Abdolmaleki-WME-Presentation-96-11-28.pptx
1.15M
فایل #پاورپوینت #اقتصاد_مقاومتی جهانی؛ارائه شده در دانشگاههای خارج از کشور؛دکتر حجتالله عبدالملکی
@SchoolofEconomics
💥💥
💥💥
👌 هشدار دکتر عبدالملکی درباره #بورس و #سهام_عدالت و #بورس_بازی (#سفته_بازی)
@SchoolofEconomics
هدایت شده از مدرسه اقتصاد
🔊 صوت درسگفتار استاد غلامعلی معصومنیا
✅ پژوهشگر اقتصاد مقاومتی و جنگ اقتصادی
💦عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی
✴️ در دوره تخصصی تربیت مبلغ اقتصاد مقاومتی پزوهشگران حوزه علمیه قم؛ اردوگاه امام رضا(علیهالسلام) 27 مرداد ماه 1397
🎧 تاریخ مکاتب اقتصادی؛ تفاوت اساسی چارچوبهای علم اقتصاد متعارف (لیبرال ـ سرمایهداری) با علم اقتصاد مقاومتی
🎯 اگر از تحلیلهای ضعیف خسته شدهاید، به مدرسه اقتصاد بپیوندید؛ در این کانال، صوت و درسگفتار و تحلیلهای اساتید اقتصاد ارائه میشود:
🆔 eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
🆔 @schoolofEconomics
هدایت شده از مدرسه اقتصاد
دکترمعصومینیا-تاریخ اقتصاد1.mp3
3.53M
🔊 صوت درسگفتار حجهالاسلام دکتر معصومنیا
✴️درجمع پژوهشگرانومبلغان اقتصادی حوزهعلیمه
🎧 نگاهی به تاریخ مکاتب اقتصادی و مقایسه اقتصاد سرمایهداری با اقتصاد مقاومتی (قسمت اول)
خلاصه مطلب در پست بعدی👇👇
🆔 @schoolofEconomics
هدایت شده از مدرسه اقتصاد
👆خلاصه درسگفتار حجهالاسلام دکتر غلامعلی معصومنیا
🔊♦️ موضوع: نگاهی به تاریخ مکاتب اقتصادی
💦 و مقایسه اقتصاد سرمایهداری با اقتصاد مقاومتی (1)
📚نگاهی به مکاتب اقتصاد مرسوم (سرمایهداری) از گذشته تا کنون از مقدمات جدی فهم عمیق مسائل اقتصادی و مبحث اقتصاد مقاومتی است. توضیح اجمالی مرکانتلیسم و اقتصاد کلاسیک و نئوکلاسیک را باید دانست.
✅ در سال 1756 آقای فرانس کنه یک پزشک فرانسوی، نظریه فیزیوکراسی را به صورت نظم طبیعی بیان کرد که 20 سال این تفکر پابرجا بود. پدر علم اقتصاد، آدام اسمیت، الهام گرفته از شالوده فکری فرانس کنه بود. او در سال 1776 کتابی مینویسد که به پدر مکتب کلاسیک مشهور میشود.
✳️کلیسا هم مثل همه مکاتب الهی، میگوید حرص و طمع بد است؛ ولی آدام اسمیت گفت: این غرائز انسان است و خیلی خوب است. او توجهی به سایر نیازها و فطرت الهی انسان نداشت و یکجانبه بحث میکرد. از نظر امثال اسمیت، اساس علم اقتصاد این است. زیربناهای تفکر اقتصاد سرمایهداری «اصالت نفع شخصی و اصالت فرد» است.
✳️ کسانی که اصالت نفع شخصی و اومانیسم را پذیرفتند، دو دسته شدند. دسته اول قائل بودند که در اصل حرص، طمع و منفعتطلبی شخصی بد است؛ ولی لازم است. عدهای مثل آدام اسمیت گفتند اصالت منفعت خوب و لازم است. آدام اسمیت میگفت ما باید مردم را مجاب کنیم که بر اساس نفع شخصیشان عمل کنند.
🍅🍅بنای همه این اصلها، اومانیسم است. اقتصاد سرمایهداری مبتنی بر اومانیسم و آزادی بیبندوبار انسان و تعقیب منافع شخصی و اصالت فرد است.
