فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم | پشت به میهن، برای یک مشت دلار سعودی
"ابی" خواننده لس انجلسی در گفتگو با شبکه ایندیپندنت فارسی که متعلق به کمپانی سعودی (SRMG) است، اظهار داشت: «من احساس زیبایی دارم برای عربستان و در مقابل احساس خیلی بدی دارم برای کشور خودم!»
منبع: جامنیوز
هدایت شده از حسین مهدیزاده
👌آداب و رسوم مردم نجف هنگام شیوع وبا و طاعون ...
🔸از رسوم مردم نجف در هنگام شیوع وبا و طاعون ، برپایی مجالس ذکر توسل به ساحت اهل بیت علیهم السلام در کوچه ها و معابر بوده که به یمن برکت انوار الهی ، خداوند متعال این گونه امراض را برطرف می کرده است و این برنامه ریشه تاریخی و اعتقادی در تاریخ نجف دارد . با توجه به بروز ویروس کرونا ، این رسم نیز امروزه برقرار بوده و با راه اندازی مجالس روضه در کوچه ها ، جهت صحت و سلامتی از این ویروس به اهل بیت علیهم السلام متوسل می شوند .
@satliyat
reza:
این مقاله در سال ۲۰۱۵ در مجله معتبر nature medicine منتشر شده
در این مقاله که کار مشترک محققان انستیتو ویروسشناسی ووهان وابسته به آکادمی علوم چین، دپارتمان میکروبیولوژی و ایمنولوژی دانشگاه کارولینای شمالی و مرکز تحقیقات سرطان دانا فاربر دانشگاه هاروارد هستش محققان اقدام به تولید یه ویروس ترکیبی از یک کرونا ویروس که در جمعیت خفاشهای چینی شایع هست با کروناویروسی که موشها رو آلوده میکنه کردهاند
نتایجشون نشون داده این ویروس ترکیبی میتونه به سرعت در جمعیتهای انسانی منتشر بشه و هیچ واکسن و آنتیبادی منوکلونال روش موثر نیست
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26552008/
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
#تاملات_کرونایی
1️⃣
🖍حسین مهدیزاده-طلبه
1- حضور جهادی در پشت سر طبیبان و پرستاران، ماموریت فرعی بلکه فرعی فرعی حوزه است.
2- حوزه باید طرحش از سلامت و بیماری که آن را متناسب با جهانگری است که از انبیاء گرفته است پیدا کند. طب قدیم ما به نحوی طب بابل و مصر و یونان است.
کتاب العین می گوید الطب: السحر. یعنی طب قدیم علم نسخه نویسی بر اساس یک جهان نگری خاص بود که از بابل و مصر تا یونان آمده بود و نمی دانم در چه دورانی(شاید هلنیسم اسکندر مقدونی)، تقریبا جهانی شد. در این مدل بدن در جبر مزاجهایش اسیر است و تنها نقطه اختیار انسان تعادل این مزاجهاست و این نقطه سلامتی، این نقطه اخلاق است، این نقطه عدل است. در رسیدن به این تعادل هم طبیعت بیرون از بدن، ابزار و تکنولوژی رسیدن به سلامتی است. پس باید به کمک خود طببعت، از مدخل تغذیه، تنفس(مثل غلیان)، روغن مالی، دارو(سم طبیعی)، ورزش و.... این تعادل را به درون بدنمان راهنمایی کنیم.
چینی ها اما درک دیگری از جهان داشتند و همان را هم به طب تبدیل کردند. آنها در عالم جریان انرژی های حیات را دنبال می کردند و در بدن نیز کارشان با همین انرژی هاست. مثلا طب سوزنی نوعی خاص از اثرگذاری بر روی گذرگاه های انرژی حیات بود که منتهی به اثراتی در بدن می شد. یا ورزش هایی (که امروز به آن ورزش رزمی میگوییم) در اصل نحوه از رشد فاعلیت بر اساس این انرژِی را هم دنبال می کردند و توسعه اختیار را به نحوی با توسعه انرژِی هایی که در تصرف بدن شان است جستجو می کردند
طب جدید هم که «کمیت» را در عالم اصل می داند و اندازه کمیت های مادی را عامل تحولات کیفی عالم میداند. همین مساله را در فهم زیربنایی از سلامت هم بکار می برد. تعداد کرومزوم ها را می شمارد. تعداد ویروس ها را اندازه می گیرد، تکثیر آنها را دنبال میکند. با کم و زیاد کردن سلول ها، باکتریها، ریز مغزی ها و... از بدن تا روان انسان را کنترل و بهینه می کند.
3- اما طرح ما حوزه های علمیه که می خواهیم بگوییم جهان معنایی انبیاء نه جهان معنایی سحره بابل و مصر است و نه دنیای انرژِ چینی های یاجوج و ماجوج، چیست؟ آیا همه جهان بینی ها طرحی دارند برای فهم عالم و بدن اما طرح انبیاء که می گفتند ما واسطه حقیقی عالم بالا با زمین هستیم هیچ معنایی برای سلامت و تعادل و... ارائه نمی کرد؟ یعنی انبیاء طرح دیگران را به کار می گرفتند؟ طب نسخه نویسی بر اساس فهمی است که از جهان داریم. ما اصلا هیچ فهمی از جهان و بعد سلامت و تعادل در جهان نداریم که برای خودمان باشد و بگوییم بر اساس آن می خواهیم دست به گزینش از طب موجود، سنتی، چینی، روایات طبی و... بزنیم؟ حالا تاسیس طب که پیشکشمان!
