هدایت شده از خبرگزاری حوزه
💠چه کارهایی هنگام خوردن و آشامیدن مکروه است؟
دین مبین اسلام برای مسئله خوردن و آشامیدن، مستحبات و مکروهایی را بیان نموده که آیتاللهالعظمی خامنه ای در پاسخ به دو سؤال، این نکات را بیان نموده است.
https://hawzahnews.com/xd4hW
@HawzahNews / حوزهنیوز
هدایت شده از مجمع عالی حکمت اسلامی
#پیام
🔰 پیام آیتالله فیاضی، رئیس هیئتمدیره مجمع عالی به دکتر سیدعباس صالحی، وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی
✔️فرهیخته ارجمند، جناب آقای دکتر سیدعباس صالحی«زید عزه»
وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی
سلام علیکم؛
🔸با احترام، انتخاب جنابعالی را به عنوان وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه با کسب رأی اعتماد بالا از نمایندگان مجلس شورای اسلامی صمیمانه تبریک عرض میکنم.
👈 به یقین دانش، توانمندی، سلامت نفس، حُسن مدیریت و رویکرد عقلانی، بخشی از صفات ارزشمند حضرتعالی است که موجبات اعتماد را فراهم کرده است.
🔹اکنون که سکاندار عرصه فرهنگ غنی اسلامی_ایرانی هستید، از خدای منان برایتان موفقیت و بهروزی مسئلت دارم.
◽️مجمع عالی حکمت اسلامی ضمن تبریک فراوان، آمادگی خود را جهت هرگونه همکاری اعلام میدارد.
✍غلامرضا فیاضی
رئیس هیئتمدیره مجمع عالی حکمت اسلامی
۱۹شهریور۱۴۰۳
#آیتالله_فیاضی
#مجمع_عالی_حکمت_اسلامی
🆔@hekmateislami
هدایت شده از استاد حسینی نسب
🔺مرحوم آیت الله مشکینی(ره):
▪️مبادا روز شهادت یا ولادت امامی بگذرد و شما آن امام را زیارت نکنید!
▪️در هر روزی که شهادت یا ولادت امامی است به نیت زیارت آن امام یک زیارت (( امین الله ))
📌که زیارت کوتاهی هم هست بخوانید تا جزء زائران آن امام محسوب شوید و از برکات زیارت آن امام معصوم بهره مند گردید.....
💠➖💠➖💠➖💠➖💠➖💠
ڪاناݪ جامع علوم اسلامی
استاد حـسینۍنسبـــ
🆔 @hoseininasab
🌐http://eitaa.com/hoseininasab
هدایت شده از خط حزب اللّه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ غزل جدیدی از حضرت آیتالله خامنهای با عنوان «شرح حال» منتشر شد
🔹️ در جریان دیدار رمضانی امسال شاعران با رهبر انقلاب در فروردینماه ۱۴۰۳، حجتالاسلام انصارینژاد از شعرای برجسته کشور که به تازگی کتابی با عنوان «امین شعر انقلاب» تدوین و منتشر کرده، از حضرت آیتالله خامنهای درخواست کرد تا غزل منتشر نشدهای از سرودههایشان را برای انتشار در چاپ جدید این کتاب در اختیار وی قرار دهند. رهبر انقلاب نیز با تقدیر از آقای انصارینژاد با این پیشنهاد موافقت و غزلی از سرودههای معظمله در اختیار این شاعر قرار گرفت.
📝 هفتهنامهی «خط حزبالله» متن این غزل حضرت آیتالله خامنهای را به شرح زیر منتشر میکند.
📝 «شرح حال»
گامی به راه و گامی در انتظار دارم
سرگشته روزگاری پَرگارـوار دارم
دلبستهی امیدی در سنگلاخ گیتی
رَه بیشکیب پویم، دل بیقرار دارم
یک عمر میزدم لاف از اختیار و اینک
چون شمع، اشک و آهی بیاختیار دارم
گو ابرِ غم ببارد تا همنشین عشقم
از غم چه باک دارم کاین غمگسار دارم
نبود روا که گیرم جا در حضیض پَستی
سیلم که هستی خود از کوهسار دارم
سرشارم از جوانی هر چند پیر دهرم
چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم
از خاک پاک مشهد نقشی است بر جبینم
شادم «امین» که از دوست، این یادگار دارم
▫️سیدعلی خامنهای
🔹️ رهبر انقلاب در نوروز امسال و در جریان محفل شعرخوانی شاعران، یک بیت از این غزل را خوانده بودند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از میثم تـمّار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥ناراحتی رهبر انقلاب از عدم ورود فضلای حوزه علمیه در مسائل روز ایران و جهان!
