ ، فَإِنَّ سُكّانَ السَّماواتِ يَفنَونَ ، وأهلَ الأَرضِ يَموتونَ ، وجَميعَ البَرِيَّةِ لا يَبقَونَ ، وكُلَّ شَيءٍ هالِكٌ إلّا وَجهَهُ ، لَهُ الحُكمُ وإلَيهِ تُرجَعونَ . وإنَّ لي ولَكِ ولِكُلِّ مُؤمِنٍ ومُؤمِنَةٍ اُسوَةً بِمُحَمَّدٍ صلى الله عليه و آله .»(۴)
خواهرم! خود را به صبر خدا بسپار كه ساكنان آسمانها فانى مىشوند و همۀ زمينيان بميرند و همۀ خلايق نابود شوند و هیچ کدام از خلایق نخواهند ماند و همه چیز هلاک شدنی است مگر وجه خداوند و حکم برای اوست و همه به سوی او باز میگردید و برای من و شما و برای هر مومنی پیامبر اسوه است.
🔷ایستادگی در هدف
یکی از مهم ترین جلوه های هدایت آن امام همام، در این است که کسی که هدف درستی برگزیده باشد تحت تاثیر اکثریت و هیاهوی شان قرار نگیرد.
۷۲ نفر تو را تایید کنند و سی هزار نفر نظرت را به تمسخر و انکار بگیرند نباید متزلزل شوی.
المُؤمِنُ کَالجَبَلِ الرّاسِخِ لاتُحَرِّکُهُ العَواصِفُ. مؤمن، چونان کوه استواری است که توفان ها او را تکان نمی دهد.(۵)
🔷 احساس تکلیف
امر به معروف که در واقع احساس تکلیف در برابر نجات و هدایت و رستگاری جامعه است در مرام حسینی در اوج است
امام حسین (ع) در گودی قتلگاه امر به معروف و نهی از منکر نمود: وقتی دید که لشگر به سمت خیمه ها می رود فریاد زد که اگر دین ندارید لااقل مرد باشید که ۳ نکته از آن برداشت می شود:
اول: امر به معروف و نهی از منکر تا آخرین دقیقه عمر
دوم: حمایت از ناموس حتی در گودال قتلگاه
سوم: نهی از منکر حتی نسبت به وحشی ترین آدم ها
چهارم : استفاده از روحیات مخاطب در تأثیر پذیری تا جایی که امام حسین (ع) از روحیه نژادی مخاطب بهره بردند بعد از یادآوری قیامت و آزادگی عرب بودن شان را به یادشان آوردند؛
«وَيْحَكُمْ يا شيعَةَ آلِ أَبي سُفْيانَ! إِنْ لَمْ يَكُنْ لَكُمْ دينٌ، وَ كُنْتُمْ لا تَخافُونَ الْمَعادَ، فَكُونُوا أَحْراراً في دُنْياكُمْ هذِهِ، وَارْجِعُوا إِلى أَحْسابِكُمْ إِنْ كُنْتُمْ عَرَبَاً كَما تَزْعُمُونَ»؛ (واى بر شما! اى پيروان آل ابى سفيان! اگر دين نداريد و از حسابرسى روز قيامت نمى ترسيد لااقل در دنياى خود آزاده باشيد، و اگر خود را عرب مى دانيد به خلق و خوى عربى خويش پايبند باشيد).
#امام_زمان
#امام_حسین_علیه_السلام
#شعبانیه
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
[قسمت سوم 3ادامه دارد 👇👇
@sangarkhaki99
📌꧂ نمونه های تاریخی
در هدایت و نجات ꧁
(پایان)
🔻نمونه های تاریخی که الهام بخش برای هدایت و رستگاری بشر امروزی است تقدیم میکنیم؛🔺
🔷هدایت گناهکار
مردى عرض كرد: أنا رجُلٌ عاصٍ و لا أصبِرُ عَنِ المَعصِيَةِ ، فَعِظْني بِمَوعِظَةٍ
من مردى نا فرمانم و در برابر معصيت شكيبايى ندارم، پس مرا اندرزى فرما امام فرمود :
اِفعَلْ خَمسَةَ أشياءَ و أذنِبْ ما شِئتَ ، فأوَّلُ ذلكَ : لا تَأكُلْ رِزقَ اللّه ِ و أذنِبْ ما شِئتَ ، و الثّانِي : اُخرُجْ مِن وَلايَةِ اللّه ِ و أذنِبْ ما شِئتَ ، و الثّالِثُ : اُطلُبْ مَوضِعا لا يَراكَ اللّه ُ و أذْنِبْ ما شِئتَ ، و الرّابِعُ : إذا جاءَ مَلَكُ المَوتِ لِيَقبِضَ رُوحَكَ فادْفَعْهُ عَن نَفسِكَ و أذنِبْ ما شِئتَ ، و الخامِسُ : إذا أدخَلَكَ مالِكٌ في النّارٍ فلا تَدخُلْ في النّارِ و أذنِبْ ما شِئتَ !
