هدایت شده از خبرگزاری تحلیلی خبری ایبسنا اصفهان
✅به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سید جلال حسینی عصر امروز در نشست علمی پیامدهای ناشی از کرونا که به همت بسیج دانشجویی استان اصفهان و با همکاری خبرگزاری تسنیم برگزار شد، اظهار داشت: ماهیت ویروس کرونا همچنان نامشخص است و نمونه بارز آن را استان خوزستان میتوان دانست که با وجود گرمای بسیار زیاد، جزو مناطق پرخطر و در معرض هشدار کشور قرار دارد. ویروس کرونا، یکسری تغییراتی را در معادلات قدرتهای جهان به وجود آورده و آن ها را به مسیر جدیدی هدایت کرده، اما همچنان باعث تغییر کامل و ایجاد جریان جدید نشده است.
ادامه خبر در
https://tn.ai/2270413
۲ خرداد ۱۳۹۹
به رخ کشیدن اقتدار
خبر ارسال ۵ نفتکش ایرانی با پرچم جمهوری اسلامی ایران به سمت ونزوئلا و منطقه کارائیب، حیاط خلوت آمریکا خبر بسیار مهمی بود چراکه با توجه به تحریم ایران و ونزوئلا این اقدام می توانست با برخورد تُند آمریکا روبرو شود در واقع ایرانی هابا این اقدام، ریسک بزرگی انجام داده بودند یا اینکه یک جسارتی برای آزمایش قدرت آمریکاییها بود یا یک اطمینان به خود نسبت به اینکه آمریکا توان برخورد با این حرکت را ندارد چراکه ایران قبلاً در مقابل اقدام علیه خود برخورد قاطعی کرده بود مانند گرفتن کشتی انگلیسی در مقابل توقیف کشتی ایرانی و یا حمله قاطع به پایگاه عین الاسد در مقابل ترور سردار حاج قاسم سلیمانی و همچنین تهدیدهای قاطعانه سردار حاجی زاده.
باید گفت که به نظر می رسد گزینه دوم صحیح باشد یعنی ایرانی ها با اعتماد به نفس کامل اقدام به ارسال کشتی های نفتکش به سمتِ ونزوئلا کرده اند.
درس هایی که میتوان ازین اقدام قاطع ایران گرفت به شرح زیر است.
١. دوران تهدید آمریکا دیگر گذشته است و ایرانی ها مانند چند سال قبل که بعد از ارسال کشتی کمک های ایران به یمن با تهدید آمریکا و فشار دولت ایران و وزارت خارجه ایران مجبور به بازگرداندن کشتی خود شدند و در عمل جلوی پیروزی قاطع یمنی ها را در مقابل عربستانی ها گرفتند گذشته است دیگر ایران با یک تهدید عقب نشینی نمی کند
٢.اندیشه سازش در ایران جایگاه خودش را از دست داده است و اعتبار چندانی ندارد
٣.دوران مقاومت همه جانبه در مقابل امید به سازش در ایران تثبیت شده است و وقت آن رسیده است که ایران در جهت آرمانهای خود قدم های بلند تر و با سرعت بیشتری بر دارد.
۴. دوران ابرقدرتی آمریکا به سر آمده است و دوران ابرقدرتی ایران فرا رسیده است، کافیست ایران بتواند با ظرفیت های بسیار بالای کشور، مانند منابع فراوان، جامعه جوان و سطح علمی بالا، بازار های گسترده در منطقه، کارگاه های آماده به کار و راکد بسیار در کشور، اعتماد به نفس بالای ایجاد شده از اقدامات منحصر به فرد نیروهای نظامی و شرکت های دانش بنیان و جامعه درمانی و... و موارد متعدد دیگر با جهش تولید و با حل مشکل اقتصادی کشور، خود را در حد و اندازه یک ابر قدرت نشان دهد.
