6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ماجرای تلخ اما عجیب یک نوزاد که بعد از یک تصادف دلخراش در جاده قم به شکل عجیبی نجات پیدا کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمریکا ابر قدرت جهان ۲۵۱ سالشه ولی ایران ۴۴ سالشه حالا اعتراف آمریکاییها رو در مورد ایران بشنوید.
تا آخرببینید👌
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خاک بر سرمان شد؛ ایران قویتر شده است!
👌حتماً ببینید
♦️جدایی بحرین از ایران
۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۰
🔹در روز ۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۰ جزیره بحرین، استان چهاردهم ایران در پی جدایی از سرزمین مادری، اعلام استقلال کرد.
🔹جداییخواهی در بحرین زمانی پدیدار شد که این منطقه از ۱۸۹۲ میلادی تحت سلطه کامل بریتانیا درآمد. پیش از این بریتانیا از طریق انعقاد قراردادهای گوناگون کوشیده بود تا این سرزمین را تحت حاکمیت خود درآورد. نخستین قیام عمومی بحرین در مارس ۱۸۹۵ در مخالفت با شیخ عیسی بن علی نخستین حاکم از سلسله آلخلیفه شکل گرفت. این قیام با دخالت سرهنگ آرنولد ویلسون، نماینده دولت بریتانیا در خلیج فارس سرکوب شد و بازداشت و تبعید ناراضیان به «زباره» در شمال شبه جزیره قطر را در پی داشت و درگیریهای شدیدی را میان قطر و بحرین بوجود آورد. این موضوع باعث شد قطر با انعقاد قراردادی خود را تحتالحمایه بریتانیا کند. این رویداد نقطه آغاز بیش از یک قرن کشمکش سیاسی و نظامی میان بحرین و قطر بود.
🔹در سالهای بعد به تدریج افکار عمومی در بحرین به ایران متمایل شد. انقراض سلسله قاجار در ایران و طرح ادعاهای ارضی پهلوی اول این تمایل را در میان مردم بحرین افزایش داد و از جانب دیگر بر حساسیت انگلیسیها در منطقه افزود و آنان را به تحکیم پایههای نفوذ و سلطه خود در بحرین سوق داد. این رخداد باعث شد انگلیسیها در ۱۹۲۳ میلادی شیخ عیسی بن علی را برکنار و یکی از کارگزاران خود چارلز بلگریو را در ۱۹۲۶ به عنوان مشاور امیر بحرین روانه این سرزمین کنند. اقدامات این مشاور که تصمیمگیرنده اصلی در بحرین بود افزایش نفرت عمومی نسبت به سیاستهای استعماری بریتانیا در منطقه را در پی داشت، اعتراضات مردمی آغاز شد و بلگریو در مواجهه با اولین اعتراضآمیز بحرینیها از این سرزمین خارج شد.
🔹در دوران بعد از جنگ جهانی دوم، با گسترش تظاهرات، مخالفتهای مردمی به جنبش عمومی ضداستعماری تبدیل شد. بریتانیا میدانست که کاهش کنترل بر بحرین، به از دست رفتن سراسر خلیج فارس خواهد انجامید؛ میخواست به هر بهایی قیام مردم بحرین را سرکوب کند و در این راه دامن زدن به اختلافات مذهبی را پیشه کرد. میان شیعه و سنی تفرقه ایجاد کرد و زمینههای برخورد این دو را بوجود آورد. بدین ترتیب در دهه ۵۰ میلادی بحرین چند بار تا آستانه جنگهای خونین داخلی پیش رفت.
🔹از طرفی جنگ کانال سوئز و هجوم نظامیان انگلیسی به مصر، سبب افزایش تنفر اعراب خلیج فارس و به ویژه مردم بحرین نسبت به انگلیس و همچنین ترویج احساسات ناسیونالیستی عربی در این کشور شد، اما این احساسات غالباً توسط پلیس غیربومی بحرین سرکوب میشد.
