🔰سکوت و همراهی دولتهای کشورهای اسلامی در مقابل مسئله فلسطین، به خود آنها هم ضربه زده است
رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار جمعی از مسئولان نظام، نمایندگان و سفیران کشورهای اسلامی به مناسبت عید مبعث:
🔸باز امروز یکی از مسائل مهم ما مسئلهی فلسطین است. یک ملت، یک کشور به طور کامل در قبضهی نه انسانهای عادی، بلکه انسانهای وحشی، خبیث، شرور قرار گرفته، دنیای اسلام هم نگاه میکند، تماشا میکند.
🔹این به خود دنیای اسلام هم ضربه زده؛ یعنی همین که دولتهای اسلامی و کشورهای اسلامی در مقابل یک چنین تجاوزی که این تجاوز به خودشان است، تجاوز به امت اسلامی است، سکوت کردند و درمواردی به خصوص در این اواخر متأسفانه با آن همراهی کردند؛ خود این، این کشورها را هم تضعیف کرده، این وضعیت را برایشان پیش آورده.
🔸دشمن را بر اینها مسلط کرده، امروز کشورهای پیشرفتهی دنیا حالا قدرتهای دنیا برای خودشان حق قائلند که در کشورهای اسلامی دخالت کنند. میآیند دخالت میکنند آمریکا یک جور، آن یکی یک جور، فرانسه یک جور، در کشورهای اسلامی دخالت میکنند برای خودشان حق قائلند. در ادارهی کشورهای خودشان درماندهاند مشکلات خودشان را در کشورهای خودشان نتوانستند حل کنند میخواهند بیایند کشورهای اسلامی را تصرف کنند و به ادعای خودشان مشکلات اینها را حل کنند. ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
⭕️خلقیات پست جزوی از جاهلیت است
🌸رهبرانقلاب:👇
🔸در قرآن بارها جاهلیت تقبیح شده؛ این جاهلیت چیست؟ مراد از این جاهلیت، صرفا بیسوادی نیست؛ نادانی نیست؛ البته بیسوادی هم جزوی از آن هست لکن این جاهلیت معنای وسیعتری دارد، خلقیات پست هم جزو این جاهلیت است.
🔹 هرزگی جنسی، هرج و مرج جنسی، ابتذال اخلاقی، برچیده شدن بساط #حیا از بین مردم، اینها جزو آن جاهلیت بود و با همه اینها #بعثت به مقابله پرداخت.
🌸
✳️🔅✳️🔅✳️🔅✳️🔅✳️
#فاطمه_بنت_محمد_علیهما_السلام
#صلوات_خاصة_حضرت_زهراء_سلام_الله_علیها
✨«لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولًا مِنْ أَنْفُسِهِمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَإِنْ كَانُوا مِنْ قَبْلُ لَفِي ضَلَالٍ مُبِينٍ»
(سوره مبارکه آل عمران، آیه ۱۶۴)
📃قرائت حضرت مولاتنا فاطمة الزهراء (سلام الله علیها)
▫️روي أنّ قراءة فاطمة (عليها السلام) «من أنفسهم» في سورة آل عمران، بفتح الفاء، و معناه: من أشرفهم
▪️نقل است که حضرت مولاتنا فاطمة الزهراء (عليها السلام) عبارت «من أنفسهم» در آیه شریفه فوق را با فتح فاء قرائت می فرمودند [مِنْ أَنْفَسِهِم] به معنی «أشرف ایشان» [خداوند بر مؤمنان منت نهاد، آنگاه كه از أشرف ایشان، به ميان خودشان پيامبرى مبعوث نمود]
📓تفسير جوامع الجامع ج۱ ص۲۱۸
📓مسند فاطمة الزهراء (عليها السلام) ص۳۱
📓الكوثر في أحوال فاطمة بنت النبي الأعظم (علیه السلام) ج۳ ص۴۳۸
✳️🔅✳️🔅✳️🔅✳️🔅✳️
🔴 راضی شدن به #ظلم !!!
✍️شيخ #رجبعلی_خیاط، دوستان و شاگردان خود را از همكاری با دولت حاكم و به خصوص از تعريف و تمجيد آنان بر حذر میداشت. يكی از شاگردان شيخ از وی نقل كردهاست كه فرمود: روح يكی از مقدسين را در برزخ ديدم محاكمه ميكنند و همه كارهای ناشايسته سلطان زمان او را در نامه عملش ثبت كرده و به او نسبت میدهند.
شخص مذكور گفت: من اين همه #جنايت نكردهام!!!به او گفته شد: مگر در مقام تعريف از او نگفتی: عجب امنيتی به كشور دادهاست؟
گفت: چرا!
به او گفته شد: بنابر اين تو راضی به فعل او بودی، او برای حفظ سلطنت خود به اين جنايات دست زد. »
در #نهجالبلاغه آمده است كه #امام_علی(علیه السلام) فرمود:
هركه به كردار عدهای راضی باشد، مانند كسی است كه همراه آنان، آن كار را انجام داده باشد و هر كس به كردار باطلی دست زند او را دو #گناه باشد؛
گناه انجام آن و گناه راضی بودن به آن..