۵.ایران از نفوذ در منطقه و مبارزه با استکبار و کمک به محرومین در منطقه غرب آسیا با توصیه رهبر معظم انقلاب نگاهش را به نقاط دیگر جهان بلکه حتی به منطقه آمریکای لاتین معطوف کرده است و این یک گام بلند دیگر برای ایرانی هاست، آنهایی که میگفتند ایران بعد از دوران هخامنشی ها توانسته اند به دریای مدیترانه دست پیدا کنند باید اکنون بگویند ایران برای اولین بار در منطقه آمریکای جنوبی نفوذ معناداری پیدا کرده است و آمریکا دیگر نه تنها باید نگران از دست دادن نفوذ خود در منطقه غرب آسیا باشد بلکه نگران نفوذ گسترده ایران در حیاط خلوت خود می باشد و با اوضاع آشفته آمریکا که ویروس بسیار کوچک کرونا به رخ آمریکاییها کشیده و در عین حال مردم دنیا را بیدار کرده است دیگر حیثیتی برای آمریکا و توانی برای مداخله در منطقه غرب آسیا باقی نمانده است و ایران از این پس قاطع تر و قوی تر می تواند با دشمنان خود مانند عربستان و رژیم صهیونیستی مبارزه کند.
۶. دست تقدیر الهی در صورت اتکا به وعده های خداوند و انتخاب الگوی مقاومت میتواند و توانسته قدم به قدم جمهوری اسلامی و ملت ایران را به آرمانهای خودش نزدیکتر نماید.
http://eitaa.com/joinchat/501809171Ca61147f977
۴ خرداد ۱۳۹۹
۸ خرداد ۱۳۹۹
شیخ فضل الله نوری و ماری کوری هر دو در یک عصر می زیستند. یکصد و چندی سال پیش. این در ایران، آن در لهستان. شیخ فضل الله نوری، آن زمان که یقه اش را می درید و عمامه بر سر میکوفت و کف بر دهان، نعره می کشید که؛ ایهاالناس...! دختران خود را به مدرسه نفرستید، تا کافر و بی دین نشوند...!
و آنطرف...
دختری که به "ماری کوری" شهرت یافت،
در رشته ی فیزیک لیسانس گرفت، و کمی بعد
به فرانسه کوچید، و در آنجا با فقر و نداری زیست،
و به دعوت یک پروفسور، در آزمایشگاه وی مشغول به کار شد.
" نوری و کوری" را باید همزمان پی گرفت. صحنه ای از این و صحنه ای از آن. در صحنه ای به تماشای ضجه ها و عربده ها و منبرها و حدیث ها و زن زن زن زن کردن های شیخ فضل الله نوری بنشینیم، و در صحنه ی دیگری به تماشای تحصیل و تحقیق "ماری" در دانشگاه و آزمایشگاه و فیزیک و فرمول و لوله های آزمایشگاهی و مواد و خواص!
"نوری" را تجسم کنید؛
که زن را با استناد به آیات و احادیث و روایات در همان دخمه های ذلت تاریخی اش، به زیر گِل می برد، و "کوری" را ببینید که در آزمایشگاه ساده و محقرانه اش، کم کم به کشفی سترگ دست می یابد که بشریت، تا همه ی تاریخ و تا همه ی آینده، مدیونِ اوست.
"نوری" بخاطر عربده های ابلهانه اش، از پله های دار بالا رفت، و "کوری" دو بار از پله های آکادمی نوبل برای دریافت دو جایزه ی نوبل...
شیخ فضل الله نوری،
بلندگوی تکرار خزعبلاتی بود،
که زن را اسیر و کلفَت و فلک زده میخواست،
و آنطرف ماری کوری،
که از اینجور خزعبلات رهیده و رها بود،
و فراتر و جلوتر از میلیاردها مرد، پرچمداری شد،
برای گسترشِ علم و رشد و سلامتِ بشریت. کشفی که "ماری کوری" بجا نهاد و به بشریت سپرد، آنچنان درخشان و ناب و سرشار از فایده است که همه ی آیندگان شیخ فضل الله نوری بدان محتاج اند، ولی "ماری کوری" هرگز به خزعبلات شیخ فضل الله نوری، نه که محتاج نیست، بلکه بشدت از آن متنفر و گریزان است.
