⭕️فرمانده پیشین قرارگاه خاتم اظهارات برخی چهره های سیاسی مبنی بر عزل او از فرماندهی قرارگاه خاتم را تکذیب کرد.
🔷به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار سعید محمد، کاندیدای انتخابات 1400، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، سخنان حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه را مبنی براینکه سعید محمد بدلیل تخلفات متعدد برکنارشده است، را کذب خواند و گفت:
🔺همانگونه که قبلا اعلام شده بدلیل حضور در انتخابات ریاست جمهوری و پرهیز از هرگونه شائبه ای از فرماندهی قرارگاه خاتم استعفا کردم و این استعفا مورد پذیرش فرمانده کل سپاه قرار گرفت.
☑️وی افزود:هیچ تخلفی هم از سوی من صورت نگرفته است.
🔺🔻روز گذشته حمیدرضا ترقی عضو حزب موتلفه گفته بود:
«ایشان اصلا در فضای اصولگرایان مطرح نیست، فقط در فضای مجازی مطرح است و روی ایشان کار شده و کنار رفتن ایشان از فرماندهی قرارگاه خاتم هم به دلیل انتخابات نبوده و خود ایشان هم تخلفاتی داشته که قطعا این مساله امتیازی منفی در بررسی صلاحیت ایشان خواهد بود.»
@Entekhaabatt
⏳#انتخابات۱۴۰۰
🔴 دولت خستگان می رود؛ شما هم بعد از ۸ سال تشریف ببرید!
✍️ #محمد_ایمانی
🔹 وزیر ارتباطات در نشستی انتخاباتی گفت:"شما جوانان گلایه کردید که چرا از ظرفیت جوانان استفاده نمیشود؛ پاسخ من روشن است: انسان عاقل زورش را با التماس عوض نمیکند. چرا جوانانِ خیلی خیلی قدیمی را انتخاب میکنید و بعد خواهش میکنید از شما استفاده کنند؟
🔸 مدیران قدیمی، همه شیوههای خود را آزمودهاند و شما نتایج را میبینید. باید دنبال راه حلهای نو بود. مشکلات با برنامه خلاقانه و شیوههای نو حل میشود. تاکید رهبری بر حضور جوانان هم برای همین است".
✅ آقای آذری جهرمی بیراه نمی گوید. اما او، هشت سال در جایگاه وزیر و معاون وزیر سکوت کرد و حالا در موسم انتخابات به یاد این حرف ها افتاده؛ بی آن که باز هم نقدی به دولت پر حاشیه و مسئله مستقر کند. او به عنوان عضو همراه دولت سالخوردگان خسته، بخش مهمی از صورت مسئله است.
🔹 آقای کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران، قبل از برجام، درباره دولت مدعی تدبیر و امید گفت"نباید این گونه باشد که مسئولیت ها را از دوش خودمان برداریم. باید دلمان شور بزند. دولت باید فکری بکند. این که تعدادی آدم خسته و سالخورده بنشینیم و بلند شویم که نمیشود! فرض کنید مناقشه هستهای هم حل شد، بعد چه؟ این بی تحرکیها آدم را برای دولت نگران می کند".
💢 آقای جهرمی، در چنین دولتی به مدت هشت سال، وزیر و معاون بود؛ و جز به عنوان جاده صاف کن همین دولت خسته و سالخورده عمل نکرد. بنابراین وقتش رسیده که او هم کمی کنار بنشیند و نقش آفرینی دولتی جوان و باورمند به ظرفیت های جوانان را نظاره کند.
@Entekhaabatt
🔴متلک احمدی نژاد به برجام
🔻محمود احمدی نژاد که این روزها سخت مشغول فعالیت های انتخاباتی است، در اظهار نظری حمله شدیدی به برجام کرده است :
اگر برجام موفق بوده پس چرا اوضاع كشور اينگونه است؟ مگر مي شود يك قراردادي يكطرفه فسخ شود؟ اين چطور قراردادي است كه طرف مقابل زير پا مي گذارد و ما نمي توانيم به هيچ مرجعي شكايت كنيم؟ تازه بقيه هم به ما مي گويند شما رعايت كنيد و اگر رعايت نكنيد پدرت را درمي آوريم!؟
🔹اين چه قراردادي است؟ دو نفر مي خواهند خانه اي را اجاره كنند، همه جزئيات را شفاف مي نويسند، همه چيز برابر است. ولي اينجا يك طرف آمده و آن را زير پا گذاشته، اين طرف به هيچ كجا نمي تواند شكايت كند! من فكر مي كنم برجام، توهين به حقوق و حقوق بين الملل بود و حالا چون من خوشبينانه نگاه مي كنم، مي گويم طرف ايراني خيلي از جاهاي برجام را نخوانده امضا كرده است.