💥آیت الله شب زندهدار: رهبری چندین بار فرمودند من به خیلی از مسائل نمیتوانم جواب بدهم اما چرا طلاب و فضلا جواب نمیدهند؟
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
✅کانال #میثم_تمار 👇
@meysame_tammarr
هدایت شده از مرکز فقهی عالم آل محمد عليهم السلام
حضرت آیتالله خامنهای حفظه الله :«به نظرم نمیرسد که بعد از شیخ انصاری، هیچکدام از شاگردان ایشان و شاگردان شاگردان ایشان تا امروز به رتبه شیخ انصاری رسیده باشند.» ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
#رهبری
#شیخ_انصاری
https://eitaa.com/mfalem
هدایت شده از آیت الله محمود رجبی
‼️ #اطلاعیه:
بسمه تعالی
آیتالله محمود رجبی، صبح روز شنبه ۲۴ شهریور ماه، در پی تشخیص تیم پزشکی معالج، برای پارهای از عملیات درمان در یکی از بیمارستانهای تهران بستری شدند.
از آحاد مردم و ارادتمندان به ایشان، دعا برای سلامتی و شفای بیماران بهویژه ایشان خواستاریم.
اخبار و اطلاعات مربوط به درمان از طریق پایگاه رسمی اطلاعرسانی آیتالله رجبی و کانالهای رسمی (mahmoodrajabi_ir@) اعلام میگردد.
دفتر آیتالله رجبی
۱۴۰۳/۰۶/۲۴
📝 @mahmoodrajabi_ir
🌐اتحاد عاقل با معقول یا اتحاد عاقل به معقول
معنای روایت الناس نیام ....
غلو در مورد اهل بیت علیهم السلام
اهمیت درس و زیارت امام حسین علیه السلام
✅️در کلام استاد لاریجانی
بیانات ارزشمند علمی طلبگی https://eitaa.com/sarir_marafat_1397202088
✳️برای ما فرض عینی است این مجاهده
استدعاء وتقاضای بنده از شما عزیزانی که با همه مشاکل آمدید و وقت دارید می گذارید، کار می کنید خصوصا خداوند نعمت استعداد به شما اعطا نمود که ممکن است در اختیار همه نباشد، این است که: در معارف اسلامی مانند قرآن و کلام اهل بیت کار علمی انجام دهیم و بتوانیم عرضه وتبلیغش کنیم. واقعا همین دو مرحله در روزگار ما جهاد می خواهد.
گرچه در زمان ما هم از لحاظ در دسترس بودن میزان زیادی از کتب علمی که مثلا در تبلت یا کامپیوتر داریم و با کمترین زحمت در دسترس قرار می گیرند. حال آنکه مثل شیخ انصاری اعلی الله مقامه با آن مقام علمی در بعضی موارد میفرماید چون فلان کتاب مهم نزدم نبود نمیتوانم در صحت یا سقم این انتساب نظر بدهم.و هم از لحاظ راحتی تتبع و تحقیق و تفحص پیشرفت بسزای صورت گرفت و کار بسیار آسان شد، یادم است مرحوم والد ما در جلسات استفتائاتی که داشتند در این حلقه استفتائات، علماء با هم بحث علمی می کردند گاهی هم بحث خیلی بالا می گیرفت حال آنکه حدود هشت کتاب بیشتر دم دستشان نبود اما امروز گرچه حجم کار برای ما زیادتر است ولی تتبع و فحص خیلی آسان شده است و قابل مقایسه با قبل نیست
با همه ترقیات و تسهیلاتی که برای مطالعه و تحقیق و پژوهش پدید آمده که شاید علماء سابق تصورش را هم نمی کردند، در زمانه ما مشکلات فراوانی در مسیر تحصیل علم پدید آمده البته در طول تاریخ هر زمانی دشواری های خودش را داشته است، اما انصافا در زمان ما مشاکل عدیده ای وجود دارد مانند وضع معیشت و مشاکل اجتماعی فرهنگی که نمی خواهم نام ببرم، مسائل متعدد است.
