💢نتیجه منطقی ۱ + ۹۶ دروغ
🔹خواستم بنویسم مطابق تبلیغات فریبنده رسانه های ضد انقلاب، دو هفته قبل در ایران، چند بار براندازی اشده(!) اما یادم افتاد این نوع دغلبازی و تحمیق، اولین بارشان نیست.
♦️آنها در این ۴۳ سال ضمن صحنه آرایی، دست کم ۹۶ بار القا کردند کار جمهوری اسلامی تمام شد، یا شش ماه دیگر تمام می شود؛ این نود و هفتمین حُقّه و فریب هم، روش!
🔹مدیران سیا و موساد و ام آی سیکس، حالی شان نیست که اپوزیسیون کاسبکار حرفه ای(!) فاکتور می نویسد، پولش را می گیرد، مفت خوری می کند و فربه می شود و باز می رود سراغ فاکتور بعدی؛
♦️اما این وسط آبروی سرویس های جاسوسی غرب است که از بین می رود و واقعیت اقتدار روز افزون جمهوری اسلامی، برای عوام و خواص در دنیا، تابناک تر می شود. این نمایش #ایران_قوی ، دقیقا خلاف همان راهبردی است که غرب با تدارک اغتشاش، به دنبال تصویر سازی آن بود.
🔹بی تردید، نتیجه و پیامد دست کم ۹۷ بار دروغ گفتن غرب و مزدورانش، اثبات استحکام و اقتدار فزاینده جمهوری اسلامی ایران است.
@IMANI_mohammad
.
💢 چرا یک دقیقه ؟
خودتو برای ۶ ساعت گرم کن!
♦️مدیر و رئیس شبکه ماهواره ای ضد انقلاب منوتو در لندن نوشته، "از امشب هر شب ساعت 9 همه چراغ ها را برای یک دقیقه خاموش کنیم".
🔹آقای نابغه البته فرار به جلو کرده و گرنه طبق گزارش اخیر سی ان ان به نقل از شبکه ملی توزیع برق انگلستان: "قیمت گاز و برق در طول زمستان در انگلیس بسیار بالا باقی خواهد ماند و احتمال قطع روزانه دستکم به مدت 3 ساعت قطعی است که با احتساب محیط کار، به 6 ساعت می رسد".
♦️بنابراین امثال کیوان عباسی باید خود را نه برای یک دقیقه، بلکه برای شش ساعت قطعی برق و گاز در سرمای اسخوان سوز لندن گرم کنند!
🔹در اثر بحران قیمت انرژی در انگلیس، فقط ظرف سه ماهه آوریل تا اوت (اردیبهشت تا تیر ماه)، ۵۶۲۹ شرکت اعلام ورشکستگی کردند و طبیعی است که این آمار در زمستان شدت پیدا کند.
@IMANI_mohammad
بهترین جایگزین های اپ استور:
✓ سرویس Panda helper
رابط کاربری ساده /امکان دانلود برنامه ها بدون نیاز به جیلبریک
✓سرویس TUTUApp
نیازی به ثبت اپل آیدی برای دانلود اپلیکیشن ندارد.
✓سرویس Tweakbox
امکان دانلود رایگان اپ های پولی اپ استور
✓سرویس INOJB
دسترسی به میلیونها اپلیکیشن بدون نیاز جیلبریک کردن دستگاه. در محیط این اپ با نمایش تبلیغات مواجه میشوید که با توجه به رایگان بودن خدماتش، میتوان آن را نادیده گرفت.
احتمالا خیلی از شما این تصویر را بار اول است که میبینید. آگهی ترحیم دختر جوانی به اسم سعیده پور آقایی که سال88 توسط رسانه های ضدانقلاب و طرفدار موسوی و کروبی منتشر شد.
میگفتند او در یکی از تظاهراتها شرکت کرده و بسیجیها او را دزدیده اند، سپس به او تجاوز کرده و بعد هم جسدش را سوزانده اند. اما خانواده اش را تحت فشار گذاشته اند تا بگویند به خاطر بیماری کلیه فوت کرده!
