صفحه هفتم:
امام صادق(علیه السّلام)، در بارۀ اوضاع دارالفاسقین (زوراء) در آخرالزمان، چنین میفرماید: ... پس وای ـ و سراسر وای ـ به حال آنجا و ساکنانش از ... پرچمهای مغرب...(2).
در این روایت، مراد از «پرچمهای مغرب»، پرچم نیروهای سپاه سفیانی است که از طرف مغرب (سرزمین شام) ابتدا وارد عراق و سپس از راه مرزهای غربی داخل ایران می شوند.
نیز، جابر جُعفی از امام باقر(علیه السّلام) روایت کرده است:
سفیانی، پس از ورود به کوفه و بغداد، سپاهیانش را در سرزمینها می پراکند. ناگاه از ماوراء النهر، از اهل خراسان ترسی به او می رسد... هر گاه آن ترس به او رسید، لشکری بزرگ را به استخر می فرستد، در حالی که بر ایشان مردی از بنی امیّه [را گمارده] است. پس میان ایشان (سپاه سفیانی و سپاه خراسانی) درگیری ای در قومس، نبردی در دولابِ ری و جنگی در مرزهای زرنج خواهد بود...(3).
اِستَخر شهری باستانی و بسیار بزرگ در 12 فرسخی شمال شرقی شیراز (6 کیلومتری تخت جمشید) بود که پس از قرن چهارم هجری قمری، با رشد و گسترش شیراز، از رونق آن کاسته شد و رو به ویرانی نهاد، و امروزه تنها میتوان خرابههای استخر را در منطقۀ مَرودَشت در استان فارس مشاهده کرد.
قومِس - مُعرَّب کومِش- سرزمینی پهناور در دامنۀ جنوبی رشته کوههای البرز می باشد، که میان ری و نیشابور قرار داشت، و دامغان از شهرهای مشهور آن است.
دولاب در گذشته نام روستایی در شمال شرقی ری بود، و اکنون منطقه ای در جنوب شرقی تهران می باشد و در انتهای خیابان ری و در امتداد میدان خراسان به سمت میدان شوش قرار گرفته است.
زَرَنج- معرَّب زَرَنگ- شهری باستانی و پایتخت قدیم سیستان (سجستان) بود که تنها ویرانههای آن در جلگهای در اطراف دریاچۀ هامون، باقی مانده است. هم اکنون شهری به نام زرنج نزدیک مرزهای شرقی ایران وجود دارد که مرکز ولایت نیمروز در کشور افغانستان می باشد.(4)
همچنین، امام علی(علیه السّلام) به بعضی گرفتاریهای مردم ری در زمان زمامداری سفیانی اشاره کرده است که بی تردید، بخشی از آنها به وسیلۀ سفیانی و سپاهیانش ایجاد خواهد شد:
... بی گمان، در زمامداری سفیانی، خشکسالی، سختی و بلایی بزرگ به مردم ری می رسد(5).
🌴🌴🌴
1. عقد الدرر، ص 113، ب 4، ف 2.
2. بحار الأنوار، ج 53، ص 5 - 14، ب 28.
3. الفتن، ص 218، جزء 4، ح 869.
4. در توضیح واژه های استخر، قومس، دولاب و زرنج از منابع گوناگون، مانند معجم البلدان، لغت نامه دهخدا و فرهنگ فارسی، بهره جستیم.
5. الفتوح، ج 2، ص 80 .
حملۀ مغربیها به تهران
امام صادق(علیه السّلام)، در بارۀ اوضاع دارالفاسقین (زوراء) در آخرالزمان، چنین می فرماید:
... پس وای ـ و سراسر وای ـ به حال آنجا
و ساکنانش از پرچمهای زرد...(1).
در روایات اسلامی، مراد از «پرچمهای زرد»، پرچم نیروهای بربر یا اهل مغرب است که از منطقۀ شمال افریقا واقع در غرب مصر ابتدا وارد این سرزمین می شوند و سپس به شام می آیند و با حاکم سوریه و نیروهای ایرانی هوادار وی درگیر می شوند، و پس از شکست خوردن در برابر سفیانی، گروهی از آنان به سپاه سفیانی می پیوندند و در لشکرکشی سفیانی به سوی مصر، عراق، عربستان و ایران، با او همکاری می کنند.
البتّه چنان که پیشتر، در بخش «حملۀ ترکها به تهران»، یادآور شدیم، اگر شروسی فرماندهی اهل شهر شروس در کشور لیبی باشد، می توان گفت، نیروهای اهل مغرب، همراه همین شخص و نیروهای ترک زیر فرمان وی، به ری حمله ور می شوند.
🌴🌴🌴
1. بحار الأنوار، ج 53، ص 5 - 14، ب 28.
ورود سپاه خراسانی به تهران
حسینی خراسانی (هاشمی) پس از چیره شدن بر سرزمین خراسان و مستقر کردن سپاهیانش در مناطق شرقی ایران، گروهی از نیروهایش را با فرماندهی شعیب بن صالح سمرقندی، برای نبرد با متجاوزان و مبارزه با مخالفان امام مهدی(علیه السّلام) در ری و یاری حسنی گیلانی، به این شهر می فرستد و خود نیز به طرف ری می رود.
جابر جُعفی از امام باقر(علیه السّلام) نقل کرده است:
... هاشمی در مسیر ری می رود...(1).
از این روایت و دیگر احادیث مرتبط با حسینی خراسانی در نمی یابیم که آیا آن بزرگوار خودش وارد ری می شود یا نه.
🌴🌴🌴
1. الفتن، ص 218، جزء 4، ح 869.
شورش سمرقندی در تهران
شعیب بن صالح سمرقندی با نیروهای زبده ای که از چین و خراسان با خود آورده است، وارد ری می شود و در این شهر، گروه زیادی از نیروهای متجاوز و مخالفین امام مهدی(علیه السّلام) را می کشد.
حسن بصری می گوید:
خروج می کند در ری، مردی میانه قامت، گندمگون، وابسته به بنی تمیم و کوسه که به او شعیب بن صالح گفته میشود، در میان چهار هزار نفر که لباسهایشان سفید و پرچمهایشان سیاه است. آن مرد پیشاپیش مهدی خواهد بود و کسی با وی رو به رو نمی شود، مگر آنکه او را در هم می شکند(1).
ادامه دارد...
@sarbazeyar
صفحه هشتم:
امام صادق(علیهالسّلام) فرمود:
...وای بر اهل ری از ترکها، وای بر اهل عراق از اهل ری و وای بر ایشان (اهل ری، ترکها و عراقیها) از کوسه(2).
در این حدیث، مراد از «ترکها»، نیروهایی است که با رهبری شروسی از ترکیه برمی شورند و به آذربایجان و ری حمله می کنند، و مقصود از «کوسه»، نیروهای چینی تبار کوسۀ همراه شعیب بن صالح سمرقندی است که ضمن مبارزه با اهل ری، نیروهای ترک و سپاهیان سفیانی از جمله عراقیها را از مرزهای ایران بیرون می رانند و در عراق، با عراقیهایی که با شیعیان امام علی(علیه السّلام) دشمنی ورزیده اند، میجنگند و سپس رهسپار آزادسازی قدس شریف میشوند.
🌴🌴🌴
1. الفتن، ص 214، جزء 4، ح 854.
2. الإرشاد، ج 2، ص 369.
شورش حسنی گیلانی در تهران
پس از بروز فتنه های گوناگون و خرابیهای گسترده در ری، حسنی گیلانی، در سال ظهور امام مهدی(علیه السّلام)، در دیلمستان -مناطق کوهستانی شرق گیلان- قیام می کند و با نیروهایی از این منطقه و تبرستان به ری میآید و با مخالفان امام مهدی(علیهالسّلام) در این شهر میجنگد و در شهر ری، کنار قبر شریف عبدالعظیم حسنی، شیعیان، به ویژه آنان که از نسل پیامبر اسلام(صلّی الله علیه وآله) میباشند، را به یاری خویش فرا میخواند و در این هنگام، شعیب بن صالح طالقانی و یارانش که برخی از آنان نیز اهل طالقان اند، به ندای یاریخواهی حسنی گیلانی پاسخ میدهند و به او میپیوندند.
در روایتی از امام صادق(علیه السّلام)، در بارۀ اوضاع دارالفاسقین (زوراء) در آخرالزمان، چنین آمده است:
...آن گاه، خداوند آن شهر را به سبب آن فتنه ها و آن پرچمها ویران می کند تا آنکه رهگذر بر آن مکان می گذرد و می گوید:
اینجا زوراء بود؟! سپس خروج می کند حسنی، جوان زیبارویی که از خطّۀ دیلم است؛ با صدای شیوایی که دارد، بانگ می زند:
ای آل احمد، پاسخ دهید ستمدیدۀ دادخواه و ندا دهندۀ از کنار ضریح را؛ پس پاسخ میدهند به او گنجهای خدا در طالقان(1).
در اینجا یادآوری این نکته ضروری است که مبادا کسی بپندارد، چون بین دیلم، ری و طالقانِ قزوین فاصلۀ زیادی نیست، پس مراد از «گنجهای خدا در طالقان»، نیروهایی از همین طالقان است. به خدا قسم، نه چنین است؛ بلکه آنان مردانی از تالقان، مرکز استان تَخار، در شمال کشور افغانستان اند و در این باره در مبحث «قیام حسینی خراسانی»، توضیح داده ایم.
امام علی(علیه السّلام) میفرماید:
... ویرانی این شهر در آخرالزمان جز به دست دیلمها نیست.
در ری، بر دروازۀ کوهستان، در آخرالزمان مردم بسیاری که شمارشان را جز آفریدگارشان کسی نمی داند، کشته میشوند(2).
دروازۀ کوهستان (باب الجبل) از دروازه های ریِ قدیم بوده که به طرف مناطق کوهستانی در شمال شرقی شهر باز می شده و در سر راه تبرستان و خراسان قرار داشته است.
🌴🌴🌴
1. بحار الأنوار، ج 53، ص 5 - 14، ب 28.
2. الفتوح، ج 2، ص 80
فرار اهل تهران به قم
امام صادق(علیه السّلام) میفرماید:
...امّا ری، پس وای بر آن از دو سویش و بی گمان امنیّتِ در آن از طرف قم و اهلش خواهد بود. گفته شد: دو سوی آن کدام است؟ فرمود: یکی از آن دو بغداد و دیگری خراسان است. زیرا در این شهر شمشیرهای خراسانیها و بغدادیها با یکدیگر برخورد میکنند. پس خداوند در کیفر ایشان (اهل ری) شتاب میکند و نابودشان میسازد. در نتیجه اهل ری به قم پناه میبرند و اهل قم ایشان را پناه می دهند و سپس آنان به مکانی که به آن «اردستان» گفته می شود، جا به جا میشوند(1).
پیش از بیان هر توضیحی یادآور میشویم به اعتقاد نگارنده و برخی دیگر از صاحب نظران به دلیل آشنا نبودن نویسندگان متن این حدیث با نام و منطقۀ «اَردَهار» -منطقه ای بین قم و کاشان- به اشتباه، واژۀ مشابه «اَردِستان» -شهری در استان اصفهان- را که شناخته شدهتر میباشد، جای آن قرار داده اند.
