صبا به تهنيت پير می فروش آمد
كه موسم طرب و عيش و ناز و نوش آمد
هوا مسيح نفس گشت و باد نافه گشای
درخت سبز شد و مرغ در خروش آمد
حافظ🕊🌷
در این صبح قشنگ
آرزویم این است که
بهاری بشود روز و شبت
که ببارد به تمام رخ تو
بارش شادی و شعف
و من از دور ببینم که
پراز لبخند است
چشم ودنیا ودلت🌸
سلام صبح آدینهات بخیـــــــر🦋
🌼 الّلهُـمَّ عَجِّـلْ لِوَلِیِّکَــ الْفَــرَج 🌼
🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام حسین علیه السلام در نگاه حاج قاسم سلیمانی 😭😭
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
به کانال 🌸مسافر
🔴چگونه حرّ سپاه امام زمان(عج) شویم
یکی از ویژگی های حر بن ریاحی ادب این شخص بود، ادبی که به اهل بیت(ع) گذاشت، موجب نجاتش شد تا در روز عاشورا از صف سپاه یزیدیان خارج شد و به سپاه امام حسین(ع) پیوست.
یکی از راه های پرهیز از اشتباه و حرکت در مسیر صحیح دنیایی، مطالعه تاریخ و عبرت گرفتن از درس ها و رفتارهای گذشتگان است که خداوند نیز در آیه ۲ سوره مبارکه حشر فرموده است: «فَاعْتَبِرُوا يا أُولِي الْأَبْصارِ؛ پس عبرت گیرید، ای صاحبان بصیرت»، برای این امر واقعه عاشورا یکی از بهترین رویدادهاست که در این سلسله گزارش ها، عبرت هایی از این واقعه عظیم تاریخی را به نقل از حجت الاسلام و المسلمین اکبری، راوی بعثه مقام معظم رهبری روایت می کنیم:
حربن یزید ریاحی در منطقه ذوحسم با کاروان امام حسین(ع) مواجه شد، درحالی که سپاهیانش تشنه بودند، امام(ع) بدون اینکه دلیل حضور آنان را سوال کنند، به کاروانیان خود فرمودند، آنان را سیراب کنید.
زمان اذان ظهر بود، امام حسین(ع) رو به حر بن ریاحی کرد و فرمود، می خواهیم نماز جماعت اقامه کنیم، شما با ما نماز می خوانید یا جداگانه؟ حر بن ریاحی در اینجا ادب کرد و عرض کرد، در جایی که پسر فاطمه(س) باشد، نماز را به او اقامه خواهیم کرد، این اولین نشانه ادب حر به اهل بیت(ع) بود.
بعد از نماز، امام حسین(ع) رو به سوی حر بن ریاحی کردند و فرمودند، برای چه آمده اید و حر گفت؛ بنا به دستور عبیدالله بن زیاد باید مانع حرکت شما به سمت کوفه شوم. امام حسین(ع) فرمود: ما به دعوت کوفیان آمده ایم که حر گفت، کوفیان خیانت با عبیدالله بیعت کرده اند، امام(ع) فرمود: اگر اینگونه است به مدینه برمی گردیم که حر مجددا سد راه شد و گفت: به مکه و مدینه نیز نمی توانید برگردید که امام(ع) خطاب به حر فرمودند: «ثكلتك أمك؛ مادرت به عزایت بنشیند» این تشر امام حسین(ع) حر بن ریاحی را نجات داد و او گفت: ای حسین اگر هر فرد دیگری جز شما نام مادرم را آورده بود، از بردن نام مادرش خودداری نمی کردم اما چه کنم که مادر شما حضرت زهرا(س) است و این ادب و احترام به مادر سادات، حر یزیدی را حسینی کرد.
حر بن ریاحی با توبه واقعی خود به جایی رسید که لحظه جان دادن، امام زمانش بر بالینش حاضر شد.
ما نیز با توسل به اهل بیت(ع)، تفکر در اعمال و شجاعت به اعتراف به گناهان و پشیمانی و توبه می توانیم به جایگاه یاری امام زمان(عج) خود برسیم و ان شاءالله در لحظه مرگ ایشان را بر بالین خود ببینیم.
