✨﷽✨
✔️معجزه استغفار
✍شخصی خدمتِ امام رضا(علیه السلام) آمد و از «خشکسالی» شکایت کرد. حضرت در بیان راهِ چاره فرمودند: «استغفار کن». شخص دیگری به پیشگاه حضرت آمد و از «فقر و ناداری» شکایت کرد. حضرتش فرمودند: «استغفار کن» .فرد سومی به محضرش شرفیاب شد و از حضرت خواست تا دعایی فرماید که خداوند پسری به او عطا فرماید. حضرت، به او فرمودند: «استغفار کن».
🔸حاضران باتعجّب پرسیدند: سه نفر با سه خواسته متفاوت، خدمتِ شما آمدند و شما همه را به «استغفار» توصیه فرمودید؟! فرمود: من این توصیه را از خود نگفتم. همانا در این توصیه از کلامِ خداوند الهام گرفتم و آن گاه این آیات سوره نوح را تلاوت فرمودند:
🔸«اِستَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید.
سرباز باشیم ....
🇮🇷✌️🇪🇭
✨﷽✨ ✔️معجزه استغفار ✍شخصی خدمتِ امام رضا(علیه السلام) آمد و از «خشکسالی» شکایت کرد. حضرت در بیان
فکر می کنم ما هم قدردان رئیس جمهورمون نبودیم خدا این نعمت رو ازما گرفت برای گرفتن یه رئیس جمهور خوب مثل اقای رئیسی طبق نسخه اقا امام رضا ( ع )باید استغفار کنیم 😔😔 بعد از خدا جایگزینی هم طراز ایشون طلب کنیم والا عمروعاص ها ومعاویه های زمان نوکران دنیا طلب غرب زده دوباره خدای نخواسته برما مسلط میشن 😔 الهی العف العف العف 🤲 استغفرالله ربی واتوب الیه 🤲🤲
◾️حضور سعید جلیلی در منزل شهید رئیسی
◾️«سعید جلیلی» نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی با حضور در منزل شهید آیتالله رئیسی ضمن عرض تسلیت به خانواده ایشان، با آیت الله علم الهدی و همسر آن شهید نیز گفتوگو کرد.
🔺 #مسئول_مومن_ولایتمدار
#انقلابی_کاردان_دلسوزنظام #دکتر_جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ از لندن آمده تشییع شهید رئیسی💔
🔺 #رودسریها
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 این چند دقیقه رو کامل گوش بدید تا متوجه بشید چرا آقای رئیسی نتونست سالی یک میلیون مسکن رو بسازه!!!
واگر این بدهی ها نبود در کشور چقدر آبادی بیشتر ایجاد می شد!!! و حتی درصد تورم خیلی بیشتر کاهشی می شد.
💥واقعا حسن روحانی (فریدون) ودارودسته اش باید محاکمه شوند
ای کاش اینها زودتر محاکمه شوند.
خدمات دولت شهید رئیسی 🥀
#شهیدِ_جمهور
🗳️ اطلاعیه شماره یک ستاد انتخابات کشور
🔸ثبت نام داوطلبان انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری از روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۳/۳/۱۰ تا روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳/۳/۱۴ از ساعت ۸:۰۰ صبح لغایت ۱۸:۰۰ (به مدت ۱۰ ساعت) در محل وزارت کشور انجام میپذیرد.
دارا بودن شرایط ذیل جهت ثبت نام از داوطلبان گرامی الزامیست:
🔸۱-سابقه تصدی حداقل مجموعاً چهار سال در مناصب ذیل که در احراز مدت جمع سابقه تصدی در یک یا چند مورد از مناصب مذکور کفایت می کند.
🔸۱-۱مقامات سیاسی موضوع بندهای (الف) (ب) و ( ج) ماده (۷۱) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۸/۷
🔸۲-۱-معاونین روسای قوای سه گانه.
🔸۳-۱- اعضای شورای عالی امنیت ملی.
🔸۴-۱- اعضای مجمع تشخیص مصلت نظام.
🔸۵-۱- مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور.
🔸۶-۱- روسای سازمان ها، موسسات ، نهادهای دولتی و موسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی در سطح ملی.
🔸۷-۱ -فرماندهان عالی نیروهای مسلح با جایگاه سرلشگری و بالاتر.