ماری کوری،
میوه ی دنیای فهم بود،
و شیخ فضل الله نوری میوه دنیای جهل.
دنیای علم و جهان بشریت،
بنیان عکسهای رادیولوژی و خواص گسترده ی رادیو اکتیویته را مدیون "ماری کوری" است.
کوری در یکی از یافته هایش، کشف کرد که پرتوهای رادیوم میتوانند بافتهای زنده ی اندامها را از بین ببرند. بعدها، پزشکان و پژوهشگران علوم پزشکی دریافتند که با اعتنا به کشف کوری، میتوانند غدهها و بافتهای بدخیم را که در سرطان و همچنین بیماریهای پوستی و غدد ترشحی بروز میکنند، از بین ببرند.
اما شیخ فضل الله خود خود سرطان بود،
که با هیچ پرتوی، ریشه و نسلش بیخ بر نمی شد.
او که "کوری" نامیده میشد،
یک دنیا بینایی برای جهان و جهانیان آورد،
و آنکه "نوری" نامیده میشد،
دنیای جهل و جنایت را نمایندگی میکرد،
که نتیجه ی نکبت بارش درطی 40 سال گذشته
ایران و ایرانیان را در لجنزار خود فرو برده است! در ضمن ایشون اولین و تنها زنی بود که دو بار جایزه نوبل دریافت کرده و در زمان جنگ اول جهانی دو مرکز درمانی نظامی رادیو پزشکی را در پاریس و ورشو بنیاد گذاشت
۱۱ خرداد ۱۳۹۹
۱۱ خرداد ۱۳۹۹
۱۱ خرداد ۱۳۹۹
سئوال
عرض سلام و ادب و احترام خدمت جنابعالی
و پوزش که مجدد مزاحم اوقات شریف شدم
بزرگوار اگر امکانش هست برای متنی که ارسال می کنم خدمت شما یه جوابیه لطف بفرمایید
سپاسگزار میشم اگر نظر لطف بفرمایید🙏🏻
*رهبر عزیزم جناب آقای خامنهایی مدظلهالعالی؛
انقلاب درست، دین درست، نظام درست، همه جای خودش!
شما بفرمایید که ما دقیقاً بر سر چه آرمانی باید ایستادگی و مقاومت کنیم؟!*
⚛ ۴۰۰۰ دزدزاده در انگلیس زندگی میکنند و ایران بزرگترین وارد کنندهٔ *پورشه* (ماشین دزدزادهها) در خاورمیانه است !
طی ۳ ماه *۳۰ میلیارد دلار* از کشور خارج شده که قطعاً «مردمِ عادی» این پول را خارج نکردهاند!
هزاران میلیارد *اختلاس* شده، امّا با غارتگران مثل *تاجِ سر* رفتار میشود!
⚛ حالا صحبت از *مقاومت* در برابرِ *«جنگِ سرد»* میشود!
از خطر سلطهٔ *«استکبارِ جهانی»* گفته میشود، آیا با این ساختارِ فاسد چنین مقاومتی ممکن است؟
⚛ مردم وقتی *محمدساشاها و عیسی هاشمی* ها (فرزند ابتکار) و *ویلای لواسانِ سردار فیروآبادیها و پرادو سواریِ امام جمعهها* را میبینند ، از خودشان میپرسند *چرا من باید برای آرمانی که نیست، جان بدهم ؟*
مردم وقتی میبینند برادرانِ تمامیِ اعضای *ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی*، پروندهٔ *« فساد اقتصادی »* دارند ، از خود میپرسند *ما دقیقاً بر سر چه آرمانی باید ایستادگی کنیم؟*
⚛ مردم وقتی میبینند طیِّ این سالها هزاران دستگاه *مازراتی و پورشه و بنز با ارز دولتی* وارد شده، امّا برای خرید *لودر و گریدر و هلیکوپتر امداد و نجات برای زاگرس در حال سوختن بودجه نیست، از خود میپرسند ما دقیقاً بر سر چه آرمانی باید ایستادگی کنیم؟*
⚛ مردم وقتی میبینند با آمدنِ *زلزله*، تمامِ دَم و دستگاهِ حاکمیّت، تنها کاری که از دستش برمیآید *توصیه به خواندن آیات الکرسی* است! در حالیکه هر کس فقط یکبار از *خیابانِ اندرزگو*، یا فرعیهای بالای *نیاوران* رد شود و *کاخها و قصرها* ی آنجا که نظیرش حتی در *بِوِرلی هیلزِ* امریکا هم دیده نمیشود را با امکاناتِ توسعهای *چابهار و ایلام و کردستان و خوزستان* مقایسه کند، اعتمادش بهنظام به همینجا میرسد که میبینید!