➥
#راز_بزرگ_کارگر_ساختمان😨
#علاّمه_طباطبایی فرمودند:
روزی از خیابانی عبور می کردم. بنّایی بالای ساختمان بود که ناگهان دیدم بنّا پایش لغزید و از آن ارتقاع پرتاب شد، کارگر او که پایین ساختمان بود به آرامی گفت: #نیفت
🔴کلام این کارگر باعث شد بنا به جاذبه زمین غلبه کرد و آرام پایین آمد و روی زمین قرار گرفت. علاّمه می فرمایند که به دنبال کارگر راه افتادم تا ببینم او #کیست که چنین قدرت #عجیبی به دست آورده که ناگهان با #صحنه ای #عجیب مواجه شدم چرا که او ...
📚مهمانِ بزرگان شدن، بزرگی میآورد!
اگر میزبان نیازی به مهمان و مهمانی دادن نداشته باشد و مهمانی در معنا و مقام حقیقی خود تحقّق پیدا کرده باشد، انگیزۀ میزبان برای دعوت و پذیرایی جز اکرام مهمان نخواهد بود؛ و هرچه میزبان بینیازتر باشد، مهمانی، از محبت و کرامت بسیار بالای او بیشتر حکایت میکند.
اگر میزبان بزرگ و والا مقام باشد و مهمانان بسیار کوچکتر از او باشند، مهمانی هنگامۀ فروتنی و تواضع میزبان است. لحظۀ فرود آمدن میزبان بلندمرتبه در برابر مهمانان، صحنهای به یاد ماندنی و دوست داشتنی است. مهمانِ بزرگان شدن، بزرگی میآورد و حقارتها را از روح انسان بیرون میکند. همان احساس حقارتی که مایۀ همۀ اسارتهاست.
رفع غربت، برطرف شدن تنهایی و گشایش دلگرفتگیها، از کمترین نتایج یک مهمانی است. مهمانی یعنی بیرون آمدن از محیط تکراری و خسته کنندۀ خانۀ خود و ورود به سرسرای زیبای ضیافت. مهمانی یک فرصت تفریح و تنوّع است و یک مهلت دیدار با یار دلنوازی که مایۀ تسکین و تحبّب است.
البته همۀ اینها بستگی دارد به اینکه چه کسی شما را دعوت کرده باشد، یا شما در چه شرایطی باشید. بسته به عطش شما و عطر میزبان، ناز شما و نوازش میزبان، دلتنگی شما و دلگشائی میزبان، غم شما و غمگساری میزبان، عشق شما و عشوۀ میزبان، مهمانی با مهمانی متفاوت است. پس این به عهدۀ خود شماست که ضیافت رمضان را چگونه ببینید.
📚بخشی از کتاب " شهر خدا
اثر علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙سخنران: استاددانشمند
موضوع: حماقت بدترین درد
➥
🔴سعادت ما در گروی سعادت دیگران
دوستی میگفت:سمیناری دعوت شدم که هنگام ورود، به هر یک از دعوتشدگان بادکنکی دادند.
سخنران بعد خوشامدگویی از حاضرین که 50 نفر بودند خواست که با ماژیک اسم خود را روی بادکنک نوشته و آن را در اتاقی که سمت راست سالن بود بگذارند و خود در سمت چپ جمع شوند.سپس از آنها خواست که در پنج دقیقه به اتاق بادکنکها رفته و بادکنک نام خود را بیاورند.من به همراه سایرین دیوانهوار به جستوجو پرداختیم، همدیگر را هل میدادیم و زمین میخوردیم، هرج و مرجی به راه افتاده بود.
مهلت پنج دقیقهای با پنج دقیقه اضافه هم به پایان رسید اما هیچکس نتوانست بادکنک خود را پیدا کند.این بار سخنران همه را به آرامش دعوت کرد و پیشنهاد داد که هرکس بادکنکی را بردارد و آن را به صاحبش بدهد.بدین ترتیب کمتر از پنج دقیقه همه به بادکنک خود رسیدند.
سخنران ادامه داد:این اتفاقی است که هر روز در زندگی ما میافتد.دیوانهوار در جستوجوی سعادت خویش به این سو و آن سو چنگ میزنیم و نمیدانیم که سعادت ما در گروی سعادت و خوشبختی دیگران است.با یک دست سعادت آنها را بدهید و با دست دیگر سعادت خود را از دیگری بگیرید.
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️بـراۍآمـدنت،لحظھهـٰا
راصدقھمۍدھیمآقاجـان...
ۅَماراازآنانڪھچشمروشَن
بِـہشهودجَمالششوَندبگردان
ومـٰارابـہخدمتحَضࢪتشپیدا
ساز...!
➥
🔴 زندگی حیوانی مردمِ آخرالزمان...
