فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️سخنان مهم شهید سلیمانی درباره انتخاب مسئول
🔸حاج قاسم سلیمانی:
برادران خواهران ، جامعه ای صالح میشود، که افراد صالح بر آن حاکم شود.
@Entekhaabatt
🔴 پاس گل آمریکا به چین و ایران؟
✍️ #حسین_رجایی
🔹 اعلام خروج آمریکا از افغانستان، آن هم توسط یک دولت دموکرات، یکی از نشانه های جدی افول آمریکاست. چه جایی بهتر از افغانستان برای کنترل دو رقیب منطقه ای و جهانی آمریکا!؟ در راهبرد کلان ایالات متحده، هم اولویت تضعیف ایران به روشنی مشخص است و هم سیاست گردش به شرق، راهبردی عیان است، پس چرا ناگاه ابرقدرت باید از میان این دو رقیب خویش برخیزد!؟
🔸 به نظر می رسد معنایی نمی تواند داشته باشد جز آنکه آمریکا دیگر توان تحمل هزینه های نظامی حضور در افغانستان را ندارد و به راه حل های کم هزینه تری برای کنترل رقبا می اندیشد. آمریکا در شرق آسیا مزیت نسبی بالاتری در مقابله با چین دارد، پس از مشغولیتش در غرب چین کم می کند تا انرژی بیشتری را به شرق و جنوب آن معطوف کند.
✅ آمریکا در شرق آسیا، چین را گرفتار یک تنگنای ژئوپلتیک کرده است. از اختلافات مرزی چین با کشورهای کوچک اطرافش استفاده کرده و بیشتر آن ها را به سمت خود کشیده است تا بدین ترتیب سیاست موازنه از راه دور و مهار چین را پی بگیرد. چین در جبران، مسیرهایی از سمت غرب را برای خود باز کرده و تمرکزش را از نقطه قوت ایالات متحده که دریاست به نقطه قوت خود یعنی خشکی کوچ داده است. پروژه بلندپروازانه "یک کمربند، یک راه"، نقشه چین برای فرار از این تنگنای ژئوپلیتیک است. به نظر می رسد سند 25 ساله همکاری بین ایران و چین، بخشی از این نقشه است.
🔹 افغانستان دقیقاً بین ایران و چین قرار گرفته است و کوتاه ترین مسیر اتصال بین دو کشور محسوب میشود. در مسیر شمالی تر، سه کشور تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان، بین ایران و چین حائل هستند. داخل افغانستان، ایالات متحده به مدت دو دهه به عنوان متحد دولت مرکزی در مقابل طالبان قرار گرفته است.
💢 با خروج آمریکا از افغانستان، قاعدتاً در ابتدا خلاء بزرگی در دولت این کشور از نظر از دست دادن یک پشتوانه قوی سیاسی، نظامی و اقتصادی احساس خواهد شد ولی به نظر می رسد ایجاد چنین خلائی، خیلی زود مقامات این کشور را متوجه دومین قدرت بزرگ اقتصادی جهان که درست در همسایگی دیوار به دیوارشان قرار دارد، خواهد نمود و متوجه فرصت های بسیاری که تاکنون به دلیل سیطره آمریکا از آن غافل بوده اند.
@Entekhaabatt
4_6039537472096962941.mp3
5.6M
🔴بررسی تحولات و میزان تخریب های گسترده نسبت به یکی از کاندیدای انتخابات۱۴۰۰
👈 این قسمت (سعیدِ محمد)
🎙استاد مهدی امینی
@Entekhaabatt
🔴 مذاکرات فرسایشی
✍️ #ابوذر_گوهری
🔹 هدف کلان آمریکا از ورود به مذاکره با ایران تحمیل شرایط حداکثری خود است اما در صورت عدم تحقق این امر، نفس مذاکرات و فرسایشی شدن آن برای واشنگتن منافعی خواهد داشت.
🔸 مذاکره برای آمریکا تبدیل به عامل مهار و کنترل رفتار ایران شده است.
✅ تداوم فضای مذاکرات در یک سطح باعث شرطی شدن مردم ایران به نتیجه مذاکرات شده و عملاً آمریکا میتواند از این طریق در محیط داخلی ایران اثرگذاری نماید و بر تصمیمات و ترجیحات تصمیمگیرندگان داخلی اثرگذار باشد.
🔹 همچنین مذاکرات فرسایشی بخشی از پازل عقب راندن پیشرفتهای فنی ایران است.
🔸 آمریکا در انجام مذاکرات عجلهای ندارد و گذشت زمان را به سود خود میداند از وی دیگر پیچیدگیهای سیاست داخلی آمریکا و نیز انتخابات ریاست جمهوری ایران سبب احتیاط بیشتر واشنگتن و تلاش بر فرسایشی نمودن مذاکرات دارد.
✅ اما باید دقت کرد مسئله فرسایشی نشدن مذاکرات نباید مانع تحقق «سیاست حرف قطعی» نظام شود به عبارت بهتر این دو سیاست اصولی، باید همزمان لحاظ شود بدین معنا که نباید به بهانه عدم ورود به مذاکرات فرسایشی، منافع کلان ملی را نادیده بگیریم و به سمت توافق ناقص برویم.
💢 سیاست رفع تحریم مبتنی بر راستی آزمایی کامل و مستمر، مکمل سیاست عدم ورود به مذاکرات طولانی و ممانعت از فرسایشی شدن آن است و نباید یکی بدون دیگری لحاظ شود.
@Entekhaabatt
🔴 آقای صالحی باید درخصوص بکار گیری افراد رانده شده در سازمان انرژی اتمی پاسخگو باشد
💬 #فریدون_عباسی
🔹 رئیس انرژی اتمی اصرار عجیبی داشت، یک عنصر امنیتی که رانده شده بود حتماً ادامه فعالیت بدهد، که به جای پرداختن به بحث ضدجاسوسی به موارد دیگر میپرداختند.
🔸 ما در دوره مدیریت خود، این افراد را کنار گذاشتیم، اما جناب صالحی پس از بازگشت به سازمان انرژی اتمی این افراد را مجدداً بهکارگیری و بهعنوان دستیار ویژه خود نصب کرد.
✅ صالحی باید پاسخ دهد، بگوید که چه اصراری به بودن این افراد داشته است و امور سازمان را در همه مسائل در اختیار افرادی که به امور متفرقه میپردازند و امور ضدجاسوسی را درست انجام نمیدهند، سپرده است.
🔹 اکنون باید تکلیف کار روشن شود و آقای صالحی بیاید در یک جلسه در شورای عالی امنیت ملی بنشیند و پاسخ بدهد که چه دلیلی دارد این افراد را آوردید و در انرژی اتمی این آدمها را نگه داشتید و انرژی اتمی را به این روز نشاندید.
🔸 باید دیداز سال 92 چه کسی دنبال اسناد آقای فخری زاده بوده و رها نکرده و در سال 95 چه اتفاقی افتاده است، در مورد شهادت فخری زاده، همان فردی که آقای صالحی برای حضورش اصرار میکرد، برای شهید فخری زاده مزاحمت درست کرد و این کار را سه سال ادامه داد تا اینکه شهید فخری زاده و تشکیلات این شهید را دچار مشکل کرد.
💢 من که همه مسائل اتمی را می دانم، بعد از کنار رفتنم ممنوع الورود شده بودم و این کار همان آقا بود، همین فرد به علت تشابه اسمی یکی از دانشجویان با من تلاش کرد 70 دانشجو را که برای بازدید میرفتند در اتوبان کاشان برگرداند.
@Entekhaabatt