💥♦️نتیجهای که اومانسم قهرا میآورد، چند چیز است؛ اول باید اقتصاد مبتنی بر بازار آزاد باشد که نتیجهاش ظلم به اکثر مردم است. دوم، مردم باید مالکیتشان نامحدود باشد که نتیجهاش اختلاف طبقاتی باشد. نتیجه سوم، رقابت آزاد و داروینیستی است؛ یعنی قانون جنگل و ضعیفکشی بیقید. الزام بعدی، عدم دخالت دولت در اقتصاد است که بیشتر به مثابه شعار اقتصاد سرمایهداری است...ادامه در قسمت دوم:👇👇
👈👈با پیوستن به کانال مدرسه اقتصاد، دیگران را نیز از ارائه ممتد صوت درسگفتار اساتید و تحلیلها درباره اقتصاد ایران، باخبر کنید:
🆔 eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
هدایت شده از مدرسه اقتصاد
دکترمعصومینیا-تاریخ اقتصاد2.mp3
2.62M
🔊 صوت درسگفتار حجهالاسلام دکتر معصومنیا
✴️درجمع پژوهشگرانومبلغان اقتصادی حوزهعلیمه
🎧 نگاهی به تاریخ مکاتب اقتصادی و مقایسه اقتصاد سرمایهداری با اقتصاد مقاومتی (قسمت دوم)
خلاصه مطلب در پست بعدی👇👇
🆔 @schoolofEconomics
هدایت شده از مدرسه اقتصاد
👆خلاصه درسگفتار حجهالاسلام دکتر غلامعلی معصومنیا
🔊♦️ موضوع: نگاهی به تاریخ مکاتب اقتصادی
💦 و مقایسه اقتصاد سرمایهداری با اقتصاد مقاومتی (2)
✳️بعد از آدام اسمیت، اقتصاددانان زیادی ظهور کردند؛ مثلا مالتوس که سومین اقتصاددان غرب است، با نظریه «لزوم کاهش جمعیت برای جلوگیری از بحران رزق»؛ نظریهای که رازقیت خداوند و قدرت طبیعت و دانش بشر برای تامین نیازها را به هیچ میانگارد. دوم نظریه ریکاردو با عنوان «دستمزد آهنین»؛
❇️اینها مبانی اقتصاد غرب را شکل میدهند که نتبجهاش بوجود آمدن دو طبقه، سرمایه دار و فقیر است؛ هرکس سرمایهدار نباشد، باید اسیر و نوکر ثروتمندان باشد. با اعمال این نظریه، به شدت افراد فقیر مورد ظلم و تحقیر قرار گرفتند.
خود ما را تصور کنید؛ بهخاطر نظریه دست نامزئی، نظریات ریکاردو، جان استوارت میل و دیگران، گرفتار چه ابتلائاتی هستیم. دیگران طبق این مدعیات شبهعلم [و در واقع جهل مرکب] باید بایستند جلو و ما را اسیر خود کنند؛ به ما بگویند باید روزی 14-16 ساعت خودت، زن و بچه ات کار کنید تا یک چیز بخور و نمیری به شما بدهیم.
🔴 دنیای غرب این تاریخ را گذرانده است و الان لاپوشانی میکنند یا کتمان. البته الان هم وضع به همین صورت است و رفاه حداقل افراد در فقر حداکثر افراد است و روز به روز در غرب، به دلیل همین نظریات شبهعلمی، به تعداد فقرا دارد افزوده میشود.
♻️توده مردم روزی 16 ساعت کار میکردند بهخاطر یک لقمه نان بخور و نمیر؛ خب مردم گرسنه بودند. تظاهرات کردند و دوتا مکتب را بوجود آوردند؛ سوسیالیستهای تخیلی و سوسیالیستهای علمی. سوسیالیستهای علمی همان مارکسیستها هستند. سوسیالیستهای تخیلی بیشتر فرانسوی هستند. اینها میگویند شالوده نظام سزمایهداری درست است و ما باید در پارادایم سرمایهداری اصلاحات ایجاد کنیم.
✅ مارکس آمد در مقابل اصالت فرد غربی، اصالت جمع را مطرح کرد؛ این یعنی آزادی اقتصادی ممنوع. مالکیت خصوصی را تعطیل کرد. رقابت اقتصادی را از بین برد؛ چهارم این بود که مالکیت را به دولت داد. مارکسیسم این طوری بوجود آمد؛ مارکس تحلیل شرایط کرد و گفت نگرانی و ناراحتی کارگران باعث طغیان میشود؛ پس اولین انقلاب کمونیستی در انگلیس و فرانسه اتفاق میافتد. ولی خود مارکسیسم هم مشکلات زیادی در شوروی داشت تا بدانجا که به فروپاشی رسید.
