و پالس دوم هم اینکه چه بسا این رویکرد، در انتخابات هم بکار دوستان غرب آید. این موضوع متاسفانه مسبوق به سابقه نیز هست چنانچه محمدجواد ظریف، هم قبل از انتخابات ریاست جمهوری دوره نهم در سال 84 و هم قبل از انتخابات دوره دهم مجلس در سال 94 بشدت پیگیر چنین موضوعی بوده است.
سوم : جماعتی که در آن سوی میز مذاکره وین قرار گرفته اند افراد خوش نام و خوش قولی هرگز نبوده و نیستند. برجام دستپخت همین جماعت بود. آنان به تعهدات حداقلی خود در برجام نیز پایبند نبوده و بدان عمل نکردند.حالا چگونه می توان باز هم با این جماعت بر سر یک میز نشست و به وعده نسیه آنان، دل بست و امیدوار بود؟!
19 اردیبهشت 97 دونالد ترامپ بطور رسمی و علنی خروج آمریکا از برجام را اعلام کرد. متاسفانه رئیس جمهور ما در اقدامی دور از هرگونه منطق و خرد سیاست خارجی، بجای تحمیل هزینه خروج از برجام به آمریکا، خیلی شیک! از ادامه برجام با طرف های اروپایی گفت! همان ایام بازهم خروش حیدری بلند شد که این جماعت غیرقابل اعتمادند اما متاسفانه باز هم گوش حضرات بر کلام حق ناشنوا بود.
واقعا کدام فرد سلیم می پذیرد که با جماعتی که بهیج وجه نمی شود به قول و فعل شان اعتنا و اعتماد کرد باز هم با آنان به پای میز مذاکره رفت؟! انسان از این همه ساده انگاری و ساده اندیشی- ان شاالله سهوی!- متحیر و متعجب می شود که چگونه فهم عدم اعتماد به جماعت ملون غربی، حتی برای کودکان نیز سهل و سطحی هست آن وقت چنین درکی برای برخی حضرات،ثقیل و سنگین بشمار می آید!!!
و چهارم : کمتر از دو ماه دیگر انتخابات حساسی را در پیش رو داریم. انتخاباتی که حیات و ممات برخی از اشخاص و احزاب مخصوصا نفرات و دستجات حامی دولت فعلی بدان بستگی دارد. دولت مستقر اگرچه بشدت بدنبال استمرار حیات تفکری و نفری خود در عرصه مدیریتی هست اما با توجه به اوضاع نابسامان اقتصادی، او هیچ امیدی به اخذ آرا در شرایط عادی ندارد. پس باید فکری در این زمینه کند.
دولت فعلی را باید هنرمندترین دولت در مدیریت افکار عمومی لقب داد. این دولت نشان داد فوق العاده آشنا! به این امور هست. و چون آشناست پس احتمالا برای عبور از دالان انتخابات، فکر بکری! در آستین! دارد.
وقتی با دولتی آشنا! به فکر بکر، سر و کار داریم باید بخود حق دهیم که نسبت به حرکت اخیرش یعنی مذاکرات وین با دیده تردید نگاه کنیم. بنظر می رسد دولت خودش بهتر از همه می داند که هیچ اتفاقی از ورای مذاکرات وین رقم نخواهد خورد اما این مذاکرات می تواند برای او در اردوگاه انتخابات آتی، یک آورده مهم در پی داشته باشد.
اکنون بسیاری از اجناس و نهاده های مرتبط با نیاز یومیه مردم، در انبار بنادر مختلف دپو شده و منتظر صدور مجوز ترخیص از سوی گمرگات هستند. بدون شک ترخیص به یک باره این حجم از کالا، بر اساس اصل مهم حاکم بر بازار یعنی رابطه معنادار عرصه و تقاضا، شکست قابل توجه قیمت ها را بدنبال خواهد داشت. دولت بخاطر مدیریت این اتفاق با اهداف انتخاباتی، نیازمند یک توجیه مذاکراتی هست.
به این معنی که اگر دولت این افت قیمت را به مذاکرات نسبت ندهد آن وقت متهم به این خواهد شد که او کارآمد نیست و نمی توانست کالای وارداتی در گمرگ را به وقتش ترخیص کند تا قیمت ها رو به فزونی نرود. از سوی دیگر چون این دولت، به دولت مذاکره شهره گشته و از ابتداء استقرارش، حل تمامی مشکلات حتی آب و هوا را به خارج از کشور گره زده لذا گشایش اخیر را می تواند در راستای تائید و درستی نظر خود جا زند و این یعنی اینکه، مردم گره زندگی شما در دست ماست پس 28 خرداد ملتمس دعائیم!
از طرفی دیگر انتخابات در پیش رو را باید مجازی ترین انتخابات دانست. فضای مجازی هم که شش دانگ در اختیار حضرات هست. آنقدر بر طبل توخالی افت قیمت ها در روزهای پس از مذاکرات وین، خواهند کوبید تا آنکه ملکه اذهان شود.
براحتی و با یک صغرا و کبری کردن ، همه چیز را به کارآمد بودن نظر خود گره خواهند زد چنانچه همین الان که هنوز نه به دار هست و نه به بار، در حال تبلیغ این نکته هستند که مثلا با رفاقتی! که میان بایدن و ظریف هست پس ظریف می تواند ناجی مردم ایران در دولت بعدی باشد!