🌕 كامل تمار گويد: شنيدم امام باقر عليه السلام ميفرمود: «كُلُّهُمْ بَهَائِمُ ثَلاَثاً إِلاَّ قَلِيلاً مِنَ اَلْمُؤْمِنِينَ وَ اَلْمُؤْمِنُ غَرِيبٌ ثَلاَثَ مَرَّاتٍ»
مردم همگى به مانند چهار پايانند، جز اندكى از مؤمنين؛ و اين جمله را سه بار تكرار ميكرد. سپس ميفرمود: و مؤمن غريب است؛ اين جمله را هم سه بار ميفرمود.
➖چهارپا در زندگی به دنبال چيست؟
➖چه دغدغهای دارد؟
➖همّتش مصروف به چيست؟
بهتر بخورد، در جای بهتری سكنیٰ گزيند،
بيشتر آمیزش كند و...
چه انسانیتی؟ چه تمدنی؟ چه عقلانیتی؟ اگر دغدغه انسان هم با چهار پا مشترک باشد، اگر کسی خدا و امام زمانش در زندگی او جاری و ساری نباشد چه فرقی با یک چهارپا دارد؟!.....
🌕 امیرالمومنین علیهالسلام فرمودند:
«فِي اَلْفِتْنَةِ... اَلْعَمْيَاءُ اَلصَّمَّاءُ اَلْمُطْبِقَةُ يَصِيرُ اَلنَّاسُ فِيهَا كَالْبَهَائِمِ»
در فتنههای آخرالزمانی مردم مانند چهارپایان مطیع و بیعقل میشوند.
📗الکافي، ج ۲، ص ۲۴۲
📗الملاحم و الفتن، ج۱، ص ۱۵۷
🔴 احاطه و اشراف دشمنان بر کتب حدیثی، حتی بیشتر از شیعیان
🌕 امام حسن مجتبی علیه السلام:
«وَ اَللهِ مَا لَكُم سِرٌّ إلاَّ وَ عَدوُّكُم أعلَم بِه مِنكُم»
به خداوند سوگند كه شما هيچ سرّى نداريد جز آنكه دشمنانتان از شما بِدان آگاهترند.
📗بحار، ج ۷۵، ص ۲۸۶
این حدیث، یک سخن معمولی نیست که براحتی از آن گذشت؛ بلکه یک نوع آگاهی بخشی و هشدار به شیعیان است که بیدار باشید! دشمنانتان از شما آگاهتر و آماده ترند؛ بنابر این آنها نقلهای ما را، از ما بهتر میدانند؛ روایات منشأ تصمیم گیری دشمنان است. بر اساس روایات شیعه نقشههای خود را طراحی میکنند؛ فیلم و انیمیشن میسازند بازی های کامپیوتری طراحی میکنند؛ اقدام به جعل آخرالزمان و شبیه سازی علائم ظهور مینمایند؛ ۱۰۰ دانشگاه شیعه شناسی در دنیا و ۴ دانشگاه شیعه شناسی در اسرائیل وجود دارد. مسولان ما تا چه حد با تفکرات دشمنان آشنا هستند؟آنها تلماسه را با بودجه کلان و در بالاترین سطح کیفیت سینمایی به منظور تخریب چهره امام مهدی علیه السلام میسازند؛ آنوقت مابعد از ۴۳ سال هنوز نتوانسته ایم یک فیلم در مورد امام زمان بسازیم؛ مردم هم مشغولِ خندوانه و عصر جدید و جوکر..
➥
♨️اسم اعظم...
🔸یک وقتی در نجف از استادمان آیت الله سيد محمّد كشميرى رحمه الله علیه -كه از اوتاد روزگار بود- درخواست كردم که اسم اعظم را به من بياموزد.
🔸ايشان فرمود: «اگر اسم اعظم را مىخواهى، از نام مبارك صاحب الزمان غفلت مكن. اسم اعظم، همان جمله "يا صاحبَ الزَّمانِ اَغِثْنِيْ، یا صاحِبَ الزَّمانِ أدْرِکْنی" است».
🔸خود ایشان نقل می کرد که بارها مشكلات #مادّى و به ويژه مشكلات #معنوى خود را با استعانت از اين نام مقدّس و ذکر «يا صاحبَ الزَّمانِ اَغِثْنِيْ، یا صاحِبَ الزَّمانِ أدْرِکْنی» بر طرف كرده بود و بنده نيز خود بارها اثر اين نام مبارك را براى رفع مشكلات، به چشم ديده ام.
🖋آیت الله ناصری دولت آبادی رحمة الله
#امام_زمان
🍃🌹
💝🍃💝🍃💝