👈👈با پیوستن به کانال مدرسه اقتصاد، دیگران را نیز از ارائه ممتد صوت درسگفتار اساتید و تحلیلها درباره اقتصاد ایران، باخبر کنید:
🆔 eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
💥یک بازی کثیف اصلاحاتی برای ایجاد دو قطبی بین روحانیت و مردم!!
🔸رسانههای اصلاح طلب با تکنیک کوچکنمایی نوشتند: 400 نفر از #طلاب و مدرسان حوزه خواستار بازداشت وزیر ارتباطات به دلیل #فراگیری اینترنت و شبکههای اجتماعی شدهاند حال آنکه #مردم از آذری جهرمی خواستهاند در این شرایط کرونایی اینترنت را #توسعه دهد.
🔹اما خبر و متن اصلی نامه چنین است: مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، #شورای هماهنگی گروههای فرهنگی حوزه و بیش از ۴۰۰ نفر از #اساتید، طلاب و فضلای حوزههای علمیه از ۶۵ #شهر کشور طی نامهای خطاب به رئیس قوه قضائیه خواستار محاکمه عاملان #ولنگاری فاجعهبار فضای مجازی کشور شدند.
👌👈مغالطاتی که رسانه اصلاحاتی در انعکاس خبر ماجرا به کار بردهاست:
🔻1- سعی کرده که بگوید این نامه فقط از طرف 400 طلبه است و "مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه و "شورای هماهنگی گروههای فرهنگی حوزه" را از 65 شهر را سانسور کردهاست!!
🔻2- #علت نامه را #فراگیری اینترنت عنوان کرده؛ در حالی که علت نامه #ولنگاری فضای مجازی است نه فراگیری اینترنت!!
🔻3- وانمود کرده که انگار مخاطب نامه فقط #وزیر ارتباطات است؛درحالیکه نامه صراحتا خواستار برخورد با #همه عوامل ولنگاری فضای مجازی شده.
🔻 4- رسانه اصلاحاتی در پایان نیز تلاش کرده که بین خواست عموم مردم و طلاب و روحانیون یک #دوقطبی ایجاد کند!!
📝متن کامل نامه + اسامی در خبرگزاری فارس: fna.ir/ex2x72
✔️جهت حمایت از این اقدام، لطفا مشخصات خود را به آیدی زیر ارسال بفرمایید: @pasdaran_aboozar
🌐 @sollam
🆔 @schoolofEconomics
💥👈 سستی استدلال مخالفین خودکفایی گندم و کالاهای استراتژیک کشاورزی در شرایط پرآبی کشور!!
🔸 در سال 98 با وجود سیل ویرانگر در استان هایی مثل فارس و خوزستان، برداشت محصول گندم کشور دو برابر سال قبل بود. همچنین به گفته مدیرکل امور غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی تولید برنج در سال گذشته از مرز ۲.۹ میلیون تن گذشت. این تولید متاثر از افزایش سطح، پس از بارشهای قابل توجه و سیل اسفند ۹۷ و فروردین ۹۸ در استانهای گلستان و خوزستان رخ داد.
🔸 اما #محمود_حجتی وزیر سابق جهاد کشاورزی مهرماه 98 اعلام کرد که «خرید گندم امسال با کاهش مواجه بود، از این رو دولت تصمیم دارد گندم مورد نیاز را وارد کند.»
🔸 در واقع وزارت کشاورزی با بی نظمی در اعلام نرخ خرید تضمینی #گندم (قیمت بسیار پایین و اعلام دیرهنگام) باعث شد کشاورزان در سال 98 بیش از 3 میلیون تن گندم را به دلال و قاچاقچی بفروشند و در نتیجه برای رفع نیاز داخل مجبور به واردات 137 هزار تن گندم به ارزش 35 میلیون دلار شویم.
🔸 با شیوع #کرونا، قیمت جهانی برنج به بالاترین عدد ۷ سال اخیر رسیده و قیمت گندم هم ۱۵ درصد از نیمه دوم ماه مارس بالاتر رفته. پیش بینی این است قیمت مواد غذایی با پایه گندم بشدت گران شود.
🔸 در کنار این گرانی بازار، گزارش هایی وجود دارد که خوراک وارداتی دام، در گمرک به دلایل نامشخص ترخیص نمی شود که موجب کمبود و گرانی خوراک دام و کاهش صرفه تولید شده. آمارها نشان میدهد با وجودی که چند ماه است بازار گاو و گوساله داخلی کساد است، همچنان واردات گوشت قرمز در صدر لیست واردات قرار دارد. گوشت قرمز سرد هشتمین و گوشت قرمز گرم دوازدهمین کالای وارد شده به کشور بوده است.
