فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 قرائت دعای فرج توسط سپهبد شهید علی صیاد شیرازی به مناسبت سالروز شهادتش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 اقدام شهید صیاد شیرازی در قبال دریافت زمین در شمال تهران
🗣️ "بسم الله الرحمن الرحیم
رئیس بنیاد شهید و ایثارگران
ظاهرا دوستان بنده بدون اطلاع اینجانب قطعه زمینی در شمال شهر تهران برای بنده گرفته اند. اکنون در وضعیتی قرار دارم که احساس میکنم به ازای رسیدن به مسکن بهای گرانی را میپردازم و آن ثمرهی همهی مجاهدتهای فی سبیل اللهیست که انشاءالله خداوند آن را تایید کند.
قلبم رضایت نمیدهد چنین شود و خود را لایق چنین عنایتی از جمهوری اسلامی نمیدانم بلکه مدیون آن هستم و باید تا روزی که نفس در بدن دارم عاشقانه به اسلام عزیز خدمت نمایم.
تکه زمین را تحویل میدهم."
اینکه شاعر میگه
گربرسر نفس خود امیری مردی
مصداقش این امیر دریا دل ارتش جمهوری اسلامی ایران هست
🔺 سالروز شهادت امیر سپهبد علی صیاد شیرازی گرامی باد
#اسوه
#الگو
🔰رهبر انقلاب در خصوص شهید صیاد شیرازی میفرمایند: از اوایل انقلاب تا وقت شهادت، حقّاً و انصافاً جز خیر از این مرد چیزی ندیدیم.
🔹 ۲۱ فروردین ماه سالروز شهادت سپهبد علی صیاد شیرازی به دست منافقان کوردل را تسلیت عرض می نماییم.
#صیاد_دلها
#فرمانده_انقلابی
#ارتش_سرافراز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤یادت باشد....
🌷نثار روح همه شهدای امنیت حمد و سورهای قرائت بفرمایید
#شهدای_فراجا
#پاسخ_کوبنده
https://eitaa.com/savemohamadiya
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 درخصوص جیشالظلم بدانیم:
👈 پس از دستگیری عبدالمالک ریگی و برادرش عبدالحمید و هلاکت تعدادی از سرکردگان گروهک جندالله در ایران و پاکستان، باقیمانده گروهک تروریستی وی دست از شرارت برنداشتند و در قالب گروهک جیشالعدل وابسته به القاعده، مرزهای شرقی کشور را ناامن کردند و با استفاده از خاک کشور پاکستان، عملیات تروریستی در استان سیستان و بلوچستان انجام میدهند.
رهبری این گروه را عبدالرحیم ملازاده با نام مستعار صلاحالدین فاروقی از سال ۱۳۹۱ را تاکنون برعهده گرفته است.
برادر فاروقی به اتهام شرکت در ترور مولوی مصطفی جنگی زهی (رئیس پایگاه بسیج شهرستان سرباز) بازداشت و اعدام شد.
سپس فاروقی به پاکستان گریخت و در آنجا جیش الظلم را تشکیل داد.
او «ریگی شماره ۲» لقب گرفته و در مناطق مرزی ایران و پاکستان استقرار دارد
#پلیس_تراز_انقلاب_اسلامی
#جیشالظلم
#جیشالعدل
#شهدای_امنیت
#شهدای_فراجا
https://eitaa.com/savemohamadiya