eitaa logo
سواد مدیا
470 دنبال‌کننده
577 عکس
733 ویدیو
0 فایل
بدون سواد رسانه‌ای طعمه می شویم...⚠️ کاری خودجوش برای گسترش سواد تجزیه و تحلیل پیام های رسانه ای(سواد رسانه ای) ✅‌ «دارنده مدال طلای المپیاد سواد رسانه‌ای» 🔰انتشار از طریق بازارسال(فوروارد) بلامانع. پیشنهاد و انتقاد: https://eitaa.com/Vatanamlran
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ وقتی دروغگو رسوا می‌شود!🤥 📌 شبکه صهیونیستی اینترنشنال همزمان با شروع انتخابات در ایران، تلاش دارد تا از طریق پخش اخبار دروغ و جعلی، حضور مردم در پای صندوق‌های رای را کمرنگ کند؛ این بار باز هم اشک تمساح برای حقوق زنان ... 🤥هر جا آش دروغ هاشون جا نمی افته، با مشتی اخبار جعلی در مورد حقوق زنان، قوامش می دن تا خوب به دل مخاطب بچسبه...! 🌀 با ما : ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎮🚨🎮 ♨️دنیای بازی‌های رایانه‌ای نقشه راه می‌خواهد (قسمت اول)1⃣ ⁉️دغدغه‌ها و نگرانی‌های والدین در مورد صنعت بازی‌های رایانه‌ای به کدام سمت و سو باید برود؟ 📌بازی‌های رایانه‌ای یکی از هیجان‌انگیزترین و لذت‌بخش‌ترین فعالیت‌ها برای کودکان و نوجوانان است و به یکی از مهمترین سرگرمی‌ها تبدیل شده که می‌تواند نقش مهمی را در سلامت جسمی و روانی کودکان ایفا کند. ♨️بازی‌های رایانه‌ای به ‌ویژه بازی‌های آنلاین به شدت اعتیادآور هستند و کاربر خود را از شرایط عادی زندگی دور می‌کند؛ این امر می‌تواند باعث ایجاد مشکلات رفتاری و آسیب‌های جسمی در کودکان شود. بازی‌های آنلاین به دلیل طراحی هوشمندانه‌ای که دارند، گام به گام مخاطب را جذب می‌کنند و به تدریج با شناسایی نیازهای عاطفی، آن‌ها را هدف قرار می‌دهند. 🔸 مسئله مهم این است که معمولاً خانواده‌ها به این موضوع توجه نمی‌کنند که بازی‌های رایانه‌ای جزء رسانه‌هایی هستند که پیامدهای تربیتی به همراه دارند که ممکن است مثبت یا منفی باشند. اغلب خانواده‌ها خیلی ساده از این موضوع می‌گذرند و وقت خود را صرف فعالیت‌های شخصی خود می‌کنند؛ ‌غافل از اینکه ابزار و بازی‌های رایانه‌ای پیامدهای تأثیرگذاری در تربیت کودکان و نوجوانان دارند. 🔹از سال ۲۰۱۹ بازی‌های رایانه‌ای پردرآمدترین شاخه صنعت سرگرمی هستند و سینما و موسیقی با اختلاف زیادی در رده‌های دوم و سوم این صنعت قرار دارند. در کشور ما نیز طی سال‌هایی که درگیر بحران‌های اقتصادی هستیم، هیچ تغییری در مصرف و هزینه‌کرد بازی‌های رایانه‌ای وجود نداشته است و حتی با بالا رفتن قیمت دلار همچنان هزینه‌کرد وجود داشته و میزان مصرف نیز در حال افزایش است، یعنی میانگین بهره‌گیری از بازی‌های رایانه‌ای از حدود ۷۰ دقیقه به ۹۰ دقیقه رسیده است. امروزه به طور میانگین در هر خانواده‌ای حداقل یک بازیکن حضور دارد که روزی یک ساعت برای بازی‌های رایانه‌ای وقت صرف می‌کند. 🔸به همین دلیل صرفاً نمی‌توان به این موضوع توجه کرد که فقط با یک بازی طرف هستیم که فرزندان ما زمانی از روز را با آن درگیرند و ما می‌توانیم به کارها و فعالیت‌های خود بپردازیم. در این زمینه با رسانه اثرگذاری مواجه هستیم که بسیار درگیرکننده است و اقتصاد عظیمی پشت سر آن قرار دارد. 