eitaa logo
مسجد و حسینیه ثارالله بلوار کوثر مشهد
180 دنبال‌کننده
25 عکس
5 ویدیو
0 فایل
تنها کانال اطلاع رسانی برنامه ها و اخبار مسجد و حسینیه ثارالله مشهد مقدس - نبش کوثر شمالی 8
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗 انتظار فرج ✏️ رهبر انقلاب: انتظار فرج یعنی همه‌ی سختی‌ها قابل برداشته شدن و برطرف شدن است. نه اینکه بنشینید انتظار بکشید؛ بلکه دل شما گوش‌به‌زنگ باشد...۱۴۰۲/۱/۲۹ .
💠اعمال شب نیمه شعبان .
خیلی مواظب انتخاب هاتون باشید انتخاب فرد نالایق نتیجش میشه مراسم روز جوان بدون حضور حتی یک جوان در مسجدی که الان خالی از جمعیت شده و تبلیغ اون به عنوان فعالیت فرهنگی شخصی که فعالیت های جاری مسجد مثل دعای کمیل . دعای ندبه . دعای توسل و نماز های یومیه که سال ها در این مکان برگزار می‌شده را به عنوان دستاورد و محرک مسجد اطلاع رسانی می کند قطعا تصمیمی جز عوام فریبی ندارد. انتخاب بد جواب دارد . . .
چو بیشه تهی ماند از نره شیر/شغالان درآیند آن‌جا دلیر چو بیشه ز شیران تهى یافتند/سگان فرصت روبهى یافتند
پیرامون افاضات و ادعاهای امام جماعت و برخی اعضای هیئت امنای منصوب از سوی مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان رضوی , پیرامون فعالیت های مرکز نیکوکاری ثارالله و ایجاد شبهه پیرامون فعالیت این موسسه و نحوه جمع آوری مبالغ نقدی و کمک های غیرنقدی و همچنین محل مصرف آن , در این مسجد لازم دانستیم به جهت تنویر افکار عمومی و نمازگزاران عزیز این مسجد نکاتی را عرض کنیم. . مرکز نیکوکاری ثارالله از خرداد 1400 با کسب مجوز قعالیت از کمیته امداد امام خمینی رحمه الله علیه با ریاست امام جماعت وقت حجت الاسلام و المسلمین رضازاده و عضویت تعدادی از معتمدین و امنای مسجد تاسیس گردید . از بدو تاسیس این مرکز با تحویل گرفتن 15 خانواده از کمیته امداد آغاز و با افزودن 5 خانواده از نیازمندان معرفی شده از سوی نمازگزاران فعالیت خود را رسمیت بخشید که پس از پالایش و توانمندسازی , 5 خانواده از پوشش خارج و در حال حاضر 15 خانواده تحت پوشش خدمات این مرکز هستند. در همه این مدت این موسسه با در اختیار قراردادن شماره حساب حقوقی اقدام به جمع آوری وجوه جهت تامین مایحتاج ضروری زندگی خانواده های تحت پوشش خود مینموده و همواری درآمد و مخارج خود را در سامانه یکپارچه مراکز نیکوکاری ثبت می نموده است . .
بعد از انتصاب امام جماعت جدید (حالا به هر روشی که بعدا به آن خواهیم پرداخت) از سوی مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان رضوی , این فرد تلاش کرد تا با توسل به زور به حساب مرکز دسترسی پیدا کند . ولی چون بحث حق بیت المال و حقوق خانواده های نیازمند در میان بود با قدرت جلو وی ایستاده و هیچ اطلاعاتی در اختیار او قرار نگرفت که در نهایت بعد از ناکامی برای دست رساندن به حساب این مرکز با هدف خالص سازی , اقدام به تعطیل کردن آن در مسجد کرد . لذا این مرکز در حال حاضر منتقل شده و در مکان دیگری مشغول به فعالیت است و کماکان حامیان عزیز میتوانند با آن همیاری کنند.(خواهشمند است از واریز هرگونه مبلغ تحت عنوان خیریه و نیکوکاری در این مسجد خودداری کنید . چون در حال حاضر این مرکز در آن مکان فعال نیست) .
