35.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🔰بیانات رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران برگزاری کنگره شهدای کاشان منتشر شد
🍃🌹🍃
🔹️بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دستاندرکاران برگزاری کنگره ملّی بزرگداشت یک هزار و هشتصد و هشتاد شهید کاشان که در تاریخ ۲۶ دی ۱۴۰۳ برگزار شده بود، امشب در محل برگزاری همایش در کاشان منتشر شد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار، کاشان را در طول تاریخ عالمپرور، فقیه پرور، مبارزپرور و هنرپرور خواندند و با گرامیداشت یاد چهرههای مبارز با استعمارگران انگلیسی، که از این شهر برخاستند بهخصوص عالِم شجاع مرحوم آیتالله کاشانی گفتند: کاشان علاوه بر ممتاز بودن در علم، هنر و دلبستگی به اهلبیت علیهمالسلام در دفاع مقدس و برخی حوادث دیگر انقلاب نیز خوش درخشید و نشان داد که پرورش انسانهای مبارز و با شهامت در این منطقه استمرار دارد.
🔹ویژگیها و خصوصیات رفتاری برجستهای همچون ازخودگذشتگی و فداکاری شهدا، عبادت و تضرع خالصانه رزمندگان جوان به درگاه پروردگار و احترام و غیرت آنها به شعارهای اسلام و انقلاب، نیاز همیشگی ملت است که انتقال آن روحیات صرفاً با کار هنری و تولید آثار با کیفیتی مانند فیلم، شعر و نقاشی امکانپذیر است.
🔹صبر و شکر مادری که فرزند یا فرزندان خود را در راه خدا داده است، قابل توصیف نیست اما نشان دادن این درسهای اعجابآوردر قالب کارهای هنری ممکن است.
#پاسخ_به_سؤالات
🔰سؤال ۱: سناریوهای آیندهی سوریه چیست؟
🍃🌹🍃
🔹در بخش سیاسی در سوریه چند سناریو مطرح است:
۱. ادامه دولت فعلی که در قالب دولت اداره امور شناخته میشود که البته این مسأله برای هیئت حاکمه فعلی مطلوب نیست. زیرا بسیاری از کشورها هنوز این دولت را به رسمیت نشناختند. این مدل همان مدل طالبان برای دولت فعلی به وجود می آورد که نهایتاً کشورها آنها را به صورت دوفاکتو قبول میکنند.
۲. تشکیل دولتی فراگیر: حضور همه احزاب، اقلیتها و مذاهب در دولت که بعید است در کوتاه مدت اتفاق بیفتد، زیرا جولانی خودش بارها اعلام کرده که برگزاری انتخابات در سوریه چهارسال زمان میبرد. از طرفی هیئت حاکمه فعلی هم اصولاً اعتقادی به فراگیری دولت ندارد، زیرا همان تفکر تکساختی بودن را مثل طالبان قبول دارد.
۳. دولت سکولار: که این امر خیلی بعید است، یعنی استفاده از افرادی که مخالف بشار اسد بودند؛ اما اصول تکفیریسم تحریرالشام قبول ندارند. این توسط تحریرالشام پذیرفته نیست و اینها را هم قبول ندارند.
🔹با این روند، هیئت حاکمه فعلی با دو گروه به مشکل خواهند خورد و اصولاً آنها را در صورت تشکیل دولت وارد عرصه سیاسی نخواهندکرد :
الف. کردها: که البته کردها هم تمایلی به ورود به عرصه سیاسی سوریه ندارند، زیرا هدف آنها همان خودمختاری و نهایتاً استقلال سیاسی است.
ب. علویان: در زمان بشار اسد شعار حکومت اقلیت بر اکثریت بخاطر حکومت علویان بر کل سوریه بود. الان با توجه به سقوط بشار اسد، هیئت حاکمه تحریرالشام اجازه هیچ فعالیتی به علویان نخواهد داد، زیرا علویان را نماینده حزب بعث و نظام سابق میدانند.
🔹در نتیجه حالت بدبینانه برای آینده سیاسی سوریه، وضعیت فعلی و حکومت تک ساخت تکفیری تحریرالشام که در کوتاه مدت همین ادامه پیدا خواهد کرد.
و خوشبینانهترین حالت برای آینده سیاسی تشکیل حکومت تک- چندساخت با حفظ برتری کامل تحریرالشام در دولت و حضور تعداد اندکی از سایر احزاب و اقلیت های دینی آن هم احزاب و اقلیتهای همسو است.
✍ دکتر عزیز غضنفری
🇮🇷🇵🇸
🔰 ابعاد جدید از آتش بس در غزه:
🍃🌹🍃
۱. ترامپ به صهیونیستها قول داده شکست در مرحله آتشبس را در مراحل بعدی برای آنها جبران کند.