🔸۸-۱- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور.
🔸۹-۱- استانداران.
🔸۱۰-۱- شهرداران شهرهای بالای دو میلیون نفر جمعیت .
🔸۱۱-۱- اشخاص، مقامات و مدیران هم طراز مناصب فوق به تشخیص شورای نگهبان.
🔸۲- سلامت و توانایی لازم جهت ایفای مسئولیت های ریاست جمهوری.
🔸۳- حداقل سن ۴۰ سال تمام شمسی و حداکثر سن ۷۵ سال تمام شمسی در هنگام ثبت نام .
🔸۴-داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی ارشد یا معادل آن مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مرکز مدیریت حوزه های علمیه .
🔸۵-ارائه برنامه ها و خط مشی های اجرایی در چارچوب صلاحیت و اختیارات قوه مجریه مبتنی بر اسناد بالادستی از جمله قانون اساسی و سیاست های کلی نظام .
🔸۶-معرفی مشاوران جهت تشریح برنامه ها و توان مدیریتی .
🔸۷- عدم محرومیت از حقوق اجتماعی در زمان ثبت نام .
🔸۸- فقدان سابقه محکومیت کیفری موثر .
🔸۹- عدم محکومیت قطعی کیفری به جرایم اقتصادی از جمله کلاهبرداری، رشاء و ارتشاء، اختلاس، تبانی در معاملات دولتی، پولشویی، اخلال در نظام اقتصادی کشور و عدم محکومیت به اقدام علیه نظام جمهوری اسلامی ایران.
🔸۱۰- وابسته نبودن به گروه های غیر قانونی و فقدان سوابق سوء امنیتی از جمله در فتنه سال ۱۳۸۸.
🔸۱۱-عدم وابستگی به رژیم گذشته و موثر نبودن در تحکیم آن.
🍀#سرباز_باشیم
https://eitaa.com/sarbaz_bashim
🔴 این کسی که خطاب به رئیس جمهور شهید گفت غلط کردم، یکی از عوامل بدبختی دولت رییسی در اقتصاد است
اسماعیل سقاب اصفهانی، رئیس ستاد تحول دولت سیزدهم، همان ابتدای تدوین، سند تحول رو دو دستی تقدیم اندیشکده سیاستگذاری شریف کرد.
اندیشکدهای که به گفتهء مسعود درخشان به اندیشکدهء سلطنتی چتمهاوس بریتانیا وصل بود و برخی اعضای آن، عوامل سازمان ملل! بودند، به نحوی که بسیاری از مفاد #سند_۲۰۳۰ به درون سند تحول تخلیه شد!
پن:
۱_ تا زمانی که بدنه ی مسؤلین ، مشاوران، کارشناسان در پست های مختلف، تفکر غربی و لیبرالی دارند ، خود پیامبر هم حاکم شود ، تحولی اتفاق نمی افتد!
۲_ نقد سازنده و مطالبه گری صحیح موجب بسط ید رئیس جمهور برای عدم پذیرش این تحمیل ها میشود.
بهترین کار اینکه شماها دیگه تو دولت جدید نباشید و با یه کناره گیری هم مارو خوشحال کنید هم بار آخرت تون رو سبک کنید.
هدایت شده از فدائیاناسلام(جهادگرانتبیین)
مادران مردان بزرگ
مادران نمونه
اُسوه ایمان و صبر و استقامت
ساده و بی آلایش
مهربان و دلسوز
🔺نظر سنجی بزرگ انتخابات
⭕️((لطفا در این نظرسنجی مهم شرکت کنید))
با توجه به نزدیک شدن ایام انتخابات ریاست جمهوری ، شما حمایت کدام یک از علمای زیر را در رای آوری رئیس جمهور آینده موثر تر میدانید؟؟
جهت شرکت در نظرسنجی بر روی لینک زیر بزنید👇
https://EitaaBot.ir/poll/w30ar
📸جامعه شناسی سکولار و غربزده کشور ما، تصویر پایین را مردم میداند و تصویر بالا را اساسا نمیبیند
🍀#سرباز_باشیم
https://eitaa.com/sarbaz_bashim
هفت روز گذشت
خیلی دلم برات تنگ شده سید جان، امید ما بودی😭💔
🍀#سرباز_باشیم
https://eitaa.com/sarbaz_bashim