انتی صهیونیست
#بهائیت
#نسیم_نجفی
نسیم نجفی اقدم، #عامل_تیراندازی در ساختمان یوتیوب دختری ایرانی-امریکایی از خانواده های ثروتمند فرقه بهایی است که در شبکه های اجتماعی فضای مجازی به شدت فعال بود. او چند سایت، کانال و صفحه در اینستاگرام، تلگرام، یوتیوب و ... داشت که در آنها به روش خاص خود، #گیاه_خواری را تبلیغ می کرد و در کنار آن و گاهی بیشتر از تبلیغ گیاه خواری، به آنچه که تبعیض، سرکوب، سانسور و #فیلتر سیستماتیک این رسانه ها می دانست اعتراض می کرد.
کانال او در تلگرام که پرمخاطب ترین و فعالترین صفحه اش بود تا پیش از حادثه امروز حدود هزار کاربر داشت اما پس از حادثه و تا امروز به بیش از 2500 کاربر رسید. آخرین پست های او دو عکس شخصی است که ظهر جمعه به وقت امریکا ارسال شده اند. در ویدیویی که از نسیم نجفی اقدم، عامل تیراندازی شب گذشته در آمریکا منتشر شده است، او خود را اهل ارومیه و ساکن مهرشهر کرج معرفی می کند.
پلیس سان برونو ایالت کالیفرنیای آمریکا اعلام کرد که عامل تیراندازی در مقر یوتیوب زنی ۳۹ ساله به نام نسیم نجفی اقدم و ایرانی تبار بوده است. شبکه تلویزیونی #سیانبیسی آمریکا نیز به نقل از چند مقام ارشد پلیس، هویت ضارب را «نسیم نجفی اقدم» اعلام کرد. طبق گزارش رسانهها، حدود هزار و صد نفر در ساختمان #یوتیوب در سان برونو کار میکنند. این ساختمان حدود ۲۰ مایل با ساختمان گوگل فاصله دارد.
پلیس میگوید انگیزه نسیم نجفی اقدم از انجام این حمله، تروریستی نبوده و احتمالا پای اختلافات داخلی یا خصومت شخصی در میان است. مهاجم هنگام حمله به ساختمان یوتیوب یک اسلحه کالیبر ۹ میلیمتری به همراه داشته است. طبق گفته پلیس، نسیم نجفی اقدم سه نفر را زخمی کرده و در اثر گلولهای که به خودش شلیک کرده، جان باخته است. وی که ساکن #سندیگو (در جنوب کالیفرنیا) بوده، طبق برخی گزارشها چندی پیش با انتشار یک ویدئو در یوتیوب، این سایت را به اعمال تبعیض علیه خود و سانسور ویدئوهایش متهم کرده بوده است.
http://www.ferghenews.com
@sarbaze110
🍂🍂
⚜خلاصه از زندگینامه امام موسی کاظم (ع)⚜
ولادت، کنیه و القاب
هفتمین امام شیعیان حضرت موسی بن جعفر علیه السلام در هفتم ماه صفر سال 128 هجری قمری در ابواء متولد گردید. پدر بزرگوارش حضرت امام جعفر صادق علیه السلام و مادر گرامیش حمیده است.
میلادش برای امام صادق علیه السلام چنان شادیبخش بود که آن حضرت بههمین مناسبت سه روز جشن گرفت و مردم مدینه را اطعام نمود.
نام مبارکش موسی و القاب و کنیه هایش متعدد است؛ مشهورترین لقبش کاظم و صابر و معروفترین کنیهاش ابوالحسن است. نقش نگین انگشتریاش جمله حسبی الله بوده است.
امامت
او که براساس تقدیر الهی قرار بود پس از پدر بزرگوارش امامت امت را به عهده بگیرد، تحت تربیت فوقالعاده امام صادق مراحل رشد و کمال را پشت سر گذاشت و مرحله نوجوانی و جوانی را طی نمود، به گونه ای که تا آخر عمر، جلال و جمال الهی در صورت و سیرتش مشهود بود.
از حوادث مهم دوران جوانی آن امام، مرگ نابهنگام برادر بزرگترش، اسماعیل، بود که از الطاف خفیّه الهیّه محسوب میشد و زمینهساز تثبیت امامت وی شد. تلاش امام جعفر صادق علیه السلام نیز در این راستا و به منظور جلوگیری از انحراف جریان امامت بود. هر چند بعدها نیز گروهی پیدا شدند و پس از امام صادق علیه السلام معتقد به امامت اسماعیل گشتند و مرگ او را انکار نمودند.
