❤️🔥﷽ «بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِیکَ لِیَسْتَنْقِذَ عِبَادَکَ
مِنَ الْجَهَالَهِ وَ حَیْرَهِ الضَّلَالَهِ»
(شهادت میدهم) امام حسین (علیه السلام) خون قلبش را در راه تو بذل و بخشش نمود تا بندگانت را از جهالت و نادانی و سرگردانی گمراهی نجات بخشد..{زیارة اربعین}
دست منو تو نیست اگر عاشقش شدی
خیلیحسین(علیه السلام)زحمتماراکشیدهاست
🕊🌺🍃 @sarzaminebeheshti
سرزمین بهشتی
❤️🔥﷽ خوشبختی با امام حسین (علیه السلام).. حضرت محمد (صلىالله عليه و آله) فرمودند: به وسيل
13.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏝 ﷽ اگر کسی قبل بدنیا آمدن ما بخاطر ما زجر کشیده و لطمه خورده باشه که ما رو به منفعتی برسانه بهش علاقه پیدا میکنی؟ برایش گریه میکنی؟
امام حسین (علیه السلام) همیشه عاشقانش رو غرق لذت و نعمت میکنه..
🕊🌺🍃 @sarzaminebeheshti
4_5985564649607659535.mp3
1.76M
﷽ ماه رجب زمانیه که عبادات خیلی اثر میگذاره روی نفس و سرعت رشد آدم زیاد میشه
این دنیا رحمه دومه جهت پرورش برای عالم آخرت
🕊🌺🍃 @sarzaminebeheshti
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏝 ﷽ میدونی آقا ابی عبد الله الحسین (علیه السلام) در حال شهادت در سجده به خداوند متعال چی میگفت؟!
🕊🌺🍃 @sarzaminebeheshti
اعمال ماه رجب.pdf
60.5K
﷽ فایل اعمال ماه رجب
برگرفته از مفاتیح الجنان
👌 نشر دهید.
🕊🌺🍃 @sarzaminebeheshti
🏝﷽ تمام اشيائى كه زائر امام حسین (علیه السلام) را مىبينند، صرفا نور مشاهده نمايند..
امام صادق (عليه السّلام) فرمودند: از پدرم شنيدم به يكى از دوستانشان كه از زيارت (مقصود زيارت قبر امام حسين (عليه السّلام) است) سوال كرده بود مىفرمودند:
چه كسى را زيارت مىكنى و چه كسى را با اين زيارت اراده مىنمائى؟ يعنى با اين زيارت قصد تقرّب به چه كسى را دارى؟ عرض كرد:
مراد و مقصودم خداوند تبارك و تعالى است، يعنى قصدم تقرّب به خدا مىباشد.
حضرت فرمودند:
كسى كه بدنبال زيارت يك نماز خوانده و با اين نماز قصد تقرّب به خدا را داشته باشد در روزى كه خدا را ملاقات مى كند بر او نورى احاطه كرده باشد كه تمام اشيائى كه او را مى بينند، صرفا نور مشاهده نمايند و خداوند متعال زوّار قبر مطهّر امام حسين (عليه السّلام) را
مورد اكرام قرار داده و آتش جهنّم را از رسيدن به آنها باز مىدارد، و زائر در نزد حوض كوثر مقامى بسيار مرتفع و مرتبه اى لا يتناهى دارد و اميرالمومنين (عليه السّلام) كه در كنار حوض ايستاده اند با او مصافحه كرده و وى را از آب سيراب مى فرمايد و احدى در وارد شدن بر حوض بر وى سبقت نمى گيرد مگر پس از او و سيراب شدن او و پس از سيراب گشتن به جايگاهش در بهشت برگشته در حالى كه فرشته اى از جانب اميرالمومنين (عليه السّلام) با او بوده كه به صراط امر مى كند براى وى پائين بيايد و با او مدارا كرده تا از روى آن بگذرد و به آتش جهنّم فرمان مى دهد كه حرارت و سوزشش را به او نرساند تا وى از آن گذر كند و نيز با او فرستاده اى است كه اميرالمومنين (عليه السّلام) آن را فرستاده اند.