⚛ مردم وقتی میبینند در همهجا مُشتی تَهریشدارِ یقّهآخوندیِ زیرِ۳۰ سال در مقام *«مدیرعامل» و «رئیس هیات مدیره» و «رئیس» و «معاون»* و.... مدام در حال انجام *معاملات میلیاردی* برای *شرکتهای صوری* شان هستند، حال آنکه عُرضهٔ مرتّبکردنِ تختخوابشان را هم ندارند، به همینجا میرسند که میبینید.
⚛ مردم وقتی فرزندان لایقشان را میبینند که کنارِ میدانها پلاکارد *استخدام نیرو برای اسنپ* بهدست گرفتهاند، ناگهان یاد *«احمد عراقچی»* با سابقهٔ *۲ سال نصبِ ویندوز* میافتند که از روزی که *معاونت بانک مرکزی* شده، دلار ۶ هزار تومان گران شدهاست. اینطوریست که مردم به اینجا میرسند که میبینید رسیدهاند .
⚛ مردمِ ایران عاشق آمریکا نبودند، جمهوری اسلامی آنها را عاشقِ آمریکا کرد، مردم عاشقِ رضا پهلوی نبودند، جمهوری اسلامی آنها را عاشق *خاطرهٔ پهلویها* کرد.
مردمِ ایران دچارِ انحطاطِ اخلاقی هستند، امّا مقصّرش تنها خودشان نیستند ، که سهمِ نظامِ مقدّس در این انحطاطِ فراگیر به مراتب بیشتر از هر عاملِ دیگر است !
⚛ مردم انقلاب کردند، یعنی از همه چیزشان گذشتند، نه فقط النگوهای طلا، آنها بر سر امرِ محال قمار کردند، عرش را به لرزه انداختند، حالا امّا قیافهٔ شنگولِ مُشتی دزد و بچّه مزلّفِ آویزان از نامِ *انقلاب* را میبینند که در اروپا و امریکا *جت اسکی* میکنند !
⚛ مردم *علی انصاریها، حسین هدایتی ها و بابک زنجانی ها* را میبینند که مالها و بانکها و ویلاهایشان کفافِ دهها سال مقاومت در برابرِ هر اهریمنی را میداد، امّا کدام مقاومت؟ برای کدام آرمان؟ برای چی؟
شما را بهخدا یک دلیل بیاور که من به فرزندان تحصیل کرده بیکارم بگویم...
⚛ از عجایب هم اینکه یک عده دارن ارسال چند نفتکش به ونزوئلا رو نشانه اقتدار میدونن.
یعنی کاری که تمام دنیا میکنن و بهش میگن "تجارت"، اینها براشون در حد رویاست و بهش میگن "اقتدار".
خلاصه که اونقدر به اردنگی خوردن عادت کردیم که هربار نمیخوریمش برامون جشن پیروزی میگیرن..
سهم مردم فقط فقر .تورم .ناامنی.بیکاری. گرانیهای پی درپی استرس بوده...