🚨 بدین ترتیب بازی‌های رایانه‌ای تبدیل به صنعت شده‌اند و افرادی در پشت طراحی این بازی‌ها قرار دارند که برای فرزندان ما تصمیم می‌گیرند تا چه جهانی را تجربه کنند. البته نمی‌توان گفت که بازی‌های رسانه‌ای حتماً آسیب‌زا هستند؛ چراکه ممکن است بازی‌هایی داشته باشیم که استفاده از آن‌ها پیامدهای مثبتی دارد، اما نباید از این نکته غافل شویم که بازی‌های رسانه‌ای قدرتمند و تأثیرگذارند... (ادامه دارد) «مرکز تربیت رسانه‌ای باران»   🌀 با ما : ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی و سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📣📡📣📡📣 ♨️ترس از این مرد در رسانه‌ها شدت گرفت؛ توپ‌خانه رسانه‌های اصلاح‌طلب، برانداز و حتی اصولگرای سنتی درمورد یک هدف به اشتراک رسیدند: سعید جلیلی! 📌 طی روزهای اخیر توپ‌خانه رسانه‌های معاند، اصلاح‌طلب، لیبرال، اعتدالی و حتی اصولگراها، فقط یک هدف را نشانه رفته‌اند: سعید جلیلی. 🔺این رسانه‌ها با القای اینکه سعید جلیلی یک اصولگرای تندرو است، همان خطی را دنبال می‌کنند که درمورد شهید آیت‌الله رئیسی نیز در گذشته دنبال کرده‌اند. 🔻هنوز دروغ‌ها و تهمت‌های این جماعت به شهید جمهور در یادها مانده است: از دیوارکشی در خیابان‌ها و جدا کردن پیاده‌روی بانوان و آقایان تا جنگ با آمریکا و غرب و کشورهای عربی! ⁉️ماجرای آن دروغ‌ها درمورد اینکه می‌گفتند: «سعید جلیلی به نفع شهید رئیسی در انتخابات کنار کشید چون قول سمت خوب گرفت!» چه شد؟ 🔺طی روزهای اخیر که همه منتظر اعلام نتایج بررسی صلاحیت کاندیداها توسط شورای نگهبان بوده اند، اما رسانه‌های ضد جریان انقلابی کاملا مسلّح و با توپِ پُر آتش خود را البته به سمت هدف مشترک گشوده‌اند. 🤔این جماعت یا توان فهم این مطلب را ندارند و یا خود را به نفهمی زده‌اند که امثال سعید جلیلی همانند شهیدان آیت‌الله رئیسی و حاج‌قاسم فراجناحی هستند و بین جریان انقلابی - جهادی واقعی و ولایت‌مدار با اصولگرایان و البته اعتدالگرایان امروز، زمین تا آسمان تفاوت است. 😔به نظر می‌رسد این رسانه‌ها به عمد قصد دارند جریان انقلابی - جهادی را تندرو خطاب کنند تا بتوانند از میزان محبوبیت آن‌ها بکاهند؛ نقشه شومی که متاسفانه برخی از مردم در زمان شهید رئیسی در دام این رسانه‌ها افتادند اما خوشبختانه در جریان تشییع باشکوه شهید خدمت و همراهان برای عذرخواهی آمدند... 🔻اکنون به برکت خون این شهیدان بزرگوار، آگاهی مردم درمورد نسخه واقعی شهیدرجایی‌ها و شهید حاج‌قاسم‌ها و خادمان حقیقی ملت بسیار بالا رفته است. 📌از سویی دیگر بازگشت سیاست‌های کلی و کلان نظام به ریل اصلی در زمان ریاست‌جمهوری شهید رئیسی نیز سبب شده که معاندان برای خارج کردن نظام از این ریل، تمام سعی خود را به کار بگیرند تا شاید بتوانند دولت لیبرال در ایران به سر کار برگردد... ♨️از این رو سعید جلیلی به دلیل پاک‌دست بودن و همچنین انقلابی‌بودن در باطن و نه در حد حرف و شعار، هدف مشترک رسانه‌های معاند و اعتدالی و اصلاح‌طلب و بهاری شده است...