🔸 از طرفی کمبود و گرانی #نهادههای_طیور، تعلل در ترخیص بار نهادهها در گمرک و نیز اتفاق عجیب صادرات غیر معقول #نهادههای_دامی که با ارز دولتی وارد شده بوده، منجر به ماجرای دفن #جوجه های یک روزه شده و خبر از کمبود و گرانی #گوشت_مرغ تا چند ماه آینده و نیاز به واردات برای تنظیم بازار می دهد.
😳🔸 حال این خبرهای ناراحت کننده را بگذارید کنار این احتمال جدی که بزودی بواسطه کرونا، صادرکنندگان محصولات کشاورزی و غذایی، صادراتشان به دیگر کشورها را متوقف میکنند. یعنی واردات گندم، برنج، دانه روغنی، گوشت قرمز و سفید... به کشور باسختی همراه خواهد شد.
🔸 #برژینسکی سیاستمدار برجسته آمریکایی می گوید «اگر می خواهید دولتها را مطیع کنید انرژی را و اگر می خواهید ملتها را مطیع کنید غذای آنها را کنترل کنید.» این مقدار بی تدبیری و بی مبالاتی در برنامه ریزی برای تامین کالاهای استراتژیک غذایی کشور و به خطر انداختن امنیت غذایی می تواند اتفاقی باشد؟
🔸 #عیسی_کلانتری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ۲۸ شهریور 98 گفته بود: «در دهه هفتاد که مسئولیت وزارت کشاورزی را داشتم بر سیاست خودکفایی گندم تاکید میشد؛ اما این یک اشتباه تاریخی بود.» زمزمه های مخالفت با خودکفایی محصولات استرانژیکی مثل گندم از دهه هفتاد و دولت هاشمی رفسنجانی و اصلاحات، امروز به دولت روحانی منتقل شده است. درحالی که ضرورت خودکفایی و تامین امنیت غذایی در شرایط جنگ اقتصادی مانند اهمیت تامین گلوله سربازان در میدان جنگ است.
📙 منبع: خبرگزاری مشرق؛برگرفته از جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران:
hamiyanekeshavarzi.ir
#مافیای_کشاورزی #مافیای_تراریخته #خودکفایی_گندم #روحانی
@schoolofEconomics
👈💥دردنامه ای برای #سینمای_ایران و داستان #مافیای_سینما در ایران
✍🏻محمد عبدالهی
https://eitaa.com/abdollahy_moh/602
https://eitaa.com/abdollahy_moh/603
https://eitaa.com/abdollahy_moh/604
https://eitaa.com/abdollahy_moh/605
https://eitaa.com/abdollahy_moh/606
https://eitaa.com/abdollahy_moh/607
https://eitaa.com/abdollahy_moh/608
#اقتصاد_رسانه #سواد_رسانه #اقتصاد_سینما
@schoolofEconomics
💥👈 کانال مدرسه اقتصاد، ادعا ندارد که تمام مدعیات جنبشی که در نقد #بورس در بهار 99 تأسیس شده است، صحیح است یا غلط؛ ولی خواندن و تأمل در نوشتهها و مطالب این جنبش، توصیه میگردد؛ قطعا باید در مسیر نقد #بورس و #بورس_بازی، به دقت عمل کرد و از افراط و تفریط بر حذر بود و این کانال، رسالت خود را حرکت در مسیر عقلانیت و دلسوزی برای مردم و ایجاد زمینه اندیشهورزی در این مسیر و دوری از هیجانزدگی میداند و از نقدهای دلسوزان استقبال میکند. اما بیانیه این جنبش:
✍️ بیانیه آغاز به کار پویش مبارزه با قمار سازمان یافته
🔹 انقلاب اسلامی در سال 1357 نتیجه باور به «عدم جدایی سیاست از دین» بود؛ و اولین ثمرهی این انقلاب پدید آمدن نهادی به نام ولایت فقیه و قرارگرفتن آن در راس ساختار سیاسی کشور بود. اکنون که بیش از 40 سال از عمر این نهاد میگذرد شاهد بالاترین ثبات سیاسی نسبت به الگوهای دیگر به عنوان نتیجه این نهاد هستیم.
▪️ انقلاب یک حقیقت ماندگار و حقیقت دائمی است. انقلاب یعنی دگرگونی؛ یعنی تحول و تحول حد یقف ندارد؛ هیچ وقت تمام نمیشود، پس باید پرسید که انقلاب در عصر حاضر چیست؟ عصر ما عصر به باور رساندن جامعه برای این گزاره است: «اقتصاد از دین جدا نیست»!
▫️ باید آنقدر این گزاره را تکرار کرد و شرح و بسط داد تا به یک انقلاب اسلامی در عرصه اقتصاد برسیم. یک نهاد مبتنی بر اسلام متولی ساختار اقتصادی کشور بشود تا در نتیجه آن بتوانیم از این تلاطمهای گسترده و آشوبهای اقتصادی که دنیا را فرا گرفته و فراز و فرودهای معیشت مردم خارج بشویم و آرامش و عدالت اقتصادی در جامعه ظهور کند.
🔸برای شروع باید طاغوت اقتصادی را شناخت و آن را به دیگران شناساند. همانطور که امام خامنهای فرموده: «همین اقتصاد آدام اسمیتی و رسیدن به این وضع دیکتاتوری اقتصادی موجود در دنیا، دارد انحلال و فروریختگی خودش را به تدریج نشان میدهد.» علم اقتصاد موجود در دنیا تبدیل به دیکتاتوری بلامنازعی شده و محلی برای عرض اندام به الگوی جدید نمیدهد. این دیکتاتوری اقتصادی در طول چند سده گذشته نهادهایی را شکل داده که عموم آنها را میشناسید: بانک، بورس،بیمه، اوراق بهادار،اوراق قرضه، هجفاندها و ....
🔴 تجربه تلخ #بانکداری در ایران پس از انقلاب و خاماندیشی «امکان ایجاد بانکداری اسلامی» در طول دهسال گذشته با نظریات پرقدرت علمی رد شده و اکنون همگان میدانند که نهاد بانک اساسا قابلیت تحمل اسلام را ندارد و نهاد اسلامی نگهداری و نقل پول را نمیتوان بانک نام نهاد.
♦️ امروزه سوال بر سر دومین نهاد ساخته و پرداخته تمدن منحط غربی یعنی بورس است. آیا بورس میتواند اسلام را تحمل کند یا اگر نهاد اسلامی برای تامین مالی تولید در دل اسلام شکل بگیرد میتوان آن را با الگوی فعلی بورس در دنیا یکسان دانست و به آن بورس اطلاق کرد؟
⚫️ بورسی که در دنیا باعث مشکلات عظیمی بوده و بحرانهای مالی و سبکزندگی پولی وحشتناکی را برای دنیا فراهم کرده، اگر امروز جلوی آن گرفته نشود، به زودی این بحرانها را در جمهوری اسلامی نیز پدیدار خواهد کرد و الگوی معیشت مقاوم را به غرب وابسته خواهد کرد.باید با الگوهای پیشرفته و سازمان یافتهی قمار مبارزه کرد و فراموش نکرد قرآن معجزهایست برای همه اعصار و این معجزه قمار را مایه تباهی و حرام میداند. ▫️بهار 1399
🚨کانال پویش مبارزه با قمار سازمانیافته: @Qomar_ir
@schoolofEconomics
🔴آنگاه که کدخدا در برابر خدا زانو زد!
🔹«شیوع #کرونا، باورهای اروپایی در مورد #استثناگرایی_آمریکایی را متزلزل کرده است». این عنوان مقاله ای است که چهارم اردیبهشت ماه در روزنامه نیویورک تایمز منتشر شده است (Nytimes, 23 April. 2020). "استثناگرایی" به این مفهوم که آمریکاییها یک سرنوشت خاص و متمایز از دیگر ملل دارند، در دوره های مختلف تاریخی آمریکا نفوذ کرده و به عنوان قویترین نیروی شکل دهنده به هویت آمریکایی مطرح است (Madsen, 1998). طی دو قرن گذشته، ایالات متحده به عنوان "امپراتوری آزادی"، "شهری درخشان روی تپه"، "آخرین امید روی زمین" و "رهبر جهان آزاد"، توصیف شده که ارزشها، تاریخ و نظام سیاسی اش یگانه و سزاوار تحسین جهانی است (Walt, 2011).
🔹ایده استثناگرایی، آمریکایی ها را یک ملت متفاوت تعریف می کند که از سوی خداوند مأموریت دارند آزادی و دموکراسی را در سراسر جهان گسترش دهند. ریچارد نیکسون ادعا می کرد که "آمریکاییها 180 سال پیش به دنیا نیامدند که فقط آزادی را برای خودشان به ارمغان آورند بلکه تا آن را به همه دنیا هدیه کنند". رونالد ریگان هم آمریکاییها را به عنوان "مردمی که خداوند آنها را وقف رؤیای آزادی کرده است"، معرفی می کرد (Judis, 2005: 54).