سرانجام پس از شهادت جانگداز امام صادق، موسی بن جعفر علیه السلام در سن بیست سالگی مسؤولیت بزرگ امامت و هدایت امّت را در یکی از بحرانیترین دورانها به دوش گرفت.
دوران امامت
از مشکلات روزهای نخستین امامت موسی بن جعفر علیه السلام، ادّعای امامت دروغین برادر بزرگتر حضرت، عبدالله افطح ،بود که گروهی را به دنبال خود کشید و فرقه “فطحیه” به همین ترتیب شکل گرفت. هر چند با برخورد روشنگرانهی امام، عبدالله با شکست روبرو گردید.
دوران سی و پنج ساله امامت موسی بن جعفر مصادف بود با اوج قدرت حکومت بنی عباس و همزمان با چهار تن از حاکمان عیّاش و خونآشام عباسی بهنامهای منصور دوانیقی ، مهدی عباسی ، هادی عباسی و هارون الرشید که حضرت نیز به فراخور شرایط زمانیِ حساسِ هر یک، وظیفه سنگین امامت و هدایت امّت را به بهترین شکل ممکن به دوش کشید، و اگر چه با حوادث سهمگین و خونینی همچون واقعه فخ و شهادت مظلومانه گروهی از آل علی علیه السلام روبرو گردید، ولی لحظهای از وظیفه خطیر خود کوتاهی ننمود و تلاش مستمر خویش را عمدتا در محورهای زیر متمرکز ساخت:
1- تبلیغ دین خداوند و گسترش فرهنگ اسلام، تبیین و تشریح معارف و احکام الهی در قالب احادیث بلند و کوتاه و پاسخ به سوالات شفاهی و کتبی و. . .
2- پرورش انسانهای مستعد و تربیت شاگردان والامقام و شاخص در میدان علم و عمل و حفظ و حراست آنان.
3- مبارزه بیامان با حاکمان جور و ستم و غاصبان خلافت و شکستن صولت شیطانی آنان در میدانهای مختلف و تشریح مبانی حق.
4- تربیت یاران مدیر و مدبّر و خودساخته و نفوذ دادن آنان در مراکز حساس حکومتی، تا مرز وزارت و استانداری، به منظور خنثیسازی نقشههای مخرب و دینسوز دشمنان، کمک به مظلومان و محرومان و دفاع از حریم شیعیان .
5- ساماندهی شیعیان با شیوههای مختلف تربیتی، عملی، مناظرههای سیاسی و. . .
امام علیهالسلام در این مسیر، نهایت تلاش خویش را مبذول داشت و در مواقع لازم از اهرمهای فوقالعادهای همچون استفاده از معجزه، دعای مستجاب و بهکارگیری علم امامت امام کاظم علیه السلام بهره برد.
درایت امام
روش امام آنچنان دقیق و حساس بود که تلاش چشمگیر و جاسوسیهای مداوم حاکمان عباسی برای بهدست آوردن سرنخی از اقدامات امام علیه السلام بینتیجه بود، و امام همچنان در همه زمینهها موفق و کارآمد به پیش میرفت و در اوج اقتدار معنوی و اجتماعی قرار داشت، به گونهای که نگاه کل جهان اسلام متوجّه ایشان بود.
سرانجام هارون الرشید برای دستگیری امام شخصاً به صحنه آمد و طی صحنهسازی در کنار قبر رسول خدا صلی الله علیه و آله به جوسازی علیه امام پرداخت و او را در یک جلالت ظاهری ولی در پردهای از ابهام با تشکیل دو کاروان مختلف از مدینه تبعید کرد و بارها به زندان انداخت. هارون چندین بار به ترور حضرت اقدام نمود و در بعضی موارد شخصاً وارد شد که هر بار ناموفّق بود.
ترور شخصیت امام
از این رو هارون در یک حرکت جدید، اقدام به ترور شخصیت امام کرد که آن هم ناکام ماند و وی از صحنهسازی و اقرار و اعترافگیری هم طرفی نیست. رفتار حضرت در زندان در زمینههای مختلف عبادی، تربیتی، ارتباط با دیگران، و تأثیرگذاری بر دوست و دشمن و . . . چنان عمیق و موثر بود که هارون نهایتاً دستور دادسندی بن شاهک ، امام علیه السلام را در بیست و پنجم رجب سال 183 هجری قمری در پنجاه و پنج سالگی با خرمای زهرآلوده به شهادت برساند.
