eitaa logo
خانم!سرزنده باش...😎
2.9هزار دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
3.9هزار ویدیو
5 فایل
☀️من بهارم کارشناس ارشد علوم قرآنی 😌👋 ☀️اینجا قراره کلی ترفندهای خانومانه یاد بگیریم🧕 ❌کپی از پست هایی که فیلم برداری از باغ یا محصولات خودمه، ممنوع است و راضی نیستم‌❌ 💥 ارتباط با مدیر 👇 @tarh_honar 💥 تبلیغات👇 https://eitaa.com/tabliq_sarzendeh
مشاهده در ایتا
دانلود
. بخشی از هدایای امروز که تقدیم دوستانم شد✌️🌱 مبارکتون باشه😍 @sarzendehbash .
18.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. رسیدن به گل و گیاه واقعا لذت بخشه😍 نفس نفس زدنم😂😁 برم یه چایی از خودم پذیرایی کنم👌 ما ایرانی ها تو گرما هم چایی فقط می چسبه😁 .
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. واااااای چقدر قشنگ بود آخرش 😭😭😘😘 💯از دوستات دعوت کن به خانوده ی صمیمون اضافه بشن 👇 https://eitaa.com/sarzendehbash .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. کتاب خون دلی که لعل شد خاطرات مقام معظم رهبریست که این روزها مشغول مطالعه اش هستم 📚 فقط یک قسمت کتاب رو براتون گذاشتم که ببینید چه خون دل هایی برای این انقلاب خورده شد😔 @sarzendehbash .
💢بانوان خاندان ملاصدرا💢 3⃣قسمت سوم 🔸 با توجه به گزارش‌های موجود، بانو زبیده فرزند عالم ملاصدرا نیز تألیفاتی در علوم اسلامی از خود بر جای گذاشت و منابع به دو اثر وی اشاره کرده اند، گرچه بعید نیست که تألیفات دیگری نیز داشته که از میان رفته باشد یکی از دو اثر او با عنوان «شرح اربعون حديثاً» در شرح چهل حدیث از پیامبر و امامان شیعه است، به زبان فارسی که با خط زیبای نستعلیق او در ۷۶ برگ کتابت شده است و نسخه ی آن در کتابخانه ی وزیری یزد موجود است؛ متن روان و ساده ی کتاب و ذکر معانی برخی کلمات دشوار فارسی و همچنین بهره گیری از آیات و روایات متعدد در شرح و توضیح احادیث، گویای تسلط او بر آیات قرآن کریم و احادیث اهل بیت و همچنین زبان و ادب فارسی است. 🔹اثر دیگر او «شرح الشافیه فی علم الصرف» است که آیت الله العظمی سید شهاب الدین مرعشی نجفی در مقدمه ی معادن الحکمه، آن را بسیار ستوده است. با توجه به مهارت و تخصص بانو زبیده در علم حدیث و تفسیر، به نظر میرسد که آثار وی بیشتر جنبه ی آموزشی و تعلیمی داشته و احتمال دارد که به عنوان کتاب درسی نیز در میان بانوان تدریس میشده است. 🔸رشد علمی و معنوی این بانو پس از ازدواج نیز ادامه یافت؛ زیرا پدر زبیده را به عقد علامه معین الدین محمد فسایی از علمای شاخص و برجسته درآورد و پس از آن نیز همچنان از موقعیت مناسبی برای مطالعه مباحثه و علم آموزی برخوردار بود. در پرتو تعالیم چنین پدر و مادری کمال‌الدین محمد معروف به میرزاکمالا پرورش یافت. 📕آموزش زنان در دوره‌ی صفویه؛ زنان بیوت علمای شیعه، سمیه کرمی https://eitaa.com/sarzendehbash .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. دوستان عزیزم میشه لطف کنید نظرات و پیشنهاد های خودتونو برای بهتر شدن کانال برام بصورت ناشناس به لینک زیر بفرستید 👇☺️ هر پیشنهاد یا انتقاد یا هر نوع انتقال انرژی بسوی منننن دارید 😁 با جان و دل پذیرا هستم و همه نظرات ارزشمند شما رو تک به تک میخونم و ان شاالله توفیق داشته باشم در کانال عملی کنم😍