🔹به نظر می رسد با سقوط اتحاد جماهیر شوروی، ایده استثناگرایی در سطح جهان و به ویژه در بین دولت های غربی تقویت شده است. اندیشمندان بسیاری، ایالات متحده را به عنوان ابرقدرتی استثنایی معرفی می کردند که حتی بزرگتر و قویتر از اسلاف خود امپراتوری روم و بریتانیای کبیر است. ابرقدرتی که فاصله فاحشی با دیگر قدرت های هم عصر خویش دارد و پیشتازی اش، مسئله ای محوری برای آینده آزادی، دموکراسی، اقتصاد آزاد و نظم بین المللی در جهان است (Nye, 2002, Walt, 2011). /حسین رجایی/ با تشکر از بدون سانسور
🔹ادامه این مطلب را در سایت الف بخوانید:👇
alef.ir/news/3990214029.html
@schoolofEconomics
💥 #کتاب آزمون کرونا؛ دیدگاهها و راهبردها منتشرشد.
👈به اهتمام دکتر محمدهادی همایون و دکتر رضا بنی اسد
👈ناشر: #دانشگاه_امام_صادق علیه السلام؛ سال نشر: 1399؛ تعداد صفحات: 502
#معرفی_کتاب #کرونا
💥 #دانلود_کتاب در پست بعدی کانال مدرسه اقتصاد:👇👇👇
🆔 eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
990206-coronavirus-ordeal-isu-homayoun-baniasad-free.pdf
10.49M
💥 #کتاب آزمون کرونا؛ دیدگاهها و راهبردها منتشرشد.
👈به اهتمام دکتر محمدهادی همایون و دکتر رضا بنی اسد
👈ناشر: #دانشگاه_امام_صادق علیه السلام؛ سال نشر: 1399؛ تعداد صفحات: 502
👌 این کتاب ارزشمند، در پنج بخش اصلی شامل: تمدن و آینده نگری، سیاست فرهنگی و اجتماعی، مدیریت و حکرانی، رسانه و ارتباطات، و سبک زندگی در 502 صفحه توسط اساتید دانشگاه امام صادق علیه السلام تدوین شده است.
🔰 کلیدواژه های مهم مباحث این کتاب عبارتند از: توجه به بهداشت جان، روح و روان در کنار بهداشت و سلامت جسم، تمدن آخرالزمانی، تبیین تفکرات خرد در برابر تفکرات کلان نگر، دغدغه های پساکرونا در حوزه های مختلف، کرونا مسئله ای فراگیر و چندبعدی و حتی ابرمسئله، طب مدرن و طب سنتی، هویت و قرنطینه ها، مصرف گرایی و بازنمایی هویت، سیاست بستن بقاع متبرکه، قانون گذاری، حکرانی، فناوری، جرم انگاری، رسانه، فضای مجازی، ارتباطات، سیاستگذاری فرهنگی، آینده پژوهی، راهبرد، بازاریابی اجتماعی، بازاریابی ایمان مدار، جغرافیا، سیاستگذاری سلامت و...
#معرفی_کتاب #دانلود_کتاب
@schoolofEconomics
📝 دکتر قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران درچند کشور: موفقیت تزریق ماهواره در فضا به علت عدم دخالت روحانی بود. اگر روحانی در کاری دخالت کند، آن کار خراب میشود.
@worldwar4_ir
@schoolofEconomics
💥👈#نقد فرهنگ_اقتصادی ناسالم در اینستاگرام
👌🙂حضرت محمد مصطفی (صلواتالله علیه وآله و سلم): هر که در حال خوردن غذا باشد و جانداری به بو بنگردو وی، او را شریک غذای خود نکند، به دردی بیدرمان گرفتار میشود.
#سبک_زندگی_اسلامی #اقتصاد_اسلامی
@JRasaneh
@schoolofEconomics
💢وقتی مبنای اقتصاد کشوری بر اساس #لیبرالیسم، و براساس #پول بدون پشتوانه باشد... ارزش پول همیشه کاهش مییابد و فقرا فقیرتر و ثروتمندان ثروتمندتر میشوند؛ این سیستمِ اصلی #اقتصاد_لیبرال است.
@reba_ir
@schoolofEconomics
✅ ۲۵۰۰ هزار میلیارد تومان #نقدینگی در پایان سال ۱۳۹۸/خلق ۸۰ درصد نقدینگی کشور در دولتهای یازدهم و دوازدهم (دولت #لیبرالیسم) جالب توجه است که ظاهراً طبق برخی اقوالف حدود هفتاد درصد این جعل پول، توسط بانکهای خصوصی که سر در آخور #مافیای_بانکداری و #شبکه دارند، انجام شده است و شکم غربزدگان غرغروی ایرانی چاقتر شده است تا حدی که...
