eitaa logo
سربازان ولایت
1.6هزار دنبال‌کننده
4هزار عکس
827 ویدیو
591 فایل
رسانه ای برای دریافت خوراک تبلیغی و مناسبتی
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام. تمام تلاش خادمان شما در دفتر امور روحانیون، ایجاد فرصت برابر و عدالت در انتصابات می باشد و بیان این مطالب برای ما قابل درک نیست. ما ادعا نداریم که تمام کارهای ما، عاری از خطا است لکن تعمدی در کار نیست و ادعاهای مطرح شده برای انتصاب افراد، از نظر قانونی ، امکان وقوع ندارد، حتی اگر اراده ای هم باشد! چنانچه موردی وجود دارد می توانید از همین طریق بی نام و نشان، نام و رده خدمتی را بیان نمایید تا پیگیری شود. حتی اگر ما هم بخواهیم، سامانه های عملیاتی، اجازه نصب افراد با فاصله رتبه ای ذکر شده را نمی دهد.
سلام، از آبان ماه، روند چاپ کارتهای جدید در حال انجام است و به مرور توزیع می گردد.
تسلیت فقدان همکار وابسته حجت الاسلام خورشاهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰امروز شنبه ☀️ ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳ شمسی 🌙 ۲۸ جمادی الاول ۱۴۴۶ قمری ❄️ 30 نوامبر 2024 میلادی ☀️ شمسی ✔️ شهادت عالم نستوه و مجاهد آيت‏ الله "سيدحسن مدرس" به دستور "رضاخان" (1316ش) ✔️ رحلت فقيه بزرگوار آيت ‏الله "ميرزاجواد سلطان القُرّائی تبريزی" (1376 ش) ✔️ روز مجلس شورای اسلامی 🗓روزشمار قمری ▪️5 روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (روایت 95روز) ▪️15 روز تا وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها 🌹22 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ▪️32 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام 🍀33 روز تا ولادت امام باقر علیه السلام
♻️ به مناسبت سالروز شهادت سید حسن مدرس ✍ سید حسن مدرس(۱۲۴۹ش-۱۳۱۶ش) فقیه و سیاستمدار شیعی است. 🔸مدرس که از علمای اصفهان بود در دوران مشروطه، به حمایت از مشروطه‌خواهان پرداخت. 🔸وی در دوره دوم مجلس، از طرف فقها به‌عنوان یکی از مجتهدانی تعیین شد که طبق قانون اساسی مشروطه می‌بایست بر هماهنگی مصوبات مجلس با شرع اسلام نظارت داشته باشند. 🔸 او از دوره سوم تا دوره ششم نیز برای چهار دوره نماینده مردم تهران در مجلس شورای ملی بود. در دوره جنگ جهانی اول، کمیته دفاع ملی را تشکیل داد و به قم مهاجرت کرد. 🔸در پي مخالفت‏ هاي مكرر آيت‏ اللَّه مدرس با ديكتاتوري رضاخان پهلوي، به دستور رضاخان، رييس شهرباني تهران به همراه تعدادي از نيروهاي نظامي به منزل آيت‏ اللَّه مدرس هجوم بردند. 🔸 پس از ضرب و شتم، ايشان را بدون عمامه، عبا و كفش، از خانه بيرون برده و به مأموران شهرباني مشهد تحويل دادند. 🔸 آيت‏ اللَّه مدرس، پس از آن به شهر خواف تبعيد شد، تا آنكه پس از نه سال تبعيد، در دهم آذر 1316، توسط دژخيمان رضاخاني به شهادت رسید. 💠نقل از فرزند شهید مدرس: 🔸یک روز وقتی پدرم از مجلس بازگشت، عده‌ای از مردم به خانه آمدند و با سر و صدای زیاد گفتند آقا این چه لایحه‌ای بود که امروز تصویب شد؟! خلاف مصلحت است. 💦آقا فرمود اگر بیست رأس الاغ و یک آدم را در مجلسی جمع کنند و از آنها بپرسند ناهار چه می‌خورید، چه جواب می‌دهند؟! همه گفتند جو؛ آقا فرمود: آن یک نفر هم مجبور است سکوت کند، این وکلایی که شما انتخاب کردید، شعورشان همین اندازه است، بروید آدم انتخاب کنید. 🔸دهم آذر، به مناسبت شهادت ایشان، به نام «روز مجلس» نامگذاری شده است.
