IMG_20220611_123425_963.jpg
60.4K
عکس مرتبط با صوت۵
#متن : بدحجابی باعث #حواسپرتی راننده و #تجاوز_به_حقوق دیگر افراد جامعه میگردد.
#زیر_متن : به دو علتی که ذکر شد بدحجابی امری #ناپسند و #خطر_آفرین است .
@savad_res
@kh_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم مرتبط با صوت۵
#متن : اسراف در برخی مواقع باعث کمبود امکانات میشود .
#زیر_متن : اسراف به علت یاد شده ، کار #ناپسندی است.
@savad_res
@kh_media
سوادرسانهای.ج۷.ص۶.ogg
1.4M
تفکر انتقادی در بخش تولید کننده محتوا
@savad_res
@kh_media
✅ یک نکته در مورد تشخیص متن :
⭕️ متن نه کل بدنه و ظاهر محتواست و نه یک قسمت خاصی و جمله ی خاصی از محتوا . متن یک برآورد و جمع بندی کلی از ظاهر و بدنه ی محتواست . به این نکته دقت کنید .
🔰 یک نکته در مورد زیر متن که خیلی هم مهمه فهمیدنش ، عرض کنم :
💢 زیر متن معمولا میخواد در شما حب 😍 و بغص 😡 و شک 🤔 و یقین 👊 نسبت به اون مسئله ای که در محتوا بهش اشاره شده ، ایجاد کنه . (زیرمتن های پیچیده تر هم داریم البته) زیر متن میخواد خیلی بی سر و صدا یا شما رو به یک مسئله علاقه مند و پیگیر کنه و تایید شما رو بگیره ، و یا در وجود شما تنفر ایجاد کنه نسبت به مسئله ی مذکور . یا میخواد در شما شک ایجاد کنه در مورد موضوعی یا یقین . یا میخواد شما رو به سمت کاری سوق بده و یا شما رو منع کنه از اون کار .
👈 به مثال هایی که زدیم دقت کنید : در هر سه مورد در قسمت زیر متن عبارت پسند و ناپسند رو میبینید . یعنی زیر متن ها در این محتواها میخوان شما رو مجاب کنن که فلان عمل موردپسند هست یا ناپسند .
#رسانه_شناسی(۱): رسانههای جهت دار💻📲📺📡
📜 شکی نیست که رسانه ها برای کسب قدرت رسانهای و تامین منافع صاحبان رسانه دست به تولید محتوا و خبرپراکنی میزنند . شاید یک رسانه مخالف با یک حزب خاصی باشد و بر این اساس به گونهای دست به تولید محتوا میزند یا اخبار را بازگو میکند تا عموم مخاطبین آن حزب مشخص را مقصر بدانند و از آن فاصله بگیرند. یا ممکن است رسانهای طرفدار شخص خاصی باشد و در مطالب خود به برجسته سازی آن شخص نزد مخاطبین بپردازد. به عبارت ساده تر رسانه ها با جهت ، هدف و زاویهی خاصی پیام های خود را به مخاطبین منتقل میکنند تا منافع صاحب رسانه تامین شود.
📖 تمرین : از آنجایی که اکثر رسانههای دنیا جهت دار هستند، جهت رسانههای اطراف خود را شناسایی کنید. به طور مثال ممکن است جهت یک رسانه ضدیت با لیبرالیسم یا جهت رسانهی دیگر ترویج تفکر سلطنت گرایی باشد.
✍ مــیـلاد خـورسـنـدی
@savad_res
@kh_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤔میشود در فضای مجازی سخت پسند باشید و تا از صحت چیزی مطمئن نشدید ، آن را قبول نکنید و انتشار ندهید؟؟؟
#فریب_رسانهای
@savad_res
@mikh_media
#رسانه_شناسی(۲): رسانههای مگس صفت💻📲📺📡
📜 این رسانه ها زیر مجموعهی رسانههای جهت دار هستند و جهت فعالیت آنها اینچنین است که مانند مگس روی عفونتها و آلودگیها مینشینند و به بهانهی مطالبهگری و آگاهسازی #فقط نقاط ضعف و کاستی های جامعه و مسئولین را میبینند و بازتاب میدهند. این منابع خبری معمولا در مورد اتفاقات خوب یا ساکتند و یا آنها را کم ارزش نشان میدهند و منفی ترین برداشتها را نسبت به اتفاقات عادی دارند. نکتهی مهم این است که مخاطبین این رسانهها عموما امید به آینده خود را از دست میدهند.