🔺🔻والّا نمي توانم باور كنم كه يك انسان توافق نامه اي را با 6 نفر مدعي كه در طرف مقابل هستند، امضا كند و بعد بگويند اگر اختلافي شد، 7 نفر تصميم مي گيريم و هر كس يك راي دارد! اگر ما اين را به يك بچه دبيرستاني ايراني بدهيم، آيا امضاء مي كند؟ حقوقدان بماند! چطور مي شود امضا كرد؟ حقوق بين الملل را نگاه كنيد؛ همه چيز بايد برابر باشد، اصل بر برابري حقوق است. 6 نفر يك طرف هستند و ما يك طرف! معلوم است در اين شرايط ما هميشه تسليم هستيم، هميشه بايد تحويل بدهيم و هميشه محكوم هستيم. كه شديم!
@Entekhaabatt
⭕️دو ماموریت ویژه اصلاح طلبان تا انتخابات ۱۴۰۰
🔺🔻 به گزارش «قدس»، هسته سخت اصلاحات به منظور آنچه که «معنادهی به انتخابات» خوانده، خواستار تولید محتوای مستمر در ۲ حوزه «FATF» و «فیلترینگ احتمالی اینستاگرام» شده است.
🔹هسته سخت اصلاحات که تاکید بر «سیاست خارجی» و «آزادی های فرهنگی- اجتماعی» را در دستورکار خود قرار داده جهت تثبیت این محورها و ۲ قطبی سازی و تزریق هیجانات لازم، به دنبال گره زدن «FATF» به زندگی اجتماعی مردم نظیر اثرات رد این لوایح بر فوتبال ایران و زندگی اقتصادی مردم است و می کوشد تاکید کند عدم تصویب این لوایح، هزینه زا برای اقتصاد کلان کشور است.
🔶همچنین اصلاح طلبان در حوزه آزادی های فرهنگی- اجتماعی شایعه فیلترینگ اینستاگرام را مطرح و به دنبال ایجاد هراس اجتماعی در این خصوص هستند.
@Entekhaabatt
⭕️ احمدی نژاد همچنان با یارانه 40 دلاری وسوسه انگیز
🔺محمود احمدی نژاد رییس جمهوری پیشین مدعی شده است که اگر هدفمندی یارانهها ۱۰۰ درصد اجرا میشد با قیمتهای امروز ۲.۵ میلیون تومان در ماه به هر ایرانی میرسید.
🔸 نظر زیباکلام درباره احمدینژاد
اشتباه تاریخی اصولگرایان این بود که فکر کردند، آنها باعث برنده شدن احمدینژاد شدند. اگر فردا انتخابات برگزار شود، احمدی نژاد حدود ۱۵ میلیون رای روی کاریزمای خود میآورد.
@Entekhaabatt
🔴 اقتصاد دوران جهانگیری و روحانی ضعیفترین اقتصاد ایران از دهه ۴۰ تاکنون است
💬 #وحید_شقاقیشهری
🔹 باید بپذیریم دولت خطاهای زیادی را در سالهای اخیر مرتکب شد که یکی از مهمترین آنها در ارز ۴۲۰۰تومانی و انحراف منابع ارز ۴۲۰۰تومانی بود.
🔸 دهه۹۰ عملا دهه فرصتسوزی اقتصاد ایران بود. میانگین رشد اقتصادی دهه۹۰ صفر، میانگین تورم ۲۴درصد، میانگین رشد انباشت سرمایه منفی ۵.۲درصد و شکاف طبقاتی براساس شاخص ضریب جینی از ۳۶.۵درصد در سال۹۰ به ۴۲درصد در سال۹۹ رسیده است.
