💥😉بیش از ۲۰ کشور اروپایی و آسیایی خریدار تجهیزات پزشکی ایرانی
🔶🔸دبیر ستاد فرهنگسازی #اقتصاد #دانشبنیان:
🔹شرکتهای دانشبنیان ما میتوانند در مدت زمان ۲۰ روز کیت تشخیص کرونا را مطابق با استانداردهای بینالمللی به تولید برسانند. در حوزه خط تولید ماسک، مواد ضدعفونیکننده، تجهیزات و لوازم پزشکی صادرات خوبی به بیش از ۲۰ کشور داشتهایم... هیچ دارو یا الزامات مورد نیاز و پروتکلی نیست که مورد نیاز کشور باشد و زیست بوم فناوری نتواند این کار را آماده کند و تحویل جامعه بدهد.
fna.ir/exmn2q
@SchoolofEconomics
💥اقتدار ایران درمقابل ضعف مفرط #آلمان در تقابل با دزدی و قلدری مقامات #آمریکا
کاربر توئیتر با کنایه به واکنش ضعیف آلمان درمقابل توقیف محمولهی ماسکهایش توسط امریکا، حضور #نفتکش های ایران در آبهای قاره آمریکا و #ونزوئلا را نشان از اقتدار ایران دانست.
💥پ.ن از مدرسه اقتصاد:
💥کاش دوستان اقتصادی و سیاسی، #تاریخ_جهان را بهتر و بیشتر مطالعه میکردند و به چند درس #ضعیف و #لیبرال #رشته_اقتصاد و #علوم_سیاسی اکتفا نمیکردند. حقیقت این است که دانشگاه امروز، ما را اقتصاددان نمیکند؛ بلکه، فوقش ما را حسابدار و آشنا به برخی فرمولهای اقتصادی میکند.
👌آلمان و #ژاپن، بعد از جنگهای خانماسوز معروف به جهانی، تبدیل به #بردگان #اقتصاد_آمریکا شدند؛ درست مثل مردم آمریکا که تبدیل به #بردگان #شرکتهای_صهیونیستی شدند و تا کنون تولیدگرِ محصولاتی هستند که یک درصدیهای آمریکا اجازه دهند و منافع صهیونیستها بیشتر تأمین شود و مدیریت اقتصاد و اختیار نهادهای خود را در خدمت مردم خود قرار ندادهاند و حتی فرهنگ ملی و تاریخی خود را هم در اثر متابعت از صهیونیستهای یهودی و مسیحی دارند از دست میدهند. فتأمل.
🔸 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید👇👇
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
🔴 روزنامههای زنجیرهای یا تریبون مفاسد اقتصادی؟
🔴روزنامه شرق ماه گذشته در مصاحبه با «محمد امامی» متهم پرونده فساد بانک سرمایه مدعی شد وی نهتنها به بانک سرمایه بدهی ندارد بلکه از این بانک بیشتر از ۱۰۰ میلیارد تومان طلبکار است و پروندهاش صرفا یک اختلاف نظر با نماینده دادستان است 😐
این روزنامه پیشتر هم «بهروز ریختهگران» بدهکار چندهزار میلیارد تومانی بانک سرمایه را یک تولیدکننده صرف و متهم اشتباهی نامیده بود!!
✅ البته از کسانی که مدیران نجومی بگیر و مفسدان دانه درشت اقتصادی را «ذخیره نظام»، «امانتدار بزرگ کشور»، «کارآفرینی در سطح استیوجابز»، «نابغه اقتصادی» و... مینامند تریبون دادن به مفاسد بعید نیست...
@bidariymelat
@SchoolofEconomics
💥 تحلیلی خواندنی درباره موفقیت #نفتکش های ایرانی اعزامشده به #ونزوئلا، ناظر به #تاریخ_اقتصاد و #تاریخ_پول و دلار
🔴 آیا جمهوری اسلامی #برتون_وودز را احیا می کند؟!
🔻کانال زمانه؛ تقوینیا : در سال ۱۹۴۴ با قطعی شدن شکست متحدین در جنگ جهانی ۶۰ کشور عمدتا بلوک غرب در برتون وودز آمریکا گرد آمدند و یک نظام پولی جدید را پایه گذاری کردند .