۲. کامیونهای حامل کمکهای مختلف به طور کنترل شده در حال ورود به غزه است.
۳. بخش نظامی حماس حکومت در غزه را به طور کامل در کنترل دارد و از حمایت مردمی گسترده برخوردار است.
۴. موج استعفا در بخش های سیاسی و نظامی رژیم همزمان با آغاز عملیات در جنین در حال رخ دادن است.
🇮🇷🇵🇸
🔰#احکام_سیاسی، شماره ۲
🍃🌹🍃
⁉️اگر تحلیلی منجر به ناامن کردن روح و روان مردم و بحرانی نشان دادن وضع موجود باشد و به تبع آن #کارآمدی نظام زیر سؤال برود، حکمش چیست؟
🔴 جایز نیست!...
19.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 بیت عنکبوت صهیونیستها در حال فروپاشی تدریجی است!!
🔸با فروکش کردن گرد و غبار جنگ در جنوب و شمال سرزمینهای اشغالی برخی تحلیلگران غربی، عبری و عربی و مع الاسف بعضا داخلی که در اثر جنگ شناختی رسانه های اغواگر جبهه کفر، توهم پیروزی اسرائیل را داشتند با رصد شفاف واقعیت میدان غافلگیر گردیده اند.
▪️خروج دوباره نیروهای حماس از تونلها و اداره نوار غزه صهیونیستها و همپیمانان منافق آنها در کشور های منطقه را شوکه کرده است!
▪️تحلیگران اسرائیلی تصریح میکنند:
با توافق و عقب نشینی از غزه و مبادله اسرا، وارد سرازیری هول انگیزی شده ایم!!
بعد ۱۵ ماه نبرد شبانه روزی پیروزی حماس قطعی است!
▪️آنچه مسلم است حمله جاری به کرانه باختری برای سرپوش نهادن بر این شکست بزرگ و البته مقدمه شکست بزرگ دیگری برای باند جنایتکار تلاویو است.
🖌میراحمدرضاحاجتی
sarmaghale.mp3
10.55M
🇮🇷🇵🇸
#رادیو_ثامن
🔰آینده فلسطین ومقاومت
🍃🌹🍃
🔹با برقراری آتشبس در غزه پس از حدود شانزده ماه بمباران، جنایت و کشتار صهیونیستها از یک سو و مقاومت وصفناپذیر و ستودنی مردم غزه از دیگر سو، اکنون این پرسش اساسی مطرح است که آینده فلسطین و مقاومت چگونه خواهد بود؟
🇮🇷🇵🇸
🔰 ایران و جهان در روزی که گذشت
🍃🌹🍃
🔹فرانسه و انگلیس در تدارک اعزام نیروی نظامی به اوکراین هستند
🔹شبکه سازمان یافته خرید و فروش غیرمجاز آرد یارانهای در اسلام آبادغرب
🔹سازمان ملل: بیش از ۱۴۵۰۰ کودک در غزه کشته شدند
🔹 سی ان ان ۲۱۰ کارمند خود را اخراج میکند
🔹 بیش از هزار لیتر سوخت قاچاق در پردیس کشف شد
🔹مقام اوکراینی: کییف در تلاش برای جذب جوانان ۱۸ تا ۲۵ ساله برای اعزام به جنگ است
🔹بیش از ۱۷ هزار کودک در غزه بدون خانواده شدهاند، معاون دبیرکل سازمان ملل
🔹 رئیسجمهور لبنان: آوارگان سوری باید به کشور خود بازگردند
🔹 دفتر نتانیاهو: از جنوب لبنان خارج نخواهیم شد و با هماهنگی آمریکا در این منطقه باقی خواهیم ماند
🔹عراق: داعش سلاحها و عناصر بیشتری را به دست آورده؛ او در مرزهای ما قرار دارد، این عامل نگرانی ما است
🔹وزیر جنگ اسرائیل: جانشین سنوار که هنوز هویت او برای ما مشخص نیست، از خود سنوار بیشتر توانسته نیرو جذب کند و آموزش دهد
🔹۶۲ درصد صهیونیستها خواهان استعفای نتانیاهو هستند، نظرسنجی شبکهٔ عبری معاریو
🔹دفع ۵۷ هزار حمله سایبری به زیرساختهای کشور در پاییز امسال
🔹 آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس
🔹دستگیری یک جاسوس اسرائیل در لبنان
🔹مجلس مجوز افزایش تعرفه آب را نداد
🔹پیادهروی زائران عراقی به سمت کاظمین در آستانهی شهادت امام کاظم (ع)
🔹 کاهش ۸۰ درصدی بازار صادرات فرش دستباف
🇮🇷🇵🇸
🔰تروریست یا فعال اجتماعی؟
🍃🌹🍃
🔹گروهک های تروریستی با سوء استفاده از ضعف اطلاع رسانی دقیق بویژه در حوزه قضا با تحریک احساسات و عواطف افراد جامعه اقدام به مظلوم نمایی و سفید کردن فعالیت های خرابکارانه اعضاء خود پس از دستگیری می کنند.
