هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
2.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
✔️ ایران نائب رئیس مجمع عمومی سازمان ملل شد
🔹اعضای سازمان ملل متحد رئیس جدید هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل را برگزیدند و ایران بعنوان یکی از ۲۱ نواب رئیس این مجمع انتخاب شد.
🔹اعضای سازمان ملل «دنیس فرانسیس» از ترینیداد و توباگو را به عنوان رئیس هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل انتخاب کردند که از اواسط ماه سپتامبر، ریاست این شورای را برعهده خواهد گرفت.
#ثامن
#ثامن_یزد
هدایت شده از هادرون
نامه استعفای حاج سید اسماعیل شاکر امام جمعه اردکان جهت شرکت در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی
@Haderoon
لینک جدید هادرون در ایتا👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/79757312Cb9283fe96c
🇮🇷🕋🇮🇷🕋🇮🇷🕋🇮🇷🕋🇮🇷🕋🇮🇷🕋🇮🇷
ابرگروه افسران جنگ نرم جهاد تبیین استان گیلان
✌یاد باد آن روزگاران یاد باد✌
سخنان گهرباربنیانگذارجمهوری اسلانی ایران:
سی وچهارمین سالگردامام خمینی(ره)برهمگان تسلیت باد
🇮🇷🕋🇮🇷🕋🇮🇷🕋🇮🇷🕋🇮🇷🕋🇮🇷🕋🇮🇷
سید روح الله خمینی (زاده شده به نام سید روح الله مصطفوی: ۱ مهر ۱۲۸۱ – ۱۳ خرداد ۱۳۶۸) از مراجع تقلید شیعهٔ دوازده امامی اهل ایران بود که از سال ۱۳۵۸ تا زمان مرگش در سال ۱۳۶۸ به عنوان نخستین رهبر جمهوری اسلامی ایران فعالیت کرد.او انقلاب ۱۳۵۷ را رهبری کرد که به سرنگونی حکومت محمدرضا پهلوی و پایان شاهنشاهی ایران منجر شد و به دنبال آن، نظام جمهوری اسلامی ایران را از طریق همه پرسی
بنیان گذاشت.
نخستین: رهبر جمهوری اسلامی ایران
دوره مسئولیت: ۱۲ آذر ۱۳۵۸ – ۱۳ خرداد ۱۳۶۸
رئیس جمهور:سید ابوالحسن بنی صدر،محمدعلی رجایی، سید علی خامنه ای
قائم مقام: حسینعلی منتظری
پس از: تأسیس جایگاه رهبری
پیش از: سید علی خامنه ای
رئیس موقت کشورایران،بعنوان رهبرانقلاب اسلامی ایران
دوره مسئولیت: ۱۵ بهمن ۱۳۵۷– ۱۱ آذر ۱۳۵۸
نخست وزیر: مهدی بازرگان
پس از: محمدرضا پهلوی
پیش از: سید علی خامنه ای
اطلاعات شخصی
زاده: سید روح الله مصطفوی۱ مهر
۱۲۸۱خمین، ایران
درگذشته: ۱۳ خرداد ۱۳۶۸ (۸۶ سال)تهران، ایران آرامگاه: آرامگاه سید روح الله خمینی، تهران
همسر(ان): خدیجه ثقفی (ا. ۱۳۰۹–۱۳۶۸)
فرزندان:۵شامل سیدمصطفی،سیده
زهراوسیداحمد
اقامتگاه: خمین، ایران (۱۲۹۹–۱۲۸۱)
اراک، ایران (۱۳۰۰–۱۲۹۹)
قم، ایران (۱۳۴۳–۱۳۰۰)
بورسا، ترکیه (۱۳۴۴–۱۳۴۳)
نجف، عراق (۱۳۵۷–۱۳۴۴)
نوفللوشاتو، فرانسه (۱۳۵۷)
قم، ایران (۱۳۵۸–۱۳۵۷)
تهران، ایران (۱۳۶۸–۱۳۵۸)
پیشینه فقهی:
دین: اسلام
مذهب: شیعه دوازده امامی
فقه: امامیه
عقیده: اصولی
زمینه ها: فقه، تفسیر، حدیث، فلسفه، عرفان
محل تحصیل: حوزه علمیه قم، حوزه علمیه نجف
مرتبه حوزوی: آیت الله العظمی
استادان،فهرست:عبدالکریم حائری یزدی،محمد
علی شاه آبادی،سید ابوالحسن رفیعی قزوینی،سیدحسن مدرس
شاگردان، فهرست: سید موسی صدر، سید محمد بهشتی، مرتضی مطهری، حسینعلی منتظری، سید علی خامنه ای، شهابالدین اشراقی، سید جلالالدین آشتیانی، اکبر هاشمی رفسنجانی، سید مهدی حسینی روحانی، مهدی کروبی،سیدمحمد موسوی خوئینی ها، یوسف صانعی، حسین نوری همدانی، محمدرضا مهدوی کنی، عبدالله جوادی آملی، غلامحسین ابراهیمی دینانی ایده های اصلی قرائت جدید نظریه: ولایت فقیه آثار چشمگیرکشفاسرار: تحریرالوسیله، ولایت فقیه، دیوان امام: تحریرالوسیله، ولایت فقیه،دیوان امام
تأثیرگذاران،فهرست: محمد، علی بن ابیطالب، افلاطون، فلوطین، ابن عربی، ملاصدرا،محمدحسن نجفی،سید حسن مدرس،محمدعلی شاهآبادی،عبدالکریم حائری یزدی
