امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند:
هر کس که خدا خیر خواه او باشد، محبت امام حسین علیه السلام و شوق زیارتش را در دل او می اندازد، و هر کس که خدا بدخواه او باشد، کینه و بغض زیارت امام حسین علیه السلام را در دل او می نهد.
((حضرت ساقی عطشان به وفایت سوگند
نشود کس ز تو نومید فدایت گردم))
veladat hazrate abbas1.mp3
زمان:
حجم:
5.9M
مداحی حضرت عباس علیه السلام
AUD-20220606-WA0019.mp3
زمان:
حجم:
13.9M
(ولادت حضرت عباس ع)
قسمتی از سخنرانی عصیان3
1387-10-27- 19 Esyan(3).mp3
زمان:
حجم:
20.8M
سخنرانی کامل عصیان 3
...:
امام سجاد علیه السلام :
مردم زمان غيبت او كه معتقد به امامت او هستند و منتظر ظهورش ميباشند از مردم هر زمانى برترند زيرا خداى تبارك و تعالى عقل و فهم و معرفتى به آنها عطا كرده است كه غيبت نزد آنها چون مشاهده است.
قسمتی از زیارت حضرت رضا علیه السلام
اللَّهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ قَتَلَةَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ وَ قَتَلَةَ أَهْلِ بَیْتِ نَبِیِّکَ
خدایا لعنت کن قاتلان امیر المؤمنین و قاتلان و کشندگان حسن و حسین علیهم السلام را و همچنین قاتلان اهل بیت پیغمبرت را
اللَّهُمَّ الْعَنْ أَعْدَاءَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ قَتَلَتَهُمْ
بارالها لعنت کن دشمنان آل محمد را و کشندگان آنها را
وَ زِدْهُمْ عَذَاباً فَوْقَ الْعَذَابِ وَ هَوَاناً فَوْقَ هَوَانٍ وَ ذُلاًّ فَوْقَ ذُلٍّ وَ خِزْیاً فَوْقَ خِزْیٍ
و بیفزا عذاب آنها را روى عذاب و خوارى و زبونى روى خوارى و زبونى و رسوایى فوق رسوایى
اللَّهُمَّ دُعَّهُمْ إِلَى النَّارِ دَعّاً وَ أَرْکِسْهُمْ فِی أَلِیمِ عَذَابِکَ رَکْساً وَ احْشُرْهُمْ وَ أَتْبَاعَهُمْ إِلَى جَهَنَّمَ زُمَراً
پروردگارا آنان را به سوى آتش به سختى بران و در عذاب دردناک و الیمت سرنگونشان فرماى یکباره و با اتباع و پیروانشان به سوى دوزخ گروه گروه محشورشان فرماى
اعمال قبل از خواب حضرت زهرا(سلام الله علیها)
شبی حضرت زهرا (سلام الله علیها)رختخواب خود را پهن کرده بود و میخواست بخوابد که حضرت رسول (صلی الله علیه و آ له) بر وی وارد شد ،و فرمود :ای فاطمه ، نخواب مگر اینکه چهار عمل بجا آوری :اول آنکه قرآن را ختم کنی، دوم اینکه پیامبران را شفیعان خود گردانی ، سوم اینکه مؤمنین را از خود خوشنود کنی ، چهارم اینکه حج و عمره بجا آوری.
حضرت این را فرمود و مشغول نماز شد. حضرت زهرا (سلام الله علیها) صبر کرد تا نماز خود را تمام کرد .سپس فرمودند :یا رسول الله به چهار چیز امر فرمودی که من در این وقت ،قدرت ندارم آنها را انجام دهم.
حضرت تبسم کرد و فرمود :هر گاه سه مرتبه قل هو الله احد بخوانی مثل آن است که ختم قرآن کردی و هر گاه صلوات بفرستی بر من وبر پیامبران قبل از من،در روز قیامت ما شفیعان تو خواهیم بود ،و هر گاه برای مؤمنین استغفار کنی همه آنان از تو خشنود میشوند ،و هر گاه بگویی «سبحان الله و الحمدالله و لا اله الا الله و الله اکبر »،مثل آن است که حج و عمره انجام دادی .
"بهجة/ ج1/ص 304 "
@sarallah73
veladat hazrat ali akbar 84.mp3
زمان:
حجم:
25.5M
سخنرانی ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام
اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب سلام الله علیها