از این گذشته وی با برنامه‌ترین کاندیداست بلاشک... (آخرین نیوز) 🌀 با ما : ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی و سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌خون‌شویی جنایات اسرائیل در شبکه صهیونیستی اینترنشنال ♨️در حالی که خداوند در قرآن کریم کشته شدن یک انسان بی گناه را به منزله ی کشته شدن همه ی مردم می داند و می فرماید: مِنْ أَجْلِ ذَٰلِكَ كَتَبْنَا عَلَىٰ بَنِي إِسْرَائِيلَ أَنَّهُ مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَيْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِي الْأَرْضِ فَكَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِيعًا... بدین سبب بر بنی اسرائیل حکم نمودیم که هر کس نفسی را بدون حق و یا بی‌آنکه فساد و فتنه‌ای در زمین کرده، بکشد مثل آن باشد که همه مردم را کشته است... (مائده/۳۲) تحلیلگر اسرائیلی شبکه اینترنشنال برای فریب افکار عمومی، با کلمات بازی می کند و بنا به گفته ی خودش شهادت ۲۲ تا ۲۵ هزار غیرنظامی فلسطینی ( که فقط ۱۵ هزارنفر آن کودک بوده اند) را در مقایسه با جمعیت کل نوار غزه عددی نمی‌داند که نسل کشی محسوب شود ...😳🤔 😳همین قدر جنایتکار... همین قدر فریبکار... همین قدر وقیح... 🌀 با ما : ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧐 اذعان بی‌بی‌سی به پرشور شدن انتخابات در ایران 📌در مصاحبه‌ای که شبکه بی‌بی‌سی فارسی درباره انتخابات ریاست جمهوری در ایران انجام داد، کارشناس این شبکه ضمن اینکه به پرشور برگزار شدن انتخابات ریاست جمهوری در کشور اذعان کرد، گفت: حضور قشر خاکستری در انتخابات ایران رشد خواهد داشت؛ ⁉️اما چنین اعترافی برای چیست ؟!🤔 شاید حضور پر رنگ همین قشر به اصطلاح خاکستری در مراسم تشییع شهید رئیسی و همراهانش منجر به چنین نتیجه ای شده باشد، 🚨اما باید حواسمان باشد؛ این تنها یک پیش بینی ساده و بدون دنباله، و تنها برای خوشایند ما از سوی این شبکه نیست؛ پخش چنین مصاحبه ای یک هشدار است؛ این که برای جذب این قشر(خاکستری ) به سمت کاندیدای نزدیک به خود برنامه ها دارند...سواد رسانه‌ای به ما می آموزد: از کنار برنامه‌هایی که با خرج میلیونها یا میلیاردها دلار از چنین شبکه هایی پخش می شود ساده لوحانه و سطحی عبور نکنیم و همواره از خود بپرسیم: ؟! با ما : ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی و سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