اما در ادامه بد نیست به چند سال پاسخ داده شود . • طبق بند 5 – 6 – 7 – 8 – و 11 آیین نامه مرکز رسیدگی به امور مساجد , دلیل حضور افرادی با سن بالای 60 سال – مجرد – عدم حاضر در مسجد و همچنین افراد دارای سابقه تخلف مالی در ترکیب هیئت امنای این مسجد چیست ؟ • طبق تبصره 3 چرا همین افراد با همین سری از تخلفات به مدت چند دوره است که با حکم مرکز رسیدگی به امور مساجد احکام طویل المدت گرفته اند ؟ • طبق قانون کلیه افراد حاضر در هیئت امنا باید فعالیت داوطلبانه و رایگان داشته باشند . چرا بعضی از این اعضا تحت عنوان مدیر داخلی . حسابدار و ... برای خود حقوق ماهانه و پول بنزین و تلفن مقرر کرده اند. • چرا مرکز رسیدگی ب امور مساجد به جای رسیدگی به نامه امام جماعت سابق مبنی بر تخلف مالی یکی از اعضای هیئت امنا و نامه اخراج اعضای هیئت امنا به دلیل تخلفات انجام شده در انتصاب آن ها را رسیدگی نکرده و بجای آن در اقدامی خلق الساعه امام جماعت جدید را جایگزین کرد. • دلیل اینکه فردی از اعضای هیئت امنا علی رغم سابقه قبلی در تخلف مالی , با همکاری یکی از مراکز برگزاری تشریفات با معرفی خود به عنوان مدیر مسجد و با در اختیار قراردادن شماره حساب شخصی خود مبالغی را از افراد ردیافت میکرده چیست ؟ و چرا وقتی گزارش این موضوع برای مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان ارسال شد , اقدامی برای برخورد با وی صورت نگرفت و در دوره بعد مجدد به عنوان هیئت امنا انتصاب شد؟ • در هنگام معرفی امام جماعت منصوب توسط مرکز رسیدگی به امور ساجد , وقتی نمازگزاران به این موضوع اعتراض کردند , افرادی که با نمازگزاران درگیر شدند چه کسانی بودند و چگونه حضور آنها سازماندهی شده بود. (مستندات این موضوع موجود است و در صورت نیاز منتشر خواهد شد) • چرای آقای حیدرزاده , معاون اجرایی مرکز رسیدگی به امور مساجد آن شب در مسجد موضوع جایگزینی امام جماعت به آیت الله رضازاده نسبت دادند. (در گفتگویی که با آیت الله رضازاده داشتیم , ایشان این موضوع را تکذیب کردند.) • با توجه به موقعیت خاص این مسجد , دلیل انتصاب یک فرد نالایق و بی تجربه برای این مسجد چه بوده که نتیجه رفتارهای وی در حال حاضر خالی شدن مسجد از جوانان . نوجوانان و تعداد زیادی از نمازگزاران قدیمی مسجد شده است. • و در نهایت با توجه به اینکه در حال حاضر این مسجد هیچگونه ساخت و ساز و فعالیت اجرایی ندارد و هزینه های جاری آن شامل آب و برق و گاز آن رایگان است , چرا امام جماعت و هیئت امنای فعلی میزان درآمد و محل خرج کردن منابع مالی مسجد که شامل اجاره هایپرمارکت , کتابخانه , آشپزخانه , یک باب مغازه در کوچه پشت مسجد و مجالس تعزینه که مبلغی بیش از 100 میلیون تومان در ماه است را اعلام نمی کند ؟ در حال حاضر منتظر پاسخ این مسجد و مرکز رسیدگی به امور مساجد هستیم و در صورت دریافت پاسخ آن را منتشر خواهیم کرد. . .
در ادامه به چند مورد از گزارش سازی های این امام جماعت می پردازیم.
مسجد خالی از جمعیت در مراسمات ملی و مذهبی .