eitaa logo
همراه با شهدا تا ظهور امام عصر عج (سقا به یاد شهید حجت اله بیات) ارتباط بامدیر کانال @zafarba
229 دنبال‌کننده
36.2هزار عکس
36.1هزار ویدیو
388 فایل
زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر شهادت نیست کانال همراه با شهدا تا ظهور امام عصر عج (سقا به یاد شهید حجت اله بیات) لینک کانال @saqqah
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دکتر جلیلی در مناظره جنجالی سیاست خارجی: من با فساد مبارزه خواهم کرد و می‌دانم امثال شما صدایتان در خواهد آمد؛ کار به جایی رسیده که از پرونده فساد(کرسنت) دفاع می‌کنید؟
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️جلیلی در مناظره جنجالی سیاست خارجی: با صبر راهبردی دوستان شما حاج قاسم سلیمانی را شهید کردند 🔹گفتند با برجام اقتصاد را حل می‌کنیم، وقتی خارج شدند، جواب دادند که اقتصادی نبود، برای تامین امنیت بود، صبر راهبردی کردند تا کاپ اخلاق بگیرند و با همین کار سلیمانی عزیز را شهید کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻جلیلی: آقای پورمحمدی باید جواب دهد که چرا فساد کرسنت را پیگیری نکرد؟ من پیگیری می‌کنم و می‌دانم صدای امثال شما در می‌آید.
🔻جلیلی: چگونه با سیاست خارجی میتوان اشتغال و ارز آوری داشته باشیم بحث های جدی داریم چگونه از موضوع ترانزیت میتوان استفاده کرد، حرف داریم در بعضی موضوعات ظرفیت داریم و رقیب کنار رفته، باید آنها را احیا کنیم من در سالهایی که در شورای امنیت بودم، بیشترین پناه از طرف قوا به ما بود.
✍🏻جلیلی متن نخوند و تو چارچوب سوالات حرف زد👌🏻👌🏻👌🏻🇮🇷
🔻جلیلی: کار سیاست خارجی دفاع از منافع ملت و دانشمندان کشور است. 🔹تحریم باید رفع شود و تحریم‌کننده از تحریم پشیمان شود.
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ دکتر جلیلی: ما با ترکمنستان ۶ میلیارد دلار روابطمان بود همینها که ادعا می‌کردند، رساندند به ۲۰۰ میلیون دلار 🔹چرا؟ چون بلد نیستند
تشکر از آقای پور محمدی بابت... ۱۱ سال سکوت کرده بود و امشب بخش بسیار بسیار کوچکی از حرف‌هایش را چشم در چشم مردم زد. مرد اخلاق امشب سکوتش را شکست و از منافع مردم گفت. باید از پورمحمدی تشکر کرد! ✍حمید کثیری