📚کیمیای محبت
هدایت شده از ف.ب
°•🌱|
حدیث مهدوی🍃
💚پیامبر صلی الله علیه و آله:
بِهِ يَمْحَقُ اَللَّهُ اَلْكَذِبَ وَ يُذْهِبُ اَلزَّمَانَ اَلْكَلِبَ وَ بِهِ يُخْرِجُ ذُلَّ اَلرِّقِّ مِنْ أَعْنَاقِكُمْ
خداوند به وسیلهٔ او (مهدی عجل الله فرجه) دروغ را (از دلهای مردم و از متن جوامع) بزداید و سختیهای روزگار را برطرف گرداند؛ و طوق بردگی را از گردنهای شما بیرون آورد.
📗الغيبة (للطوسی) ج ۱، ص ۱۸۵
📗إثبات الهداة، ج ۵، ص ۱۲۲
.
هدایت شده از s_s_h
#ماه_رجب
#بعثت #معرفت
🔺 شخصی که در عرفان استاد شده، کار کرده [میرزاجواد آقا ملکی تبریزی] میفرماید: «هو یوم ظهور الرحمة الرحیمیة»
عرفا میگویند همهی خیرات در خلقت نمایش صفتی از صفات خداست.
مثلا مادر خیلی به انسان توجه دارد. اگر بخواهیم رحم و رأفت و دوستی را در زندگیمان مثال بزنیم مثال به مادرمان میزنیم. چون از او دیدهایم چیزهایی را که از هیچکس ندیدهایم. حتی از پدر هم ندیده یم. هر وقت پدر میخواسته ما را تأدیب کند به دامان مادر پناه میبردیم. آن وقت این میشود ظهور رحمت خدا در یک شخص.
🔹 میفرمایند «بسم الله الرحمن الرحیم» که سرلوحه و آغاز همه چیز دین است، این اشاره به دو صفت دارد. یکی رحمانیت یکی رحیمیت. رحمانیت خدا همهی خلقت را راه انداخته این دستگاه عظیم خلقت آفرینش را راه انداخته، رحیمیت خدا از بیست و هفت رجب نمایش پیدا کرده.
این شخص بزرگوار اینطوری استفاده کرده. «ظهور الرحمة الرحیمیة ظهوراً لم یر مثله من أول العالم إلی هذا الیوم»
☑️ مرحوم آیة الله سیدابراهیم خسروشاهی
هدایت شده از ❤یامهدی ادرکنی❤
🔵 شبهه: میگن آیا پیامبر هم تو اذان و نماز میفرمود اشهد انّ محمداََ عبده و رَسوله؟ یعنی شهادت میدم خودم رسول خدا هستم؟ یا مثلا به خودش صلوات و درود میفرسته؟ خندهدار نیست؟
🔻پاسخ: پیامبر(ص) یه شخصیت حقیقی مثل همه مردم داره و یه شخصیت و مقام الهی که از طرف خدا به ایشان اعطا شده. حضرت وقتی از شخصیت حقیقی که مثل همه مردم هست صحبت میکنن، میفرمایند "اَنا بَشَرٌ مثلُکُم" من هم بشری مانند شما هستم. از خودشون تعریفی نمیکنن، هیچ برتری برای خودشون نسبت به مردم قائل نمیشن در خلقت جسمانی خودشون ولی در ادامه فرقی که با مردم معمولی دارن رو اینطور بیان میکنن "یوحی الیّ"، به من وحی میشود.
شهادت دادن به مقام نبوت و رسالتی که خدا به ایشان داده یکی از شرایط مسلمانی هستش، یعنی اگه پیامبر به رسالت خودش که خدا بهش داده اقرار نمیکرد و به زبان نمیآورد نعوذ بالله مسلمونیش زیر سوال میرفت. خدا امر فرموده باید همه منجمله خود پیامبر(ص) هر روز این عبارت رو بیان و تکرار کنن. پیامبر هم مطیع دستور خداست.
🔻درباره صلوات هم همینطور
اولا که خود خدا در آیات قرآن میفرماید منِ خدا به پیامبرم صلوات میفرستم، بعد دستور میدهد که همه مؤمنان هم این کارو بکنن در این آیه که همه بارها شنیدیم:
إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا
یکی از مؤمنین هم خود پیامبراکرم هستش که باید امر خدارو اجابت کنه و بر خودش سلام و صلوات بفرسته.
درضمن ما خودمون تو نمازامون روزی ۵ بار به خودمون سلام میفرستیم. آخر نماز که میگیم السلام علینا.... ، سلام برما...
دیگر انبیا هم به خودشون سلام میفرستادن، مثلا حضرت عیسی تو سوره مریم به خودش سلام میده و میفرماید، وَالسَّلَامُ عَلَيَّ يَوْمَ وُلِدْتُ وَيَوْمَ أَمُوتُ وَيَوْمَ أُبْعَثُ حَيًّا.
اینها منیّت و تعریف از خود نیست. این سلام و صلوات فرستادنها بخاطر ارج نهادن به اون مقام نبوت و رسالتی هست که خدا به ایشان اعطا کرده.
حتی اگه تعریف از خود باشه هم مشکلی نداره، خود خداهم از خودش تعریف میکنه، اونجا که بعد از خلقت انسان میفرماید "فتبارَکَ اللّه اَحسنُ الخالقین" آفرین بر خدای که بهترین آفرینندگان است.
✍ حسیندارابی
@hosein_darabi