🌀 حجم نقدینگی از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان در ابتدای فعالیت دولت یازدهم به ۲۵۰۰ هزار میلیارد تومان در پایان سال ۱۳۹۸ بالغ گردید.
🔸 نظر به اعلام بانک مرکزی مبنی بر ۲۴۱۱ هزار میلیارد تومان سپرده بانکی، حجم نقدینگی حدود ۲۴۸۵ هزار میلیارد تومان محاسبه می شود.
🔸 ۸۰ درصد نقدینگی کشور در دولتهای یازدهم و دوازدهم (تا پایان سال ۱۳۹۸) خلق گردید.
🔸 استقراض بانکهای خصولتی و دولت از بانک مرکزی و افزایش قدرت خلق نقدینگی توسط بانکها عامل مسلط در خلق نقدینگی از سال ۱۳۹۲ تا کنون بوده است. دولت دچار کسر بودجه می شود چون منابع اقتصاد به شرکتهای خصولتی-رانتی تزریق می شود و اینها با وجود سودهای کلان مالیات اندکی می پردازند.
💡در دو سال اخیر درباره نقدینگی خیلی مانور داده می شود و هر گونه تخریب اقتصاد با آن توجیه می گردد، اما شرایط خاص اقتصاد سیاسی، نسبت های اقتصادی، ترکیب نقدینگی،تمرکز نقدینگی در دست اقلیت خاص و ..نشان می دهد که روی این موضوع هدفمندانه اغراق ابزاری می شود.
@reba_ir
💥پ.ن:
💥قبلاً درهمین کانال،درباره #بمب_نقدینگی و خطرات آن در #جنگ_اقتصادی گفته بود؛ خصوصا زمانی که بیش از هفتاددرصد ثروت یک جامعه در دستان لیبرالهای بیوطن و بیگانهپرست باشد.
@schoolofEconomics
💥 چهل کشور دنیا منتظر دریافت کیتهای تشخیص کرونای ساخت #ایران هستند؛ اما #آمریکا به خاطر کمبود این کیتها و همچنین کمبود جدی و نواقص قابل توجه در سیستم بهداشتی خود و امکانات پزشکی، رتبه اول مرگ و میر کرونا رو به خودش اختصاص داده است!
💥👈یکی از راههای #جهش_تولید، افزایش پررنگ تولید و صادرات محصولاتی است که ارزش افزوده جدی و مشتریان تضمین شده دارند؛ مانند لوازم بهداشتی در ایام کرونا و محصولات پتروپالایشگاههای کوچکی که بتواند نیاز ملتهای مختلف به محصولات نفتی ضروری چون بنزین را در تیراژ بالا و حجم کوچکی که قابل حمل و نقل آسان باشد، تأمین کند؛ در اینصورت تقریباً فروش این محصولات و گرفتن بهای آن به دلار یا ارزهای منطقهای،در شرایط تحریم هم به راحتی قابل وصول است... ولی فروش نفت خام که لازم است توسط نفتکشهای بزرگ انجام شود، به راحتی قابل شناسایی و اعمال تحریم است؛ به راحتی میتوانیم سال 1399 را به سال #جهش_تولید تبدیل کنیم و از فرصت ایجادشده در اثر بیماری کرونا، برای #رشد_اقتصادی ایران نهایت استفاده را ببریم؛ به شرطی که دولتمردان اراده کنند و شرکتهای دانشبنیان و مردم همت کنند...
#ایران_قوی #افول_آمریکا #افول_جدی_است #تولید_ملی
@schoolofEconomics
26.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ دیدنی استاد سیدمجتبی سیدسلیمانی بهمناسبت وفات حضرت خدیجه کبری (س)
@hanifa_media
@schoolofEconomics
☝️☝️☝️استفتای بسیار مهم اقتصادی: حکم شرعی #خلق_پول توسط #بانک های تجاری در سایت حضرت آیتالله العظمی #مکارم شیرازی
💥 هماکنون بانکها روزانه بیش از 1000 میلیارد تومان خلق پول دارند و هر روز از ارزش پول شما میدزدند.