این شگرد با پوشش و حمایت رسانه ای غربیها بارها اتفاق افتاده که نمونه اخیر آن مقابله با اجرای حکم اعدام پخشان عزیزی بوده است.
🔹شبکه رسانه ای معاند فردی که عضو گروهک تروریستی پژاک بوده، برای این گروه به صورت علنی تبلیغ کرده، آموزش دیده و حتی مسلح شده را به عنوان فعال اجتماعی جا می زند.
فریب، جذب و بهره برداری از زنان، مظلوم نمایی و تحریک عواطف و احساسات جامعه برای حمایت از تروریست های دستگیر شده، تهدید افرادی که همراهی نکنند و برگزاری شوی رسانه ای از شیوه های جدید تروریستها برای فعالیت خرابکارانه و مقابله با برخورد قضایی حاکمیت است.
🔹پخشان عزیزی پس از ورود غیر قانونی از مرز پاوه در سالگرد اغتشاشات ۱۴۰۱ به منظور سازماندهی عوامل گروهک، توسط نیروهای امنیتی شناسایی، دستگیر و در دادگاه به اعدام محکوم می گردد، ضدانقلاب با مظلوم نمایی، تحریک و تهدید جامعه سعی دارد در اجرای حکم قانونی اخلال ایجاد کند.
که با عدم همراهی مردم به در بسته خورده است.
🔹چنانچه گفته شد ضعف اطلاع رسانی و نداشتن پیوست رسانه ای حرفه ای در حمایت از حکم قوه قضائیه برای موارد و پرونده های خاص، منجر به ایجاد امکان برای بهره برداری دشمن شده است.
اینجا بحث به هیچ وجه میزان و نوع حکم قضایی نیست بلکه مسئله شانتاژ رسانه ای دشمن و انفعال شبکه رسانه ای داخلی است.
به جرات می توان گفت درماندگی رسانه ای ضعفی جدی در جمهوری اسلامی است.
✍🏼 محمدتقی احمدی
🇮🇷🇵🇸
🔰#احکام_سیاسی، شماره ۳
🍃🌹🍃
⁉️تحلیلهایی که موجب تضعیف ارادهی جامعه در تبعیت احکام حکومتی ولیفقیه میشود و یا باعث تضعیف امید در جامعه و القای اضطراب و نگرانی در افکار عمومی گردد، چه حکمی دارد؟
🔴 این نوع تحلیل که اینچنین مفاسدی را به دنبال داشته باشد، جایز نیست و باید ترک شود.
🇮🇷🇵🇸
#یادداشت
🔰مصاحبه ظریف؛
آنچه بود و آنچه روایت شد!
🍃🌹🍃
🔸تا امروز درباره مصاحبه دکتر ظریف با فرید زکریا تحلیلها و ارزیابیهای گوناگونی صورت گرفته است. اما به نظر میآید بسیاری از منتقدان مصاحبه، متن کامل مصاحبه را دنبال نکرده باشند و صرفاً گزیدههایی از مصاحبه را مبنای قضاوت خود قرار دادهاند؛ اما کسانی که کل مصاحبه را دیدهاند، ارزیابی آنان یقیناً متفاوت است؛ بر این اساس چند نکته بیان میشود و داوری و قضاوت منصفانه را به مخاطبان وامیگذارم؛
۱. در بخش مربوط به جبهه مقاومت مصاحبه که فرید زکریا تلاش میکرد، نشان دهد که جمهوری اسلامی ایران در موقعیت ضعيف قرار گرفته است، دکتر #ظریف نهتنها بر خلاف منافع ملی صحبت نکرد، بلکه بسیار قوی و در چارچوب سیاستهای نظام نیز بحث کرد.
۲. در بخش مربوط به موضوع هستهای و سیاست ایرانهراسی و اسلامهراسی غرب، آقای ظریف مستند و مستدل و کاملاً در چارچوب اظهارنظر کرد.
۳. آقای ظریف فرآیند خلف وعده آمریکا و نقض عهد آنان در موضوع #برجام را به درستی و در چارچوب روایت رسمی کشور بیان کرد. او مثلاً گفت بر اساس اقدامات غیرقانونی آمریکا درباره خروج از توافق هستهای، نقطه گریز هستهای در ایران از یکسال به چند روز رسیده است.