این سناریوی وحشتناک را آنقدر محکم بیان می کردند که خودشان هم باور کرده بودند تا جایی که موسوی ابله که از همان موقع هم مشخص بود خودش فهمی از سیاست ندارد و به عروسک خیمه شب بازی دیگران تبدیل شده، در مجلس ختم او شرکت کرد.
فضا ملتهب بود و پر از نفرت، تا اینکه چند روز بعد سعیده پورآقایی که برایش مراسم ختم هم گرفته بودند زنده از آب درآمد وجلوی دوربین گفت من زنده ام و به خاطر دعوا با مادرم چند روز به خانه نرفتم! و حالا خودم هم تعجب میکنم که عده ای برایم مجلس ختم گرفته اند.
چرا یاد این ماجرا افتادم؟ چون جریان ضدانقلاب در این سالها پیشرفت کرده. آنها سال88 زنده را تبدیل به مرده می کردند و میگفتند ببینید با چه نظام پلیدی سر و کار داریم که اینطور دختران را می کشد و حالا حرفه ای تر شده اند و دیگر سراغ زنده ها نمی روند بلکه هرکسی که خودکشی می کند یا مشخص نیست چگونه به قتل رسیده را ربطش میدهند به نظام. حالا می خواهد سارینا اسماعیل زاده باشد یا نیکا شاکرمی، فرقی نمیکند! دنبال دختران جوان کشته شده هستند تا با انتساب مرگشان به نظام، حس عاطفی مخاطب را تهییج کنند و به شورشهای خیابانی نفس مصنوعی بدهند.
هر حرف مفتی را باور نکنیم!
@Sabeti ✅
هدایت شده از زمانه
💠 شگرد رسانه ای اکثریت پنداری
🔹رسانههای خبری ماهوارهای و اینترنتی ازجمله ابزارهای مصادره مردم است.
🔹 رسانهها همان حس «ما زیاد هستیم» و حتی «ما بیشتر هستیم» یا بهعبارتی «خود اکثریت پنداری» را با دروازهبانی هدفمند اخبار برای مخاطبان خود رقم میزنند.
🔹 یک رسانه حرفهای برای ایجاد چنین حسی حتی نیاز به دروغپردازی و پخش تصاویر تکراری و قدیمی ندارد. تنها با تاکید بر «بخشی» از حقیقت و مسکوت گذاشتن باقی آن -که به آن چهارچوببندی گفته میشود- احساس در اکثریت بودن به مخاطبان منتقل خواهد شد.
🔹 عموم مردم از انزوا منزجر هستند و احساس همراه بودن با دیگران، یکی از مویدات ذهنی است که برای باورهای فرد در نظر گرفته میشود.
🔹 از آنجا که مشاهده پیامهایی که باورهای فرد را رد میکند، احساسی منفی برای فرد به ارمغان میآورد، عموم مردم بین لذت و آزار، لذت را انتخاب و به مشاهده برنامههایی که باورهای قبلیشان را تایید میکند، عادت میکنند.
شبکههای اجتماعی این فرآیند را بهصورت افراطیتر درآوردهاند.
🔹اگر قبلا این افراد بودند که بهخاطر احساسات مثبت و منفی خود به انتخابگری میان رسانهها دست میزدند، حالا شبکههای اجتماعی بهوسیله پویش رفتارهای دقیق مخاطب خود (کدام پستها را مشاهده کرد، کدام را رد کرد، روی کدام مکث کرد و...) از ابتدا تلاش میکند تا آنچه را او میپسندد، نمایش داده و از نمایش آنچه او را آزار میدهد، اجتناب کنند.
🔹اتفاقی که درنهایت میافتد، افتادن مخاطبان در «حباب فیلتر» یا «اتاق پژواک» است. مخاطب هرسو که مینگرد اطلاعات و پیامهایی موید ایده خود میبیند (شاید بهندرت پیامهای مخالف هم مشاهده کند) و در چنین حالتی بهراحتی تصور میکند که افراد مشابه او بسیار زیاد هستند.