تأثیرپذیرفتگان، فهرست:
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جامعه روحانیت مبارز، مجمع روحانیون مبارز، خمینی در حوزهٔ علمیه به تحصیل فقه، فلسفهٔ اسلامی و عرفان
پرداخت و در سال ۱۳۱۳ در سن ۳۲سالگی به اجتهاد رسید. بهگزارش ساواک وی اجازهٔ اجتهاد خود را از عبدالکریم حائری یزدی دریافت کرد. به روایت دیگر، او نه از کسی اجازهٔ اجتهاد گرفته و نه به کسی چنین اجازهای دادهاست. او به مبارزه با سیاستهای محمدرضا پهلوی، بهخصوص انقلاب سفید و اعطای حق رأی به زنان از سوی شاه، پرداخت و بهدلیل متهم کردن شاه به تبعیت از سیاست اسرائیل و ایالات متحده در عاشورای ۱۳۴۲ خورشیدی در سن ۶۱سالگی، ۱۰ ماه زندانی شد و سپس در ۱۳۴۳ بهدلیل سخنرانی علیه اعطای کاپیتولاسیون به مستشاران نظامی آمریکایی، تبعید شد. وی در ۱۴ سال تبعید، پیگیر اوضاع سیاسی ایران بود، با ارسال پیام و اعلامیه، اسلامگرایان و مخالفان را رهبری میکرد و به تدوین نظریهٔ ولایت فقیه — که اصول آن تا پیش از انقلاب برای مردم ناشناخته ماند. پرداخت.وی در آخرین روزهای منتهی به پیروزی انقلاب ۱۳۵۷ بهعنوان رهبر آن، شورای انقلاب و دولت موقت را تشکیل داد.پس از خروج شاه از ایران، در ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ خمینیِ ۷۶ساله به ایران بازگشت و در ۲۲ بهمن انقلاب پیروز شد... با فرمان خمینی،کمیتۀ امداد،جهاد سازندگی،سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،نهضت سوادآموزی، سازمان بسیج مستضعفین،وشورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شدند. در دوران رهبری او، جنگ هشت سالهای میان ایران و عراق آغاز شد. بهمنظور تحکیم نظام، چندهزار نفر از زندانیان عقیدتی–سیاسی به دستور او اعدام شدند. به عقیدهٔ نیکی کدی، با انقلاب ایران انتظار همگانی برای آزادی و برابری اجتماعی نسبت به زمان شاه برآورده نشد.
مراسم خاکسپاری خمینی
با حضور بیش از۱۰میلیون نفر
در کتاب رکوردهای گینس به عنوان شلوغترین تشییع جنازهٔ تاریخ
ثبت شد.
مجلهٔ تایم در سال ۱۹۷۹ وی را به عنوان مردسال انتخاب کرد🏴
روحش شادوراهش پر رهروباد🏴
هدایت شده از بیداری مدیا
2.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اطلاعاتی درباره ریز مهمات جداشونده از سرجنگی موشکهای ایرانی از جمله موشک خرمشهر ۴
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
https://eitaa.com/joinchat/1631191141C7748daa5f6
881.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✏️+فقط مواظب باشیا
+که چی؟
+که نمیری!!!
😔 من و این همه شرمندگی...
😔 من و این همه سستی و کم کاری...
😔 من و این همه تعلق و وابستگی...
پ.ن:
🌷شهید جاوید الأثر سید مصطفی صادقی🌷
شهدا برای امنیت ایران اسلامی و برای روی زمین نماندن حرف رهبری ،جان عزیز رافدا کردن.......
الان رهبر عزیزمون از شما جان نمیخواهد #فرزند میخواهد!
#جهاد_فرزند_آوری
#سربازان_ثارالله
✏️دلها با مهر مادر
و عقلها با حمایت پدر
ساخته میشوند...
خانواده؛
محل پرورش جانها است!
#خانواده
#همسرداری
#جهاد_فرزند_آوری
#فرزندپروری
#سربازان_ثارالله
⭕️ این وصیتنامه را بیستبار بخوانید!
▶️ #رهبر_انقلاب:
یک جوانِ پُرشورِ مؤمنِ ازجانگذشتهی سبزواری، #شهید_ناصر_باغانی، وصیّتنامه دارد. او یک جوانِ در سنین حدود بیست سال است. جا دارد که انسان آن وصیّتنامهاش را ده بار بخواند، بیست بار بخواند! بنده مکرّر خواندهام.
📝 گزیدهای از وصیتنامه شهید ۱۹ ساله، ناصرالدین باغانی
🔹اینجانب ناصرالدین باغانی بندهی حقیر در درگاه خداوندم. چند جملهای را به رسم وصیت مینگارم:
🔸سخنم را دربارهی عشق آغاز میکنم.