دلنوشته ای از تک تک ایرانی ها🤔
این عماریون
۱ شهریور ۱۳۹۹
جواب
با نام و یاد خدا
در مورد جواب این سوال باید گفت که انقلاب دو وجه دارد یک وجه آرمان های انقلاب و وجه دیگرش انحرافات از آرمان هاست آرمان های انقلاب آنجائیست است که با اعتماد به خدا وبا اعتقاد به وعده های الهی و قدرت جامعه حرکت رو به جلو داشته ایم مثل پیروزی انقلاب، پیروزی در دفاع مقدس، پیشرفت های گسترده علمی نسبت به تمام دنیا، پیروزی های بزرگ در منطقه نابودی داعش، پیشرفتهای دفاعی و بسیاری از پیشرفت های بزرگ دیگر، بطوریکه حتی دشمنان ما به آن اذعان کرده اند مثلاً آقای علیزاده که خارج از کشور زندگی می کند و حدود ۲۰ سال برای بی بی سی کار می کرد مطرح میکند که ایران دو بار به آبهای مدیترانه دست پیدا کرده یکبار در دوران هخامنشی ها و بار دوم در این دوران همین مطلب رو به نوع دیگری حسنین هیکل اندیشمند مصری مطرح میکندو می گوید در دوران هخامنشی ها ایران با قدرت شمشیر به انجا دست پیدا کرد و اینبار با قدرت نفوذ در قلب ها، دفعه قبل توانستند ایران را بیرون کنند ولی این بار نمی توانند ایران را بیرون کنند، پس انقلاب نسبت به حرکت به سمت آرمان هاش تا حدود زیادی موفق بوده اما عدم موفقیت هامانند فسادها کمبودها و فاصله طبقاتی نتیجه روی کار آمدن طبقه ای است که ازارزشهای انقلاب عدول کرده اند، یا قبلاً انقلابی بودند و الان توبه کردند و دیگر انقلابی نیستند یا افرادی که از اول هم انقلابی نبودند ولی در صف انقلابیون نفوذ کردند، این افراد نسبت به ارزش های انقلاب معتقد نیستند به جای استقلال معتقد به وابستگی هستند به جای اعتماد به خدا و خود و مردم معتقد به اعتماد سازی با آمریکا هستند، به جای مقاومت به دنبال سازش با دشمنان هستند به جای ساده زیستی به دنبال اشرافی گری هستند به جای خدمت به دنبال پر کردن جیب خودشان هستند و اگر دقت کنیم با انتخاب مردم سر کار آمده اند، آن جایی که واقعیات تحریف شد و مردم فریب خوردند و گمان کردند که مشکلات به دلیل مقاومت است و با سازش می توان مشکلات را حل کرد در واقع علت مشکلات انتخاب اشتباه مردم است، پس بنابراین باید گفت علت مشکلات آرمان های انقلاب نیست بلکه عدول از آرمان هاست، راه حل نجات باز گشت به آرمانهای انقلاب است که هرجا انقلابی عمل کردیم یعنی به خدا اعتماد کردیم و به دستورات خدا عمل کردیم و در مقابل دشمن ایستادیم نه تنها موفق شدیم بلکه معجزه شده است پس بنابراین آرمان های انقلاب مشکلی ندارد بلکه علت مشکلات مذکور عدول از آرمانهای انقلاب است وایستادگی نکردن عده ای بر سر آرمانهاست.