به نظر بنده برای من و شما که خداوند نعمت فهم این مباحث را اعطا فرمود که قدرت فهم این مطالب و توسعه اش را داریم فرض عینی است که در معارف قرآن و معارف کلام اهل بیت کار علمی کنیم و اینها را عرضه وتبلیغ کنیم. تا بتوانیم دستی از کسی بگیریم واقعا در روزگار ما همین دو مرحله جهاد می خواهد. اصل فهم معارف دینی مانند فقه واصول و تفسیر ومطالب مرتبط با آنها واقعا جهاد می خواهد. خودتان می بینید که گاهی اتخاذ مبنا واستنباط از یک فرع فقهی چقدر زحمت دارد.
به نظرم باید این را با قاطعیت و جازمیت و با یک همت عالی برای خودمان فرض کنیم که ما باید این مسیر را طی کنیم و دعوت کنیم هر کسی را که می تواند. و مشاکل را هم به جان بخریم. می دانم برای خودتان و خانوادتان سخت ومشکل است ولی باید به جان بخریم، جهاد همین است. علمائی که با مشقت های بسیار بیشتر این معارف را برای ما نگه داشته اند، حالا ما هم یک وظیفه ای داریم در این برهه تاریخی برای باقی ماندن این معارف کمک کنیم.
✅️استاد لاریجانی
💠جلسه سخنرانی 1401/03/24 💠
بیانات ارزشمند علمی طلبگی https://eitaa.com/sarir_marafat_1397202088
✅️نقل داستانی ازعلامه مصباح
معنای اجتهاد و اهمیت مطالعه کلمات علما
داستانی قبلا برای دوستان بیان کردم شاید مکرر باشد ولی خالی از فایده نیست، اینطور به ذهنم می آید که یک وقتی خدمت آیت الله مصباح رسیدم خداوند او را غریق رحمت قرار دهد، می فرمود: در زمان شیخ انصاری اعلی الله مقامه در شیراز بزرگواری بعد از مدتی درس خواندن گفت من به مقام اجتهاد رسیدم و رساله ای چاپ کرد و حتی خودش را اعلم هم می دانست. از قضاء ایشان مشرف شد عتبات و برای زیارت در نجف استقرار پیدا کرد و مرحوم شیخ انصاری اعلی الله مقامه برای دیدن ایشان آمد. در آنجا بحثی واقع می شود و ایشان نظری می دهد. مرحوم شیخ انصاری می فرماید به نظر شما این نظری که فرمودید این اشکال را ندارد؟ ایشان یک قدری تأمل کرد وگفت چرا اشکال واردی است. مرحوم شیخ انصاری ایستاد فرمود به نظر شما این اشکال را نمی شود اینطوری دفع کرد؟ یک قدری فکر کرد و گفت چرا این دفع هم درست است. بعد مرحوم شیخ فرمود به نظر شما این دفع اینجایش اشکال ندارد؟ یک قدری فکر کرد گفت چرا این اشکال را دارد. گفت این اشکال اینطوری مندفع نمی شود؟ گفت چرا. شیخ ره ساکت شد. یعنی چی؟ یعنی بنده خدا! تو بیخود آن رساله را چاپ کردی. احتمالا در زمان ما عده ای همینکارها را انجام می دهند. شما که اولیات برخی از بحثها در ارتباط با یک عبارت را نمی دانی ، آیا واقعا این افراغ الوسع است؟ این حجت بین شما و خداست؟ در زمان ما اگر شما حرف بزرگان را نبینید همین مشکل پیدا می شود. نمی گویم حرف مرحوم اصفهانی و محقق نائینی و محقق عراقی وحی منزل است و یکی از مقدمات هر اجتهادی این است که حتما باید این عبارتها را بخوانیم. نه، انصافا همچنین دلیلی نداریم. ولی به نحو طبیعی اگر علم ما از آن علمهایی که نور یقذفه الله فی قلب من یشاء نباشد، طریقش همین است که ما آراء را بررسی کنیم یک استقرار و توانائی ای پیدا کنیم و بتوانیم اگر بحثی مطرح می شود حل کنیم. اگر فردا در جمع شما یک کسی مثل محقق عراقی پیدا شد برگشت به من اشکال کرد بتوانم از حرفم دفاع کنم.