در این روایت مراد از «خراسانیها» گروهی از نیروهای حسینی خراسانیاند که با فرماندهی شعیب بن صالح به سوی ری اعزام شده اند و مقصود از «بغدادیها» گروهی از نیروهای سفیانی است که پس از فتح بغداد برای نبرد با اهل مشرق بسیج شدهاند. خراسانیها و بغدادیها با هدف درگیرشدن با یکدیگر و نبرد با زمامداران ایران، وارد ری (تهران) می شوند و در این شهر نبردی سخت درمی گیرد. از کاربرد واژۀ «بغدادیها» در این حدیث، چنین برداشت می کنیم که عراقیها، به ویژه بغدادیها، در حملۀ سفیانی به ری با وی همکاری میکنند.
بر اساس این روایت و حدیث دیگری(2) که از نبرد حسنی گیلانی با اهل قم خبر می دهد، گروهی از مردم ری، در پیِ ورود نیروهای خراسانی، گیلانی و سفیانی به این شهر، به قم پناه می برند و پس از حملۀ گیلانی به قم همراه با گروهی از قمیها از آنجا به اردهار میگریزند.
🌴🌴🌴
1. بحار الأنوار، ج 57، ص 212، ب 36، ح 20.
2. برای دیدن متن روایت، نک: مبحث «قیام حسنی گیلانی، درگیری گیلانی با اهل قم»
ادامه دارد...
@sarbazeyar
صفحه نهم و آخر:
حدیثی دروغین در بارۀ تهران
در پایان این مبحث، شایسته است یادآور شویم، تا کنون در هیچ یک از روایات اسلامی، واژۀ «تهران» (طهران) به کار نرفته است، و عباراتی که به نقل از کتاب «بحار الأنوار»، تألیف مرحوم محمّدباقر مجلسی، با عنوان حدیثی از امام صادق(علیه السّلام) در بارۀ زوراء، در سالهای اخیر نزد مردم مشهور و در کتابها و پایگاههای اینترنتی مرتبط با حوادث آخرالزمان ارائه شده، ساخته و پرداختۀ یکی از عالمان دوران قاجار، با نام «شیخ ابوالحسن مرندی» است و در هیچ یک از کتابهای مجلسی یافت نمی شود. دور از ذهن نیست، مرندی که از روحانیّون مخالف جنبش مشروطه بود، چنین عباراتی را با بهره گیری از عبارات و مضامین احادیث راستین، برای کوبیدن طرفداران مشروطه در تهران، ساخته و در کتاب خود «نور الأنوار» گنجانده و نزد مردم عصر خود رواج داده باشد. این شخص، علاوه بر حدیث زوراء، چند حدیث دیگر نیز ساخته و برخی احادیث راستین را دگرگون گرده است!
هرچند نشر احادیث ساختگی از مصادیق ترویج باطل بوده و کاری ناپسند می باشد، برای آگاهی خوانندگان محترم و پژوهشگران گرامی، ضروری می دانیم بخشی از حدیث دروغین مورد بحث را در اینجا نقل کرده و بنا بر سخن معروف: «یموت الباطل بترک ذکره» -باطل با یاد نکردنش، از میان می رود- به همگان سفارش کنیم که از این پس، آن را نگویند و ننویسند تا فراموش شود.
شیخ ابوالحسن مرندی، در کتاب «نور الأنوار»، مجلّد سوم، فصل هشتم، صفحۀ 8- 297، که در دنبالۀ کتاب «مجمع النورین و ملتقی البحرین» و گویا در سال 1328هـ.ق در تهران، چاپ شده، چنین آورده است:
«قال العلّامة المجلسی(رحمة الله علیه): قال المفضّل بن عمر: قال لی جعفر بن محمّد:
یا مفضّل، أ تدری أینما وقعت الزوراء؟ قلت: الله و حجّته أعلم. فقال: اعلم
یا مفضّل، أنّ فی حوالی الری جبلاً أسود تبنی فی ذیله بلدة تسمّی بالطهران،
و هی دار الزوراء التی تکون قصورها کقصور الجنّة و نسوانها کالحور العین...».
ترجمۀ عبارات یاد شده که از جنبه های ادب عربی دارای اشکال و برخی تعابیر نادرست میباشد، چنین است:
«علّامۀ مجلسی - رحمت خدا بر او باد- گفت: مفضّل بن عمر گفت:
جعفر بن محمّد به من فرمود: ای مفضّل، آیا می دانی زوراء کجا قرار گرفته
است؟ گفتم: خدا و حجّت او داناترند. پس فرمود: بدان ای مفضّل، بی گمان، در اطراف ری کوه سیاهی است که در دامنه اش شهری ساخته و تهران نامیده خواهد شد و همان، دارالزورائی است که کاخهایش چون کاخهای بهشت و زنانش مانند حور عین می باشند...».
پیشگویی حوادث آخرالزمان
پایان....
@sarbazeyar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ این کلیپ فوق العاده رو حتما ببینید، برخی بر این باور هستند که حضرت امیر خیلی دقیق ظهور و بروز یک جریان تکفیری به نام داعش رو پیش بینی کرده بود. این ویدئو این مسئله رو به طور دقیق توضیح میده ...
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
https://www.instagram.com/pedarefetneh2
هدایت شده از هیأت خواهران فاطمیون تهران
⭕️ توئیت #واحد_سلامت_مصاف(سلام) خطاب به مدیر کل #سازمان_بهداشت_جهانی(WHO):
🔺دکتر ادهانوم عزیز،
پژوهشگران در سراسر جهان در حال تلاش برای یافتن بهترین راه مقابله با COVID_19 هستند.
ما، به عنوان پزشکان موسسهی مصاف، #داروی_امام_کاظم را به عنوان یک(داروی) تحریککنندهی سیستم ایمنی و ضد ویروس جهت انجام کارآزماییهای بالینی پیشنهاد میکنیم.
#داروی_امام_کاظم
#توئیت_سلامت
@fatemiioon135
هدایت شده از هیأت خواهران فاطمیون تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان حجت الاسلام میرزامحمدی در مورد شِکوِه حضرت معصومه (سلام الله علیها) به یکی از خدام حرم😔
ازتون گله دارم...
حرم من رو تعطیل کردید؟
هنوز من رو نشناختید؟
#تعطیلی_نداره
@fatemiioon135
هدایت شده از هیأت خواهران فاطمیون تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم اکنون #حرم_حضرت_معصومه
به زور در رو باز کردن و رفتن داخل گریه میکنن😭😭😭
مرده باشم و نبینم حرمت را بستند
حضرت ماه جبینم حرمت را بستند
خواهر شاه خراسان حرمت را بستند
دشمنان وای چه آسان حرمت را بستند
دختر حضرت موسی حرمت را بستند
تو شفا هستی و بیجا حرمت را بستند
ازخدا خواستهام مرگ خودم را بی بی
دستمان باز کن ای دخترموسی بی بی
آمدم در حرمت باز کنم درها را
درِ ایوان و حرم را و دل سینا را
طور ما صحن شما و پدرت هم موسی
جلوه کن حضرت مهدی در این بیت خدا
دل ما را مَشِکن، دست عدو رو بشکن
باز کن دست مرا ای تو علی اعلا
بازکن این درو این صحن وسراتابه ابد
#یاعلی_حیدرکرار #علمدارمدد
😭😭😭
@daftaresher110
@fatemiioon135
هدایت شده از حوادث آخرالزمان و علائم ظهور⏰🌍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢سه شاخصه #انسانهای_عاقل
👈 اگر میخواهید با شبهات، دینگریز نشوید به دنبال این سه ویژگی باشید
حجت الاسلام #رفیعی
╔═.🍃.════╗
@alamatha
╚════.🍃.═╝
هدایت شده از هیأت خواهران فاطمیون تهران
🔹معلوم نیست، سیاست دولت در مورد قرنطینه چیه؟!
مسئولان تهران میگن خبری از قرنطینه نیست!
اونوقت دولت به مسئولان مشهد میگه فشار بیارید حرم امام رضا کامل بسته شود.
قرنطینه حرم در حالیه که عموم مراکز تفریحی و خرید مشهد بازه، مسافران هم زمینی و هوایی وارد مشهد میشن بدون هیچ ممانعتی!
#علی_قلهکی
بخش اول:
«خداوند به کسانی از شما که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند وعده می دهد که قطعا آنان را حکمران روی زمین خواهد کرد، همان گونه که به پیشینیان آن ها خلافت را روی زمین بخشید؛ و دین و آئینی را که برای آنان پسندیده، پابرجا و ریشه دار خواهد ساخت؛ و ترسشان را به امنیت و آرامش مبدل می کند...» 1
این واقعیت در احادیث نیز آمده است:
امام محمدباقر(علیهالسلام):
«حضرت قائم(عجلاللهتعالیفرجه) قیام نمی کنند مگر آنکه ترس همه را فرا گرفته باشد، زلزله ها زیاد شده باشد، فتنه ها و بلاها دامن مردم را گرفته باشد، و طاعون همه را مبتلا کند.» 2
جابربن جعفی میگوید: «از امّام باقر(علیهالسلام) پرسیدم كه معنای آیه «ولنبلونكم بشیء من الخوف والجوع» چیست؟» حضرت فرمودند:
«جابر (این آیه) یك معنای خاص دارد و یك معنای عام. معنای خاص، گرسنگی در كوفه است كه خداوند آن را مخصوص دشمنان آل محمد علیهمالسلام قرار داده و به وسیله آن، آنها را هلاك میكند. ولی معنای عام آن در شام محقق میشود كه اهل آنجا به خوف و هراس و گرسنگی مبتلا میشوند كه احدی به مانند آن مبتلا نشده باشد و گرسنگی پیـش از قیـام قائـم(عجلاللهتعالیفرجهالشریف) اسـت و خــوف و هـراس پـس از قیـام قائـم(عجلاللهتعالیفرجهالشریف).»
امام باقر(ع) میفرمایند:
« حضرت مهدی(عجلاللهتعالیفرجهالشریف) جز در شرایط زیر ظهور نمیكند. مردم شدیداً دچار هراس و گرفتار زلزلههای بسیار و طاعون شوند و جنگ نمایان و شدیدی میان اعراب واقع شود. اختلاف در دین و آیین پیدا كرده و وضعیت و احوالشان متغیر گشته باشد. هر كس آرزویی داشته باشد آرزویش در هر صبح و عصر مرگ است تا آنجا كه فرمودند: قیام ایشان پس از یأس و ناامیدی (مردم) است خوشا به حال كسی كه او را درك كند و از یاورانش باشد وای و صدها وای بر آن كه با او مخالفت كند و از امرش نافرمانی و سرپیچی نماید.»
ابوبصیر از امام صادق(علیهالسلام) نقل كرده كه فرمودند:
«ناچار پیش از قیام فتنهای پیش میآید كه مردم در آن گرسنه میشوند و هراس شدیدی از كشتارها در دلشان میافتد و مبتلا به كاستی و كم شدن اموال و محصولات و جانهایشان میشوند. این مسأله در قرآن مطلبی روشن و واضح است و سپس حضرت این آیه را تلاوت فرمودند:
و لنبلونكم بشیء من الخوف والجوع و نقص من الاموال والانفس والثمرات و بشر الصابرین » 3
می بینید که در این جا نیز از ترس یاد شده است و این ترس زمانی پایان می یابد که حضرت ظهور کنند انشااله. البته ترسی که در یکی از روایات فوق پس از ظهور قائم (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) است، نصیب دشمنان خواهد شد.