🔹در این سیستم #طلا مبنای تجارت جهانی بود؛ ولی آمریکا که خود را بعد از جنگ یکهتاز عرصه بین الملل می دانست و در تلاش بود تا پس از تضعیف قدرت های جهانی مانند ژاپن ، شوروی و اروپا ابرقدرت اقتصادی جهان نام بگیرد تلاش کرد تا علاوه بر طلا ، دلار نیز مبنای تجارت جهانی باشد.
🔹به همین علت #فدرال_رزرو که تعیینکننده سیاستگذاری اقتصادی ایالات متحده بود، ارزش هر اونس طلا را ۳۵ دلار تعیین کرد؛ یعنی هر شخص ، شرکت یا دولتی میتوانست به راحتی با مراجعه به این بانک در ازای هر ۳۵ دلار یک اونس طلا دریافت کند.
🔹به همین دلیل دلار هم ارزی بسیار با ثبات و مطمئن بود و هم فدرال رزرو نمی توانست بی حساب و کتاب دلار چاپ کند چرا که به هر میزان که دلار چاپ می کرد باید طلا نیز به خزانه اضافه نماید. در آن دوران آمریکا حدود ۶۵ درصد ذخایر طلای جهان را در اختیار داشت و از این بابت خیالش راحت بود.
🔹اما پس از اتمام جنگ جهانی دوم، اتفاقات مهمی افتاد؛ از جمله #جنگ_سرد #آمریکا با #شوروی که مسبب صرف هزینه های بسیار بالا بود و همچنین رشد اقتصادی سریع #ژاپن و #اروپای غربی که تراز تجاری آمریکا را دچار چالش کرده بود.
🔹بنابراین این کشورها صاحب ثروت (#دلار) زیادی شدند و اگر همزمان در ازای دلارهایشان از فدرال رزرو ( بانک مرکزی آمریکا ) طلا درخواست می کردند خزانه آمریکا به شدت از طلا تهی می شد و طلای جهان از آمریکا به نقاطی دیگر منتقل می گشت و توان تاثیرگذاری ایالات متحده در اقتصاد جهانی کاهش می یافت.
🔹به همین علت #نیکسون رئیس جمهور آمریکا در سال ۱۹۷۱ در اقدامی که به شوک نیکسون معروف است با نقض اصل اساسی برتون وودز، پشتوانه طلا را از دلار برداشت و اتکای دلار صرفا قدرت اقتصادی، نظامی و تکنولوژیک [و #عملیات_روانی رسانهای] آمریکا شد؛ به عبارت دیگر دلار یک کاغذ بود که اعتبارش از نام آمریکا [و نوع #بازنمایی_رسانه_ای آمریکا در ذهن مردم جهان] نشات می گرفت.
🔹از آن سال به بعد نظام نرخ ارز شناور در دنیا رواج یافت ولی آمریکا برای آن که دلار را پر قدرت و تاثیر گذارکند به کشورهای تولید کننده اصلی نفت در خلیج فارس وعده داد در صورتی که نفتشان را صرفا در ازای دلار بفروشند از امنیت و حمایت ایالات متحده برخوردار خواهند شد.
🔹 فلذا کشورها مجبور بودند برای خرید نفت ، ارز از آمریکا تهیه کنند و دلار ذخیره اصلی بانکهای مرکزی کشورها شد و آمریکا عملا پول بدون پشتوانه چاپ می کرد تا آنجا که امروز هر اونس طلا بیش از ۱۷۰۰ دلار قیمت دارد.
🔹با وابسته شدن اقتصاد کشورها به دلار ، آمریکا عملا سلطه اقتصادی خود را بر جهان حفظ کرد و هر کشوری که سعی داشت دلار را از معاملاتش حذف کند به شدت تنبیه می شد.
🔹#صدام حسین بعد از تحریمهای شدید ناشی از اشغال کویت، از سال ۲۰۰۰ تلاش کرد تا نفتش را در ازای یورو بفروشد که ۳ سال بعد به بهانه سلاح های شیمیایی که هیچوقت هم پیدا نشد به حکومتش خاتمه دادند.