پنج كار بكن و آنگاه هر چه خواستى گناه كن. اوّل اينكه روزى خدا را نخور و هر چه خواهى گناه كن. دوم اينكه از قلمرو خدا بيرون شو و هرچه خواهى گناه كن. سوم اينكه به جايى برو كه خدا تو را نبيند و هرچه خواهى گناه كن. چهارم اينكه هرگاه ملك الموت براى گرفتن جان تو آمد، او را از خودت دور گردان و هرچه خواهى گناه كن. و پنجم اينكه هرگاه مالك (مأمورِ دوزخ) تو را به آتش برد، داخل آن نشو، و [آنگاه ]هرچه خواهى گناه كن!(۶)
🔹نجات و رستگاری حر
زمانی است که با لشکر هزار نفری راه بر امام بست ، و با اینکه با قصد دشمنی بر اردوگاه حسینی وارد شده بود اما امام متوجه تشنگی و بی آبی آنها شد دستور داد به آنها آب بدهند.
اما وقتی امام حسین (ع)، دستور حرکت داد و سپاه حر مانع حرکت امام شد. آن حضرت به او فرمود: « چه میخواهی مادرت به عزایت بنشیند» و حر در جواب گفت: «اگر کسی غیر از تو این حرف را به من میزد، همین حرف را به او میزدم؛ هر کس که باشد؛ اما به خدا قسم که درباره مادر تو جز بهترین سخنها، چیز دیگری نمیتوان گفت».
اما چند روز بعد و در روز عاشورا، وقتی حر تنهایی ، مظلومیت و معنویت امام را دید و خود را بین دوراهی بهشت و جهنم تصور کرد، از لشکر عمر سعد جدا شده و خود را به امام حسین (ع) رساند و عرض کرد: آیا میتوانم توبه کنم؟. امام پس از پاسخ مثبت به او نامش را پرسید. او گفت: من حر بن یزید هستم. امام فرمود: «تو حقیقتاً حر هستی؛ همانگونه که مادرت تو را نامگذاری کرده است».
🔷زهیر
زهیر از هواداران عثمان به شمار میرفت. در سال ۶۰ قمری، او و همسرش به همراه برخی از خویشاوندان و اهل قبیلهاش هنگام بازگشت از حج به کوفه، در یکی از منازل بین راه، با امام حسین(ع) و همراهانش که به سوی کوفه در حرکت بودند _هم منزل_ روبرو شدند. بنابر نقل دینوری، این ملاقات در منزلگاه زَرُود انجام گرفته است.
امام حسین(ع) شخصی را نزد زهیر فرستاد و خواستار ملاقات با او شد.این دیدار آن چنان غافلگیرانه بود که در گزارش ها آمده است که افرادی که بر سر سفره غذا بودند لقمه هایشان راز دستها انداختند و همه بی حرکت شدند گوییا پرنده ای بر سر آنها نشسته است.
زهیر در ابتدا تمایلی به این دیدار نشان نداد؛ اما به توصیه همسرش- دیلم یا دَلْهم دختر عَمرو به محضر امام حسین(ع) حاضر شد. این دیدار مسیر زندگانی زهیر را تغییر داد. او پس از این ملاقات کوتاه که گزارش دقیقی هم از جزییاتش در تاریخ نیست ،شادمان نزد خانواده و دوستانش بازگشت و فرمان داد تا خیمه و بار و بُنه او را به کنار خیمه امام حسین(ع) منتقل کنند.
زهیر با همسرش نیز وداع کرد و بنا به نقلی همسرش را طلاق داده و به او گفت: «نزد خانوادهات برگرد، زیرا نمیخواهم از سوی من چیزی جز خوبی به تو برسد.»
از زهیر در روز تاسوعا و عاشورا سخنان مهم تاریخی در عشق و دلدادگی به امام حسین(ع) گزارش شده است.
👌غیر از سه مورد فوق موارد دیگر تاریخی از رستگاران و هدایت شدگان با نور مقدس امام حسین(ع) گزارش شده است.
حقیر ؛یکی از اعضا هیئت تحریریه کانال منبر الطلاب ، در کتاب « ح حرفی از حروف یاسین » چهارده قصه از آن افراد سعادتمند را بازگو کرده ام که برخی عناوین کتاب عبارتند از؛
➖فرشته ای که دوباره فرشته شد(فطرس)
➖مثل مومن آل فرعون( زهیر)
➖آزاده ای برای دنیا و آخرت(حر)
➖شیدای مسیح کربلا( وهب)
➖مهمان دقیقه نود ی (ابوالهتوف)
➖طبیب مسیحی در قتلگاه
➖میزبان سر سربلند( راهب نصرانی)
➖پیرمرد دروازه ساعات
➖سفیر شهید
➖مهمان ویژه کربلا
➖ سگی برای نگهبانی خیمه مقدس( رسول ترک)
➖ شاعر ترانه های خاص( کریم آقا صابر)
ــــــــــــــــــــــــــــ
📎پی نوشتها
۱. كنز العمّال : ۳۴۱۵۱.
۲.عیون الاخبار،ج۱،ص۵۹
۳.مصباح الشريعة ،ص۱۲.
۴.الإرشاد - الشيخ المفيد - ج ٢ ،ص٩٤
۵.شرح اُصول الکافی: ج۹ ص۱۸۱.
۶.بحار الأنوار ،ج۷۸،ص۱۲۶.
#امام_زمان
#امام_حسین_علیه_السلام
#شعبانیه
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌺 والسلام علی من اتبع الهدی 🌺
[پایان ]
@sangarkhaki99
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خنده حلال😂
#حاج_آقا_قرائتی
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
@sangarkhaki99