🔹از اواسط قرن بیستم ادعاهای تاریخی ایران در مورد حاکمیت بر بحرین جدی شد. مجلس شورای ملی در آبان ۱۳۳۶ لایحهای را تصویب کرد که به موجب آن بحرین استان چهاردهم ایران اعلام شد و دو کرسی خالی برای نمایندگان «استان چهاردهم» در نظر گرفته شد. این اقدام و تهدید ایران در مورد تحریم هر سازمان و مجمع بینالمللی که بحرین را به رسمیت بشناسد، موضوع را پیچیده کرد. اما فشار بریتانیا به شاه به دست کشیدن ایران از ادعاهای ارضیاش نسبت به بحرین انجامید.
🔹در ۱۳۴۷ شاه طی دیدارش از هند گفت: «اگر مردم بحرین مایل نباشند به کشور ما ملحق شوند هرگز به زور متوسل نخواهیم شد و هر کاری که بتواند اراده مردم بحرین را به نحوی که نزد همه جهانیان به رسمیت شناخته شود، نشان دهد خوب است.» شاه استقلال بحرین را منوط به نظر مردم بحرین کرد و این عمل در تاریخ ایران سابقه نداشت. همان زمان اسدالله علم نیز به سفیر انگلیس در مورد این راه حل اعتراض میکند. او در کتاب خاطراتش در روز ۲۱ مرداد ۱۳۴۸ خود آورده است: «به سفیر انگلیس گفتم ما هیچگاه نمیتوانیم چنین پیشنهادی را تصویب و در برابر ملت ایران توجیه کنیم.»
🔹ایران سعی داشت تا سرنوشت بحرین در یک همهپرسی تعیین شود، در حالی که دولتهای بحرین و بریتانیا با آن مخالفت کردند. در نتیجه ایران و بریتانیا توافق کردند تا به جای برگزاری همهپرسی، از سازمان ملل متحد خواسته شود سرنوشت سیاسی این سرزمین را از طریق یک نظرسنجی از میان گروهها و طبقات مختلف تعیین کند. حکومت بحرین که تحت نفوذ بریتانیا بود برای تأثیرگذاری بر نتیجه نظرخواهی مصمم شد تا ساختار جمعیتی این سرزمین را با اکثریت دادن به عربها دگرگون کند. در این راستا هزاران فلسطینی و نیروی کار عرب از کشورهای منطقه به بحرین هجوم آوردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الحمدلله هنوز زبانم از کار نیوفتاده!
📌کنایه و گلایه رهبر معظم انقلاب از کسانی که نظرات خود را به ایشان نسبت میدهند!
✍قابل توجه افرادی که میخواهند با توئیت و باندبازی رسانهای، و با عنوان «عضو دفتر حفظونشر آثار رهبری» خود را سخنگوی #امام_خامنهای جا بزنند!
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥منتشر شده برای اولین بار؛
💢صحبتهای سرهنگ جوانمردی در میان خانواده متهمان دستگیر شده در اغتشاشات ۱۴۰۱:
«هیچوقت یک کشوری مثل انگلیس، آمریکا، عربستان و اسرائیل به فکر من و شما نیست...!»
هم حافظ امنیت بود هم جهادگر عرصه تبیین...
#سرهنگ_جوانمردی
14.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس تپلی: حاضرم باز به اسرائیل سفر کنم برای منافع مردم ایران
مجری bbc: تو نماینده مردم ایران نیستی👌
13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴حزب الله لبنان تصاویر حمله راکتی روز گذشته به شهرک اشغالی کریات شمونه را منتشر کرد
🔹در این حمله از راکت کاتیوشا و فلق استفاده شد.
❌ خیلیها یادشون نمیاد ۴۵سال پیش میگفتن انقلاب خمینی شش ماه بیشتر دوام نمیاره؛
🔹اما الان پیام انقلاب روحاللّه جلوی کاخ سفید، آرامش رو از سیاستمداران آمریکا گرفته!
#انقلاب_کارامد_است
#نهضت_بیداری_جهانی
❌تیتر فعلا این باشه: ارتش اَبَر گودرت اسقاطیل توسط زنبورها ناکار شد😂
🔻ارتش اسقاطیل اعلام کرد 11 نظامی این رژیم در جنوب نوار غزه توسط زنبورها اوخ شده و به بیمارستان منتقل شدهاند🤦♂
🔻ماجرا اینه که تانک ارتش صهیونیستی رفته تو یه منطقه که پر از کندوی زنبور عسل بوده، زنبورا هم از خجالت کودک کشای اسقاطیلی دراومدن😂