🔹 همین طور #قذافی در تلاش بود تا با پشتوانه طلاهای بی انتهایی که داشت، پول واحد #اتحادیه_آفریقا را ایجاد نماید و به سلطه دلار و یورو پایان دهد که توسط جنگنده های ناتو در یک انقلاب به ظاهر مردمی !! سرنگون شد. پس به طور کلی آمریکا هیچگاه اجازه نمیداد کشوری با طلا یا ارزی غیر از دلار معاملاتش را انجام دهد خصوصا خرید و فروش نفت .
🔹اما پس از تحریمهای همه جانبه و کمرشکن اقتصادی ترامپ علیه ایران در سال ۲۰۱۸، جمهوری اسلامی که در برابر تلاطمات شدید ناشی این تحریم ها تاب آورده ، با احیای اصل اصلی معاهده برتون وودز به پشتوانه قدرت نظامی و ژئوپلتیک خود که با مقاومت اقتصادی مردمش نیز همراه بوده ، در حال فروش علنی نفت خود به ونزوئلا در ازای طلاست و اگر این اتفاق به عنوان یک رویه در کشورهای مخالف آمریکا در دنیا رواج یابد علنا سلطه دلار که یکی از پایه های ابرقدرتی آمریکاست فرو خواهد پاشید .
🔹یادمان نرود ایران مدتهاست که در مناطق اطرافش ابرقدرتی نظامی آمریکا را نیز به مبازه طلبیده است و مجموع این تحولات همزمان با چالش هایی که چین ، روسیه و کشورهای بریکس برای آمریکا ایجاد کرده اند ، می توانند پایان ابرقدرتی همه جانبه آمریکا را رقم بزند.
@zamanehh
👌💥 پ.ن: دکتر مقصودی ذیل این تحلیل نوشت: به این سطح از تحلیل، تحلیل استراتژیک می گویند. اتفاقات امروز کشور را باید با این عینک نگاه کرد. عینکی که مسئله را در دل دکترین اقتصادی جمهوری اسلامی نشان میدهد.
@SchoolofEconomics
#یادمان_باشد، مطلبی مهم از دکتر حسین صمصامی درباره #پول:
⁉️چرا بانک بدون ربا نداریم⁉️
⭕️خلق پول بدون #رباخواری امکانپذیر نیست، حتی بانک قرضالحسنه هم خلق پول میکند.
💢فرآیند #خلق_پول براساس #ربا انجام میشود، این نوع فعالیت مصداق حکم #اکل_مال_به_باطل قرار میگیرد.
@reba_ir
@SchoolofEconomics
@QasdWay
👈💥کشتی افتخار و مقاومت ایرانیان در ونزوئلا در برابر شکستن تصویر غولآسای آمریکا و ارتش زاغارت آن؛ شروعی بر پایاین محتوم تمدن غرب.
@SchoolofEconomics
🔺🔻🔺🔻
🔷🔹#کرونا، پردازش رسانهای، #قرنطینه و ماجراهای بعد قدرت دلار در دنیا رو بالا برد! #قدرت_دلار هم قدرت اقتصادی آمریکاست! پس پرتقال فروش فضای کرونا پیدا شد...
👌ماجرای #نفتکش ایران #ونزوئلا، طعنه جدید انقلابیون ایران به #دلار بعد از کرونا نیست؟ آیا #نگاه_انقلابی فهم اقتصادی بهتری ندارد؟
@hzamanim
@SchoolofEconomics
♦️🔸هشدار مهم استاد برجسته اقتصاد و #اقتصاد_اسلامی درباره رشد غیر منطقی #شاخص_بورس کشور:
🔶🔹دکتر #ایرج_توتونچیان: دولتیها برای گذران دوران اقتصاد متزلزل و در هم پیچیده خود ترجیح میدهند که به استدلال پوسیده صاحبنظران بورس توجه کنند تا نظرات آینده ساز اقتصاددانان.
💥 این صاحبنظران باید توجه داشته باشند که اولا اقتصاددان نیستند و از آثار اقتصادی و بلند مدت سفته بازی اطلاع ندارند. ثانیا اگر این افراد به سوابق نافرجام #سفته_بازی در دنیا برگردند متوجه خواهند شد که بحرانهای مالی در غرب، از همین نقطه شروع شده است.