http://eitaa.com/joinchat/501809171Ca61147f977
۱ شهریور ۱۳۹۹
۲۶ شهریور ۱۳۹۹
سید جلال حسینی
راهکارهای جبران کسری بودجه با استفاده از مطالب آقای دکتر قاسمی
http://eitaa.com/joinchat/501809171Ca61147f977
۲۶ شهریور ۱۳۹۹
۶ مهر ۱۳۹۹
سید جلال حسینی
این لینک را دنبال کنید تا به گروه من در WhatsApp ملحق شوید: https://chat.whatsapp.com/LicHXShkn3sBETtEgSrjAg
۶ مهر ۱۳۹۹
سئوال:
آیا این مجلس انقلابیست که ماشین ۶٠٠میلیونی می گیرد و تا کنون اقدام زیادی انجام نداده است؟
جواب:
مسلم این مجلس یک مجلس انقلابی است که خود مقام معظم رهبری هم تاکید کردند که یکی از انقلابی ترین مجالس بعد از انقلاب است، ولی انقلابی بودن هم نسبی است، اگراین مجلس را با مجالس دیگر مقایسه کنیم یکی از بهترین مجالس است، در زمان فعلی مجلس نمیتونه خیلی در مقابل دولت بایستد و اگر در مقابل دولت بایستد باید یا خودش را استیضاح کند یا وزرایش را استیضاح کنند که در هر حالت گرفتار بی دولتی میشویم و چون فرصت زیادی تا انتخابات نداریم این کار به صلاح نیست پس بهترین کار همین است که فعلاً با این دولت بسازد تا دولت بعدی که انشالله یک دولت جوان انقلابی روی کار بیاید و فعالیت انقلابی از اون موقع به صورت جدیتری شروع شود، البته هرچند به نظر من مجلسی ها میتونستد بهتر از این عمل کنند، ولی به نظر من خیلی ایراداتی که به این مجلس گرفته میشود ایرادات جدی نیست البته این به معنای این نیست که نباید ایراد گرفت و نباید انتقاد کرد یا هر انتقادی درست نیست.
یکم بیشتر توضیح بدهم اینکه نمایندگی در واقع یک مقام مهمی هستند یک نکته مهمیست، وقتی که معاون دست چندم یک اداره با ماشین دنبالش می آیند و از اصفهان به یکی از شهرهای اطراف می رود، چرا یک نماینده مجلس نباید یک ماشین و یک راننده در اختیارش باشد که شهر های مورد نظرش رو بتواند سر بزند و سرکشی کند، خوب، مجلس تدبیر کرده که به جای اینکه ماشین های متعددی در اختیار نمایندهها باشد با راننده، یک ماشین رو قسطی به آنها بدهد، این شاید برای فرد بیکار خیلی سخت باشد اما برای نماینده مجلس به نظر من یک امر طبیعی است، هرچند که اگر نگیرند و با وسیله خودشون وظایفشان را انجام بدهندبهتره، این مثل این است که یه فرد بیکاری وقتی می بیند یک نفر که دریک اداره سالیان زیادی مشغول به کار بوده و مثلاً ماهی ۴ میلیون تومان میگیرد احساس میکند که خیلی زیاد بهش پرداخت می کنند در حالی که به این صورت نیست.
در ضمن مگر حضرت علی نفرمودند، که به قاضی حقوق مکفی بدهید که گرفتار فساد نشود یک نماینده کمتر از یک قاضی نیست، باید به نماینده حقوق کافی بدهند که گرفتار رانت خواری نشود و در عوض به رانت خواری های آنها محکم برخورد شود، خانم سعیدی نماینده سابق مبارکه می گفت که برای یک قضیهای به من هزار میلیارد تومان رشوه پیشنهاد شد، با این حساب فکر میکنید دادن یک ماشین اون هم به صورت قسطی به یک نماینده اسراف است؟
http://eitaa.com/joinchat/501809171Ca61147f977
۱۰ مهر ۱۳۹۹
شبهه:
سلام
اما خوبه که حداقل با این که مردم تو این کشور در رفاه هستن ونیاز مالی ندارن اما براش مقبره چند صد میلیاردی نساختند.
جواب:
علیکم السّلام
ی کم دقت کنید، این قضیه خیلی فرق می کند، تفاوت امام با امیر کویت این است امام اراده اش بر ساده زیستی است و تجملاتی بودن حرم حضرت امام اراده ایشان نبوده، اراده اندیشه تجملگرایی بوده است که توسط هاشمی در این کشور حاکم شد، اما اراده شاه کویت بر تجملگرایی بوده و اینکه بعد از مرگ واقعا مقبره ايشان ساده باشد یا نباشد به ارادهء ایشان بستگی ندارد.