از این مجموع احادیث شریفه كه سال ظهور را توصیف میكنند در مییابیم كه آن سال، سالی است با زمین لرزهها و فتنههای بسیاری كه حكایت از نبود و فقدان ثبات سیاسی در برخی كشور و كثرت اختلافات و جنگها میكنند كه آن هم به جنگی جهانی ختم میشود كه در روایات از آن به جنگ و معركه قرقیسیا یاد شده است (كه به زودی به آن اشاره خواهیم كرد) و نتیجه زیاد شدن جنگها، خوف و هراس و گرسنگی و كشتارها و مرگ و میرها میباشد و حوادث و اتفاقات این سال به ظهور حضرت مهدی(عجلاللهتعالیفرجهالشریف) منتهی شده جهان پر از عدل و قسط میگردد. 4
در روایات بیان شده که در نزدیکی ظهور و بعد از جنگ قرقیسیا، کمبود رزق و امکانات مادی پدید می آید و ائمه ی عزیز (علیهالسلام) شیعیان را به اندوختن رزق برای آن ایام دعوت کرده اند. شاید پیام امام خامنه ای در مورد سال « همت مظاعف، کار مضاعف » با در نظر گرفتن نزدیکی چنین ایامی صورت گرفته است. از شما دوستان تقاضامندم تا از این اظهار نظر در جهت توقیت استفاده نفرمایید.
ررسی یکی از علایم نزدیکی ظهور: خشکسالی و قحطی
قبل از هر چیز دعوت می کنم آیات و روایات مربوط به قحطی را ملاحظه فرمایید.
آیات
«قطعا همه شما را با چیزی از ترس، گرسنگی و کاهش در مال ها و جان ها و میوه ها، آزمایش می کنیم و بشارت ده به استقامت کنندگان.» 5
در آیه 155 سوره بقره سخن از خشكسالی و قحطی به میان آمده است و خدا از آن به عنوان وسیله ای برای آزمایش انسانها و كفاره گناهان یاد كرده است.
حضرت باقر(علیهالسلام) در خصوص قسمت آخر آیه 155 سوره بقره: «و بشارت ده به استقامت کنندگان» فرموده اند: «مژده بده صابرین را در آن هنگام به تعجیل خروج قائم.» 6
«و اگر اهل شهرها و آبادی ها ایمان می آوردند و تقوا پیشه می کردند، برکات آسمان و زمین را بر آن ها می گشودیم. اگر شکرگزاری کنید، نعمت خود را بر شما خواهم افزود.» 7
ادامه دارد...
@sarbazeyar
بخش دوم:
«خداوند برای آبادی که امن و آرام و مطمئن بود؛ و همواره روزی اش از هر جا می رسید؛ اما به نعمت های خدا ناسپاسی کردند؛ و خداوند به خاطر اعمالی که انجام می دادند، لباس گرسنگی و ترس را بر اندامشان پوشانید.» 8
«ما نزدیکان فرعون و قوم او را به خشکسالی و کمبود میوه گرفتار کردیم، شاید متذکر گردند.» 9
روایات
امام صادق(علیهالسلام) می فرمایند: «ناگزیر است که در پیش از ظهور قائم سالی باشد که مردم در آن گرسنه باشند. از کشته شدن، کاهش یافتن اموال و جان ها و محصولات بترسند. این در کتاب خداست که فرمود: قطعا همه شما را با چیزی از ترس،گرسنگی و کاهش در مال ها و جان ها و میوه ها، آزمایش می کنیم و بشارت ده به استقامت کنندگان.» 10
ایشان تعداد کشته ها بر اثر این عوامل را پنج هفتم 11 و درجایی دوسوم یانه دهم 12 ذکر می کنند.
روایات دیگر، پیرامون محاصره اقتصادى غرب در مورد سرزمین شام و بحران ارزاق و قحطى است كه مردم بدان گرفتار مى شوند، بدون آنكه مدت آن مشخص گردد و طبیعى است كه این بحران همراه با فتنه خارجى و داخلى است و ابزارى است در دست غرب براى تحت فشار قرار دادن مسلمانان...
همانند آن چه که در محاصره غزه می بینیم. غزه پرتراکم ترین منطقه جهان است و البته پرتراکم ترین نقطه ای که متعلق به مسلمانان و دارای جمعیت مسلمان است و می توانیم آن را به عنوان نماد اسلام و جمعیت مسلمان در نظر بگیریم.
برخى از روایات مى گوید: امر گرسنگى و تشنگى در سال ظهور به اوج خود مى رسد، از پیامبر(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) روایت شده است كه فرمود:
«دیرى نمى پاید كه مردم شام، دینار و پیمانه اى نزدشان یافت نمى شود، پرسیدیم این امر از كجاست؟ فرمود: از جانب رومیان. آنگاه اندكى سكوت كرد سپس فرمود: در آخرالزمان خلیفه اى مى آید كه به مردم اموال كمى داده و آن را به شمارش نمى آورد.»
باعث این فشار اقتصادى و مالى و مواد غذائى، رومیان یعنى غربى ها (آمریکا) هستند.
از جابر جعفى نقل شده است كه از امام باقر(علیهالسلام) درباره این گفته خداى سبحان سؤال كردم:
«براستى ما شما را با چیزهایى هم چون ترس و گرسنگى مورد آزمایش قرار مى دهیم»
حضرت فرمود: «گرسنگى بر دو گونه است عام و خاص اما گرسنگى خاص در كوفه است كه خداوند آن را ویژه دشمنان آل محمد مى گرداند و آنان را هلاك مى سازد، اما گرسنگى عام در شام خواهد بود و آن ترس و گرسنگى است كه تا آن زمان هرگز بدان گرفتار نشده اند لكن، گرسنگى، قبل از قیام حضرت قائم و وحشت و اضطراب، بعد از قیام آن حضرت خواهد بود.» 13
از سوی دیگر کانون و مرکز حوادث پیش از ظهور، منطقه و سرزمین شام است. در این برهه از تاریخ، شام کانون جنگ و درگیری هاست و به خاطر آن اختلافات و نزاع های زیادی صورت می گیرد. این منطقه قلب حوادث است که ضربه بدان جا وارد می آید و مکانی است که شدیدا آسیب می بیند.
در موثقه جابر آمده است که: اولین سرزمینی که ویران می شود، شام است.14
در کتاب الزام الناصب آمده است که: جنگ و اختلاف و درگیری همه شام را فرا می گیرد، و مانع برقراری عدل و انصاف بین مردم می شود 15
از امام صادق (علیهالسلام) نقل شده كه فرمود:
((پیش از ظهور قائم، بطور حتم سالى فرا مى رسد كه مردم در آن دچار قحطى گرفتار ترس شدیدى از كشته شدن و كمبود اموال و جان ها و ثمرات مى گردند)) و این مطلب در قرآن به روشنى دیده مى شود، آنگاه این آیه را تلاوت فرمود:
(براستى ما شما را با چیزهایى همچون ترس و گرسنگى و كاهش مال و جان و ثمر مورد آزمایش قرار مى دهیم و صبر پیشگان را بشارت بده.)
زمان این فشار و تنگنا در سال ظهور طبق این روایت، مانع آن نیست كه این وضع مدتى قبل از ظهور وجود داشته و سپس در سال ظهور شدیدتر از گذشته بوجود آید، آنگاه #ظهور بوقوع پیوندد. 16
امام علی علیهالسلام: ... گرسنگی مزمن و مرگ سرخ، رایج می شود. 17
امام علی ع می فرمایند: ... ملخ ها در فصل و غیر فصل خود، ظاهر می شوند و به مزارع و غلات حمله می کنند و محصولات، کم می شوند. 18
حضرت علی علیهالسلام میفرمایند:
#زوراء (بغداد) به وسیله وقایع و فتنه ها، واسط به وسیله طغیان آب، آذربایجان به وسیله طاعون، موصل به وسیله گرسنگی و گرانی، حلب به وسیله صاعقه ها، و دمشق از شدت کشتار، نابود می شوند ... ولی بیت المقدس محفوظ می ماند؛ چرا که در آن آثار انبیاء وجود دارد. 19
حضرت امام صادق (علیهالسلام): در تقسیر آیه 21 سوره سجده:
عذاب کوچک، همان قحطی، خشکسالی و گرانی است که قبل از ظهور قائم(عجلاللهتعالیفرجهالشریف) با شمشیر، خواهد بود و عذاب بزرگ، قیام مهدی(عجلاللهتعالیفرجهالشریف) با شمشیر خواهد بود." 20
امام صادق علیهالسلام
.. دریاچه طبریه، خشک می شود و نخل ها دیگر خرما نمی دهند و آب چشمه زعر در سمت قبله شام، بسیار کم می شود 21
نهرها خشک می شوند و قحطی و گرانی، سه سال، فراگیر می شود. 22
ادامه دارد...
@sarbazeyar
بخش سوم:
... دشمنان، مصری ها را از مصر بیرون نمی کنند، بلکه رودخانه نیل، آن ها را بیرون می کند. آب آن خشک می شود، به صورتی که بستر آن به صورت تپه خاکی در می آید. 23
... مصر به وسیله خشک شدن رودخانه نیل، خراب و ویران می شود. 24
امام صادق علیهالسلام:
"ستونی از آتش در طرف مشرق، در آسمان پدیدار می شود که تمام مردم روی زمین، آن را می بینند. پس کسی که این زمان را درک کرد، برای خانواده اش غذای یک سال را تهیه کند." 25
امام صادق علیهالسلام:
نشانه حوادث در ماه رمضان، علامتی در آسمان است که بعد از آن، بین مردم اختلاف می افتد. پس چون این زمان را درک کردید، مواد غذایی بسیار تهیه کنید. 26
گاهی به دنیای کنونی و علل قحطی
شاید تصور کنیم با وجود کشورهای ثروتمند و توانایی بالقوه آن ها برای تأمین مواد غذایی ساکنان سیاره زمین، وقوع قحطی گسترده ای که بتواند سراسر زمین با بحرانی جهانی مواجه سازد، غیرممکن است. با این حال برخی روایات آخرالزمانی، با پیشگویی وقوع گسترده خشکسالی و قحطی در پیش قدم ظهور حضرت مهدی (عج)، صحنه ای وحشتناک از این وقایع را به تصویر می کشد. این اتفاق چگونه رخ خواهد داد؟ و پیامدهای آن چه خواهد بود؟
امروزه مردم در بسیاری از نقاط جهان از خشکسالی رنج می برند. قحطی به اتیوپی بازگشته است. در این کشور بیش از 8 میلیون نفر به صورت اضطراری نیازمند عرضه مواد غذایی برای نجات از گرسنگی هستند. در اریتره 4 میلیون نفر نیاز به کمک فوری دارند. 27
"موسسه بین المللی کشاورزی گرمسیری" در نیجریه پیش بینی کرده است که در سال 2010 در حدود 300 میلیون نفر در جنوب صحرای افریقا - نزدیک به یک سوم جمعیت ـ دچار سوء تغذیه خواهند شد. 28
پی نوشت ها:
1. نور 55
2. الغیبه نعمانی، ص 235
3. شش ماه پایانی، ص 66
4. همان، ص 67
5. بقره، 155
6. الغیبه نعمانی، صص 250 و 251
7. ابراهیم 7
8. نور 55
9. اعراف 130
10. الغیبه نعمانی، صص 250 و 251
11. منتخب الاثر، ص 546
12. همان، ص 560
13. عصر ظهور، صص 104 ـ 103
14. سفیانی و نشانه های ظهور، ص 56
15. همان، ص 58
16. عصر ظهور، ص 104
17. روزگار رهایی، ص 576
18. همان.