🔅 زمانی که شاخص بورس به صورت غیر منطقی فزاینده باشد یک اقتصاددان آگاه و مستقل به حال مملکت تاسف خواهد خورد چون این ارقام بر عکس نظر آقایان متخصص تنزل بخش واقعی اقتصاد را نشان میدهد. توضیح آنکه این شاخص ها افزایش سفته بازی را نشان میدهد و بههیچوجه ایجاد سرمایه جدید را نشان نمیدهد و #اشتغال ایجاد نخواهد شد.
❌ دعوت به مناظره صاحبنظران بورس توسط دکتر توتونچیان/ دوستان این مطلب را با دقت بخوانند: لینک مطلب کامل در سایت طیبات👇👇👇
https://tyb.ir/?p=21083
#بورس_بازی #بازی_اشتغال #فریب_بورس #بورس_شروع_بحران_مالی
@Tayebat_Public
@SchoolofEconomics
✊ ایران محاصره دریایی #ونزوئلا توسط #آمریکا را در هم شکست. طراحی گرافیست لبنانی حنان علی فرحات
@andishejo
@SchoolofEconomics
♦️🔸#تغییر_راهبردی_در_معادلات_قدرت_سطح_بین_المللی
👌اتفاق بزرگی در حال رخ دادن است و معادلات سطح #قدرت_جهانی بشدت در حال تحول هستند.
🔷🔹پس از پایان جنگ سرد #استراتژی_پایونیر (پیشتاز) یکی از محوری ترین استراتژی های ایالات متحده برای کنترل جهان در عصر "تک قطبی" بود. در یکی از مهمترین بخشهای این استراتژی کنترل"تولید"،"مصرف" و #مسیرهای_تبادل_انرژی دنیا باید تحت کنترل ایالات متحده قرار میگرفت تا دنیای در خلا ابرقدرت"شرق" بدست ایالات متحده کنترل شود.
🔸ورود اولین سوپر تانکر حامل بنزین #ایران به #ونزوئلا پایان این استراتژی است زیرا با مسیرهای تبادل انژی دنیا که توسط ایالات متحده رسم شده هیچگونه همخوانی ندارد. و این تازه ابتدای فروپاشی این استراتژی است زیرا پایه مبادله نیز #دلار آمریکا نیست، #طلا است.
🔷🔹جمهوری اسلامی ایران برای حفظ و گسترش بازارهای جدید انرژی خود که از خام فروشی به شرق در حال گردش به #فراورده_فروشی به غرب (امریکای لاتین) است با دوچالش مهم در آینده مواجه خواهد بود:
۱- مسیر
۲- امنیت
#مسیر معمول حرکت نفتکش های ایرانی صرفا فضاهای آبی است. خلیج فارس- تنگه هرمز- دریای عمان- دریای عرب- باب المندب- دریای سرخ- کانال سوئز- دریای مدیترانه- تنگه جبل الطارق- اقیانوس اطلس.
🔸اگر ایران بتواند #بزرگراه_مقاومت را فعال کند شاه لوله های نفت ایران براحتی میتوانند فراورده های نفتی و گاز مایع ایران را ازمسیر فضای سرزمینی عراق و سوریه به ساحل شرقی #مدیترانه برسانند و با این گذرگاه بیشتر از ۳۰٪ مسیر را کوتاه کنند تا باعث صرفه جویی مالی- زمانی زیادی شوند. یعنی فراورده های نفتی ایران سریع تر و ارزانتر به امریکای لاتین برسد.
🔸نکته دوم بر سر #امنیت مسیراست.
یکی از تاکیدات زیاد بر سر #غنی_سازی بالای ۲۰ درصد اورانیوم در ایران فراهم نمودن سوخت راکتورهای هسته ای #زیر_دریایی های ایرانی بود. با این فن آوری نفتکش های ایرانی با #اسکورت کامل زیر دریایی های هسته ای ایران توان صادرات امن فراورده های نفتی به همه دنیا را خواهند داشت.
🔷🔹وقت آنست که باور کنیم وارد #بلوک_قدرت سطح جهانی شده ایم و حیات ملت و سرزمینمان به حفظ و گسترش دامنه #نفوذ_جهانی مان بستگی دارد.