۴. درباره این موضوع که جمهوری اسلامی ایران در منطقه گروه نیابتی ندارد، استدلالی ارائه کرد که برای همگان نیز کمککننده است. او گفت گروههای مقاومت پیش از انقلاب اسلامی نیز با اسرائیل در حال نبرد بودهاند. ظریف گفت چون گروههای مقاومت مبارزه میکنند، در نتیجه حمایت ما از آنان تولید شده است. او گفت حمایت، مبارزه را تولید نمیکند. بلکه مبارزه سبب حمایت شده است. علت مبارزه نیز اشغالگری، تجاوز و نقض حقوق بشر توسط صهیونیستها است.
۵. درباره اینکه اسرائیل رژیمی نسلکش، اشغالگر و آپارتاید و ناقض حقوق بشر است، چندین بار با صراحت در مصاحبه آن را مورد تأکید قرار داد.
۶. آقای ظریف درباره حل مسئله فلسطین، تقریباً نظر رسمی نظام مبنی بر تشکیل یک دولت فلسطینی و حق تعیین سرنوشت فلسطينيان را بیان کرد. او گفت کلید حل مسئله فلسطین در اسرائیل است و این رژیم باید دست از خودکامگی بردارد تا قضیه حل شود. ظریف گفت ما به حمایت از فلسطین ادامه خواهیم داد.
۷. درباره وضعیت حقوق بشر در ایران، فرید زکریا مدعی شد من سال گذشته به عربستان سفر کردم، زنان سعودی گفتند که حقوق ما در عربستان بیشتر از زنان در ایران است. اما پاسخ های ظریف:
_ در کابینه دولت چهاردهم چهار زن حاضر هستند.
_ اگر به خیابانهای تهران بیایید برخی خانمها موهای خود را نپوشاندهاند، این خلاف قانون است، اما دولت تصمیم گرفته، که زنان را تحت فشار قرار ندهد.
_ اقلیتهای قومی در بخشهای مختلف کشور منصوب شدهاند.
۸. مجری پرسید برخی تندروها شما را دوست ندارند و میخواهند با شما برخورد کنند، آیا موفق خواهند شد؟ آنان مدیریت خیلی بخشهای کشور را در دست دارند. اما پاسخهای ظریف؛
_ اگر آنها اینقدر که شما میگویید همه چیز را مدیریت میکنند، به من اجازه حضور در اجلاس داووس داده نمیشد.
_ این نشان میدهد ایران یک جامعه تکصدایی نیست. ما صداها و دیدگاههای مختلفی داریم. در برخی انتخاباتها آنها برنده هستند و ما بازنده و گاهی اوقات نیز ما برنده میشویم و آنها بازنده.
_ انتخابات اخیر در ایران کاملاً رقابتی و سخت بود. اگر رقیب پزشکیان انتخاب میشد، شرایط تفاوت پیدا میکرد. اگر جلیلی رئیس جمهور بود، ممکن بود یک جنگ در منطقه داشته باشید. بنابراین در ایران تکثر دیدگاهها وجود دارد. من به دیدگاههای مختلف احترام میگذارم.
_ من اصلاً نمیخواهم کسانی که علیه من حرف میزنند، دولت آنان را ساکت کند. زیرا اگر ما منتقدین را خاموش کنیم، روزی آنان نیز با ما همین رفتار را خواهند داشت.
_ منتقدین میگویند انتصاب من غیرقانونی است، اما تفسیر ما متفاوت است. قرار است دادگاه درباره انتصاب من تصمیم بگیرد. اگر دادگاه بگوید که باید بروم، خب میروم، این پايان دنیا نخواهد بود، دوباره تدریس را شروع میکنم.
🔸حالا با یک نگاه منصفانه و بیطرفانه این مصاحبه را ارزیابی کنید. آیا بین آنچه در مصاحبه رد و بدل شده با واکنشهای بیرونی منتقدان تناسب وجود دارد؟ آیا نقدها در این زمینه بر مدار انصاف و عدالت بیان شده است؟ آیا اگر اندکی #سواد_رسانه و قوه تشخیص منافع ملی در کار بود، نباید بخشهای مثبت و مؤثر مواضع دکتر ظریف ضریب میخورد و بازتاب پیدا میکرد؟ اما متأسفانه قضاوتها در جامعه گاه بر مبنای تعصبات و هیجانات صورت میگیرد. این یک خطای بزرگ اخلاقی و سیاسی است و باید بشدت از آن اجتناب کرد.
✍🏼عزیز غضنفری