هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
📽 این چهار ویدئو هنر بچههای رسانهای است که در فضای مجازی فراگیر شده و واقعیت ندارند!
🔺 رسما وارد دورهای شده ایم که چیزهایی را که میبینیم، نباید باور کنیم! / پونز
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
🔺هوش مصنوعی، شخصیت ۱۰۰۰ نفر را کپی کرد!
▫️گروهی از پژوهشگران «دانشگاه استنفورد» و «گوگل دیپمایند» با کمک هوش مصنوعی، کپیهایی را از شخصیت ۱۰۰۰ شرکتکننده ساختند و تقلید آنها را از همتایان انسانی خود بررسی کردند.
🔹تصور کنید که با یک مدل هوش مصنوعی برای یک مصاحبه به مدت دو ساعت گفتوگو میکنید. یک صدای دوستانه به واسطه این گفتوگو که اطلاعاتی را از دوران کودکی، خاطرات و کار تا افکار شما درباره سیاست مهاجرت شامل میشود، شما را راهنمایی میکند. مدتی بعد، یک کپی مجازی از شما میتواند ارزشها و ترجیحات شما را با دقت خیرهکنندهای به تصویر بکشد.
🔸به نقل از امآیتی تکنولوژی ریویو، پژوهش جدید گروهی از پژوهشگران دانشگاه استنفورد و گوگل دیپمایند (Google DeepMind) نشان میدهد که این ایده اکنون امکانپذیر است. / منبع
🌐 https://eitaa.com/joinchat/787742720C67778c50e8
🔺مجوز اتصال مستقیم استارلینک به موبایل صادر شد!
🟢 کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) بالاخره مجوز ارائه سرویس Direct-to-Cell استارلینک اسپیسایکس و T-Mobile را صادر کرد. این اولین بار است که FCC به شرکت ماهوارهای و اپراتور اجازه میدهد چنین خدماتی را از فضا ارائه دهند. در واقع هدف این طرح آنتندهی به «مناطق مرده» و دورافتاده است.
🔹ماهوارههای اسپیسایکس به فناوری Direct-to-Cell مجهز هستند که با شبکههای موجود T-Mobile که میلیونها آمریکایی از آن استفاده میکنند، کار میکند. به گفته T-Mobile، بیش از ۵۰۰ هزار مایلمربع از ایالات متحده هنوز تحت پوشش برجهای مخابراتی نیستند؛ در واقع هدف اصلی این سرویس جدید پوشش این مناطق است.
🔸برای مثال حدوداً یک ماه قبل وقتی طوفان هلن زیرساختهای ارتباطی و آنتندهی چند ایالت آمریکا را مختل کرد، FCC در مناطق آسیبدیده به اسپیسایکس و T-Mobile مجوز موقت ارائه سرویس Direct-to-cell را داد. درکل این سرویس امکان ارتباط مستقیم گوشیهای معمولی با ماهواره را فراهم میکند.
🟡 درمورد قدرت سرویس Direct-to-Cell اسپیسایکس باید گفت تأخیر و قدرت سیگنالها بستگی به فاصله و ارتفاع ماهوارهها دارد. خوشبختانه FCC به اسپیسایکس اجازه داده هریک از ۷ هزار و ۵۰۰ ماهواره موردتأیید خود را در ارتفاعات ۳۴۰، ۳۴۵، ۳۵۰ و ۳۶۰ کیلومتری قرار دهد؛ پایینتر از مدار ایستگاه فضایی بینالمللی (۳۷۰ کیلومتر)؛ در واقع اسپیسایکس باید با ناسا درباره استقرار ماهوارههای خود هماهنگ باشد.
👈 مطالعه متن کامل
🆔 @savad_resaneh1
🔔 فراخوان ثبت نام دوره های آموزش مجازی «حجره هنر»
◻️ دورههای مجازی آموزش تخصصی «حجره هنر» (ویژه طلاب برادر و خواهر) با ظرفیت محدود و اولویت در ثبتنام از سوی مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه برگزار میشود.
🔻 رشته هایی که در این دوره ها ارائه می شوند عبارتند از:
عکاسی، گویندگی، خبرنگاری، پادکست، مستندسازی، موشن گرافیک، داستان نویسی، فیلمنامه نویسی، انیمیشن، کاریکاتور، اینفوگرافیک، ساخت کلیپ، تصویربرداری، ویراستاری و درست نویسی، مدیریت کانال و یادداشتنویسی
🔻مزایا:
◻️صدور گواهی دوره
◻️واگذاری پروژه به نفرات برتر دوره
◻️حمایت از نفرات برتر
◻️شروع ثبت نام: از 12 آذر
➕ برای ثبتنام به سامانه پیشخوان حوزههای علمیه مراجعه شود.
🆔 @savad_resaneh1
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
به بهانه "یکی از ما"؛
🔺در تمنای تصویرسازی درست از روحانیت
▫️در این روزهای رسانه زده، همه با تصویر سروکار دارند تا با خود صاحب تصویر!
▫️به عبارتی آنچه امروز در مورد مثلا یک صنف مهم است صرفا واقعیات پیوسته به آن صنف نیست بلکه تصوریست که از آن در اذهان عمومی و مرتبطین با آن صنف وجود دارد.