📔 باب۴۴ کامل الزیارات، صفحه۳۴۶.
🕊🌺🍃 @sarzaminebeheshti
سرزمین بهشتی
🏝 ﷽ تجلی امام حسین (علیه السلام) سالی یکبار است برای اهل بهشت 🕊🌺🍃 @sarzaminebeheshti
🏝 ﷽ بهشتی بدتر از جهنم..
عالم بزرگوار آقای جوادی آملی:
اگر انسان در روز قیامت [با شفاعت یا توبه در دنیا یا...] وارد بهشت شود و در آنجا از نعمات بهشتی ها متنعم باشد، ولی زمانی درخواست کند که میخواهم حضرت ابا عبد الله الحسین (علیه السلام) را ببینم و در جواب بگویند شما [به خاطر کم بودن اعمال شایسته در دنیا] در مرتبه و جایگاهی نیستید که حضرت سیدالشهدا (علیه السلام) را ببینید؛
چنین بهشتی برای انسان از جهنم بدتر است.
🕊🌺🍃 @sarzaminebeheshti
1_3016357129.pdf
1.29M
﷽ فایل اعمال ماه رجب
برگرفته از مفاتیح الجنان
👌 نشر دهید.
🕊🌺🍃 @sarzaminebeheshti
🏝 ﷽ کل الخیر فی باب الامام الحسین علیه السلام..
شخصى نزد امام صادق (عليه السّلام) مشرّف شد و به آن جناب عرض كرد:
اى پسر رسول خدا (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم) آيا پدر شما را مىتوان زيارت كرد؟ حضرت فرمودند: بلى، علاوه بر زيارت نماز هم نزد قبر مىتوان خواند منتهى نماز را بايد پشت قبر بجا آورد نه مقدّم و جلو آن.
آن شخص عرض كرد: كسى كه آن حضرت را زيارت كند چه ثواب و اجرى دارد؟ حضرت فرمودند: اجر او بهشت است مشروط به اينكه به آن حضرت اقتداء كرده و از او تبعيّت كند.
عرض كرد: اگر كسى زيارت آن حضرت را از روى بىرغبتى و بىميلى ترك كند چه خواهد ديد؟ حضرت فرمودند: روز حسرت (روز قيامت) حسرت خواهد خورد.
عرض كرد: كسى نزد قبر آن جناب اقامت كند اجر و ثوابش چيست؟ حضرت فرمودند: هر يك روز آن معادل يك ماه مىباشد. كسى كه براى رفتن و زيارت نمودن آن حضرت متحمل هزينه و خرج شده و نيز نزد قبر مطهّر پول خرج كند در مقابل هر يك درهمى كه خرج كرده هزار درهم دريافت خواهد نمود.
عرض كرد: اجر كسى كه در سفر به طرف آن حضرت فوت كرده چيست؟ حضرت فرمودند: فرشتگان مشايعتش كرده و براى او حنوط و لباس از بهشت آورده و وقتى كفن شد بر او نماز خوانده و روى كفنى كه بر او پوشانده اند فرشتگان نيز كفن ديگرى قرار مى دهند و زير او را از ريحان فرش مى نمايند و زمين را چنان رانده و جلو برده كه از جلو فاصله سه ميل طى شده و از پشت و جانب سر و طرف پا نيز مانند آن اين مقدار مسافت و فاصله منهدم و ساقط مىگردد و براى آن دربى از بهشت به طرف قبرش گشوده شده و نسيم و بوى خوش بهشتى به قبر او داخل گشته و تا قيام قيامت بدين منوال خواهد بود.