۱۰آذر اعلام لغو مصوبه انجمن‌هاي ايالتي و ولايتي در روزنامه‌ها به درخواست امام خميني (ره) (۱۳۴۱ش) شرح مناسبت: با اعلام تصويب لايحه انجمن ايالتي و ولايتي، علما و مراجع كه پي به ماهيت اصلي اين طرح برده بودند، دست به افشاي آن زدند. حضرت امام خميني (ره) نيز با تعطيل درس‌هاي خود، خواستار لغو اين مصوبه شدند. سرانجام علما تهديد كردند كه اگر دولت، تصويب نامه جديد را لغو نكند، مردم اقدامات شديدتري خواهند كرد. به دنبال اين تهديد، هيئت دولت در يك نشست طولاني، تصويب نامه مورخ ۱۶ مهرماه ۱۳۴۱، مبني بر حذف قسم به قرآن براي نمايندگان، حذف قيد اسلام براي انتخاب شوندگان و حق راي براي بانوان در انجمن‌هاي ايالتي و ولايتي را لغو كرد. پس از جلسه دولت، نتيجه آن در هشتم آذرماه به اطلاع علما رسيد. اين اقدام كه در اثر فشار علما به دولت بود، موجي از خوشحالي را در ميان مردم به وجود آورد، اما حضرت امام، اطلاع رساني خصوصي را كافي ندانسته، خواستار اعلام همگاني آن توسط رسانه‌هاي گروهي شدند. سرانجام با فشار پي گير روحانيت، دولت، تسليم شد و لغو اين مصوبه را در ۱۰ آذرماه ۱۳۴۱ش در روزنامه‌ها اعلام كرد. اين حركت توانست اولين پيروزي نهضت نوپاي اسلامي را به دنبال آوَرَد و جامعه را به سمت طاغوت ستيزي سوق دهد. دستاورد نخستين گام قيام و مبارزه امام با رژيم شاه را مي‌توان در چند مورد مطرح كرد. گسترش بيداري و آگاهي در ميان قشرهاي وسيعي از مردم مسلمان در زمينه مسائل سياسي كشور؛ افشاگري و نماياندن ماهيت رژيم ضداسلامي شاه؛ توجه دادن مردم به خطرهاي ناشي از وابستگي رژيم به قدرت‌هاي جهانخوار؛ هشدار در زمينه خطر پنهاني صهيونيسم؛ ايجاد اميد به پيروزي و شكستن افسانه قدرت شاه و ساواك؛ كشانيدن مردم به صحنه سياسي كشور و حضور توأم با هشياري مردم در مسائل جاري و از بين بردن حالت بي تفاوتي نسبت به مسائل سرنوشت ساز؛ و ايجاد وحدت كلمه در بين مردم.
۱۰آذر اعلاميه حوزه علميه قم درباره چگونگي واكنش دولت در برابر اعتراضات مردمي (۱۳۵۶ش) شرح مناسبت: به مناسبت فرا رسيدن چهلمين روز شهادت آيت اللَّه سيد مصطفي خميني فرزند بزرگوار حضرت امام، تظاهراتي از طرف دانشجويان در داخل و خارج از كشور در اعتراض به رژيم برپا شد. در پي اين وقايع، از سوي حوزه علميه قم اعلاميه اي منتشر گرديد كه در آن ضمن تصريح حمايت حركت‌هاي دانشجويي از نهضت اسلامي مردم به رهبري امام خميني (ره)، از وحشي گري دستگاه حاكم به شدت انتقاد شده بود. در بخشي از اين اعلاميه آمده بود: "تظاهرات اخير و چشمگير دانشجويان در آمريكا و اروپا و همزمان با آن، تظاهرات دانشجويان دانشگاه‌ها و عموم ملت ايران در سراسر كشور و به ويژه بزرگ ترين رفراندوم ضدحكومت با شركت روحانيون، دانشجويان و عموم طبقات مختلف مردم در روز شهادت عالم مجاهد، حضرت آيت اللَّه مصطفي خميني، نمودار جنبش عظيم ملت و بيداري عموم و تنفر مردم نسبت به دستگاه خيانتكار و جبار حكومت ايران است.
۱۰آذر روز مجلس شوراي اسلامي شرح مناسبت: بر اساس مصوبه مجلس شوراي اسلامي در سال ۱۳۷۲ ش، دهم آذرماه، سالروز شهادت مجاهد نستوه و اسوه بزرگ حق مداري و ظلم ستيزي، آيت اللَّه سيد حسن مدرس، به عنوان روز مجلس نام گذاري شده است. انگيزه‌هاي اصلي اين نامگذاري، حضور و مبارزات خستگي ناپذير شهيد مدرس در سنگر مجلس شوراي ملي، عليه استبداد و استعمار و نقش خاص و ويژه مجلس شوراي اسلامي در پاسداري و صيانت از راه پاك آن شهيد والامقام و همه شهداي راه خدا مي‌باشد. اگر انديشه‌ها و شيوه انقلابي مدرس از شرايط و مقتضيات زمانش جدا شود، مي‌تواند براي انقلاب اسلامي در هر زمان و شرايطي، دست مايه اي غني و رهنمودي راهگشا باشد. به همين دليل است كه با وجود طرح افكار سياسي نو در نهضت و انقلاب اسلامي به رهبري حضرت امام خميني (ره) و عمق مباني اسلامي اهداف و اصولِ اين انقلاب، هنوز تازگي، اصالت و صلابت انديشه‌هاي مدرس به چشم مي‌خورد و با نمود چشمگير شخصيت رهبري انقلاب اسلامي، همچنان شخصيت مدرس، چشم‌ها و دل‌هاي شيفتگانِ انديشه‌هاي انقلابي اسلام را پر كرده است.
💠 شرعی | تغییر کاربری وقف 🔹رهبر معظم انقلاب به استفتائی پیرامون «تغییر کاربری وقف» پاسخ گفتند. ❓سؤال: زمینی که وقف قبرستان شده و کسی در آنجا دفن نشده است، آیا برگزاری مراسم دینی، مذهبی و ملی و احداث سرویس بهداشتی و انباری در زمین مذکور، جایز است؟ ✍️ جواب: برپایی مراسم در آن مکان به صورتی که مانع دفن نباشد به خودی خود اشکال ندارد؛ اما هر گونه اقدامی که تغییر کاربری محسوب شود (مثل ساخت سرویس بهداشتی و انبار) جایز نیست. روحانی مجتبی جمالوند ع س فرماندهی مسجدسلیمان
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 استاد شهید مطهری: 💢 اين نصيحت از من به تو باشه هر بيچارگى ، سختى و گرفتارى داشتى براى مردم نقل نكن كوچک ميشى یعنى صورت خودتو با سيلى هم شده سرخ نگهدار، عزت خودتو حفظ كن. 📽️تولید کننده: فریبرز آزادی عس فارس_زرین دشت