🔴 در پی اقدام خصمانه و انحصارانه گوگلپلی علیه پلتفرم های ایرانی و حذف آن ها از گوشی کاربران پیشنهاد میشود از برنامه های ایرانی به عنوان جایگزین سرویس های گوگل استفاده کنید.
🔸 موتور جستجو:
یاندکس: yandex.com
ذره بین: zarebin.ir
🔸نقشه و مسیریابی:
نشان: neshan.org
🔸فضای ذخیره سازی ابری:
پیکوفایل: picofile.com
🔸 ترجمه :
ترجمان : https://targoman.ir
🔸دانلود اپلیکیشن های کاربردی:
سیبچه: www.my.sibche.ir
سیب اپ: www.sibapp.com
کافه بازار: www.cafebazaar.ir
🔸 سایت های کتاب خوانی:
طاقچه : www.taghche.com
فیدیبو : www.fidibo.com
🔸سرویس های ایمیل:
چاپار : www.chmail.com
میهن میل : www.mihanmail.ir
ایمیل پست: www.mail.iran.ir
میل یاندکس:
www.mail.yandex.com
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچههای نسل Z
⭕ گودزیلا یا زامبی از اصطلاحاتیه که برای دهه هشتادیها به کار برده میشه، بچههایی که از بدو تولد زیست مجازی رو تجربه کردن و با اینکه اهل گفتوگو هستن، اما به راحتی هم قانع نمیشن!
❇️به کانال سواد رسانه بپیوندید
https://eitaa.com/savadnet
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چگونه دشمن از بستر فضای مجازی برای یک جنگ ترکیبی استفاده کرد؟
❇️به کانال سواد رسانه بپیوندید
https://eitaa.com/savadnet
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدئوی جالب شبکه آلمانی "دویچه وله" از چگونگی مدیریت افکار عمومی و تأثیرگذاری شناختی بر روی مخاطبین توسط شبکههای اجتماعی و ماهوارهای!
⭕️ این گزارش نشان میدهد که چگونه یک رسانه و شبکه اجتماعی میتواند با تزریق مداوم اطلاعات، افکار عمومی را مدیریت و جهتدهی کند و اینگونه القا نماید که یک جریان و موج گستردهای در جامعه به راه افتاده است!
در واقع با تزریق مداوم اطلاعات جهتدار، مخاطب خود را مسخ شناختی میکند!!
❇️به کانال سواد رسانه بپیوندید
https://eitaa.com/savadnet
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مقابله با تاکتیک اطلاعات غلط موسوم به #آستروتورفینگ در فضای مجازی؛ پدیدهای که امروز کشور ما به شدت درگیر آن است…
🔺لشکرهای سایبری ایجاد شده توسط آذریجهرمی، بیتکویینهای تولید شده در مزرعههای مخفی در دولت قبل، سلبریتیهای ساخته شده در اینستاگرامِ توسعه یافته در دولت حسن روحانی…
🔻فکر میکنید همۀ اتفاقات اخیر اتفاقی است؟!!! ساده نباشیم.
❇️به کانال سواد رسانه بپیوندید
https://eitaa.com/savadnet
✋
جنگ ترکیبی چیست؟
🔹«ابهام، پیچیدگی و چند بعدی بودن؛ اینها مهم ترین ویژگی های مدرن ترین شیوه جنگی است. جنگی که در دنیا به آن Hybrid War و در ایران به آن جنگ ترکیبی می گویند.
🔹 نقطه عطف تغییر جنگ های کلاسیک جنگ های هیبریدی، جنگ 33 روزه رژیم صهیونیستی و حزب الله لبنان در سال 2006 بود.
🔹 جایی که سید حسن نصرالله اعلام کرد: «مقاومت دیگر قواعد جنگ را رعایت نخواهد کرد و ما این حق را داریم تا در هر زمان، هر مکان و به هر شیوه ای، با دشمن روبرو شویم.»
🔹 عدم رعایت قواعد جنگ باعث شد الگوی جدیدی در میدان جنگ به نمایش گذاشته شود.
❇️به کانال سواد رسانه بپیوندید
https://eitaa.com/savadnet
توپخانههای جدید دشمن در جنگ شناختی-ترکیبی
از مهمترین بمبهای این جنگ، اخبار جعلی یا FakeNews ها هستند که قدرتی بیش از چند ده بمب اتمی در انفجار و تخریب سرمایه اجتماعی یک کشور دارند
#فضای_مجازی_ول
❇️به کانال سواد رسانه بپیوندید
https://eitaa.com/savadnet
14.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ چرا سریال های ترکیهای اعتیاد آور است؟
🔹 خطر این سریالها بیشتر است!
