eitaa logo
صیاددلها(سبک زندگی جهاد تبیین)
1.1هزار دنبال‌کننده
13.1هزار عکس
11.1هزار ویدیو
50 فایل
امام خامنه‌ای عزیز فرمودند:بسیجی باید در وسط میدان باشد تا فضیلت های اصلی انقلاب زنده بماند.کانال صياددلها با هدف جهاد تبیین در ارائه نقاط مثبت و توانمندی های جمهوری اسلامی ایران و همچنین مطالبه گری انقلابی راه اندازی شده است ارتباط با مدیر @sayaddelhaaa
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺تحمیل اقتدار ایران به دشمن صهیونیستی 🔹‏در حالی که نتانیاهو در بیانیه خود پس از عملیات تروریستی نفس نفس میزد و دستانش میلرزید، امام سید علی خامنه ای عالی ترین مقام نظام مقدس جمهوری اسلامی، امروز در یک فضای باز و با حضور هزاران نفر، در حالی که سران سه قوه کشور یعنی مهمترین افراد نظام را در کنار خود داشت، چنان مقتدر و با اراده سخنرانی کرد که دنیا انگشت به دهان ماند. 🔹یک روز قبل از آن نیز رئیس جمهور در سفری شجاعانه در منطقه ای پر تنش عازم قطر شد و پس از انجام ماموریت به تهران بازگشت؛ و امروز همزمان با سخنرانی رهبری هواپیمای وزیر خارجه کشورمان در لبنانی بر زمین نشست که اسرائیل گفته بود نمیگذارد هواپیمایی ایرانی در فرودگاهش فرود آید. 🔹جمهوری اسلامی درست پس از عملیات قهرمانانه وعده صادق۲ که قاعدتا اسرائیل باید در تکاپوی تلافی اش باشد، با پیام های مقتدرانه به آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت ذره ای از شما هراس نداریم و خود را برای هر سناریویی آماده کرده ایم. رهبری نیز در سخنرانی خود ضمن اشاره به عملیات اخیر نیروهای مسلح تاکید کردند باز هم نیاز باشد این کار را تکرار خواهیم کرد. 🔹به نظر میرسد بازدارندگی و غرور کاذبی که نتانیاهو پس از شهادت سید حسن نصرالله احساس میکرد با تدبیر مقام معظم رهبری و رفتار شجاعانه مسئولان سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی یکجا به فنا رفت و رعب و وحشت به اردوگاه دشمن بازگشت.
🔺تله تنش یا پله تنش؟ ایران با حمله مقتدرانه به اسرائیل ثابت کرد جز بر اساس منطق، سنجیدن شرایط، و لحاظ عقلانیت در پاسخ به دشمن، برای مفاهیمی چون "تله تنش" تره هم خُرد نمیکند؛ ولی آیا اسرائیل پس از واکنش سنگین ایران مایل است از "پله تنش" بالا برود؟! این به تصمیم نتانیاهو بستگی دارد!
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۹۰ ثانیه، ۴۹ اصابت چه میکنن این موشک‌های ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فریادهای نماینده کنست رژیم صهیونیستی در پارلمان 🔹لیست ترورهای اسرائیل پایان ندارد اما چه به دست آوردیم؟! ترورها هرگز هرگز برای شما امنیت را به ارمغان نیاورده و نخواهد آورد! نمی‌توان یک ملت را ازبین برد! احمد طیبی، نماینده کنست(پارلمان) رژیم صهیونیستی: 🔹۳۲ سال پیش، تیتر روزنامه‌های اسرائیلی این چنین بود: «موسوی ترور شد، دوران درگیری با حزب‌الله به پایان رسید!» اما سیدحسن نصرالله از موسوی نسبت به اسرائیل تندروتر بود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ با کشتار سران و مقامات آنان اسرائیل سگ هار منطقه را سر جایش بنشانید ▪️اسرائیل به دنبال فرصت مناسب برای پاسخ دردناک به ایران عزیز است. چند سالی است که بعد از ترور حاج قاسم سلیمانی و عدم معادله بازدارنده خون سران آنان مقابل سران ما این رژیم پلید جری تر شده است. اسرائیل بعد از عملیات وعده صادق ۱ ایران به طرز عجیبی رئیس جمهور ما شهید رئیسی عزیز را از ما گرفت و هیچ رد پایی از خود برجای نگذاشت‌. ▪️این بار هم بعد از عملیات وعده صادق ۲ در حمله موشکی ایران به اسرائیل به دنبال فرصت مناسب برای پاسخ خاص و دردناک به ایران است که ضروری و فوری است معادله کشتار سران و مقامات رژیم نامشروع صهیونیستی معادله قرآن کریم خون مقابل خون در دستور کار ستاد کل نیروهای مسلح کشور قرار گیرد.
🔴 انتظار بیان اختلافات از زبان رهبری در یک تریبون جهانی، نابجاست! 🔻‏جایگاه رهبری است دیگر؛ انتظار نداشته باشید که اختلافات داخلی ما از زبان وی و در تریبون رسمی، در مواجهه با دنیا فریاد شود! برخی انتظار داشتند رهبری در یک تریبون رسمی جهانی مسئولان را سرزنش کند که چرا به وعده آمریکا و اروپا باور کردید؟! چرا تعلل شد؟ چرا ...! 🔹این انتظار نابجایی بود. رهبری هم فرمودند که جمهوری اسلامی نه تعلل می‌کند نه شتابزده. هم گفتند که نظر تصمیم‌گیران سیاسی و نظامی است و آنها مسئول هستند. هم فرمودند این اقدام نیروهای مسلح ما کمترین مجازات بود!‏ 🔸هم به تصمیم ساختار و تصمیم‌گیرندگان سیاسی و نظامی احترام گذاشتند هم به انتظار منتقدین مومن که این ضربه کافی نبود و مجازات کمی بود؛ هم در برابر دشمنان، چون در جایگاه رهبری است اختلافات را بیان نمی‌کنند! فهم این خیلی سخت نیست! 🔹وگرنه دوسه هفته پیش هم گفتند که عقب‌نشینی غیرتاکتیکی موجب غضب الهی است. یعنی آن زمان بی‌توجه به مسائل جامعه این حرف را بیان کردند؟ به بیانات رهبری به شکل مجموعه و منظومه نگاه کنید‌. جامع ببینید. 🔸مسئولان سیاسی و نظامی بعد از ترور سیدحسن به حرف منتقدین اعتراف کردند که بعلتِ وعده های مکرر آمریکایی و اروپایی‌ها که در غزه آتش بس برقرار می‌کنند، ما اقدام متقابل نکردیم! به صراحت اقرار کردند. هم آقای پزشکیان؛ هم ظریف؛ هم عراقچی؛ هم سرلشکر باقری. به صراحت، دلیل تعلل را گفتند! 🔹وظیفه هر کسی در هر جایگاهی روشن است.‏ وظیفه نماینده مجلس نظارت است؛ وظیفه رسانه و فعالان اجتماعی و سیاسی و تحلیلگران هم روشن است! هرکسی باید به وظیفه خودش عمل کند و رهبری را سیبل و سپر کوتاهی خودش نکند. 🔸از طرفی، کارکرد نمازجمعه تاریخی امروز، انسجام ملی در داخل و وحدت اسلامی در منطقه بود؛ کارکرد این نمازجمعه، امیدواری در برابر دشمن بود خاصه بعد از ضربات و خسارت‌هایی که جبهه مقاومت در لبنان خورد و تهدیدهای روزانه دشمن! 🔹کارکرد این نماز جمعه، تحلیل آسیب‌های داخلی، ضعف‌های امنیتی و نفوذ و تحلیل چرایی جری‌شدن دشمن نبود! قرار نبود رهبری بیاید تحلیل کند که چرا اسراییل جری شد و به ترور سیدحسن روی آورد! اگرچه خیلی صریح امروز گفتند اگر دشمن در کشوری موفق شود، سراغ بقیه می‌رود؛ منظورشان واضح بود! وفتی هنیه را زدند، به سراغ سیدحسن رفتند. اگر واکنشی نمی‌دید به ایران هم می‌آمد! 🔸‏همه این تحلیل‌ها، آسیب‌شناسی، پرداختن به نقاط ضعف و چرایی شکست‌ها و مصائب، در زمان خود و مکان خود باید مطرح شود و کارشناسان و منتقدان و تحلیل‌گران به این موارد بپردازند. فهم این مسائل خیلی سخت نیست! عقل و تحلیل و نقد را جامعه نکشید‌. ✅ :
سیل جمعیت در صنعاء برای لبنان و غزه شعار دادند 🔹پایتخت یمن عصر امروز هم شاهد تجمع کم‌نظیر در حمایت از مردم لبنان و غزه و پشتیبانی از عملیات‌های نیروهای مسلح این کشور بود.