6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌پیام کودکی فلسطینی از غزه به کشورهای عربی:
«4 ماه است نان نخوردهایم، کمکهایی که میشود کافی نیست، نه آب داریم نه نان»
📘کتاب حکیمه دختر امام جواد(علیه السلام) ✍️اثر
محمد مهدی فقیه بحرالعلوم
🌹شخصیت حکیمه خاتون دختر ماجده امام جواد (علیه السلام) در عین اهمیت و جایگاه مهمی که در نقل روایات و معارف اهل بیت دارد، مغفول و ناشناخته باقی مانده است.
🌹 افراد کم خردی مانند عثمان الخمیس با زبانی کنایه آمیز تنها مدرک شیعیان در میلاد امام منجی را صرفا از بیان یک زن میداند.
لذا کتاب حاضر نقش مهمی در تبیین شخصیت علمی و روایی یکی از دختران فاضل امام جواد و راوی روایات عدیده ای از اهل بیت دارد که جای خالی چنین پژوهشی را پر کرده است.
#معرفی_کتاب
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
کرامات حضرت زهرا سلام الله علیها
9⃣⬅️حرکت گهواره
در روایتی می خوانیم: «ربما اشتغلت بصلاتها وعبادتها فربما بکی ولدها فرؤی المهد یتحرک وکان ملک یحرکه
گاهی حضرت مشغول خواندن نماز و عبادت بود، فرزندش گریه می کرد، گهواره به حرکت درمی آمد، و فرشته ای بود که آن را حرکت می داد.»
📚بحار الانوار، ج 43، ص 45.
#کرامات_حضرت_زهراسلام_الله_علیها
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
مصاحبه ای با بانو امین
بهترین کتابی که خوانده اید چه کتابی بوده است؟
بهترین کتاب درسی که برای من خیلی مفید و قابل استفاده بود اسفار ملاصدرا است که در چهارجلد است و من تنها دو جلدش را مطالعه کرده ام و روحیه ام کاملا با آن کتاب مناسب بوده است. کتاب حاوی یک سلسله معارف است و برای فهمیدن آن باید حتماً یک دوره حکمت خوانده باشید. بعد از این کتاب بیشتر به کتب اخبار و احادیث و تفسیر علاقمندم مخصوصاً تفاسیری همچون مجمع البیان.
#بانو_امین
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
آثار مجتهده گیلانی
در کنار فعالیتهای سیاسی و اجتماعی، بانو صفری(ره) از ذوق و قریحه شاعری نیز بیبهره نبود و اشعار زیبایی از وی به یادگار مانده است.
تألیفاتی نیز از این بانو به جای مانده است که عبارتند از؛
شرح التصریف یا صمدیه آسان، شهربانو صفری، مشهد، ۱۳۹۵، ۱۰۴ صفحه. (کتابی به زبان عربی درباره علم صرف و شرحی بر کتاب تصریف است.)
ارمغان جاویدان، شهربانو صفری، مشهد، ۱۳۴۲، اول، ۲۱۵ صفحه. (این کتاب درباره اخلاق اسلامی و احادیث اخلاقی است و در سال ۱۳۵۲ با نام علائمالایمان یا ارمغان جاویدان در مشهد تجدید چاپ شد.)
شجره المفسره یا صمدیه آسان، شهربانو صفری، مشهد، اول، ۱۳۵۰، ۲۷۲ صفحه. (شرحی ساده بر کتاب صمدیه نوشته شیخ بهایی و درباره علم نحو است و در سال ۱۳۶۳ در مشهد تجدید چاپ شد.)
نوید سعادت؛ راهنمای احکام بانوان و دوشیزگان، شهربانو صفری، مدرسه عالی عصمتیه (مرکز پخش)، مشهد، اول، ۱۳۷۳، ۵۶ صفحه. (کتابی درباره احکام بانوان است.)
#بانومجتهده_گیلانی
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
ریحانههای عاشق: زن و دفاع
مؤلف: لیلی محمدیزاده
ناشر: دانش آور
کتاب حاضر، پژوهشی است که در آن نگارنده به بررسی زن و دفاع با استناد به بحث قرآنی، روایی و اجتماعی پرداخته است. در این کتاب پس از بیان کلیات تحقیق به بیان شخصیت زن در آیات و روایت پرداخته شده و سپس نقشهای اجتماعی زنان که شامل فرهنگی، تبلیغاتی و غیره است، بررسی شده است. در ادامه به ماهیت دفاع، اهمیت آن با توجه به آیات و روایات اشاره شده و نقش زنان در دفاع از صدر اسلام تاکنون بررسی شده است.
