eitaa logo
سازمان زنان انقلاب اسلامی استان البرز
46 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.2هزار ویدیو
14 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷🌸 🍀 ✅ موضوع: نفس تازه‼️ ✍ فرهاد مهدوی 🍃🌻🍃 🔻«» یکی از کلیدواژه‌های مقام معظم رهبری برای جوشش ملی در نظام مردم‌سالار دینی است و حضور مردم در صحنه‌ها باعث می‌شود که نظام اسلامی روزبه‌روز قوی‌تر شود؛ یکی از مهم‌ترین این صحنه‌ها، شرکت مردم در انتخابات است. معظم له دراین‌باره می‌فرمایند: «امکانات دفاعی و قدرت‌های دیپلماسی و امثال این‌ها به کشور اقتدار می‌دهد، در این شکّی نیست، امّا بیش از همه این‌ها مردم یک کشورند، ملّت‌اند که اقتدار می‌دهند... حضور مردم موجب اقتدار کشور خواهد شد و انتخابات، مظهر حضور مردم است». 🌀 گزاره‌های تحلیلی: حضور مردم در انتخابات از جهات مختلفی حائز اهمیت است: 🔸1- نماد وحدت ملی؛ در یک روز مشخص همه ملت ایران در ساعت مشخصی با حق یکسان به پای صندوق رأی می‌آیند و به نامزد مورد نظر خود بدون هیچ‌گونه فشار و الزامی رأی می‌دهند؛ این صحنه باشکوه یک جشن سراسری نماد وحدت ملی است. در این انتخاب‌ها؛ اگرچه مردم به نامزدهای موردعلاقه خود رأی می‌دهند، اما سرجمع آرا برای نظام اسلامی و تأیید نظام است. 🔹 2- نماد عزت؛ به پاس خون شهیدان و رهنمودهای امامین انقلاب و همراهی ملت، ایران امروز نماد عزت و سرافرازی در جهان است و علیرغم شیطنت‌ها و دشمنی‌ها، این عزت روزبه‌روز بیشتر هم می‌شود؛ برگزاری 37 انتخابات در کشور از پنجاهمین روز تولد انقلاب اسلامی تاکنون نشان‌دهنده رابطه مستقیم مردم‌سالاری و انقلاب اسلامی است. این انتخاب‌ها همواره بر شکوه و عزت ملت ایران افزوده و به کشور قدرت و امنیت بخشیده است. 🔸 3- ثبات رأی: در انتخابات‌های گذشته مردم به هر شخصی که رأی داده‌اند، بر کرسی ریاست جمهوری نشسته است و همواره این رأی مردم برای رهبری و نظام مورداحترام بوده است و علیرغم فشارهای سنگینی که از اطراف علیه رؤسای جمهور وجود داشته، رهبر معظم انقلاب از آن حمایت کرده است. البته مردم باید بدانند که رأی آن‌ها در سرنوشت آینده خود و فرزندانشان تأثیرگذار است و نباید انتظار داشت که در میانه راه دولت برآمده از رأی و نظر مردم کنار گذاشته شود؛ البته وظایف نظارتی مجلس جای خود باقی است اما ضرورت دارد، مردم کسی را انتخاب کنند که شایستگی بر عهده گرفتن این کرسی را داشته باشد. 🔺نکته پایانی: از هم‌اکنون پیداست که برخی‌ها پاشنه کشیده‌اند که به بهانه‌های مختلف وضعیت سیاسی کشور را آشفته نمایند و کشور را به سمت دوقطبی‌های کاذب مانند؛ جنگ و صلح یا مذاکره- مقاومت سوق دهند تا مردم دچار خطای شناختی در انتخاب خود شوند. در این زمینه هم آگاهی عمومی از طرح‌ها و توطئه‌ها می‌تواند باعث مصونیت انتخابات و نظام شود و دشمن را از رسیدن به اهدافش ناکام گذارد.
🎥 رئیسی: حاج‎قاسم گره دیپلماسی را در میدان باز می‎کرد 🔹حاج قاسم فقط یک فرمانده نظامی نبود بلکه یک دیپلمات انقلابی به معنای واقعی کلمه بود. حاج‎قاسم یک استراتژیست بود که بین میدان و دیپلماسی پیوند برقرار کرده بود.