🖌عمران علیزاده؛ استادیار جغرافیای سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، بسیج اساتید استان گیلان
@Analysts
@SchoolofEconomics
🖼 #اینفوگرافی شاخصهای #عدالت اجتماعی از منظر #امام_خمینی (ره)
🔹حضرت امام، در مکتوبات و سخنان خویش، مفهوم خاصی را از عدالت اجتماعی ارائه نمیدهد، لیکن ایشان ضمن نام بردن از عدالت اسلامی یا عدالت الهی از شاخصهایی سخن به میان میآورد که مروری بر آنها ما را به برداشت حضرت امام از عدالت اجتماعی نزدیک میکند؛ برداشتی که میتوان آن را به نوعی وجه جامع تعاریفی دانست که اندیشمندان در باب عدالت اجتماعی از آن سخن رانده اند.
🔹این شاخصها، شاخصهایی هستند که در صورت ظهور آنها در سطح جامعه و حکومت، می توان ادعا نمود شالوده چنین حکومت و جامعهای، بر پایه عدالت اجتماعی شکل گرفته است:
1️⃣ احقاق حقبر
2️⃣ خورداری تمام اقشار از حقوق برابر
3️⃣ برخورداری تمامی اقشار از رفاه و زندگی صحیح
4️⃣ توزیع عادلانه ثروت و درآمدها
5️⃣ لغو امتیازات ویژه زمامداران
6️⃣ انتقاد آزادانه از حکومت و حاکمان
@fekrat_net
👇👇👇👇 همبن پوستر با کیفیت بالا در پست بعدی
@SchoolofEconomics
هدایت شده از فکرت
اینفوگرافی.jpg
10.39M
📍 #اختصاصی
🖼 #اینفوگرافی
🔹نسخه با کیفیت اینفوگرافی شاخصهای #عدالت_اجتماعی از منظر #امام_خمینی (ره)
📌کانال فکرت؛
🆔 @fekrat_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥👈 #پالایشگاه ستاره خلیج فارس در حالی در اوج #تحریم ها توسط متخصصان ایرانی ساخته شد که قبل از آن امریکا با تحریم #بنزین ایران میخواست عملا سوخت ایران را فلج کند اما ایران با ساخت این پالایشگاه هم تحریم بنزین را کاملا بی اثر کرد و هم به صادر کننده بنزین تبدیل شد بطوری که امروز بنزین سایر کشورهای تحت تحریم امریکا مثل ونزوئلا را نیز تامین میکند.
👌در این فیلم جزییات بیشتری از این پالایشگاه را میتوانید ببینید. واقعا دمش گرم سپاه و فرزندان خمینی حضرت روحالله.
@Sabeti
🔷توضیحات دکتر سعید جلیلی در جمع دانشجویان در اسفند 98 و توضیحات میدانی در پالایشگاه/ مدیر پالایشگاه، مهندس دوستی، جوانی 37 ساله است...
🔶 اولین و بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی در ایران/ متوسط سن خالقان حماسه پالایشگاه سپاه، 32 سال است/ این یک حماسه است؛ دکتر جلیلی هم با دست شکسته به بازدید از این پالایشگاه پرداخته است...
@SchoolofEconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 گزارش رسانهی آمریکایی از اوضاع عجیب #بیکاری در #آمریکا
♦️شبکه MSNBC آمریکا: بیش از 13 درصد مشاغل در سراسر آمریکا از بین رفته است!
♦️این بدترین آمار #بیکاری بعد از دوره موسوم به #افسردگی_عظیم است.
💥شبکه MSNBC از تلویزیونهای بسیار پرمخاطب امریکایی است... #افول_جدی_است
@SchoolofEconomics
✅ دفن دکترین 197 ساله آمریکایی موسوم به دکترین مونروئه، بعد از رسیدن نفتکشهای ایرانی به ونزوئلا
💥😉پیام امیر قطر و سلطان عمان از طرف آمریکا برای ایران
🔶🔹دکتر سعدالله زارعی، کارشناس مسایل منطقه و بینالملل، در سرمقاله امروز کیهان خبر از پیام هشدار دهنده آمریکاییها داد و نوشت:
🔹🔸آمریکاییها از روز اول، حرکت #نفتکش های ایران از بندر شهید رجایی واقع در سواحل بندرعباس را زیر نظر داشتند و هشدار هم دادند و چند نفر از جمله امیر قطر و سلطان عمان را واسطه کردند تا ایران متقاعد شود این اقدام با واکنش قطعی ارتش آمریکا مواجه میگردد .