19. همان، ص 577
20. همان، ص 578
21. همان، 579
22. همان.
23. همان، ص 580
24. همان.
25. همان، ص 588
26. همان.
27.
http://www.worldpress.org/Africa/719.cfm 28.
28.
http://www.worldpress.org/Africa/719.cfm
ادامه دارد....
@sarbazeyar
بخش چهارم:
فائو (سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد) اعلام کرد که از 53 کشور قاره آفریقا 23 کشور (تقریبا نصف) از کمبود مواد غذایی رنج می برند.
بیش از دو میلیون نفر در دهه 1990 در کره شمالی به علت کمبود مواد غذایی ناشی از سیل، خشکسالی و سیاست یک گام بزرگ به جلو ایجاد شده توسط دولت کیم جونگ ایل، دیکتاتوری حاکم در این کشور، تلف شدند.
قحطی در طول تاریخ به صورت دوره ای ظاهر شده است. قحطی اغلب بواسطه خشکسالی، عدم رشد، سیل و دیگر وسایل طبیعی خارج از کنترل انسانی ایجاد می شود. برخی اوقات علل قحطی بواسطه عامل انسانی یعنی جنگ، آشفتگی مدنی، و ناکارآمدی و یا سیاست های بد دولتی می باشد.
قحطی همچنین میتواند بر اثر ترکیبی از عوامل اقتصادی، سیاسی و زیست محیطی پدید آید. یکی از بزرگترین قحطیهای تاریخ (برمبنای افراد آسیب دیده) قحطی بزرگ ایرلند بود که در سال ۱۸۴۵ میلادی شروع شد و به سبب انتقال مواد غذایی از ایرلند به انگلستان بخاطر اینکه فقط انگلیس توانایی پرداخت بهای بیشتر را داشت.
در مواردی مشخص، همانند سیاست یک گام بزرگ به جلو، کره شمالی در دهه ۱۹۹۰، یا زیمبابوه در اوایل سال ۲۰۰۰، قحطی را میتوان نتیجه ناخواسته یک سیاست دولتی دانست. در موردی دیگر، مانند سومالی قحطی برآیند آشفتگی مدنی ای بود که باعث از هم گسیختگی سیستمهای توزیع غذا شدهاست.
بسیاری از قحطیها نتیجه نامتوازنی تولید غذا در مقایسه با جمعیت زیاد کشورهایی است که جمعیت شان از حد تواناییهای سرزمینی شان فراتر رفتهاست. بطور تاریخی، قحطیهایی که بر اثر مشکلات کشاورزی مانند خشکسالی، عدم ثمردهی (crop failure) و یا همه گیری َآفات رخ میدهد میتواند کارگران موجود را کاهش دهد. تغییر الگوهای آب و هوایی، ناتوانی حکومتهای قرون وسطایی (medieval governments) در مقابله با بحرانها، جنگها، و بیماریهای همه گیر مانند مرگ سیاه به وقوع صدها قحطی در اروپا در طول سدههای میانه، همانند قحطی سال ۹۵ در بریتانیا و ۷۵ در فرانسه کمک کرد.
در طول جنگ صد ساله فرانسه، عدم ثمردهی (crop failure) و بیماریهای واگیردار جمعیت را به دو سوم کاهش داد.
در حدود ۴۰ درصد از زمینهای کشاورزی دنیا بطور جدی در خطر نابودی اند.برپایه اعلام انستیتوت منابع طبیعی آفریقای دانشگاه سازمان ملل در غنا، اگر روند کنونی نابودی خاک زراعی در آفریقا به همین منوال کنونی ادامه یابد، این قاره ممکن است در سال ۲۰۰۵ تنها قادر به سیرکردن ۲۵ درصد از جمعت خود باشد. در اواخر سال ۲۰۰۷ با افزایش بهای هر بشکه نفت به نزدیکی ۱۰۰ دلار، تعداد مزارعی که برای ساخت سوخت بیولوژیکی استفاده میشد نیز زیاد گشت. این امر سبب گران شدن غذای دام، افزایش بهای ۵۸ درصدی گندم، ۳۲ درصدی سویا، و ۱۱ درصدی ذرت گردید. بحران غذا هم اکنون در بسیاری از نقاط دنیا وجود دارد. بیماری اپیدمیک زنگ گندم stem rust هم اکنون در سراسر آفریقا و آسیا گسترش یافتهاست و تبعات زیادی داشتهاست. در آغاز سده بیستم استفاده از نیتروژن، کودها، آفت کشهای جدید، آبیاری بیابان و تکنولوژیهای دیگر کشاورزی برای مقابله با قحطی آغاز شد. 29
روش های مدرن کشاورزی و بطور کلی الگوهای پایدار آب و هوایی منجر به تولید محصولات زراعی فراوان در جهان توسعه یافته شده و در نتیجه سطح عظیم تولید مواد غذایی ایجاد شده است، و می تواند تمام گرسنگان جهان را تأمین کند.
در حالی که امکان حمل و نقل مواد غذایی به هر مکان در جهان وجود دارد، هیچ دلیلی برای گرسنگی مردم وجود ندارد. با این حال قحطی و کمبود مواد غذایی ادامه دارد و حتی رو به رشد است.
بی اعتنایی به قحطی وقتی که در سمت دیگری از این سیاره و یا جایی خیلی دورتر و در گوشه ای جدا افتاده از جهان در حال وقوع است آسان است. اما آیا گسترش قحطی به کشورهای غنی از مواد غذایی، قابل تصور است؟
قحطی می تازد
احادیث و روایات نشان دهنده شروع یک دوره قحطی شدید بی سابقه است. در حالی که قحطی هایی با شدت های متفاوت در طول تاریخ رخ داده است، به نظر می رسد قحطی در آخرالزمان بسیار بدتر خواهد بود. بسیاری از ما تصاویری از قحطی در زمان خود را معمولا در مناطق خشکسالی زده افریقا دیده ایم. در سال 1984، قحطی در اتیوپی از طریق وسایل طبیعی توسعه یافت، اما از سوی دولت ناپایدار تشدید شد. میلیون ها نفر در معرض خطر گرسنگی بودند.
اگر بافت اجتماعی کشوری از هم گسیخته شود، مشکلات بزرگتر می تواند رخ دهد. بحران در آفریقا می تواند پیش درآمدی برای فجایع و رنج های بزرگتر باشد.
خشكسالی، زلزله، قحطی و گرسنگی از نشانههای آخرالزمان است به طوری كه در سال 2009 یك میلیارد نفر در دنیا گرسنه بودند.30
29.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%82%D8%AD%D8%B7%DB%8C
30.
http://www.apocalypse.ir/post-122.aspx
ادامه دارد....
@sarbazeyar
بخش پنجم:
آغاز خشکسالی و قحطی
شش کشور جنوب آفریقایی مالاوی، زامبیا، زیمبابوه، لسوتو، سوازیلند و موزامبیک در حال حاضر از کمبود مواد غذایی رنج می برند و در ماه های آینده به کمک نیاز خواهند داشت. خشکسالی طولانی مدت و شیوه های بد کشاورزی به مشکل کمک کرده است.
اما اخیرا یکی دیگر از عواملی که تاثیر رو به رشدی در کاهش توانایی این کشورها در تأمین مواد غذایی داشته عبارت است از این که: تعداد زیادی از کارگران کشاورزی به بیماری ایدز مبتلا و یا بر اثر آن درگذشته اند.
قحطی های ویرانگر در گذشته
قحطی ها معمولا بعد از حوادث طبیعی و جنگ رخ می دهد. در حالی که طبیعت، خشکسالی، سیل و هجوم حشرات معمولا علت قحطی می باشد، جنگ و اغتشاش، و همچنین ایدئولوژی بدخیم سیاسی یا مذهبی، از عوامل اولیه محسوب می شوند. نگاهی به گذشته، می توان درجه تخریب قحطی ها را نشان دهد.
در طول قرن بیستم دو قحطی ویرانگر دیده می شود که عوامل انسانی موجود آن بوده است. در سال 34-1932، دیکتاتور اتحاد جماهیر شوروی جوزف استالین در پی سرکوب ناسیونالیسم اوکراینی اقدام به اجبار نظام کشاورزی اشتراکی بر دهقانان نمود. ذخایر غذایی به شهرها انتقال داده شد، محصولات زراعی با شکست مواجه شد و تامین مواد غذایی از منطقه ممنوع شد. این قحطی ایجاد شده توسط عامل انسانی به گرسنگی بین 6 و 8 میلیون نفر منجر شد. این واقعه یک نسل کشی دولتی محسوب می شد.
اقدام چین در "سیاست یک گام بزرگ به جلو" در سال 60-1958 منجر به اداره بد تولید مواد غذایی و اختلال در زنجیره توزیع گردید. زمین های بارور برنج، شخم زده شد و کارخانه هایی بر روی آن ها ساخته شد. مزارع اشتراکی شد. کشاورزانی که تنها زمین را می شناختند در کارخانجات گیج و سرگردان شده بودند. این وضع همراه با آب و هوای بد، در طول سال های 1960 و 1961 منجر به مرگ 20 میلیون نفر بر اثر گرسنگی شد.
زرگترین قحطی تاریخ ایران
قحطی ۱۲۹۶ - ۱۲۹۸ بزرگترین قحطی تاریخ ایران است. در این قحطی نزدیک به ۴۰٪ از جمعیت ایران به سبب گرسنگی و سوءتغذیه و بیماریهای ناشی از آن نابود شدند. با اینکه قحطی بزرگ ایران از بزرگترین قحطیهای دوره معاصر و از بزرگترین نسلکشیهای قرن بیستم است، اما ناشناخته باقی ماندهاست. در سالهای جنگ اول جهانی، انگلیسیها کشور را اشغال کردند؛ و درست در همین زمان بود که ایران به بزرگترین فاجعه تاریخ خود یعنی قحطی ۱۹۱۹ ـ ۱۹۱۷ دچار شد. میروشنیکف درباره خسارات و ویرانیهای ایران در جنگ جهانی اول مینویسد: جنگ جهانی اول برای مردم ایران بداقبالیها و مشقات بیشماری به همراه آورد. مناطق وسیعی در اثر جنگ تخریب شده، دهها هزار ایرانی دچار قحطی شدند یا پس از بیماری مردند، بسیاری زندگی خود را در اثر عملیات نظامی از دست دادند و یا خسارت دیدند. در نگاه به گذشته، حتی اکنون نیز سخت است بتوان گفت چگونه ایران میتوانست لطمه کمتری ببیند. حدود ۸ تا ۱۰ میلیون نفر ـ حدود نیمی از جمعیت کشور در آن زمان ـ در این قحطی تلف شدند. ایران، هنگامی بزرگترین فاجعه را تحمل میکرد که در اشغال نظامی انگلیس بود. انگلیسیها جز چند اقدام جزئی تسکینی و بیاثر، نه تنها برای کاستن از شدت قحطی کاری انجام ندادند، بلکه با خرید گسترده غله و مواد غذایی در ایران، وارد نکردن غذا از هند و بینالنهرین، ممانعت از ورود غذا از ایالات متحده و اتخاذ سیاستهای مالی -از جمله نپرداختن درآمدهای نفت به ایران- قحطی را شدت بخشیدند. در نتیجه، تعداد بیشتری از مردم ایران با سیاستهای انگلیسیها از بین رفتند. این اقدام را میتوان با اطمینان، مصداق عینی جنایت علیه بشریت تلقی کرد. 31
در هنگامه جنگ جهانی دوم، در اوج همین ابتلائات مردم است که، وقتی مرحوم میرزای نائینی به درگاه حضرت صاحبالزّمان استغاثه میكند در جواب ایشان، حضرت میفرمایند:
«اینجا شیعه خانه ماست، میشكند، خم میشود، خطر هست، ولی ما نمیگذاریم سقوط كند. ما نگهش میداریم». 32
ادامه دارد....