در ضمن به هیچ عنوان کویت را با ایران مقایسه نکنید زیرا با توجه به اینکه کویت دارای حدود ٩ میلیون جمعیت است که فقط حدود یازده درصد آن بومی و بقیه مهاجرانی از کشور های مختلف است، روزانه بیش از ٣ میلیون بشکه نفت صادر می کند نسبت به ایران با ٨٠ میلیون جمعیت و فروش فعلی نفت در حدود ٢٠ هزار بشکه نفت و سرانه هر کویتی نسبت به هر ایرانی در حال حاضر حدود ١٧٠برابریک ایرانی است و در بهترین حالت که ایران کمتر از ٣ میلیون بشکه نفت صادر می کرد سرانه یک اماراتی بیش از یازده برابر ایرانی بود.
در ضمن ترکیه وابسته و ضعیف را که بدون شلیک یک تیر در مقابل صدام تسلیم شد را با ایران که نه تنها با صدام بلکه با بیش از ۵٠ کشور دیگر ٨سال جنگید و یک وجب خاکش را نداد به هیچ وجه مقایسه نکنید.
http://eitaa.com/joinchat/501809171Ca61147f977
۱۰ مهر ۱۳۹۹
۱۰ مهر ۱۳۹۹
سلام برادر حسینی.اربعین سالار شهیدان تسلیت.لطف کنید پاسختون رو در مورد شبهه زیر بفرمایید تا استفاده کنیم.محمد غرضی: مردم میگویند چرا ما نباید مثل مردم برخی کشورها (ترکیه، امارات و...) زندگی کنیم.ما پاسخ میدهیم چون ما میخواهیم با امپریالیسم مقابله کنیم و زیر بار زور نرویم و آمریکا فشار می آورد و تحریم هستیم.و آنها باز سوال میکنند کی برای این سیاست نظر مارا پرسیدید؟
۱۷ مهر ۱۳۹۹
۱۷ مهر ۱۳۹۹
سید جلال حسینی
سلام برادر حسینی.اربعین سالار شهیدان تسلیت.لطف کنید پاسختون رو در مورد شبهه زیر بفرمایید تا استفاده
سئوال:
سلام برادر حسینی.اربعین سالار شهیدان تسلیت.لطف کنید پاسختون رو در مورد شبهه زیر بفرمایید تا استفاده کنیم.محمد غرضی: مردم میگویند چرا ما نباید مثل مردم برخی کشورها (ترکیه، امارات و...) زندگی کنیم.ما پاسخ میدهیم چون ما میخواهیم با امپریالیسم مقابله کنیم و زیر بار زور نرویم و آمریکا فشار می آورد و تحریم هستیم.و آنها باز سوال میکنند کی برای این سیاست نظر مارا پرسیدید؟
جواب سئوال،👆👆http://eitaa.com/joinchat/501809171Ca61147f977
۱۷ مهر ۱۳۹۹
سید جلال حسینی:
سئوال:
سلام علیکم پاسختون برای این شبهه که علت مشکلات تحریمهاست قانع کننده بود اما بدون توجه به این موضوع پاسخ ندادید وقتی سوال میشه که برای سیاست مبارزه با استکبار کجا نظرمون رو پرسیدید .ممکنه افرادی بگن اصلا ما میخوایم با آمریکا رابطه برقرار کنیم با همه مضرتاتش به عقیده ما... کی به شما اجازه داده از طرف ما سیاست خارجی رو رهبری کنید؟
جواب:
مردم ایران درهمهپرسی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که در ۱۱ و ۱۲ آذر ۱۳۵۸ برگزار شد و با حدود ۹۹/۵ درصد آرا تصویب شد به مبارزه با امپریالیسم و استکبارگران رای دادند.
سیاست خارجی نظام جمهوری اسلامی که در قانون اساسی در فصل دهم و اصل 152 بدان اذعان دارد، بر اساس نفی هرگونه سلطه جویی و سلطه پذیری و حفظ استقلال همه جانبه و تمامیت ارضی کشور و دفاع از حقوق همه مسلمانان و عدم تعهد در برابر قدرتهای سلطه گر و روابط صلح آمیز متقابل با دولتهای غیر محارب استوار است.
