18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سیر پیروزی های شکست ناپذیر ۴۵ ساله گذشته جبهه حق علیه باطل را ببینید ❗️پایان راه را حدس بزنید‼️
@saroogh72
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 تیکه جالب رهبر انقلاب امروز
مردم غزه با صبرشان وجدان بشری را به حرکت در آوردند
🔹 یک ابلهی اخیرا گفته بود اجتماع مردم در انگلیس در حمایت از مردم فلسطین کار ایران است؛ لابد بسیج لندن و بسیج پاریس این کار را کردهاند؟
@saroogh72
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۸ ماه سفر از اراک تا کرمان با بوژیکشهای ایران
🔹سنگینترین و پهنترین محموله جادهای کشور حدود دو هفته پیش سوار بر یک کفیِ ۱۶۸ چرخ از اراک راهی کرمان شد و ۸ ماه دیگر به مقصد خواهد رسید. این جابهجاییهای غولآسا را بوژیکشی مینامند. رانندگان بوژیکش ایران از ماهرترینهای جهان هستند.
@saroogh72
💢 سقوط مرگبار خانم ۳۲ ساله در چاه آب روستای کرکان سفلی
🔸رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی از مرگ یک خانم در چاه آب منزل مسکونی در روستای کرکان سفلی بخش ساروق خبر داد.
ایران نژاد با اعلام این خبر اظهار کرد: در ساعت ۱۴:۰۰ روز ۹ آبانماه گزارش تلفنی مبنی بر سقوط خانم جوانی در چاه آب به واحد ارتباطات اورژانس اعلام گردید که بلافاصه پایگاه اورژانس ۱۱۵ ساروق به محل حادثه اعزام شد.
ایران نژاد افزود: پس از خارج سازی مصدوم توسط عوامل واحد آتش نشانی شهرداری ساروق از چاه و معاینه کارشناسان فوریت پزشکی حاضر در صحنه مشخص شد مصدوم فاقد علایم حیاتی بوده و فوت نموده است.
/__________بخش_ساروق__________\
#استان_مرکزی #شهرستان_اراک #ساروق
#دولت_مردمی #خدمت #آبادانی #روستا
🇮🇷ما را در فضای مجازی دنبال کنید 👇
@saroogh72
☔مجموع بارش احتمالی شهرستانهای استان مرکزی با ادامه فعالیت سامانه بارشی در استان تا اواخر روز جمعه🌧⛈
💧مقدار بارش طبق رنگ تصویر در واحد میلیمتر
نکته: با توجه به رگباری بودن نوع بارشها، احتمال تغییر مکانی هسته های بارشی و رخداد سیلاب و آبگرفتگی معابر عمومی بسیار بالا خواهد بود.
آب و هوای مرکزی☔
@saroogh72
🔺️سردرد سمت چپ سر را حتما جدی بگیرید!
🔹️ابتلا به سردرد و میگرن می تواند بسیار ناراحت کننده باشد، این بیماری گستره وسیعی دارد و در صورتی که در سمت چپ سر رخ دهد می تواند نشانه خطر باشد.
🔹سردرد در سمت چپ سر به دلیل بروز صدمه و آسیب مغزی، بیماری التهابی، گرفتگی رگ های مغز، مصرف بیش از حد دارو یا سینوزیت رخ می دهد و نیاز به رسیدگی پزشکی دارد.
🆔 @saroogh72