@MataNevesht
🔷 سؤال: خلق پول توسط بانکهای تجاری از نظر شرعی چه حگمی دارد؟
🔰 پاسخ: این کار مصداق اکل مال به باطل است؛ زیرا سرمایه ای وجود ندارد که آنها به وسیله آن معامله می کنند و از سوی دیگر باعث تورم و ضرر و زیان جامعه است و در مجموع بی شباهت به یک نوع کلاهبرداری نمی باشد که آن هم حرام است و اگر روزی سپرده گذاران بخواهند سپرده خود را بگیرند آن بانک مسلما ورشکست خواهد شد؛ چون چند برابر موجودی مصرف کرده است./ آدرس این استفتا در سایت ایشان: 👇👇👇
makarem.ir/ahkam/fa/home/istifta/266056/
@schoolofEconomics
💥 نامه صریح و دقیق حوزویان مبنی بر درخواست برخورد قضائی با وزیر شوآف و ولنگاری در #فضای_مجازی، خون برجامیان را به جوش آورد!
eitaa.com/SchoolofEconomics/3428
👈 این فقط یک نمونه از دفاع سراسیمه و ناشی از استیصال و عصبانیت برجامیان از وزیر ارتباطات است:
pishkhaan.net/news/178693/
👌به نظر می رسد حوزویان اینبار اقدامی هوشمندانه، به لانه مورچه ها آب بستهاند. این مطالبه باید تا وصول به نتیجه ادامه یابد. اینان برای انتخابات 1400 روی فضای مجازی افسارگسیخته حساب ویژه باز کردهاند و ذبح اخلاق و معنویت و قربانی شدن خانواده و فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی برایشان، انگار اهمیت چندانی ندارد.
@rozaneebefarda
@schoolofEconomics
🔹برنامه رادیویی «بیقاب، بینقاب»
#بررسی_مسائل_اقتصادی_روز
✅کار مشترک مرکز ماهر (راهبردی بسیج) و رادیو گفتگو
🌐www.Maherbasij.ir
@MaherBasij_ir
@SchoolofEconomics
ابعاد اقتصاد کلان شیوع کرونا- مرکزپژوهشهای مجلس.pdf
1.24M
👌 #جزوه: درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۴۰) ارزیابی ابعاد اقتصاد کلان شیوع ویروس #کرونا (ویرایش اول)؛ منبع: 👇👇
rc.majlis.ir/fa/report/show/1510373
کاری از مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی.
@schoolofEconomics
👌وقتی دیگران دنبال راه حل بودند و ما مشغول میز مذاکرات!!
🌐 گروه BRICS درسال 2009تاسیس شد. این گروه شامل کشورهائی است که خود را در جرگه اقتصاد نوظهور قلمداد میکنند.
♻️ کشورهای برزیل، هند، چین، آفریقای_جنوبی و روسیه که به اذعان همگان به جز روسیه الباقی کشورها جزء کشورهای درحال توسعه محسوب میشوند. هرچند تا قبل از سال ۲۰۱۱ آفریقای جنوبی عضو این گروه نبود و با سماجت فراوان عضو شد. گروه بریکس برای فرار از وابستگی به #دلار و ایالات متحده، بانک توسعه جنوب_جنوب را سال 2011(1390)در چهارمین اجلاسیه خود تاسیس کرد.
💥👈*حال باید پرسید که روابط اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با اینچنین گروها چقدر است؟و علت عدم عضویت در آن گروها چیست؟آیا مسولین اقدامات مشابهی داشتند؟!*
⬅️ پاشته آشیل سیستم اقتصادی کشور همین وابستگی به دلار (واحد پول کشور دشمن) است.
🔰پس از گذشت چهل سال از انقلاب اسلامی که باعث قطع وابستگی سیاسی از غرب شد. آیا همچنان زمان قطع وابستگی اقتصادی از غرب نرسیده است!؟
*خصوصا قطع وابستگی اقتصادی به شیطان بزرگ*
راهبرهای زیر نیز را برای برون رفت ،پیشنهاد می کنیم:
✅ احیای مجدد و تقویت تجارتی جاده ابریشم.
✅تقویت و ایجاد بازارچه های مشترک با کشورهای همسایه.که با پول رایج کشورها معاملات انجام بپذیرد.
✅ممنوعیت خرید و فروش دلار و حذف کامل آن از تمام معاملات مالی.
✅ایجاد سبد ارزی منطقی و کاهش وابستگی به کشور های تحریم کننده،از جمله یورو.
✅اصلاح نظام بانکداری واقتصادی طبق نظرات مراجع عظام و ایجاد بسترهای لازم برای تحقق اقتصاد اسلامی.
#اقتصاد_مقاومتی #خود_باوری #ما_می_توانیم #شکستن_سیادت_دلار #سیادت_دلار #آقایی_دلار
@hamdan110
@schoolofEconomics