هدایت شده از کتابخانه های استان مرکزی
#معرفی_کتاب
به امین بگو دوستش دارم
پدیدآور: مریم راهی
ناشر: کتاب نیستان
مریم راهی که پیش از این دو اثر پر استقبال «یوما» درباره زندگی حضرت خدیجه و «فردا مسافرم» دربارهی شهدای کربلا را نگاشته؛ در این اثر به سراغ چهار حامی برجستهی پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی رفته است؛ عبدالمطلب پدر بزرگ حضرت رسول، جناب ابوطالب و جناب حمزه دو عموی بزرگوار حضرت و جناب جعفر بن ابیطالب پسر عموی ایشان.
شخصیتهایی که جلالت قدر و منزلتشان و تأثیر شگرفشان در تاریخ اسلام و اقداماتی که در راستای یاری رساندن به پیامبر صلی الله علیه و آله و رسالتشان انجام دادهاند دارای صفحاتی است که برای بسیاری از علاقهمندان به تاریخ هم مغفول است؛ اما نویسندهی توانای این اثر، با پژوهش گسترده و دقت فراوان این صفحات کمترخوانده شده را از دل منابع تاریخی معتبر بیرون کشیده و به گفتهی خود برای کسانی که علاقهمند به تاریخ هستند اما حوصله خواندن کتابهای تاریخی را ندارند، اثری وزین در گونهی مستند داستانی-تاریخی ارائه کرده است که در عین دقت و اتقان تاریخی و حتی کلامی، از حیث ادبی نیز بسیار جذاب و گیراست و دل و جان مخاطب را متأثر میسازد.
#جشنواره_رضوی
@markazipl
هدایت شده از کتابخانه های استان مرکزی
📚 برشی از کتاب همرزمان حسین(علیهالسّلام)
📝 در روایات دیدهایم و خواندهایم که زندگی امامان اهلبیت(صلوات الله و سلامه علیهم) یکسره مجاهدت و مبارزه در راه خدا بوده است.
از امام سجّاد(علیهالسّلام) تا امام یازدهم امام عسکری(علیهالسّلام) یک خطّ واحدی وجود دارد، یک رشتهی ممتدی که سرتاسر تلاش است و پیکار است و مبارزه است و جبههگیری در مقابل قدرت زمان است و جبههگیری در مقابل وابستگان به قدرت زمان است.
@markazipl
هدایت شده از کتابخانه های استان مرکزی
#معرفی_کتاب
«حضرت حجت»
(مجموعه بیانات و اشارات آیت الله بهجت قدّسسرّه پیرامون حضرت ولی عصر عجّلاللهفرجهالشریف)
پدیدآور: مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیة الله بهجت قدّسسرّه
ناشر: واژهپرداز اندیشه
تعداد صفحه: ۶۹۶
وقتی گوینده، عالمی ربّانی و فقیهی مسلّم و عارفی روشنضمیر نظیر مرحوم آیتالله بهجت قدّسسرّه باشد و موضوع صحبت، شخص اول عالم امکان، حضرت بقیةاللهالاعظم ارواحنافداه، قطعاً اثری بسیار نفیس و گرانبها خلق خواهد شد. در این کتاب کمنظیر (که تحقیق و نگارش آن، سه سال به طول انجامیده) برخی از مهمترین سؤالات اساسی در موضوع مهدویت از لسان آن شخصیت کمنظیر دوران معاصر، پاسخ داده شده است. پرسشهایی نظیر:
آیا در عصر غیبت کبری امکان رؤیت حضرت وجود دارد؟ اختیارات فقیه در عصر غیبت کبری چقدر است؟ آیا باید سعی کرد که در عصر غیبت شرایطی فراهم کرد که همهی احکام شرع محقق شود یا خیر نیازی نیست و چنین وظیفهای نداریم؟ راه حفظ ایمان در فتنههای آخرالزمان چیست؟ چگونه میتوان در عصر غیبت امام زمان عجاللهفرجهالشریف را یاری کرد؟ علت غیبت امام چیست و شیعیان چه نقشی در وقوع یا رفع آن دارند؟ مهمترین وظایف منتظران در عصر غیبت کدام است؟ آیا دعا در تقدّم یا تأخر ظهور نقشی دارد؟ آیا ممکن است امر ظهور یکروزه محقق شود (اگر بله، تکلیف روایات مربوط به علائم ظهور چه میشود)؟ اصحاب امام زمان علیهالسلام در عصر ظهور چه ویژگیهایی دارند؟ چگونه میتوان تشرّف حقیقی را از تشرّفات خیالی و باطل تشخیص داد؟ تعیین وقت برای ظهور چه تفاوتی با نزدیک دیدن امر ظهور دارد؟ و ...
#کتابخوان_ماه
@markazipl
هدایت شده از کتابخانه های استان مرکزی
#استخدام #اراک
اداره کل کتابخانههای عمومی استان مرکزی یک نفر نیروی انسانی بومی اراک تا سن حداکثر ۳۰ سال، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی و بالاتــر در يكی از رشتههای گروه : مدیریت دولتی با تمام گرایشها، امور مالی و حسابداری، اقتصاد و ... را در قالب قــــرارداد ساعتی، جهت فعالیـــت در ستاد اداره کل استان مرکزی جذب مینماید.
جهت کسب اطلاعات بیشتـر و آگاهی از رشتـه های دانشگاهی مورد نیاز به پرتال کتابخانه های عمومی استان مرکزی www.markazipl.ir مراجعه کنید.
🌐 iranpl.ir/xvsc
@markazipl
هدایت شده از کتابخانه های استان مرکزی
#ساوه
جلسه محفل ادبی مهر و ماه با حضور جمعی از اساتید و علاقمندان به ادبیات فارسی در کتابخانه عمومی شهید هاشمی نژاد شهر ساوه برگزار شد.
@markazipl
هدایت شده از نهاد کتابخانه های عمومی کشور
✴️ گزارش خبرگزاری ایسنا از کتابخانه آینده؛
نخستین کتابخانه بدون کتاب ایران!
✴️ کتابخانههای بدون کتاب نسل جدیدی از کتابخانهها هستند که در آن از کتاب کاغذی خبری نیست و به جای کتاب کاغذی به کاربران تجهیزات و امکانات دسترسی به منابع الکترونیکی داده میشود. کتابخانه آینده، نخستین کتابخانه بدون کتاب ایران است که در گوشهای از «پارک دانشجو» کار خود را آغاز کرده است.
🌐 iranpl.ir/xvt2
🔊 @iranpl
هدایت شده از کتابخانه های استان مرکزی
#ساوه
به همت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان ساوه، کارگاه آموزش قصه گویی با محوریت کتاب های سیزدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ساوه برگزار شد.
در این کارگاه اصول اولیه قصه گویی به کودکان آموزش داده شد و از آنان خواسته شد پس از مطالعه کتابهای جشنواره، در این مسابقه فرهنگی شرکت کنند.
@markazipl
هدایت شده از نهاد کتابخانه های عمومی کشور
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 کتابخانههای بدون کتاب نسل جدیدی از کتابخانهها هستند که در آن از کتاب کاغذی خبری نیست و به جای کتاب کاغذی به کاربران تجهیزات و امکانات دسترسی به منابع الکترونیکی داده میشود. کتابخانه آینده، نخستین کتابخانه بدون کتاب ایران است که در گوشهای از «پارک دانشجو» کار خود را آغاز کرده است.
📎 https://www.aparat.com/v/atr0h9z
🔊 @iranpl