31.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%82%D8%AD%D8%B7%DB%8C_%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86_%28%DB%B1%DB%B2%DB%B9%DB%B8-%DB%B1%DB%B2%DB%B9%DB%B6%29
32.
http://www.apocalypse.ir/post-155.aspx
@sarbazeyar
بخش ششم:
قحطی در پیشگویی ها
در مقاله قبلی به یکی از علایم نزدیکی ظهور یعنی بیماری ها و مرگ های ناگهانی پرداختیم. اکنون به پدیده قحطی در آخرالزمان می پردازیم. پیشگویی ها در مورد قحطی چه می گویند؟
قحطی از عواقب بی دینی یا عدم تقید دینی، جنگ، بیماری و ... است.
از وعده های خدا، وعده برکت درمقابل اطاعت و عذاب در مقابل نافرمانی است. اولین گام به سوی نعمت سرسپردگی در پرستش خدای حقیقی است.
ذات اقدس خداوند، ایمان و تقوا را به عنوان اولین سبب و مایه ریزش روزیهاى آسمانى، معرفى مىكند
«و لو أن أهل القرى امنوا و اتقوا لفتحنا علیهم بركات من السماء و الأرض».
و اگر مردم شهرها ایمان آورده و به تقوا گراییده بودند، قطعاً بركاتی از آسمان و زمین برایشان میگشودیم. 33
و در جاى دیگر مىفرماید:
«و لو أنهم أقاموا التوراة و الإنجیل و ما أنزل إلیهم من ربهم لأكلوا من فوقهم و من تحت أرجلهم».
و اگر آنان به تورات و انجیل و آنچه از جانب پروردگارشان به سویشان نازل شده است، عمل مىكردند، قطعاً از بالاى سرشان [بركات آسمانى] و از زیر پاهایشان [بركات زمینى] برخوردار مىشدند.34
در این آیات خداوند در مقابل حفظ قوانین و دستورات، وعده مواد غذایی و تولید فراوان را می دهد.
با زندگی پرهیزگارانه مردم می توانند برکات الهی از آب و هوا خوبی تا خاک حاصلخیز و بارش باران فراوان را دریافت کند. صلح، فراوانی مواد، سلامت و فقدان بیماری به دنبال آن می آید. به عبارت دیگر، عذاب هایی مانند آن چه که در آخرالزمان و و همراه فجایع آخرالزمانی خواهد آمد، به سرزمین هایی که صادقانه خدا را اطاعت و او را در حقیقت پرستش می کنند نخواهد رسید.
ابوبصیر از امام صادق (ع) نقل می کند:
«این امر (قیام قائم) نخواهد بود تا دو سوم مردم از بین بروند، پرسیدیم وقتی دو سوم مردم از بین رفتند پس چه کسی باقی می ماند؟ فرمود: آیا دوست ندارید که شما در یک سوم باقی مانده باشید؟» 35
این روایت نشان می دهد که خسارت های مسلمانان در این بیماری ها بسیار اندک خواهد بود یا اصلا خسارتی نخواهند دید.
و این امر احتمالا به این دلیل است که مسلمانان بیشتر از پیروان دیگر ادیان به احکام دین خود مقید بوده و سعی در اقامه احکام و حدود دارند. و متعاقبا کمتر دچار خشکسالی و قحطی خواهند شد.
پس از ظهور این وعده ها برای تمام ملت ها تحقق پیدا خواهد کرد. با گذشت زمان، آنها همچنین پس از پیوست به اسلام از مزایای آن چه که به آن ها وعده داده شده، برخوردار خواهند شد. اما تا آن زمان، وقوع ادواری قحطی ناشی از علل متعدد ادامه خواهد یافت، و منجر به مرگ میلیونها نفر خواهد شد.
ادامه دارد...
33. اعراف، آیه 96
34. مائده، آیه 66
35. بحار، 52/113
@sarbazeyar
بخش هفتم:
قحطی آخرالزمان در روایات و احادیث
امام علی (ع) می فرماید: در پیش قدم ظهور قائم(ع)، مرگ سرخ و سفید، ... مرگ سرخ کشتار، و مرگ سفید، طاعون است.36
امام علی ع: ... گرسنگی مزمن و مرگ سرخ، رایج می شود. 37
همان طور که ملاحظه می فرمایید و همان طور که قبلا به نظر شما رسید، یکی از نتایج قطعی جنگ و بیماری های همه گیر، قحطی است.
مطابق روایات در ماه شعبان سال ظهور جریانات سیاسی که از ماه رجب به مرور رو در روی هم قرار گرفتهاند در یك عرصه با هم به تاخت و تاز مشغول خواهند شد.
نمونه ای از این جنگ ها جنگ قرقیسیا می باشد که بین سفیانی و ترکان (احتمالا روسیه، ترکیه، و نیروهای عراقی و ...) صورت می گیرد که منجر به کشتاری عظیم، تغییرات زیست محیطی، کمبود ارزاق، گرانی، قحطی و ... می شود لذا از این جهت است که ائمه معصومین ع ما را به ذخیره آذوقه یک سال دعوت کرده اند تا مبادا در بحبوحه این حوادث تشیع متحمل خسارات زاید شود.
در ماه شعبان جریانات از هم جدا شده و مردم هم از كنار یكدیگر پراكنده میشوند و به همین علت است كه در احادیث نشانهها و حوادث دوران ظهور، خاورمیانه همانند میدان مبارزه و جنگهای متعدد و با كشتههای بسیار ترسیم شده است.
ساكنان این منطقه هم كه مسلمانان هستند در شرایط گرفتاری و سختی و ناراحتی به سر میبرند كه نتیجه عدم ثبات سیاسی كشورهای منطقه است و به زودی هم آتش جنگ جهانی بزرگی برافروخته خواهد شد. 38
یکی از نتایج این آشفتگی وقوع قحطی است.
امام علی ع می فرمایند:
... ملخ ها در فصل و غیر فصل خود، ظاهر می شوند و به مزارع و غلات حمله می کنند و محصولات، کم می شوند. 39
این روایت دال بر عامل طبیعی قحطی است.
حضرت علی ع می فرمایند:
زوراء (بغداد) به وسیله وقایع و فتنه ها، واسط به وسیله طغیان آب، آذربایجان به وسیله طاعون، موصل به وسیله گرسنگی و گرانی، حلب به وسیله صاعقه ها، و دمشق از شدت کشتار، نابود می شوند ... ولی بیت المقدس محفوظ می ماند؛ چرا که در آن آثار انبیاء وجود دارد.40
حضرت امیر مومنان ع در تفسیر آیه: وَ لَنُذِیقَنَّهُمْ مِنَ الْعَذابِ الْأَدْنى دُونَ الْعَذابِ الْأَكْبَرِ: قبل از عذاب بزرگ، عذاب کوچک را به آن ها خواهیم چشاند (سوره سجده، آیه 21) می فرمایند:
عذاب کوچک، همان قحطی، خشکسالی و گرانی است که قبل از ظهور قائم(ع) با شمشیر، خواهد بود و عذاب بزرگ، قیام مهدی(عج) با شمشیر خواهد بود." 41
به دنبال وقوع جنگ های گسترده، و فجایع طبیعی، قحطی حاصل می شود و این قحطی خود به گرانی منجر می شود. از همین جا می توان دریافت که چرا معصومین ع به محض وقوع این نشانه ها ما را به جمع آوری آذوقه یک سال توصیه نموده اند!!
خشک شدن دریاچه ها و رودخانه ها
امام صادق ع
.. دریاچه طبریه، خشک می شود و نخل ها دیگر خرما نمی دهند و آب چشمه زعر در سمت قبله شام، بسیار کم می شود. 42
دریاچه طبریه در شمال غرب فلسطین اشغالی و در ساحل دریاچه کینرت (כנרת- دریاچه طبریه) قرار دارد یکی از چهار شهر مقدس یهود محسوب می شود که در کنار بیت المقدس (ירושלים) و صفاد (צפת) و حبرون (חברון- الخلیل) همیشه محل گردهمائی و سکونت دانشمندان مذهبی بوده و آرامگاه چند تن از مقدسین یهود در حومه آن قرار گرفته و از نظر تاریخی دارای اهمیت زیاد است.
دریاچه کینرت یا طبریه بزرگترین آب انبار اسرائیل محسوب میشود. سه رودخانه آب های خود را به آن می ریزند و از آنجا آب مورد نیاز بسیاری از شهرهای فلسطین اشغالی از طریق لوله های بزرگی که در داخل دریاچه نصب شده به اقصی نقاط کشور انتقال می یابد.
در حومه طبریه حمامهای آب معدنی وجود دارد که حمات گادر (חמת גדר) نامیده می شود و آب های سولفوردار آن از خاصیت درمانی برخوردار است. گردشگران اسرائیلی و خارجی در این آبها شنا میکنند و در تاسیسات رفاهی آنجا ماساژ می گیرند و به استراحت می پردازند. 43
36. روزگار رهایی ص 576
37. همان، ص 576
38. شش ماه پایانی، ص
39. روزگار رهایی، ص 576
40. همان. ص 577
41. همان، ص 578
42. همان، ص 579
43.
http://www.israel-iran.org/page5e.htm
ادامه دارد...
@sarbazeyar
بخش هشتم:
معلوم می شود که آب دریاچه طبریه، دارای مواد معدنی بسیاری است که رژیم صهیونیستی مقدار معتنابهی از آن را برداشت می کند و به زودی خواهد خشکید.
نهرها خشک می شوند ... و قحطی و گرانی، سه سال، فراگیر می شود. 44
... دشمنان، مصری ها را از مصر بیرون نمی کنند، بلکه رودخانه نیل، آن ها را بیرون می کند. آب آن خشک می شود، به صورتی که بستر آن به صورت تپه خاکی در می آید. 45
... مصر به وسیله خشک شدن رودخانه نیل، خراب و ویران می شود. 46
به نظر اکثر کارشناسان شعبه اصلی رود نیل را دریاچه ویکتوریا می دانند اما آنها اذعان می کنند که این دریاچه توسط شاخابه های زیادی تغذیه می شود و اگر قرار است نیل را بلندترین رود جهان بدانیم، باید سیستم تغذیه کننده آن را نیز به حساب آوریم. این سرچشمه در ارتفاعات رواندا قرار دارد. 47
شعبه دوم رودخانه نیل از كوهستان های اتیوپی در جنوب سرچشمه می گیرد و مسیر شمال را با طی بیابانی به طول بیش از هزار كیلومتر می پیماید تا به دریای مدیترانه بپیوندد.
هر سال در ماه سپتامبر با ذوب شدن برفهای كوهستان های اتیوپی آب رودخانه نیل به شدت افزایش یافته و از بستر خود خارج می شود و در سراسر دره نیل گسترش می یابد.
هم اکنون هم در بسیاری از نقاط آفریقا بر سر آب کشمکش وجود دارد. در بسیاری از نقاط آفریقا مانند کنیا، سومالی، نیجریه، بورکینا فاسو، مالی و چاد درگیریهای خونینی بین کشاورزان و مهاجران بر سر آب وجود دارد.
علاوه بر این، در جهان ۲۶۱ رود وجود دارد است که حداقل از میان دو کشور میگذرند و حداقل دو کشور باید آب آن را بین خود تقسیم کنند. نمونهی دیگر رود نیل است که باید بین ۹ کشور تقسیم شود. 48
با توجه به وقوع خشکسالی و با توجه به کاهش نزولات آسمانی و نیز کشمکشی که بین این کشور ها وجود دارد احتمال کم شدن آب رود نیل و در نهایت خشک شدن آن در زمان ما بسیار زیاد است.
در سال 2006، ناسا در بیانیه ای عنوان کرد: "چند حوزه رودخانه های آفریقایی، از جمله کنگو، زامبزی و نیل، در طول 5 سال گذشته بیشتری میزان کاهش آب و خشک شدن را داشته اند."49
روایات دیگری نیز وجود دارد که در بخش قرقیسیا و قحطی بدان ها اشاره خواهد شد.
امام صادق علیهالسلام
"ستونی از آتش در طرف مشرق، در آسمان پدیدار می شود که تمام مردم روی زمین، آن را می بینند. پس کسی که این زمان را درک کرد، برای خانواده اش غذای یک سال را تهیه کند." 50
این آتش ممکن است به واسطه وقوع آتش فشان های عظیم یا برخورد سنگ آسمانی در مشرق زمین صورت گیرد، پس از این وقایع، به دلیل نتایج طبیعی این قبیل رویدادها، سرمای شدید و قحطی اتفاق خواهد افتاد و جنگهای متعددی برای دستیابی به منابع انرژی و ... آغاز خواهد شد. لذا بر طبق روایت معصوم، با دیدن آتش در مشرق می بایست ذخیره غذای کافی برای یک سال فراهم گردد.
با این وصف دلیل جنگ سفیانی و متحدانش با دشمنان خود (احتمالا روسیه، ترکیه، عراق و ...) بر سر منابع انرژی در قرقیسیا معنا مشخص می شود.
با توجه به این که دیدن این آتش باید برای یک سال خود مواد غذایی تهیه کنیم مشخص می شود که پس از آن آتش قحطی خواهد آمد.
قرقیسیا و قحطی
امام صادق ع
نشانه حوادث در ماه رمضان، علامتی در آسمان است که بعد از آن، بین مردم اختلاف می افتد. پس چون این زمان را درک کردید، مواد غذایی بسیار تهیه کنید. 51
پس از شنیده شدن نداى آسمانى میان مردم اختلاف، جنگ و فتنه (نبرد قرقیسیا) پدید آمده و به دنبال آن قحطى و گرانى خوراكىها پیش مىآید و از این رو ائمه(ع) به شیعیان مؤمن خویش و مسلمانان سفارش كردهاند كه غذا و نیازمندیهاى خود و خانوادههایشان را براى مدت یك سال ذخیره كنند. شما را به خدا، ببینید چقدر این امامان بزرگوار(ع) تیزبین بودهاند و به چه میزان به شیعیان و دوستداران خویش محبت مىورزیدهاند. ما در طول سالهاى عمر خود چگونه به این محبتهاى ایشان جواب دادهایم و چقدر در صدد جبران محبتهایشان بودهایم؟ آرى! هر كس كه به آنها عشق ورزیده و با آنها ارتباط دارد؛ مىتواند به محبت ایشان نسبت به خود مباهات و افتخار كند.
برای این زمان یک ساله که به ظهور امام زمان عج منتهی می شود، باید مواد غذایی بسیار تهیه شود؛ چرا که در این مدت، جنگ های سختی در خواهد گرفت که جنگ های سفیانی از آن جمله خواهد بود، و اگر کسی این توصیه امام (ع) را فراموش کند، همراه با دیگر گرسنگان، خواهد مرد و اگر کسی به این توصیه عمل نماید و معاش خود را تهیه کند، در آن روزگاران، راحت خواهد زیست. 52
44. روزگار رهایی، ص 579
45. همان، ص 580
46. همان.
47.
www.niksalehi.com/news/archives/005457.php
48.
http://sabz.iran-emrooz.net/index.php?/sabz/more/13900/
49.
http://news.mongabay.com/2006/1213-nasa_water.html
50. روزگار رهایی، ص 588
51. همان.
52. همان.
ادامه دارد...
@sarbazeyar
بخش نهم:
ابن مسعود از حضرت رسول اکرم ص روایت كرد كه فرمودند:
« وقتى صیحه (آسمانى) در ماه رمضان واقع شد پس از آن در ماه شوال آتش جنگ برافروخته گشته و مردم براى تهیه غذا مهاجرت كرده و در ماه ذیقعده با هم مىجنگند.»
بیشتر روایات شریف ما از پدید آمدن معمعه اى در ماه شوال خبر مىدهند كه «معمعه» در لغت به معناى نواخته شدن كوس جنگ و صداى ابطال در جنگ و كنایه است از وقوع جنگى ناگوار و تلخ. تأكید بر این مطلب را در این عبارت از حدیث مىتوان یافت كه قبایل غذاى مایحتاج خویش را از ترس مرگ و میر جنگها خریده و انبار مىكنند. این معمعه ماه شوال، علىالقاعده باید به معركه «قرقیسیا» اشاره داشته باشد. 53
از جمله آثار و تبعات معركه قرقیسیا كشتار تعداد زیادى است كه حرث و نسل (كنایه از كار و زندگى) را بر باد مىدهد؛ چرا كه از سویى حداقل 100000 مرد كشته مىشوند و از سوى دیگر خوراك مردم اعم از گیاهى و حیوانى آلوده مىگردند كه این امر به جهت استفاده از اسلحههاى كشندهاى است كه در این معركه و جنگ به كار گرفته شده است. به دنبال آن خشكسالى و حرص ولع ناشى از آن براى یافتن خوراك رخ مىدهد. از این روست كه مردم در این ایام و براى انبار كردن غذا جهت اطرافیان خویش به این سو و آنسو مىروند و این حرص و ولع مردم باعث مىشود كه با هم بجنگند.
پیامبر اكرم(ص) فرمودند:
«وقتى صیحه در ماه رمضان شنیده شد، در ماه شوال جنگى برپا مىشود (معركه قرقیسیا) قبایل به مسافرت كردن براى تهیه خوراكیها و جنگیدن (با همدیگر براى آن) در ماه ذیقعده مىپردازند. در ماه ذیحجه هم حجاج غارت مىشوند و خون به پا مىشود. »
عبارت تمیرالقبائل كه در حدیث آمده است بدین معنى است كه غذا را از شهرى به شهر دیگر منتقل كنند و به آن غذایى كه منتقل مىشود «میره» مىگویند. پس معنى این بخش از حدیث این مىشود كه قبایل از شهرى به شهر دیگر مىروند تا از آن براى خود غذا خریده و آن را براى مدت یك سال مصرف خود انبار كنند و از ترس بخل و قحطى و گرانى و آلودگى غذاها به جهت جنگها و كشتارها و اسلحههاى كشتار جمعى، از آن محافظت مىكنند.
محمد بن مسلم نقل كرد كه از امام صادق(ع) شنیدم كه مىفرمودند:
« پیش از (آمدن) قائم(ع) نشانههایى از ناحیه خداوند متعال براى (امتحان كردن) آنها خواهد بود.»
پرسیدم: «جانم به فدایتان آنها كدام نشانهها هستند؟» فرمودند:« این آیه شریفه:
وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَیْءٍ مِّنَ الْخَوفْ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الأَمَوَالِ وَالأنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِینَ.
(حتماً شما را (یعنى مؤمنان قبل از قیام حضرت مهدى(ع)) با چیزهایى از ترس و گرسنگى و كمبود و كاستى در اموال و بدنها و محصولات امتحان مىكنیم و (در این راستا) به صبرپیشگان بشارت بده (كه سربلند خواهد بود)). »
قبایل در ماه ذیقعده به انبار كردن و در نتیجه نزاع و جنگ بر سر غذا مىپردازند و این جریان حتى تا ماههاى بعد ادامه مىیابد. چنانكه در حدیث تأكید مىشود در ماه ذیحجه حجاج غارت مىشوند و به عبارت دیگر وسایل و اموال آنها را مىدزدند و به غنیمت مىگیرند.
«فیروز دیلمى» از رسولاللَّه(ص) نقل مىكند كه طى حدیثى طولانى فرمودند:
«صداى (آسمانى) در ماه رمضان و جنگ در شوال واقع مىشود و قبایل در ماه ذیقعده به انبار كردن (غذاها) مىپردازند و به حجاج در ماه ذیحجه یورش مىبرند و محرم، چه محرمى خواهد بود؟ ابتدایش بلا بر سر امتم مىآید و پایانش فرج و گشایش براى امتم حاصل مىشود. نجات یافتن مؤمن در آن بهتر علی حیدر کرار:
از خزینهاى است كه 100 هزار ظرفیت داشته باشد. »
معناى آن چنین مىشود: رفتن و جهاد كردن به همراه حضرت مهدى(ع) بهتر است از جمع كردن غذایى كه 100 هزار نفر را كفاف دهد؛ چرا كه این ذخیرهسازى نفع و خیرى براى كسى ندارد و توفیق جهاد كردن به همراه امام معصوم(ع) و آن هم حضرت حجت(ع) در حقیقت تمام خیر دنیا و آخرت است.
پیش از این دیدیم كه ائمه معصومین(ع) به شیعیان و محبان و پیروان خویش مىآموختند كه پس از شنیدن صیحه آسمانى در ماه رمضان تاآنجا كه برایشان ممكن است غذا ذخیره كنند؛ یعنى در واقع پیش از آن كه معركه قرقیسیا و جنگها و فتنههاى پس از آن پدید بیایند؛ شیعیان باید احتیاطاً طى این دو ماهى كه وقت باقى است غذا ذخیره كنند كه ممكن است پس از این جریان خوراكیها به واسطه جنگها و اسلحهها و بمبهایى كه به كار برده مىشود علاوه بر كمیاب و گران شدنشان، آلوده هم بشوند. در آن زمان آن دسته از شیعیان و پیروان معصومین(ع) كه به تعالیم این بزرگواران عمل كنند؛ از این مصایب، خطرات و مشكلات در امان مانده، و شكرگزار درگاه الهى خواهند بود. 54
53. شش ماه پایانی، ص 126
54. همان، ص 133
ادامه دارد...
@sarbazeyar
بخش دهم و آخر
امیدواری در میان وحشت
هیچ چیز بیشتر از غذا و آب برای بقای انسان، مهم نیست. با این حال کل جهان بطور کامل وابسته به عناصری کاملا خارج از کنترل انسان است، یعنی بارش باران کافی، آفتاب، آب و هوای معتدل و حاصلخیزی زمین زیر پاهای ما، تمام عناصری که ما را زنده نگه می دارد.