اگرچه ملت ایران نشان دادند در بزنگاه حساس، قادر به انتخاب درست هستند اما باید بدانیم که دوگانه سازی هایی چون رفاه و سختی، صلح و جنگ، محدویت و آزادی و... اثر وضعی خودش را بر افکار و اذهان عموم خواهد گذاشت کما اینکه در 96/2/29 شاهدش بودیم.
شکرالله رضازاده شرمه
@harfnewspaper
روستای امامزاده حسن آلاشت سوادکوه
عکاس:مهرعلی رهنما
آدرس کانال تلگرام ما به نشانی👇
@city_savadkooh
پیج ما در اینستاگرام 👇
https://www.instagram.com/city_zirab
صف آب در پلسفید سوادکوه
* ترمیم شکستگی لولهها و جایگزینی لولههای فرسوده اقدام متعارف برای مدیریت توزیع است و برنامهریزی برای زمانبندی آن با اولویت انصاف و برنامه جایگزینی مناسب همراه باشد.
*آبرسانی واحد آتشنشانی شهرداری پلسفید برای مردم نیازمند به آب جای تقدیر دارد.
*صف همشهرستانیهایم با ظروف پلاستیکی برای دریافت آب غیر قابل شرب، ناراحت کننده است و اداره آب و فاضلاب شهرستان باید از آنان عذرخواهی کند.
*قطعی آب از بامداد دوشنبه تاکنون برای بخشهایی از شهر پلسفید، ضعف مدیریتی توزیع آب معنا میشود.
*اتصال سریع آب برای شهر و مدیریت ترمیم یا تجهیز لولهها با محوریت آسایش مردم برنامهریزی شود.
تصاویر؛ مهرعلی رهنمای خبرنگار گروه رسانهای اخبار سوادکوه
متن؛ عمران اکبرنژاد مدیر گروه رسانهای اخبار سوادکوه
#گروه_رسانه_ای_اخبار_سوادکوه
قسمت سوم سریال طنز «سلیمون و عمه» با طنزپرداز توانمند مازندرانی؛ بهزاد خادمی
آدرس برای مشاهده سریال؛
https://www.instagram.com/tv/COKR5yEgy82/?igshid=148ixgteou8aj
#گروه_رسانه_ای_اخبار_سوادکوه
قسمت سوم سریال طنز «سلیمون و عمه» با طنزپرداز توانمند مازندرانی؛ بهزاد خادمی
آدرس برای مشاهده سریال؛
https://www.instagram.com/tv/COKR5yEgy82/?igshid=148ixgteou8aj
#گروه_رسانه_ای_اخبار_سوادکوه
https://savadkoohnews.ir/%da%86%d8%b1%d8%a7%d8%ba-%d8%a8%d8%b1%d9%82/ مزایده فروش برای ساختمان سانترال برق(چراغبرق) زیرابسوادکوه
#گروه_رسانه_ای_اخبار_سوادکوه
https://savadkoohnews.ir/14000802-2/ تداوم مشکل تاکسی در بالازیراب و سرخکلا به قلم؛ حسین سمیعیشیردره
لزوم انسجام و هوشیاری در شهر زیراب برای تشکیل شورای قدرتمند/به قلم؛ ابوالفضل نصیریسرخکلایی https://savadkoohnews.ir/%d8%b4%d9%88%d8%b1%d8%a7/
لیست اولیه کاندیدای تایید صلاحیت شده #شورای_اسلامی_شهر ، شهرهای #سوادکوه
#توجه
📖 لیست اولیه کاندیدای تایید صلاحیت شده ، شورای شهر #زیراب ، #پل_سفید و #آلاشت
🔘به ترتیب حروف الفبا🔘
🔻 #شهر_زیراب:
۱. اسرافیل امیری عالیه کلایی
۲. حسین امیری عالیه کلایی
۳. قاسم بالویی پیرنعیمی
۴. محمد حسین بزرگی
۵. قاسم جند
۶. مهدی حبیبی قادی
۷. محمد خادمی
۸. حسن شورزند
۹. سید علی اصغر عمادی پاشاکلایی
۱۰. شهرام قوچی
۱۱. نرگس قهاری
۱۲. علی گلی پور
۱۳. امید نجفی
۱۴. محمد نجفی عالیه کلایی
۱۵. مهرعلی نجفی
🔻 #شهر_پل_سفید
۱. محمد احمدی
۲. نورعلی اسدی ملردی
۳. مرتضی اسدی ملردی ، ف اسدالله
۴. مهرداد اصغری
۵. سهراب باقری ملردی
۶. ابراهیم بدانی
۷. نسرین بزرگ پور
۸. حجت الله جهان آرا
۹. عبدالله خادمی ازاندهی
۱۰. سهیل داودی
۱۱. محمد ابراهیم راستگو کنگلویی
۱۲. ایمان شبستانی
۱۳. هادی فغانی
۱۴. مهرعلی قدیری
۱۵. علی اصغر گرزین تبار
۱۶. عباس محمودی
۱۷. محسن نژاد ابراهیم
۱۸. علی هاتفی
۱۹. مرتضی یعقوبی خانقاهی
🔻 #شهر_آلاشت:
۱. جمشید ابراهیم نژاد
۲. رویا اردشیری
۳. حمید رضا اکبری آلاشتی
۴. شهرام جمشیدی آلاشتی
۵. معروف رحمانی آلاشتی
۶. محمد حسین رشیدی آلاشتی
۷. اسفندیار قاسم پور آلاشتی
۸. رامین قاسم نژاد آلاشتی
۹. محسن ملک زاده کبریا
♨️مرجع رسمی #انتخابات_سوادکوه
💯کانال خبری #سوادکوه_انقلابی