#سواد_فضای_مجازی
#سوادرسانه
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | https://chat.whatsapp.com/GcQucTH3sYE8vhPt3e4E6F
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #واتساپ #سروش #روبیکا
11.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خوشحال میشویم حکومتی در ایران سر کار بیاید که با ما دشمنی نداشته باشد..
🔸️شهروند عرب: شبکههای عربی از انتشار اخبار اعتراضات ایران لذت میبرند و با یک شادی مشمئز کننده به نقل از رسانههای اسرائیلی این اخبار را پوشش میدهند.
🔸️کارشناس سعودی: دیدیم ایران چگونه به اقلیم شمال عراق حمله کرد.
🗂منبع: کاوشمدیا
#مسائل_ایران
#تحلیل #دنیای_تحلیل
#ایران #عربستان #خاورمیانه #اعتراض #گزارش #خبر #کارشناس #سیاست #کاوش_مدیا
@donyayetahlil
«تدروس» کیست؟نگاهی به سابقه سیاه دبیرکل سازمان جهانی بهداشت
او در رسانههای جریان اصلی غرب با چهرهای خندان و متین، به عنوان شخصیتی فروتن، دلسوز، خیرخواه بشریت و وقف مسئولیت های سنگین خود به تصویر کشیده شده است، لیکن کارنامهی او نقاط مبهم و سیاهی در خود دارد.
https://donyayetahlil.com/archive/19448/
🗂منبع: مشرق
#بین_الملل #بهداشت_جهانی #سازمان_بهداشت #دنیای_تحلیل
@donyayetahlil
@donyayetahlil
بازخوانی پرونده یک نفوذی، محمدباقر نمازی کیست؟
سال 1394 خبر دستگیری سیامک و محمد باقر نمازی دوتن به جرم جاسوسی در ایران منتشر شد. این اقدام دستگاه اطلاعاتی آنقدر مهم بود که واکنشهای زیادی از سوی جامعه جهانی به همراه داشت، اما بر اساس قانون حقوق بشر محمد باقر نمازی به خاطر مسائل پزشکی و درمانی نزدیک به چهار سال خارج از زندان و در منزل خود در تهران به سر برده و صرفا ممنوعالخروج شده بود که در نهایت با تحویل به مقامات کشور عمان از ایران خارج شد.
https://donyayetahlil.com/archive/19490/
🗂منبع: برنا
#مسائل_ایران #جاسوس #نمازی #دنیای_تحلیل
@donyayetahlil
@donyayetahlil
تفکیک دو بُعد اجتماعی و فقهی حجاب
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اینکه حجاب در سطح اجتماعی از نظر فقهی چه حکمی دارد یک بحث است و اینکه بتوانیم آن را اجرا کنیم یا نکنیم یک بحث دیگر است.
https://donyayetahlil.com/archive/19463/
🗂منبع: رسا
#مسائل_ایران #حجاب #قانون #فقه #دنیای_تحلیل
@donyayetahlil
@donyayetahlil
حزب الله چگونه صهیونیست ها را در «کاریش» وادار به عقب نشینی کرد؟
مسیر تواقق مرزی لبنان با رژیم صهیونیستی تا اینجا، جدا از آنکه چه پایانی داشته باشد، یک پیروزی ماندگار برای حزب الله و سید حسن نصرالله است.
https://donyayetahlil.com/archive/19509/
🗂منبع: بولتن
#تحولات_منطقه #اسرائیل #حزب_الله #دنیای_تحلیل
@donyayetahlil
47.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا برای رسیدن به آزادی، امنیت ضروری است؟
🔸️علی علیزاد: آقای خامنه ای در سخنرانی خود درباره اعتراضات تکیه خاصی بر روی امنیت کردند و آن را زیرساخت همه ابعاد زندگی یک جامعه دانستند. آیا این صحبتها یک کلیشه است یا برگرفته از یک واقعیت است؟ در این فیلم به این موضوع پرداختیم.
🗂منبع: برنامه جدال
#مسائل_ایران
#تحلیل #دنیای_تحلیل
#اغتشاشات #اعتراضات #علی_کریمی #آزادی #زن #زندگی #سلبریتی #امنیت #رهبر_انقلاب #انقلاب #جدال #علی_علیزاده
@donyayetahlil