ای خلیج فارس، ای نام بلند ای شکوهت مثل الوند و سهند ای غرورت مظهر پایندگی نام تو دیباچه بالندگی امروز دهم اردیبهشت ماه مصادف با اخراج پرتغالی‌ها از تنگه هرمز، روز ملی "خلیج‌فارس" نام‌گذاری شده است. سرمایه‌ی بزرگی که پر از مرجان‌های ناب و ماهی‌های کمیاب است. قدر این موهبت الهی را میدانیم. و این روز را گرامی میداریم🌹 تصويرى زيبا از خليج فارس سومين خليج بزرگ جهان از ايستگاه فضايى بين‌المللى، و نامه‌ای که در آن "عبدالعزیز" بنیانگذار آل سود از لفظ "خلیج فارس" استفاده کرده است.
🔴 خلیج فارس را چه کسانی نگذاشتند خلیج عربی شود؟ مدعیان ملی گرایی که در ابتدای جنگ به غرب گریختند یا جوانان بی ادعایی که با پیشانی بند یا زهرا ایستادند و جان دادند به پای مام وطن؟ اولی از طریق پروپاگاندای رسانه ای، ملی گرا نامیده شده و دومی را جنگ طلب می دانند. ✍️ روح الله سلگی
🔴میدان لقمه گرفت و جوید و در دهان دیپلماسی قرار داد و گفت: قورت بده. دیپلماسی گفت: نمیتونم. ✍️ رضا یزدان پرست
✋ اصلح یعنی چه کسی؟ 🔻 یعنی کسی که برای ریشه‌کنی فقر و فساد عزم جدی داشته باشد؛ یعنی کسی که به حال قشرهای محروم و مستضعف دل بسوزاند. 🔹اصلح کسی است که هم به ترقی و پیشرفت کشور و توسعه‌ی اقتصادی و غیراقتصادی بیندیشد؛ هم زیر توهمات مربوط به توسعه، آن‌چنان محو و مات نشود که از یاد قشرهای مظلوم و ضعیف غافل بماند. 🔸اصلح کسی است که به فکر معیشت مردم، دین مردم، فرهنگ مردم و دنیا و آخرت مردم باشد. 🔺اصلح کسی است که بتواند این بارِ عظیم را بر دوش بگیرد؛ البته هر کس صلاحیتش در مراکز قانونی تأیید شود، صالح است؛ اما باید در بین صالح‌ها گشت و صالح‌تر را پیدا و او را انتخاب کرد. این، هنر شما مردم است. 🌺بیانات در دیدار مردم شهرستان جیرفت ۱۳۸۴/۰۲/۱۷
هدایت شده از دوستی باخدا
تزریق آسترازنکای انگلستان به مردم بیچاره و باز هم تکرار ‼️آیا این کار مخالفت صریح با فرمایش رهبر انقلاب نیست؟!!!! 🔸لیست مشخصات کامل واکسنهای موجود در جهان: https://www.vfa.de/de/englische-inhalte/vaccines-to-protect-against-covid-19 کانال واکسن💉 https://eitaa.com/Vaccine
✋ قادر نبودن بر روزه و قضای آن 🔺 شخصی به مدت ده سال بر اثر جهل نماز نخوانده و روزه نگرفته است، فعلاً توبه نموده و به سوی خدا بازگشته و تصمیم بر جبران آنها گرفته است، ولی توانایی قضای همه روزه‌های فوت شده را ندارد و مالی هم ندارد که با آن کفّاره‌هایش را بپردازد، آیا صحیح است که فقط به استغفار اکتفا کند؟ 🔹جواب: قضای روزه‌های فوت شده در هیچ صورتی ساقط نمی‌شود، ولی نسبت به کفّاره افطار عمدی روزه ماه رمضان، چنانچه قدرت بر هیچ یک از روزه دو ماه و اطعام شصت مسکین برای هر روز نداشته باشد، باید به هر تعداد فقیر که قادر است غذا بدهد و احتیاط آن است که استغفار نیز بکند و اگر به هیچ وجه قادر به دادن غذا به فقرا نیست فقط کافی است که استغفار کند یعنی با دل و زبان خود بگوید: «استغفرالله (از خداوند بخشایش می‌طلبم)».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا