🔴 سحرگاه شب جمعه
سحرگاه شب جمعه از حیث توسل ، به دو قسمت تقسیم میشود :
۱. توجه و توسل به ساحت مقدس و منور آقا سید الشهدا علیه السلام
۲. توسل و توجه به ساحت منور امام عصر علیه السلام
🔵 ساعت انتهایی سحر #شب_جمعه ، حدود یک ساعت مانده به اذان صبح ، وقت توسل به #امام_زمان علیه السلام است .
کیفیت این توسل می تواند از قبیل نماز استغاثه به امام عصر ، توجه و تکلم با ایشان باشد.
زیارت آل یس نیز می تواند مرکب بسیار راقی جهت این توسل باشد و قطعا مداومت بر این توسلات، نفس را در عوالم آسمانی سیر خواهد داد ؛ به گونه که خود انسان متوجه تغییر حال و ارتقاء حالت روحانی خویشتن خواهد شد.
نمک سلوک الی الله توسل به حضرت ایشان است.
#محرم ۱۴۴۴
@SardareDelhaOYaranash
🌹 مگه خدا نامحرمه که برا نماز حجاب داشته باشم؟ 🌹
🔸🔹 یه دختری پرسید مگه خدا نامحرم که تو نماز باید حجاب داشته باشم؟؟
چهار تا جواب بهش دادم.
1⃣ محرم و نامحرم مربوط به رابطه انسان با انسان هست، نه خدا با انسان .
🍃 خدا همیشه همه رو میبینه. اگر نامحرم بود میگفت ۲۴ ساعته خودتون رو بپوشونید نه اینکه موقع نماز فقط حجاب داشته باشید.
2⃣ عاشق خدا هستی ؟ خدا رو دوست داری؟ حتماً میگی بله.
🍃 مجنون عاشق لیلیه. وقتی به ملاقات لیلی میره پوشش جوریه که خودش دوست داره یا لیلی؟؟ حتماً میگید لیلی.
🍃 خدا هم میگه اگه منو دوست داری عاشقمی، موقع ملاقات با من پوششت اینطوری باشه. غیرِ گردی صورت ، غیرِ دست تا مچ، غیرِ پا تا مچ، بقیه بدنت رو بپوشون.
3⃣ زنها موقع نماز کدوم یکی از این دو تا حالت رو داشته باشن بهتره؟
۱. پوشیده باشند ؟
۲. مثل لحظه تولدشون هیچ پوششی نداشته باشه!!! حتماً میگید پوشیده باشند خوبه.
🍃 یه سوال دیگه میپرسم. محدوده این پوشش رو چه کسی تعیین کنه خوبه؟ زن ها یا خدا؟ آفرین.
خدا هم گفته پوشش زن ها اینطوری باشه.
🍃 حتماً میپرسید چرا محدوده پوشش زنها با مردها فرق میکنه؟
جواب: چون جسم زنها با مردها فرق می کنه.
🍃 خداوند می فرماید : جذابیت بدن مرد نقره است. موقعِ نماز که پیش من میاد خوبه عبا بندازه. جذابیت بدن زن طلاست. موقعِ نماز باید پوشش بیشتر باشه. سرش رو هم بپوشونه.
4⃣ خدا با نماز هم خوبی ها رو یاد ما میده. هم روزانه ۵ بار ما رو تمرین میده. میگه اینها برای من مهمه. برای شما هم مهم باشه.
🍃 مثلاً به مال مردم احترام بذار. حتی اگر دکمه لباست برای کسی باشه راضی نباشه. موقع نماز با این لباس پیش من نیا.
🍃 خانم محترم پوشش در برابر نامحرم مهمه. روزی پنج بار هم که پیش من میای با این پوشش بیا تا هم یادآوری شده باشه به تو، هم تمرین شده باشه تا دیگه #حجاب در برابر نامحرم برات سخت نباشه.
@SardareDelhaOYaranash
بارالها برسان آن مهِ در پردهٔ غیـــب
فرجی کن که کمی ٺنگ شود فاصلهها
🍃اللَّهُمَّ إِنَّا نَشْکُو إِلَیْکَ...غَیْبَةَ وَلِیِّنَا
امام زمان عجاللهتعالیفرجهالشریف
#جمعه #امام_زمان
#محرم ۱۴۴۴
@SardareDelhaOYaranash
🔸 تناقضات یک ضدانقلاب خارجنشین
🔹 میگه از ترور #حاج_قاسم همه ناراحت نشدند ولی وقتی به#سلمان_رشدی میرسه میگه عملیات تروریستی همه جوره محکوم است.
🔹 نکته ای که نباید از چشممان پنهان بماند این است که این جماعت شهادت #حاج_قاسم را ترور نمیدونند، ولی حمله به سلمان رشدی را به عنوان ترور محکوم می کنند.
@SardareDelhaOYaranash