هدایت شده از مدرسه تولید محتوا
#روز_نوشت
💢عالم در نهایت کثرت و انسان در ناقص ترین روزگار خود
هر روز که فضای مجازی را چک میکنیم، نمونههای جدیدی از تولیدات و کلیپهای فانتزی تبلیغاتی به چشممان میخورد.
کلیپهایی که با انواع ترنزیشنها و افکتها بزک شدهاند تا انسان به عمق محتوا پی نبرد و مبهوت این همه رزق و برق شود.
در روزگاری به سر میبریم که میزان تولیدات به انفجار خود نزدیک شده و شاید میلیونها ویدئو در روز ساخته و منتشر میشود.
شاید بعضی را این حجم دیتا به وجد آورده باشد، که انسان به کجا رسیده و هر فرد توانسته تولید کننده محتوا باشد.
اما عمیق که مینگریم در واقع انسانها به اپراتورهایی تبدیل شدهاند که فقط تولید میدانند و نه آنکه صاحبان اندیشه باشند و به دنبال نشر اندیشههایشان.
حتی صاحبان اندیشه نیز درگیر این فرم زدگی شده اند که منشا آن ذائقه مخاطب سطحینگر تصویرمدار است.
گویا هدف همین است که انسان هایی تربیت شوند در اوج مهارتهای ظاهری و تهی از تفکر و تعمق.
انسانهایی که به کمالات ظاهری بیشتر از کمالات باطنی ارزش میگذارند و برایشان دیده شدن بیش از چگونه دیده شدن اهمیت دارد
افرادی که اگر به درون خود بنگرند رضایتی از وضع موجود ندارند و از عدم آرامش درونی رنج میبرند.
اگر تمام مخاطبین دنیا را هم داشته باشند باز هم تقلا میکنند که مخاطب دیگری به دست آورند و برای این همه زیاده خواهی حد توقفی در نظر ندارند
این گوشهای از توصیف انسان در روزگار ماست .
کسانی که به دور از یکپارچگی درونی هستند و فراموش کردهاند که آرامش در رسیدن به یگانگی و یکی شدن با خود است، نه پراکندگی و سردرگمی در وجود خود.
اینان راهی بس ناهموار و پر تلاطم را انتخاب کردهاند و هر روز خود را در این گرداب ناسرانجام بیشتر گرفتار میکنند تا شاید فرجی شود و غافل از آنند که گشایش، خود را یافتن و به خود پرداختن است.
✍️مصطفی گودرزی
👇به [مدرسه تولید محتوا] وارد شوید👇
@toolid_mohtava
🔘 رسانه اسلحهی پنهان آمریکا علیه کشورها
▪️ آمریکا چگونه رسانه را به ابزار جنگ تبدیل کرده است؟
▫️قدرت رسانهای آمریکا از تبلیغات هالیوودی گرفته تا شبکههای خبری مانند CNN و شبکههای اجتماعی، همواره در خدمت پیشبرد اهداف سیاسی و نظامی این کشور بوده است.
▪️ مثال: جنگ عراق
در جریان حمله به عراق، رسانههای آمریکایی با استفاده از روایتهای یکطرفه، تلاش کردند افکار عمومی جهان را قانع کنند که عراق دارای سلاحهای کشتار جمعی است. این ادعا بعدها بیاساس بودنش ثابت شد، اما رسانهها نقش کلیدی در ایجاد مشروعیت برای این جنگ داشتند.
▪️ مثال: ایران
در مورد ایران، آمریکا از رسانهها برای برچسبزنیهایی نظیر "تهدید هستهای" یا "ناقض حقوق بشر" استفاده میکند. این رسانهها با تولید مستندهای جهتدار، شایعات گسترده در شبکههای اجتماعی و برجستهسازی بحرانهای داخلی، افکار عمومی جهان را علیه ایران تحریک میکنند.
▪️ هشدار:
رسانههای آمریکایی نهتنها ابزار اطلاعرسانی، بلکه ماشین جنگ روانی این کشور علیه ملتها هستند.