😊🔹این کارشناس امور بینالملل در ادامه افزود: ارتش آمریکا با اعزام چندین ناو جنگی و ناوشکن و سایر تجهیزات نظامی به دریای کارائیب»- ذیل عنوان دروغین مبارزه با مواد مخدر- سعی کرد واقعی بودن تهدید را به جمهوری اسلامی گوشزد نماید اما ایران از یک طرف از طریق همین واسطهها و نیز بصورت اعلام عمومی به تهدیدات آمریکا قاطعانه پاسخ داد و از طرف دیگر تمهیدات نظامی را برای واکنش در نظر گرفت و طرف آمریکایی را هم بطور کلی از ابعاد آن در منطقه آگاه کرد.
😊🔹همرزم سردار سلیمانی نوشت: با اشاره به پاسخ های صریح و قاطع ایران به پیام های هشدار آمیز آمریکاییان تصریح کرد: آخرین مورد آن از طریق حجتالاسلام روحانی در تماس با امیر قطر به طرف آمریکایی منتقل گردید و حتمی بودن واکنش نظامی ایران برای طرف آمریکایی جا افتاد و لذا نفتکشها در زیر دید تجهیزات وسیع آمریکایی از دریای کارائیب عبور کردند و برخی نیز در حال عبور و پهلوگیری در سواحل #ونزوئلا هستند و در واقع از این طریق دکترین ۱۹۷ ساله امنیتی آمریکا، موسوم به #دکترین_مونروئه دفن شد و از بین رفت.
❗️🔹هنوز مقامات و رسانه های منطقه و بین الملل نسبت به این خبر واکنشی نشان ندادهاند.
@SchoolofEconomics
🔴 سکوت #زنگنه در ماجرای نفتکشها عجیب است!
🔻«کیهان» نوشت: نکتهای که این روزها جلب توجه میکند، سکوت معنادار وزیر نفت در برابر موفقیت بزرگ صادرات #بنزین است.
🔹صادرات بنزین، دقیقا در نقطه مقابل سیاست نفتی دولت قرار دارد که پس از بازگشت زنگنه به وزارت پختوپز شد؛ با روی کار آمدن روحانی، دیپلماسی نفتی دولت بر مدار خام فروشی قرار گرفت؛ به این ترتیب سیاست فاصله گرفتن از خامفروشی و ساخت #پالایشگاه ها به محاق رفت.
🔹زنگنه تنها به مخالفت با ساخت پالایشگاه بسنده نکرد و در یک پاسکاری با سازمان حفاظت از محیط زیست در دوره ابتکار، به بنزین تولید داخل حملهور شد؛ رمز عملیات این حمله، کیفیت بنزین پتروشیمیها بود که برای دوره تحریمها تدبیر شده بود.
💥پ.ن مهم از مدرسه اقتصاد:
💥تازه دولتیها اگر با پیشنهاد جوانان انقلابی و اقتصاددانان سپاه برای ساختن #دوازده #مینیپتروپالایشگاه در کنار مرزهای مختلف کشور برای #صادرات راحتتر فرآوردههای نفتی، موافقت میکردند، الان چقدر قدرتمان بیشتر بود؟! زنگنه هم به زودی مثل لاریجانی خواهد رفت... الان باید فکری برای سرافرازی ایران و جبهه مقاومت در عصر انقلابیون کنیم و طرحهای خود برای دولت انقلابی را آماده کنیم...
@SchoolofEconomics
💥چرا ارتش سایبری منافقین و آشنایان، با وجود نهادهای اقتصادی زیر نظر رهبری مخالفند؟ نمونه خبر امروز را ببینید:
🔷 با دستور محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، ۵ دستگاه تانکر ۱۸ هزار لیتری آب شرب، ظهرامروز به منطقه غیزانیه اعزام شد تا مشکل آب آشامیدنی در این منطقه، بطور موقت و تا زمان انجام اقدامات لازم ازسوی دستگاههای مربوطه، مرتفع شود. هرکدام از این تانکرها روزانه ۳ نوبت آب آشامیدنی در منطقه توزیع میکنند.