🎮🚨🎮 ♨️دنیای بازی‌های رایانه‌ای نقشه راه می‌خواهد (قسمت دوم)2⃣ ⁉️آثار تربیتی بازی‌های رایانه‌ای چیست و چگونه می‌توانیم با عبور از آثار منفی، از ثمرات مثبت آنها بهره‌مند شویم؟ 🔹این اثرات با توجه به عناوین و سبک بازی‌ها متفاوت هستند. 1⃣اولین لایه‌ای که می‌توان بدان پرداخت و معمولاً خانواده‌ها نیز به خوبی قادر به تشخیص آن هستند، بحث جهانی است که بازیکن در آن قرار دارد. باید دقت کرد که در این جهان چه تصاویری مشاهده و چه اصوات و رنگ‌ها و نمودهای بصری درک می‌شود. بنابراین، متناسب با طراحی‌های بازی‌های رسانه‌ای، که مثبت یا منفی باشند، اثرات آن‌ها نیز متفاوت است. 🔸برای مثال یک عنوان بازی که برای کودکان زیر ۱۰ سال طراحی شده است و فضای سالمی داشته باشد و آثاری از وحشت، خشونت و تخیل‌هایی که برای مخاطبان مذهبی حساسیت‌برانگیز است در آن مشاهده نشود، حتماً فضایی شاد و نرمال دارد و آثار مثبتی خواهد داشت، اما چنانچه در یک بازی از موجودات ناشناخته و مافوق طبیعی استفاده شده و فضای وحشت و ترس در آن وجود داشته باشد، مسلماً تبعات بسیار منفی برای کودکان خواهد داشت. 2⃣ دومین موردی که باید در بازی‌های رایانه‌ای رعایت شود این است که باید روایتی را که بازی‌های مختلف ارائه می‌دهند، بررسی شود و به مفهوم آن دست پیدا کرد. روایت مفهومی فراتر از قصه است؛ چراکه روایت به عناصر یک بازی معنا می‌بخشد، برای مثال چنانچه یک بازی جنگی باشد، ‌باید دقت کرد که چه گروهی علیه دیگری می‌جنگد و کدام یک برحق هستند و جنگجویان این بازی چه ویژگی‌های شخصیتی در هر یک از جبهه‌های حق و باطل دارند. تمامی این نکات با توجه به طراحی بازی‌های مختلف می‌توانند اثرات مثبت یا منفی برای کاربران داشته باشند. 🔸بنابراین، ممکن است یک بازی اکشن و جنگی به گونه‌ای طراحی شده باشد که پیروزی حق بر باطل باشد و برعکس ممکن است طوری تولید شود که به دنبال منافع کشور و ملیتی خاص با دیدگاه باطل آن برای بازکنان باشد. می‌توان به بازی‌هایی که با مشارکت ارتش ایالات متحده طراحی می‌شود اشاره کرد. ارتش آمریکا معمولاً برای حمله به کشور یا منطقه‌ای در جهان، پیش از آنکه حمله به آن کشور را آغاز کند، یک بازی رایانه‌ای را برای این جنگ طراحی می‌کند تا اذهان جامعه خود را آماده نبرد کند. 3⃣ عمیق‌ترین لایه در حوزه تأثیرگذاری بازی‌های رایانه‌ای، که مختص این بازی‌هاست، قواعدی هستند که بازیکن باید برای پیشبرد بازی رعایت کند. برای مثال ممکن است یک بازیکن برای پیشبرد بازی با دیگران همکاری کند و از خود بخشش نشان دهد. از طرف دیگر ممکن است بازی‌هایی وجود داشته باشند که بازیکن برای پیروزی و موفقیت در آنها باید بی‌رحم باشد و دیگران را غارت کند و هیچ جایی برای لطف و بخشش و مهربانی در این بازی‌ها وجود ندارد. مسئله مشخصی که در رابطه با قاعده بازی وجود دارد از این جنس است که خانواده‌ها باید بدانند که فرزندانشان در فضای بازی چه کارهایی انجام می‌دهند. این مسئله نوعی تمرین است که بازیکنان هر روز به صورت مکرر کارهایی را در یک بازی انجام می‌دهند و در قبال آن پاداش می‌گیرند. 🔸برای مثال بازیکنی در یک بازی در برابر کشتن دیگر بازیکنان پاداش می‌گیرد تا القای خشونت به نوجوانان و جوانان صورت گیرد. حال ممکن است بازیکنی در بازی دیگر در برابر نوعی همکاری با دیگران پاداش بگیرد که طبعاً اثرات این بازی نیز در فرزندان نمود پیدا می‌کند و ممکن است تا چندین سال بعد در روند تصمیم‌گیری‌های او تأثیرگذار باشد. ⚠️ بازی‌های رایانه‌ای پر از ایده‌هایی هستند که از کودکی در درون فرزندان نهفته شده و آن‌ها را می پذیرند. این مسئله مسلماً تأثیرات فراوانی در درازمدت خواهد داشت... 