🔹قصه روحانیت و تصاویر برساخته از آن نیز جدای از این ماجرا نیست مخصوصا که برای تخریب چهره رسانه ای روحانیت داعیه و انگیزه های متعددی وجود دارد و برایش حسابی خرج می شود!
🔹این روزها حداکثر واکنش صاحبان تریبونی که مدافع روحانیت هستند و یا مسئولین نظام این شده که بگویند: "دشمن در حال تخریب چهره روحانیت است ولی آنها هرگز موفق نخواهند شد در ارتباط مردم و روحانیت خللی ایجاد کنند!" در همین حد شعارزده و عاری از اقدام!
▫️البته آنها تا حدود زیادی راست می گویند که دشمن نخواهد توانست در ارتباط بین مردم و روحانیت خللی وارد کند، اما کاملا و دقیقا راست نمی گویند چون تخریب های رسانه ای نزد بخش هایی از جامعه جواب داده است و منجر به افزایش فاصله اجتماعی روحانیت شده است...
▫️در این میان تنها کاری که صورت نمی گیرد اقدام درست در جهت جبران تخریب چهره روحانیت در دنیای رسانه است و الا در جهان واقعی طلاب از سلایق و مدل های مختلف در حال بهسازی و ترمیم نگاه ها هستند و البته گاها شاهد تخریب چهره روحانیت بدست برخی از خود روحانیون هم هستیم مثل آنها که زیادی بلاگر شده اند و گاه ره به خطا می برند و یا آنها که زیادی داد می زنند و تصویری غیرقابل تعامل از روحانیت نشان مردم می دهند و یا آنها که بدون دارا بودن تخصص کافی وارد تخصص هایی شده اند که بعدا هزینه ساز می شوند و ...
🔹مجموعه مستند" یکی از ما" یکی از صدها کاری هست که می بایست برای دفاع از حریم روحانیت به عنوان مبلغ دین مبین اسلام و مدافع شریعت انجام می گرفت و البته هنوز خیلی فاصله داریم تا رساندن این تصویر به منظر چشمان همه مردم ایران و حتی جهان
🔹بگذارید اینگونه به مسأله نگاه کنیم که یکی از جاهایی که می شود آدم ها را شناخت در مواقع خطر یا مواجهه با موانع بزرگ در زندگی و یا مسیر کاری می باشد؛ مبلغین عزیز در روستاها و ... هر روز در حال مبارزه با انواع مشکلات و موانع هستند و عیار خودشان را برای مردمی که با آنها همزیستی دارند نشان می دهند اما دوربین صداوسیما می تواند این جلوه گری را ضریبی میلیونی بدهد.
به عبارتی طلاب می توانستند در مواجهه با حاشیه نشینی و کمبود امکانات و عدم همراهی مسئولین منطقه ای و ... میدان را خالی کننند اما مانده اند و پیش می روند و اینگونه نیست که خارج از گود بنشینند و به مردم بگویند با مشکلات بسازید، مثل اینجا که شیخ اکرم الکعبی می گوید: ما کسی را به میدان جنگ نفرستادیم بلکه خودمان و برادرانمان راهی پیکار شدیم! (پیوند)
▫️و اما در اهمیت ارئه تصویری مناسب و واقعی از روحانیت برای روحانیت و نه صرفا برای مردم همین قدر بگویم که گاه برخی طلاب بخصوص طلاب مقدمات و ورودی های جدید بدون دخالت دادن جدی اهداف معنوی و تعالیم حوزوی، از طریق همین بازنمایی های رسانه ای، درباره خودشان قضاوت می کنند و خودانگاره (Self Concept) خود را شکل می دهند که این وضعیت میتواند حاصل ضعف سیستم تربیتی یک مدرسه علمیه یا کمی سن و سال یک طلبه و یا عدم برخورداری از شخصیتی مستقل و مستحکم باشد.
این روزها که خیلی از مسئولین حوزه نگران کاهش جذب حوزه های علمیه یا ریزش طلاب در طول تحصیلات حوزوی هستند تقویت چهره جذاب، معصوم، خاکی، فکور، مفید و پیشرو از روحانیت میتواند به جذب و ماندگاری بیشتر در حوزه های علمیه کمک کند.../ حمید خیبری
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
📸 بازنمایی رسانهای
#بازنمایی ضد واقعیت نیست!
نشان دادن واقعیت به شکلی خاص را بازنمایی می گویند.
بازنمایی به معنای نشان دادن ضد واقعیت نیست بلکه برداشتی از حقیقت است و رسانه ها به کمک بازنمایی می کوشند تفسیر و تحلیل خود از واقعیت را به ذهن مخاطب ارسال کنند. به گونه ای که مخاطب احساس تفاوتی بین آنها نکند.
🆔 @savad_resaneh1
26.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
َاَبَر هوش مصنوعی تا دوسال آینده!
🆔 @savad_resaneh1
هدایت شده از رسانه شریف
💠تبیین ابعاد ارائه اینترنت توسط شرکت استارلینک به مردم ایران
👆در بیانات آیت الله عاملی
👇 ما رو دنبال کنید
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف
🆔https://eitaa.com/resanesharif