همچنین در اصل 154 قانون اساسی تاکید شده جمهوری اسلامی ایران سعادت انسان در کل جامعه بشری را آرمان خود می داند و استقلال و آزادی و حکومت حق و عدل را حق همه مردم جهان می شناسد لذا در عین خودداری کامل از هرگونه دخالت در امور داخلی ملتها و کشورها از مبارزه حق طلبانه مستضعفین در برابر مستکبرین در هر نقطه جهان موظف به حمایت است.
با توجه به این اصول سیاست خارجی ما که مبتنی بر مبانی عقیدتی و ایدئولوژیک است با تاکید بر نفی استکبار و استکبار ستیزی که درجوهره انقلاب اسلامی است طبعا نمی تواند با نظام های سلطه گر و استکباری کنار آید هم به لحاظ ایدئولوژیک و هم طبق قانون اساسی وظیفه داریم با نظام سلطه تقابل کنیم و اجازه سلطه بر کشور توسط آمریکا و رژیم سلطه را ندهیم.
http://eitaa.com/joinchat/501809171Ca61147f977
۱۷ مهر ۱۳۹۹
https://www.instagram.com/tv/CGXs02SnM1-/?igshid=o7k0qgp5stzb
ضرورتهای مدرسه ی بندگی 👆👆👆👆
در دهمین نشست سیاسیمون با کتاب فرهنگ مدرنیته و توهم استاد طاهر زاده و چاشنی کتاب پایان جهان مدرنیته یا..... دکتر حسینی باب این موضوع باز شد .
جا داره گوش کنید
۲۷ مهر ۱۳۹۹
۲۹ مهر ۱۳۹۹
۲۹ مهر ۱۳۹۹
باسلام
ساعت 22 یک لایو به آدرس sydlyhsyny858 داریم هر کس تمایل دارد می تواند شرکت کند.
۲ آبان ۱۳۹۹
۵ آبان ۱۳۹۹
سید جلال حسینی
نقدی بر نظر فردی پیرامون کرونا
١.مقایسه با حضرت ابراهیم مقایسه دقیقی نیست، چون حضرت آقا از ابتدا تا کنون بسیار به رعایت پروتکل ها تاکید کردند.
٢.اینکه عده ای آمدند کرونا را در مقابل دین مطرح کردند، اشتباه بزرگی است، چون کرونا مراکز فساد و فحشا را هم تعطیل کرده است، چون یک بیماری همه گیر است، پس کرونا با دین مخالف نیست و اتفاقا تضرع و دعا بیشتر شده است.
٣.اینکه پایگاه های بهداشت را مخالف و برای مبارزه با دین می داند هم اشتباه است، کنترل جمعیت یک اشتباه بود که در ایران اتفاق افتاد و ربطی به بهداشتی ها ندارد و در کشوری مثل آمریکا هم مراکز بهداشت هست، مانند ایران هم کنترل جمعیت ندارند.
۴. اینکه آقا فرمودند کسانی تصمیم گیر پروتکل های بهداشتی مخصوص ماه مبارک رمضان را انتخاب کنید که رعایت متدین را بکنند، برای این است که دربین پزشکان هم متدین وجود دارد و هم غیر متدین، و پزشکان متدین میتوانند بارعایت پروتکل ها، مراعات متدینین را هم بکنند و ربطی به سخن ایشان ندارد.
۵.دعا منافاتی با رعایت پروتکل های بهداشتی ندارد، و دعا هفتم صحیفه سجادیه میتواند به توطئه دشمنان درشیوع این بیماری هم اشاره داشته باشد وشاید در ایجاد و شیوع این ویروس دشمنان موثر باشند که احتمالش هم کم نیست، اما اینکه این یک بیماریست و جدی است شکی نیست.
۶.در کل سخن ضعیفی است.
http://eitaa.com/joinchat/501809171Ca61147f977
۵ آبان ۱۳۹۹