4- بلکه اصلا مساله انسان شناسی را رها کردیم. کار ما شده است نسبت دادن مطالعات دیگران به اسلام و بعد اثبات اینکه اسلام هم همین را می گوید! ایا واقعا قابل قبول است که جهان معنایی انبیاء، سلامت را به نحوی جبر طبایع یا انرژی ها یا کمیت مادی عناصر بدن بداند؟ من کاری به نسخه نویسی و کارآمدی نسخه های هر کدام از این طب ها ندارم. مساله ام جهان معنایی است که سلامت را معنی می کند.
وضعیت موجود طلبه های جهادی در طی کشیدن زیرپای پزشکان و پرستاران استعاره ای از رفتاری است که با اصل ایده سلامت انجام داده ایم.
5- ما اگر طرحی برای سلامت نداریم، آیا واقعا هیچ نقدی به نظریه «مراقبت» مدرن که در بیمارستان و قرنطینه بیمار کرونایی انجا می شود هم نداریم؟ شواهد میدانی نشان می دهد که ناامیدی و ترسی که اصل ایده «مراقبت در بیمارستان» در دل بیمارکرونایی ایجاد کرده است(فارغ از تغذیه بیمارستان، نحوه ضد عفونی کردن بیمارستان و...) به اندازه خود کرونا قربانی داشته است. ما حتی الان نمی دانیم که چه میزان از مرگ و میر کرونا، بخاطر ویروس است و چه مقدار بخاطر علم ناامید و خشنی که این روزها با زور و ترس بیماران را زندانی می کند
فوکو که به شبیه ترین بیماری به کرونا -یعنی ایدز- مرده است، تز دکتری اش مقایسه ایده مراقبت بیمار و تنبیه دیوانه در بیمارستان و تیمارستان مدرن با دنیاهای ماقبل آن است و می خواهد بگوید مدرنیته در اصل با بیمارستان هدف اصلی اش درمان نیست، بلکه چیزی شبیه زندانی کردن اوست.
طنز تلخ تاریخ این است که جمهوری اسلامی و حوزه علیمه و طلبه هایش یک ماه است همه تلاش خود را برای صرف «ایثار» طلبه ها و طبیان و پرستاران جان برکف و ایثار گر برای زندانی کردن بیمار ناامید و ترسیده کرونایی می کند و به گفته آقای دکتر حریرچی نیروی انتظامی هم رَحِم بیمار را با زور از بیمارستان اخراج می کند چرا که ایده بیمارستان چنین اقتضا می کند.
@teghtesadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرونا و تغییر اذان
موذن کویتی به دلیل شیوع کرونا به جای حی علی الصلاه، بخاطر جلوگیری از شیوع کرونا میگه، الصلاه فی بیوتیکم
@satliyat
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چه کسانی فوتشدگان بر اثر ویروس کرونا را در ایران غسل میدهند؟!
🔹داوطلبان درباره جزئیات، نحوه تطهیر و شستشوی جانباختگان ویروس کرونا توضیح می دهند
. @TasnimNews
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥درخواست یک خانم ایرانی ساکن آمریکا از ایران: لطفا به ما در آمریکا کمک کنید!
ظاهرا لهجه شیرازی هم دارند. واقعا «ما آمریکایی های بدبخت» را خیلی باحال خوشی میگه!!!
@o_gorji
https://www.alef.ir/news/3981227145.html
چرا مردم در خانه نمی مانند؟
سعید مسعودی پور
سردرگمی رسانهای، فقدان برنامه ریزی مبنی بر آینده نگری و عدم آمادگی تبعیت شهروندی از مهمترین دلایل عدم موفقیت بازاریابی اجتماعی برنامه مقابله با کرونا محسوب میشود.
@satliyat
🚩هشدار درباره خطر موج دوم کرونا در چین
گروه واکنش در برابر کووید ۱۹ در امپریال کالج لندن درباره خطر موج دوم کرونا در چین هشدار داد
🔹چالش اصلی در مهار این ویروس لزوم قرنطینه همه جمعیت و جدا نگهداشتن بیماران از سایر افراد منزل است که به تعطیلی مدارس و دانشگاه ها نیاز دارد. واکسن مربوطه نیز حدود 18 ماه دیگر عرضه خواهد شد. در نتیجه ما پیش بینی می کنیم که بیماری به سرعت شدت گیرد.
🔹با بازگشت میلیون ها نفر از کارگران به کارخانجات و همسفره و هم خوابگاه بودن آنها خطر موج دوم ابتلا بسیار جدی است. قابل توجه آن که، خطر موج دوم ابتلا به کرونا درحالی نادیده گرفته می شود که صدها میلیون نفر از مردم چین از جمله 280 میلیون کارگر مهاجر یا بیشتر از شمار کل کارگران در 27 کشور عضو اتحادیه اروپا در حال بازگشت به سر کار خود هستند.
https://tn.ai/2226566
@Tasnimnews