31.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فاطمیه
امیرالمؤمنین(ع) این روزها با سینه پر از غم با عزیزه خود وداع میکند
دل او پر از غم است اما ارادهاش کم نشده...
🏴 "پرچمهای عزای حضرت زهرا عليهاالسلام، عَلَمهای نصرت آن حضرت است؛ همهٔ همّتتان را در فاطمیّه صرف کنید، فردای قیامت خواهید فهمید..."
فاطمه نور خدا.mp3
1.67M
#فاطمهنورخداست.
بافاطمه
چراغهستیروشنمیشه
یا_انسیه_الحوراء_اَغیثینی
#حضرت_زهراسلاماللهعلیها ♥️
#فاطمیه🖤
صفحه ۱۶۲مصحف شریف
سوره مبارکه اعراف
@تلاوتروزانهیکصفحهقرآن به نیابت از شهید شاخص گروه هدیه به آقا صاحب الزمان نذرظهور🕊
4_5843642957164447319.mp3
2.03M
تلاوت وترجمه گویا مصحف شریف سوره مبارکه اعراف
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۶۲
🌸 زمانی که هشدارها تأثیر نکند
خداوند در آیات قبل به سرگذشت برخی از پیامبران خود و برخورد نامناسب مردم قومشان با آنان اشاره کرد و سرانجامِ دردناک آن اقوامِ نگون بخت را بیان فرمود. در این آیه و آیه ی بعد، قانونی عمومی که در میان تمام اقوام جریان داشته و دارد، توضیح داده شده است؛ اصلی که اگر در آن بیندیشیم، پرده از حقایق مهمی که در زندگی مردم وجود دارد، برداشته می شود و راز بسیاری از مشکلات از پرده بیرون می افتد؛ این راز که خداوند در برابر انکار مردم و مخالفت آنان با دستورهای او و توصیه های پیامبرانش، ابتدا ایشان را با مشکلات و سختی هایی گرفتار میکند.
مردم تا زمانی که در ناز و نعمت به سر می برند، کمتر گوش شنوا و آمادگی برای پذیرش حق دارند؛ امّا هنگامی که مشکلات و سختی ها سراغشان می آید، متوجه ناتوانی خود می شوند و ناخودآگاه به درگاه نیروی برتری که امور جهان را اداره می کند، رو می آورند. در حقیقت، این مشکلات، لطف خدا هستند که ظاهری تلخ ولی باطنی شیرین دارند و باعث می شوند که مردم، دست از گناه و معصیت بردارند و در جاده ی بندگی خدا قدم بگذارند. پیامبر حکیم ما در این باره فرموده است:
«اگر سه چیز نبود، انسان ها [در برابر خدا] سر فرود نمی آوردند؛ بیماری، مرگ و فقر.»
بسیاری از این مشکلات حتّی برای انسان های خوب و باایمان نیز مفید است؛ زیرا ممکن است آنان هم در زندگی خود دچار اشتباهاتی شده باشند. خدا، بدین وسیله، اشتباهاتشان را به ایشان یادآوری می کند، یا گناه آنان را در همین دنیا کیفر می دهد تا آنان با عذاب سخت قیامت مجازات نشوند. گاهی امّا این هشدارها هم مؤثّر نمی افتد و انسان-های کافر و گنهکار را از خواب غفلت بیدار نمی کند؛ بلکه آنان با بی توجّهی از کنارش می گذرند و آن را به حساب «بازی روزگار» می گذارند که گذشتگانشان نیز دچار آن می شدند! در این هنگام، سختی ها کنار می رود و جای خود را به رفاه و آسایش می دهد؛ رفاه و آسایشی که مقدمه ی عذاب خداست! در آن حال، خوابِ غفلتِ مردم عمیق تر می شود و به هیچ وجه دیگر هشدارهای پیامبران را نمی شنوند. تا اینکه ناگاه بانگ مرگ، خواب آنان را درهم می شکند و ایشان را بیدار می کند؛ ولی دیگر فرصت توبه از کف رفته و هلاکت ابدی دامنگیرشان شده است. این قانون، به سنّت «املاء و استدراج» (فرصت دادن و درجه به درجه به هلاکت رساندن) معروف است. در روایتی از پیامبر میخوانیم:
«اگر دیدی خدا پس از گناهان کسی به او نعمت داده، بدان که این استدراج است.»
در روایت دیگری از امیر مؤمنان علی می خوانیم: «ای فرزند آدم، اگر دیدی پروردگارِ پاکت پی درپی به تو نعمت می بخشد، در حالی که تو او را معصیت می کنی، از او بترس [زیرا تو را با املاء و استدراج، مجازات می¬کند].»
🔴 اولین جمله حضرت زهرا سلام الله علیها در بین درب و دیوار و آتش
🔵 علامه امینی رحمه الله علیه:
🌕 بعد از تحقیق های بسیار یافتم اولین جمله ای که حضرت زهرا علیهاالسلام از میان درب و دیوار و آتش فرمودند:
⚫️ ولدی مهدی بود ...
🌷 الهی به حق مادر سادات الساعه عجل لولیک الفرج الساعه🤲
#فاطمیه تسلیت🖤