ما را به جرم عشق موأخذه میکنند. گویا نمیدانند که عشق گناه نیست! امّا کدام عشق؟
🔹خداوندا، معبودا، عاشقا، مرا که آفریدی عشق به پستان مادر را به من یاد دادی؛ امّا بزرگتر شدم و دیگر عشق اولیه مرا ارضاء نمیکرد، پس عشق به پدر ومادر را در من به ودیعت نهادی. مدتی گذشت، دیگر عشق را آموخته بودم، امّا به چه چیز عشق ورزیدن را نه!
🔸به دنیا عشق ورزیدم، به مال و منال دنیا عشق ورزیدم. به مدرسه عشق ورزیدم. به دانشگاه عشق ورزیدم، امّا همهی اینها بعدِ مدت کمی جای خود را به عشق حقیقی و اصیل داد یعنی عشق به تو. (یَومَ لا یَنْفَعُ مال وَلا بَنُون ) فهمیدم که وقتی شرایط عوض شود یَفِرّالْمرءَ مِنْ اَخیهِ و صاحِبَتهِ و بَنیهِ و اُمّهِ وَاَبیهِ، پس به عشق تو دل بستم.
🔹بعد از چندی که با تو معاشقه کردم یکباره به خود آمدم و دیدم که من کوچکتر از آن هستم که عاشق تو شوم و تو بزرگتر از آن هستی که معشوق من قرار گیری.
🔸فهمیدم در این مدت که فکر میکردم عاشق تو هستم اشتباه میکردهام، این تو بودی که عاشق من بودهای و من را میکشاندهای!
🔹اگر من عاشق تو بودم باید یکسره به دنبال تو میآمدم. ولیکن وقتی توجه میکنم میبینم که گاهی اوقات در دام شیطان افتادهام ولی باز مستقیم آمدهام؛ حال میفهمم که این تو بودهای که به دنبال بندهات بودهای، و هرگاه او صید شیطان شده، تو دام شیطان را پاره کردهای و هر شب به انتظار او نشستهای تا بلکه یک شب او را ببینی.
🔸حالا میفهمم که تو عاشق صادق بندهات هستی، بنده را چه، که عاشق تو بشود! عَنقا شکار کرکس نشود دام باز گیر.
🔹آری تو عاشق من بودی و هر شب مرا بیدار میکردی و به انتظار یک صدا از جانب معشوق مینشستی. اما من بدبخت ناز میکردم و شب خلوت را از دست میدادم و میخوابیدم! اما تو دست بر نداشتی و آنقدر به این کار ادامه دادی تا بالاخره منِ گریز پای را به چنگ آوردی و من فکر میکردم که با پای خود آمدهام.
🔸وه چه خیال باطنی! این کمند عشق تو بود که به گردن من افتاده بود. مرا که به چنگ آوردی به صحنهی جهادم آوردی، تا به دور از هر گونه هیاهو با من نرد عشق ببازی. من در کار تو حیران بودم و از کرم تو تعجب میکردم.
🔹آخر تو بزرگ بودی و من کوچک؛ تو کریم بودی و من لئیم؛ تو جمیل بودی و من قبیح؛ تو مولا بودی و من شرمنده از این همه احسان تو بودم...
🔻امّا شهادت چیست؟
🔸آن هنگام که رزمندهای مجاهد، بسوی دشمن حق میرود و ملائک به تماشای رزم او مینشینند و شیطان ناله بر میآورد و پای به فرار میگذارد و ناگهان غنچهای میشکفد، آن هنگام را جز #شهادت چه نام میتوانیم داد؟
🔹شهادت خلوت عاشق و معشوق است .شهادت تفسیر بردار نیست. ای آنانی که در زندان تن اسیرید، به تفسیر شهادت ننشینید که از درک قصۀ شهادت عاجزید. فقط شهید میتواند شهادت را درک کند.
🔸شهید کسی نیست که ناگهان به خون بغلتد و نام شهید به خود گیرد. شهید در این دنیا قبل از این که به خون بتپد، شهید است. و شما همچنان که شهیدان را در این دنیا نمیتوانید بشناسید و بفهمید، بعد از وصلشان نیز نمیتوانید درکشان کنید. شهید را شهید درک میکند. اگر شهید باشید شهید را میشناسید و گرنه آئینۀ زنگار گرفته، چیزی را منکعس نمیکند که نمیکند.
🔹برخیزید و فکری به حال خود بکنید که شهید به وصال رسیده است و غصه ندارد. شهیدان به حال شما غصه میخورند، و از این در عجبند و حیرت میکنند که چرا به فکر خود نیستید!
🔸به خود آیید و زندان تن را بشکنید. قفس را بشکنید و تا سر کوی یار پرواز کنید و بدانید که برای پرواز ساخته شدهاید نه برای ماندن در قفس! این منزل ویران را رها کنید و به ملک سلیمان در آیید...
https://eitaa.com/sarallah_aghda