@sarbaze110
🔶 چرا رهبری اصرار دارند فلسطین کماکان مسئلهی اول #دنیای_اسلام باشد؟
🔺 علل متعدد اولویت قضیهی #فلسطین
🔹 با وجود گرفتار شدن دنیای اسلام به مسئلهی #افراط، #تروریسم وحشیانه و چنددستگی، با این حال #رهبر_معظم_انقلاب کماکان اصرار دارند مسئلهی فلسطین، اولویت اصلی #جهان_اسلام باشد؛ اما چرا؟...
👈مطالعه متن کامل مقاله در پایگاه اینترنتی اندیشکده برهان:
👉 http://borhan.ir/NSite/FullStory/News/?Id=10541
✍ دکتر حسین آجرلو؛ دکترای روابط بینالملل از دانشگاه اسلامی بیروت
#گروه_بینالملل
#رژیم_صهیونیستی #اسرائیل
@sarbaze110
⭕️ پیشنهاد مطالعه
📓عنوان کتاب: محی الدین در آئينه فصوص جلد۲
🖋 حضرت آیتالله مرتضی رضوی
صوفيان دين را دقيقاً وارونه كردند و محيالدين دين را با كمال گستاخي پيش پاي بتپرستي ذبح كرد. او با اين شيوه از مرگ گرفته بود كه جامعه اسلامي دست كم به تب راضي شود. زيرا ديني كه با بت پرستي سازگار باشد بي ترديد با دين مسيحيان صليبي بهتر ميتواند سازگار باشد و هدف او همين بود.
📌 لینک مطلب:http://www.binesheno.com/Files/books.php?idVeiw=1281&level=4&subid=1281
💻 @sarbaze110
انتی صهیونیست
✍️ ارنست رنان، فیلسوف معروف
فرانسوی می گوید:
در کتابخانه من هزاران جلد کتاب
سیاسی ، اجتماعی، ادبی و ...
وجود دارد که هر کدام را بیش از
یک بار نخوانده ام؛
اما یک جلد کتاب هست که،
همیشه مونس من است،
و هر وقت خسته می شوم
و می خواهم درهایی از معانی
و کمال به رویم باز شود،
آن را مطالعه می کنم ...
ایـن کتاب، قــرآن - کتاب آسمانی
مسلمانان است ..
@sarbaze110
https://eitaa.com/sarbaze110
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
امیرالمومنین علی علیه السلام:
🔸 تا اینکه خدا محمد (ص) را برانگیخت ، گواهی دهنده ، بشارت دهنده ، هشدار دهنده .
پیامبری که بهترین آفریدگان در خردسالی ، و در سنّ پیری نجیب ترین و بزرگوار ترین مردم بود ،
اخلاقش از همه پاکان پاک تر و باران کرمش از هر چیزی با دوامتر بود.
📘 #خطبه ۱۰۵
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
🔶 #رسول_الله طبيبٌ دَوّارٌ بطِبهِ 🔶
عنه عليه السلام : طَبيبٌ دَوّارٌ بطِبهِ ، قد أحكَمَ مَـراهِمَهُ ، وأحـمى (أمضى) مَواسِمَهُ ، يَضَعُ ذلكَ حَيثُ الحاجَةُ إلَيهِ ، مِن قُلوبٍ عُميٍ ، وآذانٍ صُمٍّ ، وألسِنَةٍ بُكمٍ ، مُتَتبِّعٌ بدَوائهِ مَواضِعَ الغَفلَةِ ومَواطِنَ الحَيرَةِ ،لَم يَستَضيئوا بأضواءِ الحِكمةِ ، ولَم يَقدَحوا بزِنادِ العُلومِ الثّاقِبهِ ، فهُم في ذلكَ كالأنعامِ السّائمَةِ ، والصُّخورِ القاسِيَةِ؛
#امیرالمومنین حضرت على عليه السلام فرمودند :
#رسول_اکرم صلی الله علیه و آله، طبيبى بود كه با دانش خود ميان مردم مى گرديد؛ مرهمهايش را درست و آماده كرده و ابزار داغ كردنش را تافته بود و آنها را بر هر جا كه لازم بود، بر دل هاى كور و گوش هاى كر و زبان هاى گنگ، مى گذاشت؛ با داروى خود بيمارى هاى #غفلت و سرگردانى را در كسانى كه از پرتوهاى #حکمت روشنايى برنگرفته بودند و با آتشزنههاى دانش هاى درخشان شعله اى برنيفروخته بودند، و همچون حيوانات چرنده و تخته سنگهاى سخت بودند، درمان مى كرد.
📚نهج البلاغة حكمت ۱۰۸