📖 تمرین : رسانههای مگس صفت اطرافتان را شناسایی کنید.
✍ مــــــــیخ مِدیـــــــــا
@savad_res
@mikh_media
✌️ دو کلام حرف حساب (۱۵)
😱 یکی از خطراتی که ممکن است حضور در زمین دشمن و پیامرسانهای خارجی [مانند اینستاگرام و تلگرام] برای افراد ایجاد کند و معمولا از قلم میافتد و کسی زیاد از آن حرف به میان نمیآورد ، قرار گرفتن در 🌀 #مارپیچ_سکوت است.
👺 باید دانست که دشمن در فضای تحت مدیریت خودش به صورت منسجم و بابرنامه حضور دارد و قطعا افراد آموزش دیده ای را اجیر کرده تا با فعالیت دقیق و🎯#نقطه_زنی در اقناع ، اهدافش را پیاده سازی کنند و افکار عمومی را با خود همراه نمایند. مقابله و در حقیقت جنگیدن با چنین افرادی [که کم هم نیستند] و موج های رسانهای قدرتمندی که میسازند ، کار مشکلیست و نیاز به #آموزش و آمادگی ذهنی بالایی دارد.
👈 نتیجه اینکه افراد زیادی که به مهارت #جنگ_نرم 📲 مجهز نیستند در مواجهه با این افراد و جو حاکم بر پیامرسان های خارجی ، اثر میپذیرند و آرام آرام تفکراتشان همرنگ آنان میشوند و یا در خوشبینانه ترین حالت از بیان مواضع و عقاید صحیح خود اجتناب ، و سکوت اختیار میکنند تا جو حاکم بر آنها #فشار_نیاورد ، و این معنای قرار گرفتن در🤫مارپیچ سکوت است.
✍ مــــــــیخ مِدیــــــــا
@savad_res
@mikh_media
✌️ دو کلام حرف حساب (۱۶)
🔷 اینکه کسی تصور کند اگر سواد رسانهای خود را ارتقاء داد ، دیگر میتواند در محتواهای مختلف پیامهای خوب را از پیامهای های بد تشخیص دهد و از آسیب های مخرب تولیدات رسانهای در امان بماند ، حاکی از فهم غلط در مورد سواد رسانهای است!
🔶 سواد رسانهای تنها توانایی تجزیه و تحلیل پیام های جاسازی شده در محتوا را در افراد ایجاد میکند و آن چیزی که تعیین کنندهی خوب و سازنده بودن پیام یا مخرب و ناسالم بودن آن است [و به عبارت دیگر معیار حق و باطل بودن] ، #سواد_دینی و #سواد_علمی میباشد.
با این اوصاف اگر شخصی در راه کسب سواد رسانهای تلاش کند اما سطح مبانی دینی و سواد علمی او مطلوب نباشد ، باز هم از آسیب پیام های خطرناک رسانهای در امان نیست ، چرا که قدرت تشخیص پیام خوب و بد در چنین فردی بسیار ضعیف است و معیار کارسازی در این زمینه ندارد!
✍ مــــــــیخ مِدیــــــــا
@savad_res
@mikh_media
📲 رسانه چنان قدرتی داره که میتونه سمت راستیها رو زشت و جهنم گونه و سمت چپیها رو به شما زیبا و بی نظیر نشون بده و زندگی در اون رو تبدیل به بزرگترین آرزوی یک عدهای بکنه...
👌بله ، رسانه ها میتونن حقیقت را کاملا وارونه نشون بدن...
#جنگ_روایتها
#سواد_رسانه
@savad_res
@mikh_media