نمی گویم نگاه نکردن به کلام هر شخصی این عدم الاجتهاد است. ولی اگر فردی در یک جلسه چندین دفعه تغییر موضع بدهد این چه اجتهادی است؟ این تغییرات مکرر غیر از این است که یکوقتی بگویند مرحوم آیت الله بروجردی هم با استدلال فلان فرد از نظرش در مورد تقلید میت برگشت و چیز دیگری گفت. این عیبی ندارد اما نه اینکه در هر مسئله ای اینطور باشد.
در عمل هم دیدم کسانی که واقعا اصول قوی ای در دست ندارند همینطور می شود. در فقه فکر می کنند یک حرف مهمی زده اند وقتی می گویی مبنای حرفت این است و این حرف پنبه اش را زده اند می ماند. مکرر این کار شده است.
بجای توجه به طولانی شدن بعضی بحث ها ، کمرهای همت را سفت ببندید تا انشاءالله خودتان آرام آرام مستقل می شوید.
اگر شما از بنده بخواهید یک اصول شسته رفته بدون انتساب به احد بگویم برای من بسیار سهل است. کتاب مصباح الاصول آقای خوئی ره را جلوم می گذارم و برای شما درس می گویم، مطالعه اش برای من پنج دقیقه الی ده دقیقه وقت می خواهد، فکر نمی کنم بیشتر باشد. برای یک درس واقعا اینطور است، چون ما اکثر بحث های آقای خوئی را دیدیم، برای ما بحثهای ایشان مأنوس و مألوف شده همچنین عبارتهای کتاب خیلی سهل و روان است. مثل فرمایش مرحوم اصفهانی نیست که دست انداز داشته باشد. عبارتهایش سهل و روان و شسته و رفته مثل مرحوم آقای خوئی یک آدم ملایی که اکثر این حرفها را دیده وبه تعبیر ایشان گزینش کرده چیزهایی را که به ذهنش درست است آورده. ما می آییم اینجا حتی به آقای خوئی ره هم نسبت نمی دهیم که فردا یقه ما را بگیرید و بگوئید آقای خوئی عبارتش با حرفهای شما فرق می کند. ما می گوئیم گوئی وحی منزل است الان جبرائیل بر قلب ما نازل کرده و اینها را برای شما می خوانیم. این کاری ندارد. یعنی اگر شما همچنین انتظاری از بنده داشته باشید و من مکلف باشم به این کار، خیلی خیلی سهلتر است و بجای این زحمتهایی که می کشیم اکثر شبها می خوابیم.
🌐استاد لاریجانی
💠جلسه سخنرانی 1401/03/24 💠
بیانات ارزشمند علمی طلبگی https://eitaa.com/sarir_marafat_1397202088
✅️اهمیت تعمق و گسترش اصول
اصولش هم همینطور است. بعد از سالیان کار در این مباحث به شما عرض می کنم که اصول ما نیاز به کار دارد وصفحه های جدید می خواهد.
ببینید الان بحث است که ما باید در معارف نیز کار کنیم. می خواهیم ببینیم چه چیزی از بطن قرآن وسنت برای علوم انسانی امروز قابل استفاده است. جدا از بحث اینکه آیا اصلا می توانیم یا نه که بنده معتقدم می شود چون نمی تواند قرآنی که تبیانا لکل شیء هست هیچی نداشته باشد.
حال سؤال این است که با همین علم اصولی که ما الان دم دستمان است می توانیم این کار انجام دهیم؟ مثالی عرض کنم علم اصول می تواند حجیت در معارف درست کند؟ می تواند یا نه؟ حجیت در معارف آیا با ظنون درست می شود، با ظهورات الفاظ ما می توانیم تحقیق کنیم؟ یا راه های دیگری وجود دارد؟ اینها کار می خواهد..