🔹 به نکات دقیق و روانشناسانهای که گوینده به آن اشاره میکند دقت کنید!
#سواد_رسانه
❇️به کانال سواد رسانه بپیوندید
https://eitaa.com/savadnet
✋
ده فاز عملیات تجزیه؛ از کشته سازی تا جریان سازی
🔺 آنالیز تحرکات اغتشاش گران با پشت صحنه تمام آمریکایی_صهیونیستی و دقت در فرمایشات رهبر انقلاب نشان میدهد که مثلث ۱.سرویسهای جاسوسی بیگانه ۲.پوشش رسانهای معاند بینظیر ۳.عوامل منافق داخلی، افق اغتشاشات را به سمت تجزیه ایران تدوین کردهاند.
فرایند و چشم انداز کشته سازی های اخیر را مروری داشته باشیم.
1️⃣ کشته سازی:
ضدانقلاب و تجزیه طلبان برای پیشبرد اهداف از پیش تعیین شده و بدلیل فقدان پایگاه اجتماعی، نیاز مبرم به جرقه مهیج و تحریک کننده دارند. هرچقدر وضعیت انسجام و پیشرفت جامعه در نقطه مطلوب تری باشد، نیاز به شوک و بُهت قوی تری است. پس کشته سازی بهترین گزینه برای شروع یک جریان است که لمپن های اجیرشده و در خدمت سرویس های جاسوسی بیگانه، ترتیب این مرحله را میدهند.
2️⃣ روایت سازی:
از آنجایی که روایت ها از واقعیت ها سبقت گرفته اند و کشته سازی نیازمند امتداد مجازی است، فاز روایت سازی از طریق بنگاههای خبرپراکنی استارت میخورد. bbc ها شروع به دروغ و شایعه سازی و پاره حقیقت گویی میکنند و گام ذهنیت سازی را پیش میبرند.
3️⃣ هشتگ سازی:
روایت کاذب بایستی غالب شود و نیاز به مصرف مخاطب و کنترل توجه دارد. این گام از طریق ربات ها و لشگر سایبری سنتکامیها محقق میشود. تکنیک ترندینگ و مصرف توجه مخاطب از طریق هشتگ سازی، تسخیر مجازی مخاطب را در پی خواهد داشت. بطور کلی هشتگ سازی به زبان اعتراض عصرجدید تبدبل شده است.
4️⃣ فضا سازی:
هشتگ سازی مقدمه ای برای کمپین سازی می شود که در نتیجه باعث تولید فضای غالب کاذب شده و توجهات را از فاز مصرف به مرحله باور نزدیکتر میکند. در فضاسازی با تکنیک آستروتورفینگ، سعی بر آن است که قشر خاکستری و خاموش را به سمت تقویت دُز اعتراضات بکشاند.
5️⃣ اسطوره سازی:
حال که فضاسازی بخشی از توجهات را جلب نمود و صورتبندی مجازی اعتراضات هم به سرانجام رسید، نیاز به سمبلیک شدن اعتراضات برای عبور از فضای مجازی به سمت فضای عینی و اجتماعی است. آنچه که کاربر و مخاطب را از خانه به خیابان میکشاند وقتی است که پای یک نماد و اسطوره در میان باشد. فیلمها و تصاویری متفاوت از مرحوم یا مرحومه جهت قهرمان سازی و تحریک و تعمیق احساسات منفی در همین راستا وایرال میشود.
6️⃣ شعارسازی:
در شرایطی که پای نماد و کاریزما هم وسط باشد، برای معنادهی و راهبری اعتراضات در میدان و اینکه فرایند اقناع تکمیل شود یا دچار خدشه نشده و یک جنبش تمام عیار و ریشه دار شکل بگیرد، شعارها و مضامین رادیکال و هویت بخش وارد صحنه شده و دست لیدرها را در هدایت اعتراضات بازتر میکند.
7️⃣ شبکه سازی:
اثربخشی و بقای اعتراضات به هویت اجتماعی و فراگیری آنهاست. فاز تعمیم و توسعه اعتراضات از طریق شبکه سازی رقم میخورد. این شبکه، مامور محلی سازی، استانی کردن و ایجاد تنوع اقلیمی و زبانی اعتراضات در سراسر کشور است که بقا و توسعه جنبش را تامین میکند.