✅ برخلاف ادعای جهانگیری اشتغال کشور بهدلیل کاهش رشد سرمایهگذاری و رشد اقتصادی نامطلوب بود.
💢 فضای کسبوکار ما بهنحوی نامناسب است که رتبه ایران بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ نوسانی و جایگاه ایران در فضای کسبوکار بسیار نامناسب است و عملا این دهه جزء ضعیفترین دهههای اقتصاد ایران از دهه۴۰ تاکنون بوده است.
@Entekhaabatt
🔴 پرونده هستهای ایران در دست ظریف است یا نزدیکان حسن روحانی؟
💬 #فرهیختگان
🔹 بهنظر میرسد در دولت و در اتاقی کوچک، تصمیماتی گرفته میشود که با تصمیمات کلان کشور در تعارض است. درحالیکه جمهوری اسلامی بازگشت به برجام را منوط به بازگشت آمریکا به برجام و راستیآزمایی لغو تحریمها کرده است، اعضای این اتاق رویکرد و روش دیگری را در سیاست خارجی دنبال میکنند.
🔸 اعضای این اتاق، یک وزارتخارجه موازی با وزارتخانهای که مسئولیت آن برعهده محمدجواد ظریف است، تشکیل دادهاند و تلاش میکنند با ارسال پالسهایی متفاوت از سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران -براساس تصوراتشان- آمریکا را به برجام بازگردانند.
✅ تلخی ماجرا اینجاست که این افراد بدون هیچ تخصصی، در مهمترین برهه سرنوشتساز پرونده هستهای ایران، گمان میکنند میتوانند احیاگر برجام باشند و با اظهارنظر طرف غربی را به امضا پای توافق راضی کنند.
🔹 خطر این دیدگاههای سادهانگارانه باعث شد تا سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت امورخارجه چند روز پس از مصاحبه حسامالدین آشنا، مشاور رئیسجمهور با روزنامه الاخبار بگوید: «نظرات مطرحشده در این مصاحبه شخصی است و با وزارت امورخارجه و یا ظریف، وزیر امورخارجه هماهنگی نشده است.»
🔸 این یک شوخی بچگانه است اما واقعیت دارد که مشاور رئیسجمهور که سابقا یک مقام امنیتی بوده و در سالهای گذشته وظیفه پروپاگاندا علیه منتقدان دولت را داشته، در گفتوگو با یک رسانه بینالمللی درباره پیچیدهترین پرونده بینالمللی کشور اظهارنظری برخلاف مبانی ترسیمشده میکند.
✅ کمی سادهانگارانه است بپذیریم این موضع فردی آشناست؛ چراکه در هفتهها و ماههای گذشته که طرف غربی درحال ساماندهی یک ائتلاف گسترده علیه تهران در پرونده برجام، موشکی و منطقهای است، این فرد و همفکران او در نهاد ریاستجمهوری، به جای یک راهبرد منسجم درگیر فضای خودساخته و مقصر جلوه دادن برخی افراد در داخل هستند.
💢 این اظهارات و نیز اظهارات واعظی بهخوبی نشان میدهد که بخشی از دولت که شاید تعدادشان از انگشتان یکدست تجاوز نکند، درحال پیشبرد سیاستی هستند که از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تا دستگاه سیاست خارجی با آن مخالفند، ولی این تیم بدونتوجه به این مخالفتها و تعارض سیاستشان با خطوط ترسیمشده سیاست خارجی ایران، همچنان مصر به اجرای آن هستند.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
🌐نتایج جالب نظرسنجیهای انتخاباتی
🔴 لاریجانی و ظریف دارای بیشترین ظرفیت منفی | رئیسی واجد بالاترین ظرفیت مثبت
🔷برمبنای نظرسنجی کشوری یکی از مراکز معتبر نظرسنجی که اخیراً و در بهمن ماه انجام شده، بیش از ۴۸ درصد مردم از هماکنون گفتهاند که قطعاً یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت خواهند کرد.
🔶همچنین بیش از ۳۰ درصد مردم هم گفتهاند که یا تصمیمی نگرفتهاند (نزدیک ۲۰ درصد) و یا به احتمال زیاد یا کم در انتخابات ریاستجمهوری شرکت خواهند کرد.
