#سلام_ایها_الغریب
🍃اے صبحدم همیشه جاوید بیا
🍃عطر خوش بوستان توحید، بیا
🍃دلها همہ بے تاب شد از غیبت عشق
🍃باران شکوفہ هاے امید، بیا
تعجیل درفرج #صلوات
#سید_خراسانی
@sayedkhorasani🦋
کاش غمخوار تو بودم ، که مرا مولایی
من کم و کوچک و بی مایه و تو ، آقایی
ای فدای دل پر درد و مناجات شبت
در شب تار منافق صفتان، تنهایی..
#سید_خراسانی
@sayedkhorasani🦋
لطفا کمی توجه وتامل💫
زنگ عبرت:
🔴سازمان بهداشت جهانی اعتراف کند
حسین(ع) معجزه کرد یا کرونا دروغ بود؟!
♦️حدود دو ماه از دهه اول محرم و بیش از ده روز از ایام اربعین گذشت؛ اما پیشبینیهای مراکز بهداشتی از وضعیت کرونا در عراق هرگز بهدرستی محقق نشد.
♦️طبق برخی از آمارها در تاسوعا و عاشورای امسال حدود ۵ میلیون زائر در کربلا حضور داشتند و سرشماریهای الکترونیکی عتبه عباسیه در ایام اربعین، کربلا را میزبان حدود ۱۵ میلیون زائر اعلام کرد.
♦️ازسویی در چند سال اخیر با توجه به حضور و دخالتهای امریکا و ایجاد ناامنی و عقبافتادگیهای تحمیلی توسط غربیها در عراق، وضعیت این کشور از نظر بهداشتی و درمانی بسیار اسفناک، و شمار بیمارستانها، پزشکان، پرستاران و دارو بسیار کمتر از استانداردهای جهانی است.
♦️پس در اینجا با سه عامل روبهروییم: جمعیت متراکم زوار در عاشورا و اربعین؛ وضعیت اسفناک بهداشتی در عراق؛ و گذشت بیش از ده روز از ایام اربعین که زمان کافی برای بروز علائم و انتشار ویروس است. گویا این سه مقدمه سازمانهای بهداشتی را باید به این نتیجه برساند که کرونا سرتاسر کشور عراق را فراگرفته است و بهزودی از کشته پشته میسازد.
♦️اما جمعبندی اخبار "شبکه السومریه" عراق در خلال این روزها، نشان داد که آمار مبتلایان به کرونا و تلفات ناشی از آن دقیقا خلاف این پیشبینیهاست و سیر پیشرفت این ویروس در عراق بسیار طبیعی و باثبات گزارش میشود و وضعیت عراق برخلاف پیشبینیها هرگز بحرانی نشد و بلکه بیماری در کربلا بهشدت فروکش هم نمود.
♦️بدیهی است که نگارنده قصد ندارد رعایت دستورالعملهای بهداشتی را زیر سوال ببرد و اتفاقا باور دارد که حفاظت از جان خود و دیگران شرعا و عقلا واجب است.
♦️پرسش ما از سازمان بهداشت جهانی و متخصصان امر این است: چرا کرونا در عراق آنطور که شما پیشبینی میکردید، رشد نکرد؟
♦️آیا سیدالشهدا علیهالسلام معجزه کرده، یا واقعیت کرونا چیزی است غیر از آنچه تاکنون شما به جهانیان دیکته کردهاید؟
♦️ازسویدیگر متاسفانه در این روزها کشورمان با وجود تعطیلی اماکن زیارتی، مساجد، نماز جمعه، و محدودیتهای فراوان در عزاداری ایام محرم و بهرغم رعایت بیش از ۹۰درصد پروتکلهای بهداشتی توسط مومنان و عزاداران، با موج سوم و شدید کرونا روبهروست.
واقعیت چیست؟!
♦️سازمان بهداشت جهانی تاکنون تجمعات و رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی را مهمترین عامل شیوع ویروس کرونا اعلام میکرد. همچنین مدیران وزارت بهداشت کشورمان که بعضا مریدان بیچونوچرای آرای آن سازماناند، همین حرفها را تکرار میکردند. حال باید پاسخگوی این ادعاها در برابر افکار عمومی باشند، و اگر پاسخی قانعکننده ندارند پس باید بهصراحت اعتراف کنند که این اتفاق در عراق معجزه بیبدیل اهلبیت علیهمالسلام بوده، و یا کرونا آنچیزی نیست که تاکنون میپنداشتند.