بسیاری از گزارش های تکراری خشکسالی ها، سیل، خسارات زمین های حاصلخیز و الگوهای مختل شده آب و هوا باید ما را از خواب بیدار کند.
قحطی در حال حاضر ادامه دارد. ما هنوز عمق فاجعه ای را که در انتظار جهان است نیافته ایم، این ها زمانی در نزدیکی ظهور اتفاق خواهد افتاد.
این پیش گویی ها غیر قابل لغزش است. معصومین ع زمانی پر محنت را پیش گویی کرده اند، بزرگتر از هر محنتی در تاریخ، و اگر حضرت ظهور نکند، هیچ بشری باقی نخواهد ماند.
هیچ قرارداد، آتش بس و انسانی، قادر به پایان دادن به این تحولات آخرالزمانی نخواهد بود. این رویدادها جهان را از کنترل خارج خواهد کرد.

در اغلب اوقات، مردم از این دوره با عنوان "پایان دنیا" و یا بعضی از نام های دیگر، نام می برند.و به شکل غم انگیز صحبت می کنند. با این همه که آن زمان وحشتناک خواهد بود، دنیا به پایان نخواهد رسید و زندگی بشر خاموش نخواهد شد. روایات به ما امیدواری میدهد که نور از میان هرج و مرج در پایان این عصر بیرون می آید.
در میان این عوامل مرگ آفرین و وعیدهای پروردگار، خداوند وعده داده است که زمین را به صالحان بازمی گرداند.
«خداوند به کسانی از شما که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند وعده می دهد که قطعا آنان را حکمران روی زمین خواهد کرد، همان گونه که به پیشینیان آن ها خلافت را روی زمین بخشید؛ و دین و آئینی را که برای آنان پسندیده، پابرجا و ریشه دار خواهد ساخت؛ و ترسشان را به امنیت و آرامش مبدل می کند...» 55
«در زبور بعد از ذکر (تورات) نوشتیم: بندگان شایسته ام وارث حکومت زمین خواهند شد.» 56
این مطلب در مزامیر داوود اینگونه آمده است:
«بردباران، وارثان زمین خواهند شد.» 57
خداوند از طریق موعود آخرالزمان بشر را از هلاکت به ساحل نجات رهنمون خواهد شد و عدالت و قسط را در زمین اجرا می کند.

چنانچه گفته شد وقوع حوادثی از قبیل آن چه که ذکر شد از علامت های نزدیک شدن ظهور منجی عالم بشریت است. چنانچه حضرت باقر(ع) در خصوص قسمت آخر آیه 155 سوره بقره: «و بشارت ده به استقامت کنندگان» فرموده اند:«مژده بده صابرین را در آن هنگام به تعجیل خروج قائم.» 58
55. نور 55
56. انبیاء 105
57. مزامیر، مزمور 37
58. الغیبه نعمانی، صص 250 و 251
پایان متن
@sarbazeyar
⭕️ #پست_ویژه
‼️ چه کسانی با #امام_زمان به مخالفت برمیخیزند؟
❌ آیا از شیعیان هم هستند؟
🔹امام صادق علیهالسلام میفرمایند:
🔰 «زمانی که قائم قیام کند، کسانی که گمان میشود از خاندان و یاران او هستند، از صف آن حضرت خارج میشوند و کسانی که به خورشید و ماه پرست "مشرک" میمانند، به صف او در میآیند»
🔹 همچنین میفرماید:
آزاری کـه قـائم علیهالسلام به هنگام قیام خویش از #جاهلان_آخرالزمان میبیند، به مراتب سختتر است از آن همه آزاری که پیامبر صلی الله علیه و آله از مردم جاهلیت دید.
زیرا پیامبر به میان مردم آمد در حالی که آنها سنگ و صخره و چـوب میپرستیدند، ولی قائم ما که قیام کند مـردمـان هـمـه از کـتـاب خـدا بـرای او دلیـل مـیآورنـد و آیـههـای قـرآن را برای او تفسیر و توجیه میكنند!
⬅️جدای از فریب خوردگانی که قبل از ظهور به پیروی از امثال احمدالحسن کذاب یمانی که ادعای مهدویت دارد و منصور خراسانی شیاد و امثالهم در صف مخالفت با امام زمان حقیقی عج بر میآیند.
عدهی از #شیعیان هم موقع قیام حضرت مهدی از آن حضرت روی میگردانند...
⬅️آن زمان وقاحت را به حدی میرسانند که با امام عصر که مصداق بارز قرآن ناطق هستن مخالفت میکنند!...
⬅️ اینجاست که اهمیت عبارت
"سمعا و طاعتا" شنیدن و اطاعت کردن بدون چون و چرا مشخص میشود!اگر ما مطیع محض آقا امام زمان عج باشیم و منافع شخصی رو به مصالح دین و خدا ترجیح ندهیم هر چه حضرت بگویند:
بدون مخالفت و تفسیر و تبصره میپذیریم حتی اگر با تمام آزادیها و منفعتهای شخصی ما مغایرت و منافات داشته باشد...
منابع:
📘(1)نعمانی، الغیبه، صفحه۳۱۷،
مکتبه الصدوق، تهران،
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔆هنگامی که قائم (عج) ظهور میکند
بین #رکن و #مقام می ایستد و پنج فریاد می کشد:
🔸الا یا اهل العالم! انا الامام القائم (ع)
هان ای اهل عالم، من امام قائم (ع) هستم...
🔸الا یااهل العالم! اناالصمصام المنتقم
هان ای اهل عالم، من شمشیر برنده ی انتقام هستم
🔸الا یااهل العالم! ان جدی الحسین (ع) قتلوه عطشان
هان ای اهل عالم همانا جد من حسین (ع) را تشنه شهید کردند
🔸الا یا اهل العالم! ان جدی الحسین (ع) طرحوه عریانا
هان ای اهل عالم، همانا جدم حسین (ع) را برهنه رها کردند
🔸الا یا اهل العالم! ان جدی الحسین (ع) سحقوه عدوانا
هان ای اهل عالم، همانا جدم حسین (ع) را با دشمنی پایمال نمودند
📗الزام الناصب فی اثبات الحجه الغائب ،ج٢ ،ص۲۴۶
@sarbazeyar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 برای ظهور آماده ای؟
👤 استاد رائفی پور
🔺 از نشانه های #آخرالزمان اینه که مرگ سفید (بیماری) و مرگ سرخ (جنگ) و سیل و زلزله و... زیاد میشه. خدا آنقدر مردم را به درد دچار میکند تا بفهمند ندارند...
#لحظه_طلایی
هدایت شده از هیأت خواهران فاطمیون تهران
👤 علیرضا پناهیان: توسل خانوادگی در شب سال نو را جدی بگیریم و به دیگران توصیه کنیم
🙏 به امید رهایی مردم جهان از ابتلا به بیماری کرونا
👈🏻 قرائت دعای توسل در شب شهادت باب الحوائج امام کاظم(ع)
🔻امشب، ساعت ۲۰، خانه هر ایرانی
#نجوای_مردم_ایران
@Panahian_ir
✒️📜
علائم آخرالزمان و راه عبور از فتنه های آن، از زبان مبارک امام علی (علیه السلام)
--------------------------------------------
--------------------------------------------
📜بخش عمدهای از خطبههای نهج البلاغه که در آنها اشاره به امام زمان (عج) دارد، مربوط به علائم و نشانههای آخرالزمان است.
📜از جمله حضرت در خطبه 187 می فرمایند:
📜هان ! ای مردم در آینده پشت کردن روزگار خوش و قطع شدن پیوندها و روی کار آمدن خردسالان را انتظار کشید؛
📜این روزگاری است که ضربات شمشیر بر مؤمن آسانتر از یافتن مال حلال است؛
📜روزگاری که پاداش گیرنده از دهنده بیشتر است و آن روزگاری که بی نوشیدن شراب مست میشوید؛
📜با فراوانی نعمتها بدون اجبار سوگند میخورید و نه از روی ناچاری دروغ میگویید؛
📜آن روزگاری است که بلاها شما را میگزد چونان گزیدن و زخم کردن دوش شتران از پالان
📜آه! آن رنج و اندوه چقدر طولانی و امید گشایش چقدر دور است!
📜اى مردم، مهار این شتران فتنه را که پشت آنها حمل کننده و زر و بال است از دست بیندازید، و از گرداگرد امام خود پراکنده نشوید که عاقبت خود را سرزنش خواهید کرد، و بىباکانه در آتش فتنهاى که پیشاپیش آن قرار گرفتهاید نروید، از راه آن به یک سو شوید، و جاده را براى آن باز بگذارید، که به جان خودم قسم مؤمن در شعله آتش آن فتنه هلاک مىشود، و غیر مسلمان سالم مىماند!
📜مثل من در میان شما مثل چراغ فروزان در تاریکى است، تا آن که در آن تاریکى در آید از آن چراغ روشنى جوید. اى مردم سخنم را بشنوید و حفظ کنید، و گوش دلتان را آماده کنید تا بفهمید؛
📜امیرالمؤمنین (ع) در انتهای سخنان خویش تقوا و عدم دوری از امام عصر و اتصال به منبع نورانی اهلبیت وحی (ع) را راهکار عبور از فتنههای سخت معرفی فرمودند.
📜اما حضرت در خطبه 150 نهجالبلاغه بعد از بیان روش امام زمان (عج) که روش صالحان است، در مورد قومی صحبت میکند که به دلیل صفات خاص از فتنهها به سلامت عبور میکنند ایشان میفرمایند:
📜پس گروهى در آن زمان (فتنهها) صیقلى میشوند همان طور که آهنگر، شمشیر را صیقلی میکند
📜دیدههاى آنها به نور قرآن جلاء داده میشود و تفسیر در گوشهایشان جا گرفته شود و در شب جام حکمت را به آنها بنوشانند بعد از اینکه در بامداد هم آشامیده باشند.
📜نکته قابل توجه اینکه امام (ع) در مورد یک قوم (فِیهَا قَوْمٌ) صحبت میکنند. موضوع فردی نیست بلکه مشخصات یک عده افراد در قالب یک قوم بیان شده است. در این روایت سه موضوع مهم برای این قوم مطرح است:
📜1- بصر آنها با قرآن جلا داده میشود
📜2- تفسیر در گوشهایشان قرار داده میشود
📜3- مدام به آنها جام حکمت مینوشانند.