یا بحث در اینکه روایات مفسره ائمه علیهم السلام حجة مستقلة هستند یا اینکه دارند به ما استظهار از روایت را تعلیم می کنند، اینها بحثهای متعدد است که واقعا نیاز به کار دارد. ما نیاز به علم اصول قوی ای داریم.
بعضی از دوستان گلایه کرده اند از طول کشیدن بعضی ازبحث ها ، خب ممکن است برخی اش واقعا سلیقه باشد، ولی بنده برای این تعمق دلیل دارم این یک روش در تدریس و تحصیل است، شاید لازم نباشد شاگرد در تمام دوره ای که یک استاد تدریس می کند که ممکن است چندین سال طول بکشد همراه باشد. ممکن است با چند سال کار کردن یک روش را فرا بگیرد.
🌐استادلاریجانی
💠جلسه سخنرانی 1401/03/24 💠
بیانات ارزشمند علمی طلبگی https://eitaa.com/sarir_marafat_1397202088
✅️مطالعه ی شرح حال علما
خواهشم این است که گاه گاهی دوستان به شرح حال علماء مراجعه کنند. علمای بزرگی که تمام عمرشان را برای تعلیم و تعلم گذاشته بودند باز هم می گفتند شاید ما در وظیفه مان کوتاهی کرده باشیم. شما حالاتشان را نگاه کنید.
توصیه و درخواست بنده از دوستان این است که باید برای کارهای بزرگ و همت عالی کمرهای همت را سفت و محکم بست. وتمام اینها جهاد است. برای من که مثل روز روشن است، جهاد امروز ما این است که بتوانیم از اوقاتمان برای فهم معارف الهی استفاده کنیم ، و بتوانیم این معارف را با لسانی که برای عموم مردم روزگار خودمان قابل فهم باشد منتقل کنیم. این امروز بزرگترین جهاد است. اسلامی را که می گوئیم حق و نور است، قرآنی که حق متعال می فرماید نوری است که انزلناه، این را بتوانیم هم خودمان بفهمیم و هم عرضه کنیم. این کار بزرگی است که اجرش هم زیاد می باشد. برای بنده مثل روز روشن است که خداوند تبارک وتعالی به هر قدمی که برمی دارید به شما اجر می دهد مثل قدمی که در جهاد برمی دارید. از طول کشیدن درس ها نهراسید،این فقط خواندن متن نیست بلکه روش و طریق اهل فضل شدن است.
این توصیه بنده راجع به اتخاذ همت عالی برای کار کردن.
🌐استاد لاریجانی
💠جلسه سخنرانی 1401/03/24 💠
بیانات ارزشمند علمی طلبگی https://eitaa.com/sarir_marafat_1397202088
🌐اثبات برائت عقلاییه
روشی از استاد شهیدی
📚منبع دور سوم سال ششم بیست و چهارم شهریور ۱۴۰۳
بیانات ارزشمند علمی طلبگی https://eitaa.com/sarir_marafat_1397202088
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 قسمتی از صحبتهای #پزشکیان در خصوص ناهنجاری اجتماعی که رسانه ها نخواستن دیده بشه.
پزشکیان اولش در پاسخ به خبرنگاری که به دروغ گفت کوچه پس کوچه اومدم تا گشت ارشاد منو نگیره، گفت مگه بازم گیر میدن و فقط این تیکه را همه دیدند ولی بعدش حرفای خوبی زد که رسانه های انقلابی تا اصلاح طلب نخواستن دیده بشه چون هر دو به ضررشون بود.
✔️ #شیخ_فرهاد | عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
✳️تحصیل علم توأم با معنویت
نکته آخری که می خواهم عرض کنم: توصیه همیشگی بنده است به دوستان و به خودم، و آن این است که تمام این زحماتی که عرض کردم و آن جهاتی که گفتم در یک چارچوبی معنا پیدا می کند، و آن چارچوب عبارت است از اینکه راه حق باشد و توجه و التفات به اینکه راه ما راه حقتعالی است. و این زحمت دارد. و زحمتش بیش از آن جهاد اولی است. آن جهاد اکبری که گفته اند همین است. انسان در مسیری قرار دارد که دائما امتحان به وجوهی می شود. مثلا عالم بزرگ را به شهرتش امتحان می کنند سرمایه داری را به پولش. قاضی را به وسوسه هایی که جلو او می گذارند، روحانی یا مهندس را به وسوسه های متناسب با خودش، بالاخره انسانها به طرق مختلف مورد امتحان واقع می شوند.