8️⃣ تصویرسازی:
وقتی شبکه سازی شکل گرفت، تنوع و تکثر داده ها و مدیاها برای خبرپراکنی بیشتر میشود. جنبش و اعتراضات برای باورپذیری بیشتر و ذهنیت سازی عمیق تر نیازمند رفت و برگشت جدی میان فضای مجازی و میدانی است.
شبکه خانگی و مستندهای ورزشی در تصویرسازی لیدری میکنند و مکمل فضای میدانی میشوند. برخی مجریان و مربیان ورزشی هم در همین راستا سیاهپوش می شوند و بعضی از ورزشکاران هم برای حفظ فضا و بازتولید تصویر خلق شده، مچبند سیاه میبندد.
دیالکتیک مجازی و میدانی باعث تصویرسازی نو و نمایش یک بحران اجتماعی خواهد بود که برای همراهی و حمایت و تسخیر کامل افکار عمومی به کار بسته میشوند.
9️⃣ واقعیت سازی:
وقتی فضای میدان شلوغ شد و فضای مجازی به تسخیر در آمد و ذهنیت عموم دچار مسمومیت خبری ناشی از تصویرسازی گردید، یک فرامتنی سیطره پیدا میکند به نام بحران و شرایط انقلابی. واژه انقلاب با طی چنین فرایند پیچیده ای است که برخی را دچار تردید و ابهام و توهم میکند. این وسط، خواننده معلوم الحالی هم میگوید که انقلاب اسلامی سقوط کرده و ما الان وسط انقلابیم!
🔟 جریان سازی:
با ترکیب فضای مجازی و میدانی و ذهنی مسموم و فرایندی که طی شد، خط خبری و تصویرسازی در بازه زمانی کوتاهی به فاز جریان سازی می رسد که اتصال خبری از روایت سازی تا جریان سازی به آنارشیسم و هرج و مرج و خشونت ختم میشود.
🔻افق و چشم انداز این مکانیزم تولید خشونت و آنارشیسم، تجزیه ایران با چاشنی گسل سازی ترکیبی(جنسیتی، مذهبی و قومیتی) است.
✍️علیرضامحمدی
❇️به کانال سواد رسانه بپیوندید
https://eitaa.com/savadnet
🔞دارم مستند #ایکسونامی رو میبینم🔞
👌🏻واقعا فوق العادست
این مستند جدیدا رایگان شده و پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما این مستند رو بادقت و کامل ببینین که خیلی از حقایق براتون روشن بشه
لینک دانلود رایگان:
https://ammaryar.ir/product/%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%85%DB%8C/
❇️به کانال سواد رسانه بپیوندید
https://eitaa.com/savadnet
💢نقش بازیهای رایانهای و آنلاین در ورود سریع اعتراضات به خشونت را چگونه ارزیابی میکنید؟
🔹تحلیل محتوای بازیهای رایانهای در طول دهههای اخیر، حاکی از تأثیر قابل توجه آنها در باورها، ارزشها و رفتارهای امروزی نسل ماست. 🔸ماهوارهها و فضای مجازی و حتی برخی برنامههای صدا و سیما نقش مهمی در روحیه نوجوانان نسل امروز داشته است.
🔹بر اساس مستندات موجود، بازیهای رایانهای و آنلاین در برخی از جوانان که در حوادث اخیر دست به اغتشاش زدند تأثیرگذار بوده است، زیرا در خلال این بازیها از یک سو هم نوعی ذهنیت آرمانی برای مخاطبان ساخته میشود که طی آن، درگیری و ارتکاب به خشونت به عنوان یک امر عادی و البته مطلوب تلقی میشود و از سوی دیگر، در خلال این بازیها، برخی تکنیکها و شیوههای درگیری به طور مستقیم و غیرمستقیم آموزش داده میشود.
🔸در جریان حمله برخی نوجوانان به خودروهای پلیس و انجام برخی حرکتهای خاص توسط آنها میتوان الگوگیری آنها از این بازیهای رایانهای را به وضوح دید.
❇️به کانال سواد رسانه بپیوندید
https://eitaa.com/savadnet
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین مصاحبه با دهه هشتادیا پس از اتفاقات اخیر!
🔹باید با ناخنگیر تیکه تیکشون کرد!
🔹 از این مصاحبه ها نکنید! خطرناکه!
🔹بریدن سر این آخوندا حلاله!
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌐
❇️به کانال سواد رسانه بپیوندید
https://eitaa.com/savadnet