🌀 با ما : ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی و سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سواد رسانه‌ای و مثلث والدین، معلمان و کودکان 🙏 والدین عزیز لطفاً سواد رسانه‌ایتون رو ببرید بالا و قناسی این مثلث رو رفع کنید... 😑تعارف نداریم! پدر و مادری که امروز مسلح به سواد رسانه‌ای نباشه، از نظر فرزندانش پدر و مادر شایسته ای نخواهد بود... 🌀 با ما : ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی و سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 اهمیت خواب کافی بر روی مغز و ناباروری ⁉️آیا می دانید؟! به تازگی رئیس انجمن زنان و زایمان ایران گفته است: حدود ۲۰ درصد از زوجینی که ازدواج می‌کنند با مشکل ناباروری روبرو هستند ؟! 🤔۲۰ درصد یعنی از هر ۵ خانواده یکی، خوب فکر کنید، به نظرتون زیاد نیست ؟! 📌 زوج های جوان عزیزی که عادت کردید دیر بخوابید و تا نصف شب از انواع و اقسام رسانه استفاده کنید؛ از دیدن فیلم و سریال های مختلف تلویزیونی و ماهواره‌ای گرفته تا چک کردن انواع شبکه های اجتماعی!! 🧐 فیلم بالا رو ببینید تا از تأثیر خواب کم، دیر و نامناسب بر روی کم شدن میزان باروری مطلع بشید؛ 🤔شاید رها کردن رسانه در ساعات انتهای شب و خوابیدن به موقع یکی از مهم ترین راه حل های آسان و کم هزینه ی مشکل ناباروری باشه، 🙁رسانه؛ پدیده ای که در سالیان قبل اینقدر جدی و اینقدر شخصی نبود، خواب و بیداری ها به موقع بود و شاید یکی از دلایلی که محفل خانواده ها‌ راحت و بی دردسر گرم از صدای خنده و گریه ی نورادان بود، همین بود... 🌀 با ما : ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی و سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ دستور كار رسانه‌های‌ بیگانه برای تأثیرگذاری بر انتخابات ایران ‼️ایرانی‌ها در انتخابات شرکت نمی کنند! پرتکرارترین جمله ای که از زبان رسانه های بیگانه در آستانه ی هر انتخاباتی در ایران شنیده می شود... 📌مروری بر برنامه‌های شبکه‌های ماهواره‌ای در آستانه ی انتخابات ایران در دوره های گذشته نشان می دهد خط مشی اساسی که در همه ی دوره ها تکرار می شده و اینبار نیز در حال تکرار است، این است: تلاش برای؛ 🔺القای به بن بست رسیدن نظام 🔺القای بی فایده بودن انتخابات 🔺حمله به شورای نگهبان به بهانه ی افراد رد صلاحیت شده 🔺غیر رقابتی و تشریفاتی بودن انتخابات و معلوم بودن نتیجه از قبل 🔺 اختلاف افکنی و ایجاد دو قطبی های کاذب و در نهایت رسیدن به این هدف اصلی: ♨️ القای از دست رفتن مشروعیت نظام آگاهی از این سیاست و این خط سیر کمک می کند تا در دام پروپاگاندای این رسانه‌ها نیافتیم... 🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش سواد رسانه و آگاهی جامعه سهیم باشید.