محمدصادق ناطقی
11.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌درود براین خانم نماینده شجاع مجلس استان ایلام که حرف دل ملت را میزند!
👈 حتما ببینید
#سید_خراسانی
@sayedkhorasani🦋
#همرزمان_حسین_علیهالسلام
#گفتار_پنجم
#ادوار_امامت
#دوره_سوم (دوره ایجاد تشکیلات پنهانی برای قیام)
#قهرمان_اصلی_کربلا
💠 حماسه عاشورا به عنوان مهم ترین حماسه تاریخ بشریت، همیشه از جهات گوناگون، مورد توجه اندیشمندان اسلامی بوده است. یکی از این جهات این است که قهرمان اصلی این حماسه، چه کسی است؟
🔆 رهبر معظم انقلاب (مدّ ظلّه العالی) این باره می فرمایند:
🖋 شیخ آل یاسین یا سید شرف الدین، در مقدمه این کتاب می گوید امام حسن علیه السلام مثل آن سرداری که سربازان خود را یکی یکی فرا می خواند و مسئولیت هر کدام را به آن ها محول می کند، دانه دانه مسئولیت ها را به زبان بی زبانی، با زبان قرآن و با زبان تاریخ به یارانش حالی کرد.
و در آخر حسین بن علی علیه السلام را مورد اشاره قرار داد و گفت: "لا یوم کیومک یا ابا عبدالله"؛ مسئولیت تو از همه سنگین تر است و کار بزرگ و کار آخر را تو باید انجام بدهی، و حسین علیه السلام انجام داد.
اینجاست که به نظر شیخ آل یاسین و به نظر سید شرف الدین، قهرمان اول کربلا امام مجتبی علیه السلام است و قهرمان دوم امام حسین بن علی علیه السلام است؛ او بود که صحنه کربلا را درست کرد.
📚 همرزمان حسین (علیه السلام)، گفتار چهارم، صفحه ۱۳۳.
۰خدا رحمت کند شاعر انقلابی آقاسی می گفت :
اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد
اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد
اگر ...
ولی اگر ولایت قضا بشه نمی شه جبران کرد
یکبار در سقیفه قضا شد حضرت زهرا (س) را شهید کردند
یکبار در صفین قضا شد حضرت علی (ع) را شهید کردند
یکبار در کوفه قضا شد تابوت امام حسن (ع) تیرباران شد
یکبار در کربلا قضا شد بر پیکر امام حسین (ع) اسب تازاندند
مواظب باشیم ولایتمان قضا نشود.
#سید_خراسانی
@sayedkhorasani🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سخنان عجیب رهبر معظم انقلاب در سال ۷۰ درمورد سختی های قبل از ظهور
🗓دیدار مردم قم ۱۳۷۰/۱۱/۳۰
#سید_خراسانی
@sayedkhorasani🦋
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆ببینید این دانشجوی غیور چه شکلی در حضور امام خامنه ای ایده صلح حسن روحانی را با خاک یکسان می کند
#سید_خراسانی
@sayedkhorasani🦋
🔰 فوری// امروز؛ جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی
☀️ســــید خراســانــی
@sayedkhorasani
❣ #سلام_امام_زمانم
اے ڪہ شیرین اسٺ نامٺ چون عسل
هـر طـلایی جــز شمـا بـاشـد بدل
خـاڪ پـایٺ سـرمہ ے چـشمـان مـا
«یوسف زهرا» ڪجـــایی «اَلعَجل»
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
اے نَفَسهاے تو عطرآگین یاس
اے بہ جان خود حرم را داده پاس
✨اے خوشا با تو بہ سردارےِ نور
یارےِ مهدے بہ هنگام ظهور
عاشقان را با تو دیگر عهدے اسٺ
آن علمدارے تو با مهدے اسٺ
#سید_خراسانی
@sayedkhorasani🦋