🔺بدین ترتیب احتمال حضور مردم در انتخابات نسبت به ماههای پیش، یعنی آذر و پیش از آن به نحو مناسبی رشد داشته است.
▪️درباره اقبال به کاندیداهای احتمالی نیز یک مرکز معتبر نظرسنجی، نظرات مردم را اخذ کرده است.
🔺در این نظرسنجی از کسانی که گفته بودند قطعاً یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت میکنند پرسیده شده است که احتمالاً به چه کسانی رأی میدهید و یا به چه کسانی اصلاً رأی نخواهید داد؟
▪️طبق نظرسنجی این ارگان، آقایان محمدجواد ظریف و علی لاریجانی دارای بالاتری ظرفیت منفی در بین ۱۳ نام درج شده در این فهرست هستند.
▪️۳۰.۷ درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی گفتهاند که اصلاً به آقای ظریف رأی نمیدهند و این عدد برای آقای علی لاریجانی ۳۰.۵ است.
♦️بعد از آقایان ظریف و علی لاریجانی، نام آقای محسن رضایی قرار دارد که ۲۶.۳ درصد از پرسششوندگان گفتهاند که «اصلاً» به او رأی نخواهند داد و بعد از او آقای محسن هاشمی با ۲۳.۳ درصد رأی منفی در رتبه چهارم قرار دارد.
🔻۸.۳ درصد مصاحبهشوندگان گفتهاند که به احتمال زیاد و ۱۳.۶ درصد گفتهاند که تا حدی احتمال دارد که به آقای لاریجانی رأی بدهند.
🔸اما در مقابل ۱۴.۲ درصد نیز گفتهاند که به احتمال زیاد و ۱۴ درصد نیز گفتهاند تا حدّی احتمال دارد که به آقای ظریف رأی بدهند.
🔺آقای رئیسی در این نظرسنجی غیر از آنکه کمترین ظرفیت منفی (۸.۱ درصد) را دارد، بیشترین ظرفیت مثبت را هم به خود اختصاص داده است.
🔸به نوعی که ۴۳.۴ درصد گفتهاند که حتماً به او رای میدهند و ۱۶.۱ درصد نیز گفتهاند که تا حدی احتمال دارد که به او رای بدهند؛ همچنین ۶.۷ درصد نیز گفتهاند که به احتمال کم به او رای خواهند داد.
🔷از این منظر آقای سیدحسن خمینی با ۲۹.۵ درصد افرادی که گفتهاند به احتمال زیاد به او رای خواهند داد در رتبه دوم است و پس از او آقای قالیباف با ۲۱.۵ درصد در رتبه سوم قرار دارد.
♦️با این حال اگر دو گزینهی «زیاد» و «تاحدی» را جمع کنیم، آقای قالیباف با مجموع ۴۳.۱ درصد (۲۱.۵ زیاد و ۲۱.۶ تا حدی) از آقای سیدحسن خمینی با مجموع ۴۵.۱ درصد (۲۹.۵ درصد زیاد و ۱۵.۶ درصد تا حدی) فاصله کمی دارد.
اگرچه نه آقای سیدحسن خمینی و نه آقای قالیباف هیچکدام فعلاً ادعایی درباره نامزدی انتخابات ندارند.
🔸در این نظرسنجی سعید محمد و علی نیکزاد با ۶۹.۳ درصد رتبه اول را در ناشناختهبودن نزد سوالشوندگان دارند. به این معنا که ۶۹.۳ درصد افراد گفتهاند که آنها را نمیشناسند.
🔺آقای قالیباف از این منظر شناختهشدهترین فرد از این لیست است (فقط ۷.۳ درصد گفتهاند که او را نمیشناسند) و پس از او آقای رئیسی با ۱۳.۸ درصد قرار دارد.
@Entekhaabatt
🔴 چه زمانی امریکا از سیاست تحریمیاش عقب نشینی میکند؟
✍️ #حمید_خوش_آیند
🔹 تا زمانی که دولت کنونی آمریکا در صحنه و عمل ناکارآمدی تحریمهای خود را مشاهده نکند، از سیاست تحریمیاش عقبنشینی نمیکند.
🔸 مواضع و رویکردهای دولت بایدن هم چیزی جز این را نشان نمیدهد.