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌شگردهای رسانه‌ای در علوم شناختی تکنیک «صبر بی حاصل»⏬ 💢 یکی از اساسی‌ترین خدماتی که دموکراسی به زندگی بشر داده است، چرخش نخبگان است بدین معنا که هر انتخابات فرصتی است برای مردم تا با تغییر کاندیداهای خود، مسایل و مشکلات موجود را حل و یا بهبود دهند، بدون این که نیاز به خشونتی باشد در ایران چطور؟! آیا با انتخاب های جدید این تغییرات حاصل می شود ؟! ✅ دکتر داوودی کارشناس ارشد رسانه پاسخ می دهد...👌 🌀 با ما : ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی و سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ بیژن پیروز: تمام انقلاب‌های رنگی با انتخابات شروع شدند 🔹تمام انقلاب‌های رنگی در دنیا از طریق انتخابات انجام شده، به عبارتی اگر بتوانیم کاری کنیم که بازندگان انتخابات در خیابان بمانند، می‌توان انقلاب رنگی را شروع کرد و این تکنیک توسط غرب در بسیاری از کشورهای استقلال یافته از شوروی سابق اجرا شده است... 🌀 با ما : ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی جامعه سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📣📣📣 ♻️ برنامه جلیلی در موضوع خودرو ✅ تدوین سند راهبردی برای رونق خودروسازی 📌سعید جلیلی که سابقه‌ حضور در صحنه‌ رقابت برای انتخابات را در دوره‌های قبلی هم داشته است، در یکی از صحبت‌های خود برای انتخابات دولت سیزدهم، از «تدوین سند جامع و راهبردی برای رونق صنایع خودروسازی و قطعه‌سازی کشور به منظور افزایش کیفیت خودروهای داخلی در دولت» خود، سخن گفت. 🔺وی معتقد است که صنعت خودرو یکی از صنایعی است که با گردش مالی حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی،   پر اشتغال‌ترین صنعت کشور هم هست. از همین روی، دولت حتماً باید در این خصوص برنامه دقیق و مشخص داشته باشد؛ اما متاسفانه چند نقص اساسی در این زمینه در کشور وجود دارد؛ 📌 نخست آن که سندی جامع و راهبردی اساسی برای این صنعت که مورد وفاق تمام کنش‌گران این عرصه باشد، نداریم. متناسب با همین موضوع، ایرادهای دیگر نیز وجود دارد؛ اینکه نهادِ بالادستی که بتواند بر تمام بخش‌های این صنعت نظارت داشته باشد، وجود ندارد. این موضوع بسیار اهمیت دارد و به همین علت است که بخش‌های مختلف صنعت خودروسازی متناسب با منافع خود، امور خود را پیگیری می‌کنند؛ بنابراین ما برای تدوین سند بالادستی صنعت خودرو و رئوس آن فکر کردیم و این سند نوشته شده است. ضمن اینکه برای ساختاری که بتواند به عنوان نهاد بالادستی بر امور صنعت خودرو سازی نظارت و آن را مدیریت کند، نیز برنامه دقیقی تدوین شده است. 📌 جلیلی در رابطه با واردات خودروهای خارجی به کشور نیز معتقد است که یکی دیگر از ایرادهای صنعت خودروسازی ما این است که به علت نداشتن راهبرد، به‌جای آنکه مولد و مستقل باشد، به صنعت مونتاژی تبدیل شده است. این دو موضوع با هم بسیار متفاوت هستند. ضمن اینکه نمی‌شود چند خودروساز داشته باشیم و هر یک واحد تحقیق و توسعه جداگانه‌ای برای تولید قطعات مورد نیاز خود داشته باشند. این روند به علت نداشتن سند راهبردی و نهاد نظارتی بالادستی، هزینه‌ها را افزایش می‌دهد؛ فلذا بایستی این موضوع مورد توجه قرار گیرد. به اعتقاد وی، حمایت دولت از صنعت خودرو، بایستی مشروط باشد؛ چراکه نمی‌توان گفت، به‌سبب اینکه می‌خواهیم از تولید داخلی حمایت کنیم، تعرفه واردات را بالا ببریم یا واردات را ممنوع می‌کنیم تا کسی نتواند خودرو وارد کند. کلیت این حرف درست است، اما باید دانست چه وقت قابل تایید است؟ زمانی که منجر به کاهش کیفیت و افزایش قیمت‌ها نشود؛ پس در هر دو موضوع دولت باید برنامه داشته باشد. ✅ در برنامه‌ای که ما داریم از صنعت خودروسازی حمایت جدی می‌شود، اما این حمایت، باید مشروط به افزایش کیفیت و کاهش قیمت باشد. وی تاکید دارد  که بهترین راه برای تحقق این هدف، این است که بتوانیم برای تولید و عرضه محصولات متناسب با تقاضا در جامعه، تعادل ایجاد کنیم. با اجرای سند راهبردی صنعت خودروسازی و ایجاد نهاد بالادستی که بتواند سیاست گذاری‌های این سند را پیگیری و نظارت کند، رونق این صنعت تحقق خواهد یافت. 🔅🔅🔅 👌به صراحت می توان گفت جلیلی در بین سایر نامزدهای این دوره کاملترین و جامعترین برنامه را برای تحول صنعت خودروسازی دارد شما می توانید با مراجعه به لینک زیر  نظرات سایر نامزدها را نیز مطالعه و خود قضاوت کنید... نگاه نامزدهای ریاست جمهوری به موضوع خودرو 👇👇 https://www.alef.ir/news/4030322113.html?show=amp(نامزد شماره ۴۴) @savadmedia1401
♨️تکنیک های انتخاباتی 1⃣ تاکتیک تکرار پیام: یکی از شگرد‌های همیشگی رسانه‌های بیگانه خصوصاً در مقطع انتخابات تکنیک تکرار یا تعقیب و (پیگیری) است. در این روش رسانه‌های بیگانه با تکرار زمان بندی شده‌ی موضوع سعی می‌کنند آن را تا زمانی که نیاز است، زنده نگه دارند. 🔺تکرار از لحاظ روان شناسی در تشکیل عادت بسیار مفید است؛ به ویژه اگر با دقت توام باشد. به عبارت دیگر، تکرار مثل ضربه‌های پیاپی چکش است که سرانجام میخ را به داخل جسمی فرو می‌برد؛ بنابراین رسانه‌های بیگانه امیدوارند که این شکل از ضربه زدن مداوم، باعث دریافت نکات پیام توسط مخاطب شود. 🔻تکرار این گزاره که انتخابات در ایران فرمایشی است در این راستا صورت می‌گیرد، پاسخ این است که اگر انتخابات در ایران فرمایشی است چرا شخصیت‌ها و گروه‌های سیاسی برای ورود به آن تلاش می‌کنند و خبر‌های انتخاباتی ایران در صدر اخبار تلویزیونی و مجازی و برنامه‌های تحلیلی رسانه‌های خارج نشین قرار می گیرد؟! 🔺عمده رسانه‌های فارسی زبان و انگلیسی زبان این روز‌ها در حال تکرار و تاکید بر غیررقابتی بودن انتخابات و همچنین مشارکت پایین مردم هستند و تکرار این گزاره‌ها باعث شکل گیری و تثبیت همین نگرش در ذهن مخاطبان می‌شود. 🔻این موضوع در رسانه‌های اجتماعی نیز از طریق هشتگ سازی و ترندسازی هشتگ‌هایی نظیر «رأی بی رأی» توسط ارتش های سایبری آن ها دنبال و پس از آن شبکه‌های تلویزیونی مرتبط با پروپاگاندای دشمن هم بر این کمپین‌ها تاکید می‌کنند و به دنبال جهت دهی به فکر و ذهن شهروندان ایرانی هستند... ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401
