📌پست آنجلینا جولی برای محکومیت نسلکشی در غزه، بیش از یک میلیون لایک گرفته. وقتی کامنتها رو میخونین، میبینین تنها اوباشی که کامنت حمایتی برای اسرائیل گذاشتند، فارسیزبان و وحوش پهلوی ان! یعنی حتی یک کامنت غیرفارسیزبان پیدا نمیکنید!
♨️ورود نظامیان صهیونیست به روستایی در جنوب سوریه
🔹خبرنگار شبکه الجزیره در خبری فوری گزارش داد که نیروهای رژیم اشغالگر صهیونیستی در تازهترین اقدام خود، وارد روستای «الاصبح» واقع در حومه استان قنیطره در جنوب سوریه شدهاند.
♨️حمله تروریستی به گشت پلیس در بمپور
🔹بر اساس گزارشهای اولیه و به گفته منابع آگاه، یک گشت پلیس در شهرستان بمپور در استان سیستان و بلوچستان، هدف حمله تروریستی قرار گرفته است.
🔹️این منابع از شهادت یک نفر از نیروهای پلیس در این حادثه خبر دادهاند.
♨️وقوع انفجار در حومه دمشق
🔹رسانههای رسمی سوری از وقوع انفجار در «بیت جن» واقع در حومه غربی دمشق خبر میدهند.
18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️پیامی از لندن به ایران
مردم
از لندن دارم باهاتون صحبت میکنم.
این ۲۰۰ و چند شب یک طرف،
این یک ماه یک طرف.
دوام بیاورید.
خیابانها را رها نکنید.
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ادعای یک کاربر فرانسوی: اینترنت در اکثر مناطق فرانسه قطع شده است
🔹"توی فرانسه بخاطر اعتراضات دانشآموزی اینترنت رو قطع کردن، نت ملی هم ندارن، حالا سیستم بانکی هم قطع شده و مردم نمیتونن با کارت خرید کنن"
🔴یمن: پهپاد مسلح عربستان را در آسمان تعز سرنگون کردیم
🔹 سخنگوی نیروهای مسلح یمن، با انتشار بیانیهای اعلام کرد که نیروهای مسلح این کشور به فضل الهی موفق شدند یک فروند پهپاد شناسایی مسلح از نوع «وینگ لونگ ۲» (Wing Loong II) متعلق به عربستان سعودی را در حین انجام مأموریتهای خصمانه در آسمان استان تعز سرنگون کنند.