آموزش و پرورش شهرستان ساوه
📌کارگاه آموزشی ویژه مشاوران مدارس دخترانه شهرستان ساوه شروع شد.
📝به گزارش اطلاع رسانی و روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان ساوه؛ کارگاه آموزشی «ارتقای مهارتهای خودآگاهی، کنترل هیجان و تفکر نقاد» به همت واحد مشاوره و آسیبهای اجتماعی ادارهکل آموزش و پرورش استان مرکزی و با همکاری دادستانی استان مرکزی ، به مدت سه روز برگزار خواهد شد.
🔹این دوره با هدف توانمندسازی و ارتقای سطح دانش و مهارتهای حرفهای مشاوران مدارس دخترانه شهرستان ساوه اجرا میگردد تا مشاوران بتوانند آموزشهای تخصصی و کاربردی این حوزه را بهصورت مؤثر به دانشآموزان منتقل کنند.
🔸 در این کارگاه، مباحث مرتبط با خودآگاهی، مدیریت هیجانات و تقویت تفکر نقاد بهصورت علمی و مهارتی ارائه خواهد شد.
🔹در آیین شروع رسمی این کارگاه ، عبدالرضا حامدیخواه(معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه) و آقای خدنگ(معاون دادستان شهرستان ساوه) حضور داشته و به ایراد سخنانی پرداختند.
🔹معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه در این نشست، آموزش مهارتهای زندگی را از ارکان مهم پیشگیری از آسیبهای اجتماعی دانست و بر نقش کلیدی مشاوران مدارس در این مسیر تأکید کرد.
🔸همچنین معاون دادستان شهرستان ساوه با اشاره به اهمیت اقدامات پیشگیرانه و فرهنگی، استمرار چنین برنامههایی را در راستای ارتقای سلامت اجتماعی دانشآموزان ضروری عنوان نمود.
🔹این کارگاه در چارچوب برنامه های پیشگیرانه و با رویکرد تقویت ظرفیتهای تخصصی مشاوران مدارس به مدت ۳ روز برگزار خواهد شد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐 کانال اطلاع رسانی و روابط عمومی آ.پ ساوه:
https://zil.ink/savehmdu
🌱 @savehmdu
﷽؛
💫 امروز؛ دوشنبه
💫 ۲۷ بهمن
💫 ۲۷ شعبان
💫 ۱۶ فوریه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐 کانال اطلاع رسانی و روابط عمومی آ.پ ساوه:
https://zil.ink/savehmdu
🌱 @savehmdu
آموزش و پرورش شهرستان ساوه
📌یازدهمین جلسه کمیته رسانه ستاد مرکزی جوانی جمعیت شهرستان ساوه برگزار شد.
🔸 به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۴، یازدهمین جلسه کمیته رسانه ستاد مرکزی جوانی جمعیت با حضور امیرحسین حسینی(مسئول روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان ساوه) ، مرتضی ناصری(مسئول روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه ) و اعضای کمیته در سالن جلسات شهید رهنمون برگزار شد.
🔸در ابتدای جلسه گزارش عملکرد کمیته رسانه در دی ماه ۱۴۰۴ ارائه شد و در ادامه ضمن بررسی روند اجرای مصوبات جلسه گذشته، به برنامه ریزی در خصوص موارد ذیل انجام شد:
1) پویش ارسال آلبوم دیجیتال «اولین های فرزندم»
2) آگاهی رسانی در حوزه سلامت زنان و سرطان ها
🔹در پایان جلسه، ضمن تشکر از همکاری اعضای کمیته رسانه جوانی جمعیت، بر استمرار همکاری و همافزایی در راستای فرهنگ سازی حوزه جوانی جمعیت تأکید شد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐 کانال اطلاع رسانی و روابط عمومی آ.پ ساوه:
https://zil.ink/savehmdu
🌱 @savehmdu