آن شخص مىگويد: محضر مباركش عرضه داشتم: كسى كه نزد قبر نماز بگذارد اجر و ثوابش چيست؟ حضرت فرمودند: كسى كه نزد قبر مطهّرش دو ركعت نماز بخواند از خداوند متعال چيزى را درخواست نمىكند مگر آنكه حقّ (جلّ و على) آن را به او اعطاء مىفرمايد.
عرض كرد: اجر كسى كه از آب فرات غسل كرده و سپس به زيارت آن جناب رود چيست؟ حضرت فرمودند: زمانى كه شخص از فرات غسل كرده در حالى كه اراده زيارت آن حضرت را داشته باشد تمام لغزشها و گناهانش ساقط و محو شده و وى نظير آن روزى مىباشد كه از مادر متولّد شده است.
آن شخص مى گويد: عرض كردم: اجر كسى كه ديگرى را مجهّز كرده و به زيارت قبر آن حضرت بفرستد ولى خودش بواسطه عارضه و علّتى كه پيش آمده به زيارت نرود چيست؟ حضرت فرمودند: به هر يك درهمى كه خرج كرده و انفاق نموده همانند كوه احد حسنات حقتعالى براى او منظور مىفرمايد و باقى مىگذارد و بر او چند برابر آنچه متحمّل شده و بلا و گرفتارى هائى كه بطور قطع نازل شده تا به وى اصابت كرده را از او دفع مىنمايد و مال و دارائى او را حفظ و نگهدارى مىكند.👌 ادامه دارد..
🕊🌺🍃 @sarzaminebeheshti
🏝 هر زائری در کربلای معلی دفن شود، بدنش به جایگاه بدن های معصومین (علیهم السلام) ملحق خواهد شد..
👌 صفحه دوم ادامه روایت:
آن شخص مى گويد: عرض كردم: اجر و ثواب كسى كه نزد آن حضرت كشته شود چيست مثلا سلطان ظالمى بر وى ستم كرده و او را آنجا بكشد؟ حضرت فرمودند: اولين قطره خونش كه ريخته شود خداوند متعال تمام گناهانش را مىآمرزد و طينتى را كه از آن آفريده شده فرشتگان غسل داده تا از تمام آلودگىها و تيره گىها پاك و خالص شده همان طورى كه انبياء مخلص خالص و پاك مى باشند و بدين ترتيب آنچه از اجناس طين اهل كفر با طينت وى آميخته شده زدوده مىگردد و نيز قلبش را شستشو داده و سينه اش را فراخ نموده و آن را مملو از ايمان كرده و بدين ترتيب خدا را ملاقات كرده در حالى كه از هر چه ابدان و قلوب با آن مخلوط هستند پاك و منزه میباشد و برايش مقرّر مىشود كه اهل بيت (علیهم السلام) و هزار تن از برادران ايمانى خود را بتواند شفاعت كند و فرشتگان با همراهى جبرئيل و ملك الموت متولى خواندن نماز بر او مى گردند و كفن و حنوطش را از بهشت آورده و در قبرش توسعه داده و چراغ هائى در آن مىافروزند و دربى از آن بهشت باز مىكنند و فرشتگان برايش اشياء تازه و تحفه هائى بديع از بهشت مى آورند و پس از هيجده روز او را به (جایگاه بهشتی حَظيرَةِ الْقُدْس) برده پس پيوسته در آنجا با اولياء الله (علیهم السلام) خواهد بود تا نفخه اى كه با دميده شدنش هيچ چيز باقى نمىماند دميده شود و وقتى نفخه دوّمى دميده شد و وى از قبر بيرون آمد اوّلين كسى كه با او مصافحه مىكند رسول خدا (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم) و امير المومنين (عليه السّلام) و اوصياء (سلام اللّه عليهم) بوده كه به وى بشارت داده،
و مىگويند: با ما باش و سپس او را كنار حوض كوثر آورده و از آن به او مىنوشانند و سپس به هر كسى كه او بخواهد و دوست داشته باشد نيز مىآشامانند.