▪️ راهحل:
- آگاهیبخشی و سواد رسانهای
- تقویت رسانههای مستقل و داخلی
- شناسایی و مقابله با روایتهای جعلی
✍️ محمد ونک
👤 @savaderesanei |
غایت هوش مصنوعی.mp3
49.43M
#صوت
🔘نشست غایت هوش مصنوعی از منظر حکمت متعالیه
▪️حضرت آیت الله فرحانی
👤 @savaderesanei |
🌹گشود دیده چو بر این جهان امام جواد
🌱به روى خلق در مرحمت خداى گشاد
🌹شکفت تا گل رویش ز بوستان رضا (ع)
🌱بداد مژده به اهل نیاز پیک مراد
💐میلاد باسعادت امام جواد و حضرت علی اصغر علیه السلام بر شما مبارک💐
👤 @savaderesanei |
🔘تکنیک های عملیاتروانی
▪️"مارپیچ سکوت"
▫️نظریه «مارپیچ سکوت» را خانم الیزابت نوئل نئومان در سال ۱۹۷۳ مطرح کرد. فرضیه اصلی او در این نظریه این بود که افکار عمومی نتیجه تعامل بین افراد و محیط اجتماعی است که تحت تاثیر عمیق رسانهها شکل میگیرد.
▫️این نظریه بر اساس چند ادعای مرتبط با هم استوار است؛ اول این که مردم از انزوا و فشار گروهی میترسند و نمیخواهند در یک موضوع درگروه اقلیت باشند؛ دوم این که مردم از ترس انزوا و زیر فشار قرارگرفتن، فرار از طعن و تمسخر و طرد سکوت می¬کنند؛ سوم این که مردم در رفتار و ارتباطات روزمره، متاثر از ذهنیتهای دریافتی به این ارزیابی میرسند که درگروه اقلیت هستند یا اکثریت.
▫️براساس نظریه مارپیچ سکوت به موازات نشر عقاید خاص در رسانههای جمعی به عنوان عقاید غالب و مسلط، حمایت میانفردی از یک عقیده و تفکر به مرور ضعیف میشود؛ تعداد افرادی که آشکارا عقیده و تفکر موجود را بیان نمیکنند یا به تفکر القایی متمایل میشوند، افزایش پیدا میکند. روند تزایدی گرایش به عقیده مورد نظر رسانهها به شکلگیری «سکوت مارپیچی» در جامعه منجر میشود.این همان تکنیک «مارپیچ سكوت» است .
▫️در این فرآیند، مردم تحت تاثیر تصویری که امپراتوری رسانهای ساخته است، بیشتر به آنچه دیگران به صورت عمومی بیان میکنند، اعتماد کرده تا به آنچه میاندیشند. رسانههای جمعی با بهرهگیری از تکنیک «مارپیچ سکوت»؛ تصورات مربوط به عقاید مدنظر خود را در ذهن مخاطب ایجاد میکنند؛ و از این طریق ذهنیت افراد راجع به این که به چه عقایدی مسلط است را شکل میدهند؛ و چنین القاء میکنند که فرد یا گروه برای فرار از انزوا چه عقیدهای را اختیار و ابراز کند. بر این اساس، رسانهها افراد و گروههای مخالف را با ایجاد فضای رعب و وحشت و با کمک دیکتاتوری رسانهای، افکار و عقایدی همسان و مشابه را بر جامعه تحمیل کرده و آنها را وادار به سکوت و کنارهگیری میکنند .
▫️با تغییرات تکنولوژی ارتباطات، افکار عمومی تحت تأثیر فضای غیرمنضبط و آنارشیستی مجازی قدرت تفکر و تحلیل خود را از دست میدهد یا در سایه دیکتاتوری رسانهای ناچار به تغییر عقیده یا سکوت میشود. در چنین شرایطی شبکههای اجتماعی به عنوان رسانهای قدرتمند و فراگیر، فرضیات موجود در نظریه مارپیچ سکوت را در فضای مجازی و واقعی تثبیت و نهادینه میکند.