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
امه الخالق
وی عبداللطیف بن صدقه بن عوض از زنان محدث معروف بوده است. امه الخالق درسال 813ه.ق زاده شده. وی از مشایخ سیوطی است و اغلب محدثان به وی اجازه حدیث داده اند. وی در سال 920 ه.ق چشم از جهان فرو بست. ابیاتی از وی باقی مانده که حاکی از طبع روان و ذوق لطیف وی است.
#بانوان_نامدارشیعه
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
نرجس(علیها السلام) نوه شمعون وصّی عیسی(علیه السلام)
مادر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نامش «ملیکه» بود، او از طرف پدر، دختر «یشوعا» فرزند امپراطور روم شرقی بود، و از طرف مادر، نوه «شمعون» از یاران مخصوص حضرت عیسی(علیه السلام) که وصّی او به شمار میرفت.
او با این که در کاخ میزیست و با خاندان امپراطوری زندگی میکرد، امّا آن چنان پاک و با عفّت بود که گویی شباهت به این خاندان ندارد، بلکه به مادر و خانواده مادری کشیده و زندگیش همچون زندگی شمعون و عیسی و مریم علیهاالسلام از صفا و معنویّت و پاکی خاصّی برخوردار است.
از این رو نمیخواست، با خاندان امپراطوری دنیاپرست، زندگی کند بلکه دوست داشت و هدفش این بود که در یک خانواده پاک خداپرست، زندگی نماید، خداوند او را در این هدف کمک کرد و او را به طور عجیب به خواسته و هدفش رسانید.
#مادرامام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها)
🔰 فاطمۀ زهرا سلاماللَّهعلیها در فعالیتهاى عظیم اجتماعى شرکت فعال و حضور قاطع دارد،
از لحاظ معرفت و اندیشۀ اسلامى و عمق فکرى اسلامى یکى از پیشروان فکر اسلامى است،
معلم است براى بزرگان صحابه،
آموزگار است براى شاگردان پدرش پیغمبر،
و خود او یک شاگرد بسیار پیشرفتۀ پدر بزرگوارش محسوب مىشود.
درعینحال به خانهدارى، به تربیت فرزندان، به شوهردارى هم بهصورت یک وظیفۀ اصلى نگاه مىکند:
فرزندان خودش را تربیت مىکند،
آنها را با محیط اسلامى، با اندیشۀ اسلامى آشنا مىکند،
فضاى خانه را یک فضاى معنوى و روحانى قرار مىدهد
و فضاى زندگى او یک فضاى جهاد همهجانبه است.
۱۳۶۴/۱۱/۴
📚 کتاب [حلقۀ سوم «انسان ۲۵۰ساله»]
#حضرت_فاطمه(سلاماللهعلیها
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
📘کتاب یکشنبه آخر: خاطرات معصومه رامهرمزی
✍️اثر
معصومه رامهرمزی
انتشارات سوره مهر
«در سالهای جنگ، دفترچه یادداشت کوچکی داشتم که گاه و بیگاه چیزهایی در آن مینوشتم. نوشتههایم برای دل خودم بود؛ مینوشتم و آرام میشدم. گاهی هم نوشتههایم را پاره میکردم و دور میریختم. امروز به این نیت خاطراتم را مینویسم، که دیگران بخوانند. امروز برای دل کسانی مینویسم که همدل من و امثال من هستند. اگر هم نیستند، بخوانند و همدل و همنوا شوند. هنوز نمیدانم که علت انتخاب من از سوی خداوند، برای حضور در جبهه چه بوده است؟ به یقین میدانم همه کسانی که در جبهه بودهاند، انتخاب شدهاند؛ حتی آنهایی که در سالهای بعد از جنگ حضور خود را نفی کردند یا گفتند: «ای کاش نرفته بودیم!» حتی آنها هم انتخاب شدند، اما قدر این انتخاب را ندانستند و کفران نعمت کردند. نمیدانم به خاطر اینکه دختری آبادانی بودم انتخاب شدم و اگر تهرانی و شیرازی و یا مشهدی بودم به جبهه نمیرفتم؟ هر چند که بسیاری از آبادانیها نماندند و کسانی بودند که از شیراز و تهران و مشهد خود را به جبههها رساندند. علت انتخاب هر چه بود، شاکرم. چرا که تقدیر پروردگار مرا به جبهه کشاند و صحنهها و حوادثی را دیدم که امروز برای دوستداران و خریدارانش بیان میکنم. شاید گفتههای من که در برابر خاطرات شهیدان و رزمندگان واقعی ناچیز و بیمقدار است، سهم کوچکی در شناخت فرهنگ دفاع مقدس داشته باشد. همه آنچه را که نوشتهام واقعی است و سعیام بر آن بوده که چیزی را کم یا زیاد نکنم.»
#معرفی_کتاب
#بانوان_بهشتی