دوستان عزیز سه نکته را هیچگاه فراموش نکنید:
اول توجه به حق متعال است بله ما اسم خدا را خیلی می آوریم، اسم خداوند تبارک و تعالی در لسانمان جاری است، در نمازمان، در دعایمان، در ذکرمان، اما خود خدا هم هست؟ اسم که هست، خود حقتعالی هست؟ اصل اساس همه عوالم وجود،حق متعال است. میفرماید: 🌸"هو الاول والآخر والظاهر و الباطن".🌸(الحديد ، الآية: 3) یک حقیقتی که به همه جا مسیطر و مسلط است، خداوندی که سلطان مطلق، حاکم مطلق ، حاضر مطلق ، علی کل شیء شهید است، با ما است. این کسی که با ما است را هیچ نگاه کردیم؟ هیچ نظر کردیم؟ بلا تشبیه بلا تشبیه اگر بزرگی دائما به شما نعمت می دهد، تمام خرج و مخارج شما را می دهد، به شما وجه و عنوان هم داده، ولی یکبار به او نگاه نکردید، این می شود؟ آنوقت از ما پذیرفته است به سلطان واقعی عالم که تمام زندگی مرا اداره کرده، تمام وجوه و عناوین را به من داده، به او توجه نکنم؟ انسانی که 70 سال، 80 سال عمر می کند و میرود، آیا از او پذیرفته است؟! اینی که در دعاهای مکرر، نظر به وجه الله آمده این است. خداوند به انسان توفیق نظر به وجهش دهد. و این انس می خواهد. دوستان عزیزم انس می خواهد، نمی شود ما همه اش مشغول کارهای باشیم که در آن خدا نیست بعد انتظار داشته باشیم وقتی وارد نماز که می شویم یاد حق باشیم. باید مقدماتش را فراهم کرد. مقدمه اش انس و یاد حق کردن است. توجه داشته باشیم به سلطان حقیقی. احساس کنیم در محضر او هستیم. اوائل کار سخت است ولی آرام آرام انسان عادت می کند و رفیق می شود.
در اخلاق استاد بزرگواری داشتم ، خیلی آدم راه رفته و اهل حالی بود، سالهاست که از دنیا رفته است، خدا رحمتش کند خیلی وقتها دلم برایش تنگ می شود، ، از اجلاء سادات بود، در شب عیدی به ایشان گفتم امشب چکار کنم؟ گفت صلح مع الله. انسان برود نزد حقتعالی بگوید آمدم.......
ادامه دارد
🌐استاد لاریجانی
💠جلسه سخنرانی 1401/03/24 💠
بیانات ارزشمند علمی طلبگی https://eitaa.com/sarir_marafat_1397202088
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | گوشههایی از بازدید رهبر انقلاب از پشت صحنه فیلم سینمایی محمد رسولالله(ص)
💻 رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت پیامبر اعظم صلیاللهعلیهوآلهوسلم گوشههایی از بازدید رهبر انقلاب از پشت صحنه فیلم سینمایی محمد رسولالله(ص) در ۱۷ آبان ۱۳۹۱ را بازنشر میکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
🌎در زمانی که دعوای بعضی از نیرو های انقلاب بر سر اشتباه بودن تاخیر در انتقام و اهمیت بُرد موشکی 🚀 و زهر چشم گرفتن از اسرائیل است؛ حضرت آقا راه ازاله ی رژیم فاسد صهیونیستی رو تشکیل امت اسلامی و استفاده از قدرت 💪🏻 تمام مسلمانان می دانند. فتامل...
#تحلیل
🌐بیانات ارزشمند علمی طلبگی https://eitaa.com/sarir_marafat_1397202088