📚منبع: نهج البلاغه خطبه 187
📚منبع: خبرگزاری تسنیم
--------------------------------------------
--------------------------------------------
#حدیث
⭕️ #ﻛﺸﺘﻪ_ﺷﺪﻥ #ﺷﻴﻄﺎﻥ
ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺣﻀﺮﺕ صاحب الزمان عج ⭕️
ﺍﺯ ﻭﻫﺐ ﺑﻦ ﺟﻤﻴﻊ ﻧﻘﻞ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ:
«ﺍﺯ ﺣﻀﺮﺕ ﺻﺎﺩﻕ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺍﻳﻦ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺑﻠﻴﺲ ﻛﻪ «ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭ! ﭘﺲ ﻣﺮﺍ ﺗﺎ ﺭﻭﺯﻱ ﻛﻪ ﺧﻠﺎﻳﻖ ﺑﺮﺍﻧﮕﻴﺨﺘﻪ ﻣﻲﺷﻮﻧﺪ، ﻣﻬﻠﺖ ﺩﻩ؛
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺗﻮ ﺍﺯ ﻣﻬﻠﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﮔﺎﻧﻲ ﺗﺎ #ﻭﻗﺖ_ﻣﻌﻴّﻦ_ﻭ_ﻣﻌﻠﻮﻡ» ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ: ﺍﻳﻦ ﻛﺪﺍﻡ ﺭﻭﺯ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ؟
🔶ﻓﺮﻣﻮﺩ: «ﻳﺎ ﻭَﻫْﺐُ ﺃَ ﺗَﺤْﺴَﺐُ ﺃَﻧﱠﱠﻪُ ﻳﻮْﻡُ ﻳﺒْﻌَﺚُ ﺍﻟﻠﱠﱠﻪُ ﺍﻟﻨﱠﱠﺎﺱَ ﻟﺎ ﻭَ ﻟَﻜِﻦﱠﱠ ﺍﻟﻠﱠﱠﻪَ ﻋَﺰﱠﱠ ﻭَ ﺟَﻞﱠﱠ ﺃَﻧْﻈَﺮَﻩُ ﺇِﻟَﻲ ﻳﻮْﻡِ ﻳﺒْﻌَﺚُ ﺍﻟﻠﱠﱠﻪُ ﻗَﺎﺋِﻤَﻨَﺎ ﻓَﻴﺄْﺧُﺬُ ﺑِﻨَﺎﺻِﻴﺘِﻪِ ﻓَﻴﻀْﺮِﺏُ ﻋُﻨُﻘَﻪُ ﻓَﺬَﻟِﻚَ ﺍﻟْﻴﻮْﻡُ ﻫُﻮَ ﺍﻟْﻮَﻗْﺖُ ﺍﻟْﻤَﻌْﻠُﻮﻡُ »؛
💠«ﺁﻳﺎ ﮔﻤﺎﻥ ﻣﻲﻛﻨﻲ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ، ﺭﺳﺘﺎﺧﻴﺰ ﺑﺰﺭﮒ ﺍﺳﺖ؟ ﻫﺮگز! ﺑﻠﻜﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺭﻭﺯﻱ ﻛﻪ ﻗﺎﺋﻢ ﻣﺎ ﻗﻴﺎﻡ ﻣﻲﻛﻨﺪ، ﻓﺮﺻﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﺁﻥ ﮔﺎﻩ [ﻗﺎﺋﻢ ﻣﺎ] ﺍﺯ ﭘﻴﺸﺎﻧﻲ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪ، ﮔﺮﺩﻧﺶ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺯﺩ.
ﺁﻥ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻭﻗﺖ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﺍﺳﺖ». ﺑﻌﻴﺪ ﻧﻴﺴﺖ ﻣﻘﺼﻮﺩ ﺍﺯ ﺭﻭﺍﻳﺖ، ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺭﻭﺷﻦ ﺷﺪﻥ ﺣﻘﺎﻳﻖ ﺩﺭ ﻋﺼﺮ ﻇﻬﻮﺭ ﻭ ﺭﺷﺪ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺑﺎﻟﺎﻱ ﻋﻘﻠﺎﻧﻲ ﺍﻧﺴﺎﻥﻫﺎ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻋﺼﺮ، ﺩﻳﮕﺮ ﻣﺠﺎﻟﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻏﻮﺍﻱ ﺷﻴﻄﺎﻥ ﺑﺎﻗﻲ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﻣﺎﻧﺪ ﻭ ﺍﻭ ﺧﻠﻊ ﺳﻠﺎﺡ ﻭ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﻣﻲﮔﺮﺩﺩ ﻭ ﺍﻳﻦ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﻣﻬﻠﺖ ﺍﻭ ﺍﺳﺖ.
📚منبع:ﺟﻠﺪ 1، ﺻﻔﺤﻪ 220-درس نامه مهدویت
هدایت شده از دفتر شعر گهر
روزی آخر سر به صحرا میشود
هستی من وقف مولا میشود
میکنم اثبات هر کس با علی است
پادشاه هر دو دنیا میشود
#گهر
@daftaresher110
هدایت شده از هیأت خواهران فاطمیون تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افشاگری استاد #حسن_عباسی از وابستگی سازمان پزشکان بدون مرز به ارتش آمریکا
👈 تصرف خاک کشور توسط سازمان آمریکایی پزشکان بدون مرز که زیر نظر ارتش آمریکا عمل میکند...
🔺هشدار جدی رهبر انقلاب در سوم فروردین ۹۹: ممکن است کسی را که بعنوان پزشک بفرستید که اثر عملی سمی که درست کرده اید را از نزدیک ببیند، زیرا گفته میشود که با توجه به آشنایی با ژنتیک ایرانی که از طرق مختلفی بدست آورده اند، بخشی از این ویروس برای ایران ساخته شده است، و از این راه اطلاعات و دشمنی خود را بیشتر کنید.
🔺کدوم عاقلی به شما اعتماد میکند که شما بیاید برای ما دارو بیارید ممکن است داروی شما یک وسیله ای باشد تا این بیماری را بیشتر گسترش بدهید هیچ اعتباری ندارد، به شما اعتمادی نیست.
🔺ممکن است داروی شما وسیله ای باشد که این بیماری را بیشتر گسترش بدهد یا بیماری را ماندگار کند، به شما هیچ اعتمادی نیست.
🌷امام مهدی شناسی ۶۸۲🌷
🍀امام زمان (عجل الله فرجه) ساماندهنده پریشانیها و آشفتگیها🍀
💠«اللَّهُمَّ الْمُمْ بِهِ شَعْثَنَا و اشْعَبْ بِهِ صَدْعَنَا وَ ارْتُقْ بِهِ فَتْقَنَا»[۱]
«خدایا! به واسطه وجود امام زمان عجّلاللهفرجه پراکندگیها و گسیختگیها و از هم پاشیدگیهای ما را سامان بخش، و شکافهای زندگی ما را پر کن»
💠«صدع» به معنای از هم گسیختگی و پاشیدگی است.
امام عصر عجّلاللهفرجه به آشفتگیهای زندگی ما سامان میدهند. اگر گرفتار پریشانیهای ظاهری، روحی و فکری هستیم، اگر قلب و دلی آشفته، و عملکردهایی به هم ریخته و پراکنده داریم، باید از ساحت مقدّسش تمنّا کنیم تا به وجودمان سامان بخشیده و امورمان را مرتّب کنند.
💠از سوی دیگر در زندگی ما شکافها و خلأهای متعددی وجود دارد، و نقش امام پر کردن این خلأهاست. گویا با حاکمیت ولایت امام، دیگر در مسیر زندگیمان پستی و بلندی، و شکاف و درّهای وجود ندارد، راهمان همچون مسیری صاف و هموار است، و با لطف و عنایت حضرت مسیر زندگیمان به راحتی و با سهولت طی میشود.
🔴جهل، مانع پیوست به امام🔴
💠در فرازی از دعای معروف «اللّهم عرّفنی نفسک» میخوانیم:
«حَتَّى نَنْظُرَ إِلَى وَلِيِّكَ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ … شَافِياً مِنَ الْجَهَالَةِ»[۲]
«خدایا! میخواهم به “ولی” تو بنگریم درحالیکه از درد جهالت رها شده باشیم»
💠این عبارت دعا به ما میآموزد به میزانی که علممان افزایش یابد، امکان برقراری ارتباط با ولی عصر عجل الله فرجه برایمان بیشتر فراهم میشود. به همین دلیل دائماً درخواست میکنیم:«رَبِّ زِدْني عِلْماً»[۳]، و خواهان علمی نورانی هستیم که حجابهای بین ما و اماممان را مرتفع کند.
💠جهل، از موانع پیوست با امام است. اگر همواره خود را تحت تعلیم و تزکیه رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله قرار دهیم «يُزَكِّيهِمْ وَ يُعَلِّمُهُمُ الْكِتابَ وَ الْحِكْمَة»[۴]، و از آموزش و پرورش پیامبر صلّیاللهعلیهوآله بهرهمند شویم، توجّه و ارتباطمان با امام عصر عجل الله فرجه روز افزون میشود.
💠«شَافِياً مِنَ الْجَهَالَةِ»: با درمان جهالت، گویا شیطت از وجود ما دور شده است. زیرا در روایت «جنود عقل و جهل»، آموختیم که همه پستیها و آلودگیها زیر نظر شیطان، و تحت عنوان جهل و نادانی است.
💠بیماریهای اخلاقی مثل بخل، حسد، حرص و تنگنظری و… اموری ریشهدار است و نشان از این دارد که شیطان در وجود فرد لانه کرده و موجب بروز این بیماریها میشود.
💠بهترین و وسیعترین راه درمان این امور، پیوست به امام است. با توجّه خاص و تام به حضرت، جهالتمان درمان شده و از بیماریهای اخلاقی رها میشویم.
💠«شَافِياً مِنَ الْجَهَالَةِ»: خدای سبحان در مورد قرآن میفرماید«فيهِ شِفاءٌ لِلنَّاس»[۵] وجود مقدّس امام عصر عجّلاللهفرجه نیز شفا است، نه دارو. دارو میتواند عوارض مختلف و متعدد داشته باشد، ولی «شفا» بدون هر عارضه جانبی است. در پیوست با امام زمان عجل الله فرجه به گونهای شفا میگیریم و بهبود مییابیم که در تصوّرمان نمیگنجد.
[۱] مفاتیح الجنان، دعای افتتاح
[۲] کمالالدین و تمامالنعمۀ، ج۲،ص۵۱۲
[۳] سوره مبارکه طه، آیه۱۱۴
[۴] سوره مبارکه آل عمران، آیه ۱۶۴
[۵] سوره مبارکه نحل، آیه۶۹
#مهدی_شناسی
#قسمت_682
#امام_زمان
#استاد_بروجردی
@mahdimontazeremast
🔴 از سال ظهور سه نوع روایت داریم در رابطه با سفیانی
▪️روایت اول با سفیانی در ماه رجب از امام صادق علیه السلام
▪️روایت دوم با سفیانی در ماه رمضان بعد از صیحه رمضان از امام محمد باقر علیه السلام
▪️روایت سوم بدون سفیانی از امام محمد جواد علیه السلام
(حالا بحث بدا بماند که احتمال کم و زیاد یا عقب و جلو شدنِ مدت و کیفیت و ... علائم هم هست)
‼️مثلا اگر میفرمودند فقط با سفیانی در ماه رجب، اون وقت شیعه باید اگر رجب سالی گذشت دیگه بی خیال ظهور بشه تا رجب سال بعد که ببینه ایا خبری میشه از سفیانی یا خیر ! پس اشتباه میکنند کسانی که میگویند رفت تا رجب سال بعد و ...
🔸 بله اینگونه👆 نیست و علاوه بر آن روایاتی که در ابتدا ذکر شد، شیعه همان طور که امام صادق فرموده شبانه روز باید متوقع ظهور باشد و همچنین خود امام زمان هم فرمودند ظهور ما ناگهانی و بغتتا است
🔹پس عزیزان به رحمت خدا امیدوار باشیم، به قدرت خدا آگاه باشیم و شبانه روز از خدا بخواهیم فرج امام زمان را (زیاد و بیشتر از گذشته) 👇
☑️امسال بعد از هر نماز بگوییم: خدایا به اسیری حضرت زینب در کربلا قسم، امسال را سال ظهور منجی عالَم قرار بده
➖➖➖➖➖
⏰ @shomareshmakooszohor