✅ یکی از روشهای ناکارآمدسازی تحریم نیز، رونق و یا حداقل ثبات در بازارهای اقتصادی کشور است، طوری که به عنوان یک مثال بسیار ساده، صفوف توزیع مرغ و روغن و برخی اقلام و کالاهای اساسی برچیده شده، دادهها و شاخصهای اقتصادی به یک وضعیت باثبات و پایدار برسد.
🔹 صفهای مرغ و ... پیام ضعف به دولت آمریکاست و مطمئناً نیز کاخ سفید مشاهدات خود در این زمینه را در معادلات تحریمی خود بهشدت لحاظ میکند.
💢 به هرحال تلاش برای بهبود اوضاع اقتصاد ولو باوجود تحریم شدنی است و لازمه آن تشدید نظارت بر بازارهای اقتصادی و توزیع کالا و خدمات است.
@Entekhaabatt
⭕️ قالیباف: اراده باشد بازار ظرف ۴۸ ساماندهی میشود
رییس مجلس: کالا به اندازه کافی موجود است اما مدیریت نظام توزیع ایرادات اساسی دارد.کرامت مردم در توزیع کالاها حفظ نمیشود. اگر اراده لازم باشد، این بازار ظرف ۴۸ ساعت قابل ساماندهی است
@Entekhaabatt
🔴چراغ تکلیف انتخابات را روشن کنید
🔹اصلاحطلبان برای انتخابات ١۴٠٠ روی «علی لاریجانی» اجماع کرده اند و به صورت گام به گام، به دنبال جا انداختن او در میان حامیانشان هستند. به نظر سران اصلاحات، بدنه اصلاحطلبان میان ریاست جمهوری لاریجانی یا پیروزی یک نامزد انقلابی، گزینه اول را انتخاب خواهند کرد.
🔺 سران اصلاحات، امثال حسن خمینی، محسن هاشمی و آذری جهرمی.... را برای اداره مدارس غیر انتفاعی شان هم منصوب نمی کنند! چه رسد به این که آنها را برای ریاست جمهوری نامزد کنند! وظیفه این افراد ایجاد حاشیه و داغ کردن تنور انتخابات است تا این که در موقع مناسب «نان لاریجانی» به «تنور ریاست جمهوری» بچسبد.
🔹امثال پزشکیان و حسین دهقان هم در حالت حداکثری، نقش «جهانگیری» در سال ٩۶ را برای نامزد اصلی اصلاحات بازی خواهند کرد.
🔺🔻دوستان انقلابی در انتخابات ٩٢ و ٩۶ نشان داده اند که با زبان خوش و با قوه عقل و منطق، به اجماع نمی رسند و باید کسی به عنوان بزرگ تر با الزام و اجبار آنها را وادار به رعایت مصالح نظام و انقلاب کند.
🔹 اما مقصود از بزرگتر، «پدرخوانده های اصولگرایی» نیست! چون برخی از این دوستان تمایلی به انقلابی بودن ندارند و برخی دیگر همانهایی اند که برای رعایت مصالح نظام و انقلاب به یک بزرگ تر نیاز دارند!
🔺به نظر می رسد تنها شخصیتی که بتواند مجموعه نیروهای انقلاب را به اجماع وادار کند «حاج آقا رئیسی» باشد. البته نه به عنوان نامزد بلکه به عنوان «بزرگ تر»!
✍دکتر کوشکی
@Entekhaabatt
🔺 علی مطهری: خودم را اصلح میدانم . مستقل هستم اما از حمایت دو طرف استقبال میکنم!
@Entekhaabatt
🔺 میرسلیم: احتمال موفقیت اصلاحطلبان در انتخابات آینده اندک است مگر این که تفرقه و تشتت شدید در بین اصولگرایان رخ بدهد.
@Entekhaabatt
🔺محسن هاشمی:در انتخابات شوراها شرکت نمیکنم و در انتخابات ریاست جمهوری نیز قرار شد گول نخورم!
@Entekhaabatt
🔴 دولت بایدن چه تفاوتی با دولتهای قبلی آمریکا خواهد داشت؟
💬 #مشرق
🔹 در حالی که دوستان آمریکا امیدوارند و دشمنان آمریکا نگرانند دولت بایدن سیاست خارجی آمریکا را به طور کامل نسبت به دوره ریاستجمهوری ترامپ معکوس کند، بسیاری از ناظران سیاسی معتقدند این بیم و امیدها تقریباً بیمورد است.