👤 @savaderesanei |
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘در جنگ نرم چگونه عمل کنیم؟
👤 @savaderesanei |
🔘فضای مجازی وآسیب های آن
▪️بستر سازی دنیای مجازی از قبیل اینترنت وشبکه های اجتماعی در عصر مدرنیته توسط غرب به قصد جنگ نرم وتهاجم به فرهنگ ملی واصیل ملت ها وانحراف نوجوانان،جوانان و خانواده یکی از آسیب هایی هست که این بستر برای ملت هاایجاد کرده.
▫️ابعاد آسیب های ناشی از فضای مجازی
▪️الف) آسیب های اجتماعی: یکی از مهمترین آسیب های ناشی از این فضا در رفتار افراد جامعه نمایشگری می شود،
▪️اختلال در روابط بین فردی اعضای جامعه واعضای نهاد هایی مثل خانواده هست که سبب اختلال در روابط بین فردی وشهروندی میشود. وافراد جامعه با نوعی سردر گمی ونا آرامی وعدم امنیت رو برو هستند.
▪️ب) آسیب های فرهنگی:
آنچه که در آسیب های فرهنگی ناشی از فضای مجازی بیش از همه خود نمایی می کند،تضعیف فرهنگ خودی وگرایش افراد جامعه به استفاده از فرهنگ بیگانه می باشد.
▪️ضعف ارزش های فرهنگ ملی وازبین رفتن هنجارهای مورد قبول جامعه؛ با گسترش محصولات
فرهنگ غربی ، ذائقه وعلاقه نسل جوان را تغییر داده وسبب هویت پذیری فرهنگ بیگانه گشته.
▪️ج) آسیب های روانی:
تحقیقات نشان داده است که افرادی که از فضای مجازی ( شبکه های اجتماعی) به مدت زیاد استفاده می کنند سبب آشفتگی روحی وروانی همچون افسردگی،
اختلال خلق، بحران هویت و شخصیت شده اند.
▪️یکی دیگراز آسیب های روانی ناشی از فضای مجازی اعتیاد مجازی است که در نهایت موجب اختلال در روابط بین فردی، شغلی، تحصیلی و خانوادگی می شود.
▪️یکی دیگر از معضلات اینترنت موجب ارتباطات نامتعارف می شود.
اینترنت به دلیل تسهیل ایجاد روابط دوستانه وعاشقانه، در زمینه های غیر اخلاقی بسیارمورد توجه قرار گرفته،تا جایی که اینترنت موجب سهولت خیانت در روابط زنا شویی وایجاد روابط نامشروع می شود.
👤 @savaderesanei |
#اطلاعیه
علاقمندان می تواند رزومه پژوهشی خود را از طریق تلگرام یا ایتا به شماره 09367689668 و یا ایمیل cv.interview.future@gmail.com ارسال بفرمایند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 همیشه بازیها از واقعیت جلوتر هستند.
▪️فیلـــــمهای هالیوودی نیــــز همینطور هستند، تصویری از آینـده برای شمـــــا ترسیم میکنند!
👤 @savaderesanei |
🔘نظریه شکاف آگاهی در رسانه
✍️ سید علیرضا آلداود
▪️نظریه شکاف آگاهی مطرح میکند که با افزایش اطلاعات در رسانهها، شکاف دانش بین افراد با سطوح مختلف اجتماعی-اقتصادی نه تنها کاهش نمییابد، بلکه ممکن است گسترش هم پیدا کند.
▪️افراد با درآمد و تحصیلات بالاتر به دلیل دسترسی بهتر به منابع اطلاعاتی، مهارتهای بالاتر در پردازش و درک اطلاعات، و انتخاب انتخابی تر محتوا، سریعتر و بیشتر از اطلاعات جدید استفاده میکنند.
▪️ این نظریه به تفاوتهایی اشاره دارد که در نهایت میتواند به نابرابریهای اجتماعی و سیاسی در جامعه بینجامد.
▪️برای کاهش این شکاف، نیاز به برنامههای آموزشی، افزایش دسترسی به اطلاعات برای همه و تولید محتوای قابل فهم برای تمام اقشار جامعه وجود دارد.
👤 @savaderesanei |
19.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘مستد " لات مجازی "
▪️چگونگی استفاده موساد از ظرفیت اراذل و اوباش برای انجام عملیات در خاک ایران
👤 @savaderesanei |