سلام و رحمت دوستان عزیز لطفاً توجه کنید دیدیم همه تو ایتا با هم همفکریم، در حالی که کانال های مخرب تلگرام مشغول انحراف فکر جوون ها ‌و قشر خاکستری هستند، یه سوپر گروه برای آقای جلیلی تو تلگرام زدیم این هم لینکش هست 👇 https://t.me/+dd4IgQAuszFmNzc0 اگه تلگرام دارید و مایل هستید عضو بشید و باز هم اگه مایل هستید بزنید روی اد ممبر که برای همه ی اعضا فعاله و مخاطبین خودتون رو اد کنید. (البته ما این گروه رو بستیم یعنی در واقع کانال هست ولی چون می خواستیم بتونیم تعداد بیشتری رو عضو کنیم در قالب سوپر گروه درست کردیم و در صورتی که مایلید پیامی در گروه بفرستید برای ادمین گروه ارسال کنید) خودتون هم اگه مایلید می تونید یه گروه جداگانه درست کنید و از پیام های ما هم تو این گروه استفاده کنید. به نظرم این یک وظیفه است برای کسانی که می تونن، چون چه بخواهیم و چه نخواهیم و چه درست باشه چه نباشه قشر زیادی از مردم امروز تو تلگرام هستند و نباید رهاشون کنیم تا کانال های مسموم فکرشون رو بدزدند... (شماره ۴۴)
⚠️🔴⚠️🔴⚠️ ♨️ با «سواد رسانه ای»، ملعبه رسانه ها نشویم! 🔸سواد رسانه‌ای را توانایی درک، تحلیل و کشف معانی نهفته در پیام‌های رسانه‌ای در انواع رسانه تعریف کرده‌اند. 🔸بدون برخورداری از این قابلیت مهم، ذهن افراد اعم از سیاست‌مداران و مردم عادی، ملعبۀ دست رسانه‌هایی خواهد شد که به طور دائم آن‌ها را احاطه کرده‌اند و با مقاصد مختلف، درصدد تاثیرگذاری و کنترلِ افکار آن‌ها هستند. 🔹نداشتن سواد رسانه‌ای، افراد را آسیب‌پذیر کرده و آن‌ها را از حقایق دور می‌کند. گستردگی و پیچیدگی سپهر رسانه‌ای باعث شده حتی افراد برخوردار از سواد رسانه‌ای نیز گاهی نتوانند حقیقت را از واقعیت تفکیک کنند که این موضوع خود بیان‌کنندۀ اهمیت یادگیری به روز شوندۀ سواد رسانه‌ای است. 🔸کارزارهای سیاسی و تبلیغات انتخاباتی یکی از مثال‌های بی‌نظیر از شرایطی است که در آن‌، سواد رسانه‌ای به‌شدت اهمیت پیدا می‌کند. در بسیاری از موارد، این کارزارها که گاه، سال‌ها و ماه‌ها قبل از برگزاری انتخابات اصلی آغاز می‌شوند، با لحنی منفی، درصدد جلب توجه افراد و تخریب چهره و اعتبار نامزدهای رقیب و ایجاد ابهام در مورد صداقت آن‌ها هستند. 📌در انتخابات سال ۲۰۱۶ امریکا، دونالد ترامپ با اتخاذ چنین تاکتیکی ابتدا به تخریب حزب دموکرات امریکا از طریق انتقادهای کوبنده به سیاست‌های اوباما دست زد. (سیاست‌هایی که برخی از آن‌ها را خود او در دوران ریاست جمهوری ادامه داد!) و سپس با افشاگری در مورد ایمیل‌های هیلاری کلینتون، نوعی رسوایی را برای او رقم زد که در نهایت، در کنار برخی از دیگر عوامل، به پیروزی ترامپ در برابر او انجامید. 📌 اگر بخواهیم که نگاهی به مناسبات سیاسی درون کشور خودمان نیز داشته باشیم، مواردی از این دست در حافظۀ تاریخی اغلب ما وجود دارند. مواردی که در آن‌ها برخی اتهامات و اطلاعاتِ درست یا غلط، مطرح شده و به‌عنوان بخشی از تلاش‌های نامزدها برای کسب آرا، و پیروزی بر نامزد یا نامزدهای رقیب به کار رفته‌اند... ♻️ با ارتقاء سطح سواد رسانه‌ای خود، بازیچه ی تبلیغات انتخاباتی نادرست نشویم...  🌀 به ما بپیوندید: ❗️با سواد شو❗️ سواد مدیا👇 @savadmedia1401 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔅 برای دوستان خود فوروارد کنید و در افزایش آگاهی جامعه سهیم باشید.