🔸 افراد بسیاری در سراسر جهان تصور میکنند پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا سرآغاز یک تغییر چشمگیر در سیاستهای داخلی و خارجی آمریکاست.
✅ این اعتقاد بر اساس این کلیشهی فراگیر استوار است که ریاستجمهوری دونالد ترامپ، تجسم پوپولیسمِ استبدادی در داخل آمریکا و یکجانبهگرایی تُرشرویانه، اگر نگوییم «انزواگرایی» مطلق، در خارج از این کشور بود.
🔹 دولت بایدن درباره برخی مسائل دیگر نیز اقدامات مصالحهآمیزی انجام داد.
🔸 واشینگتن تأیید کرد که میخواهد «برنامه جامع اقدام مشترک» یا «برجام» (توافقنامه چندجانبهای که برنامه هستهای ایران را محدود کرده بود) را احیا کند.
💢 ترامپ این توافق را نابود، و یک شکاف سیاستی زشت را با متحدان اروپایی آمریکا ایجاد کرد، و باعث شد ایران گامهایی برای توسعه فعالیتهای هستهایش بردارد.
@Entekhaabatt
💠لوح | ولادت امام حسین(ع)
الحمدلله الذی خلق الحسین (ع)
🌸ولادت امام حسین(ع)مبارک.🌸
@Entekhaabatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
⏳#انتخابات۱۴۰۰
🔴 چه کسانی برای انتخابات رياست جمهوری 1400 در صف ثبت نام هستند؟
💬 #آخرین_خبر
✅ نگاهی به داوطلبان احتمالی انتخابات 1400
@Entekhaabatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠روزت مبارک سردار دلها
#میلاد_امام_حسین
@Entekhaabatt
هدایت شده از KHAMENEI.IR
پیام فرمانده کل قوا به مناسبت روز پاسدار:
سپاه با قدرت به فعالیتهای شایسته خود ادامه دهد
فرمانده کل قوا به مناسبت میلاد امام حسین علیهالسلام و روز پاسدار، پیامی خطاب به فرمانده کل سپاه صادر کردند.
متن پیام حضرت آیتالله خامنهای به این شرح است:
بسمه تعالی
سلام مرا به همه پاسداران برسانید، انشاءالله موفق باشید؛ با قدرت به فعالیتهای شایسته خود ادامه دهید.
⭕️فائزه هاشمی اعلام کاندیداتوری کرد
🔺فائزه هاشمی در پاسخ به این سوال که شما با شرایط موجود در انتخابات ثبت نام میکنید؟ گفت:
🔹از آن جایی که من سابقهی زندان، پرونده و حکم دارم قطعا ردصلاحیت میشوم. وقتی برای تدریس در دانشگاه با صدتا دانشجو تحملم نکردند، معلوم است وضعیتم در شورای نگهبان و به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری به چه شکل است.
🔹اما از آن جایی که اعتقادم به ثبت نام زنان در انتخابات است اگر لازم باشد این کار را بهصورت نمادین انجام خواهم داد، فقط برای ثبت نام و نه ادامهی ماجرا، چون با شرایط فعلی بنای ورود به انتخابات حتی برای رأی دادن را ندارم.
@Entekhaabatt
🔴از مهرهسازی تا مهرهگذاری در اطلاعات سپاه
🔺به بهانه آغاز بازپخش سریال گاندو
🔹سریال گاندو هم مثل همه تولیدات تلویزیون، مخالفانی داشت که آن را نپسندیده بودند یا به آن نقد داشتند. البته بیشتر این مخالفان، افراد و گروههای خاصی بودند که در این سریال گوشهای از خیانتها و حماقتهای آنها نمایش داده شده بود.
🔸اما از این مخالفان که بگذریم، خیلیها این سریال را دوست داشته و دارند. اقبال عمومی بینندگان به گاندو گذشته از علاقه مردم ایران به پیگیری مسائل سیاسی و امنیتی، ریشه در نمایش اقتدار نیروهای امنیتی دارد و حس غرور ملی که با دیدن این صحنهها به بیننده منتقل میشود.