آن شخص مى گويد: عرض كردم: اجر و ثواب كسى كه به خاطر زيارت آن حضرت حبس شده چيست؟ حضرت فرمودند: در مقابل هر روزى كه حبس شده و غمگين مىگردد سرور و شادى منظور شده كه تا قيامت ادامه دارد و اگر پس از حبس او را زدند در قبال هر يك ضربه اى كه به وى اصابت مى كند يك حوريّه اى به او داده شده و به ازاء هر دردى كه بر پيكرش وارد مىشود هزار هزار حسنه ملاحظه گردد و هزار هزار لغزش و گناه از او محو و زائل گشته و هزار هزار درجه ارتقاء داده مىشود و از نديمان رسول خدا (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم) محسوب شده تا از حساب فارغ گردد و پس از آن فرشتگانى كه حمله عرش هستند با او مصافحه كرده و به او مىگويند: آنچه دوست دارى بخواه. و زننده وى را براى حساب حاضر مىكنند پس هيچ سوالى از او نكرده و با هيچ چيز اعمالش را نسنجيده و محاسبه نكرده بلكه دو بازويش را گرفته و او را برده و به فرشته اى تحويل داده و آن فرشته به او جرعه اى از حميم (آب داغ جهنم) و جرعه اى از غسلين (آب چرك كه از پوست و گوشت دوزخيان جارى مى باشد) مى چشاند و
سپس او را روى تكه اى سرخ از آتش قرار داده،
و به وى مى گويند: بچش چيزى را كه دست هايت پيش پيش بواسطه زدن شخصى كه او را زدى براى تو فرستاده اند، كسى را كه زدى پيك و پيام آور خداوند و رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) بود و در اين هنگام مضروب را آورده و نزديك درب جهنّم نگاه داشته
و به او مىگويند: به زننده خود بنگر و به آنچه به سرش آمده نظر نما آيا سينه ات شفاء میيابد؟ اين عذابى كه به او وارد شده بخاطر قصاص براى تو مىباشد.
پس مىگويد: حمد خدا را كه من و فرزند رسول خود را يارى فرمود.
📔 کامل زیارات باب۴۴، صفحه ۳۴۸.
🕊🌺🍃 @sarzaminebeheshti
🏝 ﷽ شب های جمعه اهل بیت و انبیاء و اولیاء و.. (علیهم السلام) اول به مشهد مقدس وارد میشوند، سپس به کربلای معلی میروند..
حاج ملا هاشم خراسانی (رحمة الله علیه):
ایامی که در سامره در خدمت میرزا محمد حسن شیرازی بودیم، میرزا (رضوان الله تعالی علیه) فرمود:
«در عصرهای پنجشنبه اول باید حضرت سلطان علی بن موسی الرضاء (علیه السلام) را زیارت کرد بعد حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) را، زیرا از روایات شیعه عصرهای پنجشنبه پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) و سایر معصومین (علیهم السلام) اول (به احترام حضرت رضا که باب الحسینن) به حرم ایشان میروند و پس از زیارت امام رضا (علیه السلام) به کربلای معلی می روند و امام حسین (علیه السلام) را زیارت می کنند»
یکی از طُلاب به من گفت: «از میرزا حسن شیرازی بپرس سند این مطلب را که فرمودید، در کدام کتاب است»؟
به او گفتم: حال در این مجلس مناسب نیست، بعدا از ایشان سوال میکنم؛چند روز که گذشت میرزای شیرازی یک دفعه دیگر همان مطلب را تکرار کرد، فورا یکی از طلاب پرسید: سند این مطلب کجاست؟
ناگهان میرزای شیرازی رنگش تغییر کرد و دو زانو نشست و فرمود:
«از من سند این مطلب را می خواهید»؟
و به دنبال آن سه مرتبه فرمود:
«خودم دیدم»، «خودم دیدم»، «خودم دیدم»!
📔 ترنم عشق، صفحه ١١٧.
🕊🌺🍃 @sarzaminebeheshti