🔺اما من دلیل دیگری هم برای دوست داشتن این سریال دارم. برای امثال من که دغدغه تربیت نیرو داریم و چند سال است دستی بر این آتش بردهایم، الگوی تربیت تشکیلاتی موجود بین نیروهای سازمان اطلاعات سپاه که در گاندو نمایش داده شده، خیلی دوست داشتنی است.
🔸یک اطلاعاتی کارکشته به اسم آقای عبدی مسئولیت تربیت چند تیم از نیروهای جوان و انتقال تجربیاتش به آنها را به عهده دارد و البته در مواجهه با هر تیم، روی یک نفر سرمایهگذاری ویژه میکند. مثلاً در تیم محوری سریال گاندو، بیش از همه حواسش به تربیت آقا محمد است.
🔺همین الگو، در رابطه آقا محمد با اعضای تیمش هم دیده میشود. مثلاً وقتی آقا محمد در تحقیقاتش به نکته مهمی میرسد، رسول را صدا میزند و روند رسیدن به آن را توضیح میدهد و تیزبینیهای خودش را به او منتقل میکند تا او هم رشد کند.
✍ مرتضی رجایی
@Entekhaabatt
⭕️۵ نامزد حزب موتلفه اسلامی برای انتخابات ۱۴۰۰ معرفی شدند
🔹حزب موتلفه اسلامی در آستانه سال ۱۴۰۰ بیانیهای را صادر و در آن تیم نامزدهای در تراز ریاست جمهوری خود را معرفی کرد. نامزدهای مورد حمایت حزب موتلفه اسلامی، اعضای با سابقه این حزب هستند که در این بیانیه به
۱_ اسدالله بادامچیان،
۲_سید مصطفی میرسلیم،
۳_محمد حسین نیکنام،
۴_حسین انواری
۵_ حمیدرضا ترقی اشاره شده است
@Entekhaabatt
🔴 فلسفه انتخابات
✍️#مصطفی_دویرج_زاده
🔹 اسلام دین تفکر است،دین رشد وتعالی ، دین سعادت و کمال بشری.
نظام اسلامی نیزبه مثابه یک کارخانه انسان سازی می باشد .
🔸 کارخانهای که از تمام ظرفیت خود برای فراهم آوردن بسترهای رشدوپختگی انسانها استفاده میکند.
✅ یکی ازبارزترین بسترهای رشد انسان و بالا رفتن سطح اندیشه او،عرصه ی انتخابات است.
🔹 بستری که درآن، انسان ازحیث تحلیلی وبصیرتی محک می خورد؛ بدلیل اینکه فرآیند انتخاب در جریان انتخابات نظام اسلامی حول محور انتخاب اصلح می چرخد، وشامل مؤلفه هایی همچون؛ اهمیت انتخاب اصلح، ویژگی های نامزد اصلح، تطبیق ویژگی های اصلح برنامزدها، روشنگری درجهت افزایش مقبولیت نامزدموردنظر، می باشد.
🔸 در طول این فرآیند چالشهایی وجود دارد که آحاد جامعه اسلامی با آنها روبرو می گردند.
✅ از جمله آن چالشها:
عدم شخص محوری، عدم جناح گرایی، درنظرنگرفتن منافع شخصی،ولایتمداری، عدم تخریب مخالفین
🔹 درنتیجه انسان متفکر، باهربار تجربه ی این فرآیند، همه ی این مسائل وچالشها را از سرمیگذراند ویک سیرخردمندانه با چاشنی عمل تجربه خواهدکرد، که رویه ی ذهنی او بیش از پیش تعالی یافته وتحلیل واندیشهاش پختگی نسبی پیدا میکند.
🔸 با قرارگرفتن مداوم انسانها دراین بستر، به تدریج ازحالت انفعال و خمودگی به حالت فعالیت وبالندگی در میآیند، وذهن بشری ازحالت تقید و تقلید به حریت وتحلیل می رسد، لکن حریتی که درقید عقل است وتحلیلی که ناشی از تقلیدی خردمندانه از ولیّامر جامعه مسلمین است.
💢 این است فلسفه ی انتخابات، آنرا دست کم نگیریم !
یک دوره اندیشه...
@Entekhaabatt