♦️ این تانکرها و نیروهای جهادی ستاد اجرایی فرمان امام تا زمان رفع کامل مشکل مردم، در منطقه حضور خواهند داشت و عملیات آبرسانی را انجام خواهند داد.
👈 راستی! سیل و زلزله و کرونا را هم که یادتان هست...
@SchoolofEconomics
🔹🔹
🔹🔹🔹
🔷 یادداشت دکتر قدیری ابیانه فتح المبین فرامنطقهای ایران
1- تصمیم ایران برای ارسال پنج کشتی حامل سوخت به ونزوئلا توسط مقام معظم رهبری اتخاذ گردید.
2- نیروهای مسلح آماده پاسخ به هرگونه دخالت آمریکا در ممانعت از عزمیت این کشتیها بودند.
3- بکارگیری پرچم ایران و روشن گذاشتن رادارهای قابل شناسایی آن عمداً انجام شد.
4- اسکورت کشتیهای نفت کش ایرانی توسط نیروهای نظامی ونزوئلا ارزشمند بود ولی تأثیری در رسیدن کشتیها به مقصد نداشت، زیرا بدون آن نیز آمریکا جرأت ممانعت از کشتیهای ما را نداشت.
5- آقای روحانی فقط وقتی معلوم شد که آمریکا اقدامی علیه کشتیها نمی کند طی تماس تلفنی با امیر قطر به آمریکا هشدار داد تا خود را در این پیروزی شریک عنوان نماید.
6_ عدم تعرض آمریکا به کشتیها نه به خاطر قوانین بینالمللی بود و نه برجام و نه به خاطر مذاکره، بلکه به خاطر اطمینان از عکس العمل نظامی ایران به دستور مقام معظم رهبری بود.
7- قرنطینه در ایران به خاطر ویروس کرونا باعث شد مصرف بنزین در ایران روزانه از حدود ۱۰۰ میلیون لیتر به حدود ۴۰ میلیون لیتر برسد و امکان صادرات سوخت و کسب درآمد ارزی به قیمت جهانی فراهم شود.
8- این اقدام فوایدی فراتر از سود مادی آن داشت
9- این حرکت افول آمریکا و صعود ایران را در عرصه بین المللی به نمایش گذاشت.
10- این یعنی نفوذ عمل ایران از دریای مدیترانه به دریای کارائیب رسیده و اقیانوس اطلس را پشت سر گذاشته است.
💥💥 این پیروزی عظیم مبارک باد.
@SchoolofEconomics
💥 پیوند نامبارک دو نهاد غربی بانک [به ویژه بانک خصوصی] و بورس
⁉️ آيا پاي بانكها در #نوسانات #بازار_سهام در ميان است؟ چند گزاره زير ما را با اين سوال مواجه ميكند كه بانكها چه نقشي در نوسانات بازار سهام دارند:
🔹 گزاره اول: دکتر بهمني رييس سابق بانك مركزي اعلام كرد كه در دو ماهه اول سال 1399 حجم نقدينگي 400 هزار ميليارد تومان افزايش يافته استhttps://b2n.ir/065215. به نظر مي رسد كه عمده افزايش اين مقدار نقدينگي خلق پول بانكها باشد.
🔶 گزاره دوم: «بانکها و مؤسسات اعتباری غیربانکی ، مكلف شدند كه به نمایندگی از شرکتهای کارگزاری با انعقاد قرارداد نسبت به دریافت سفارش فروش30 درصد سهام شرکتهای بورسی و فرابورسی متعلق به دارندگان #سهام_عدالت اقدام کنند و در صورت نیاز به کارگزاری مربوطه ارایه دهند».
https://b2n.ir/775816 آيا بانكها اين سهام براي خود بر ميدارند؟
♦️ گزاره سوم: دكتر #رسول_بخشي، عضو هئیت علمی دانشگاه اصفهان، چندي پيش اعلام كرده بود كه بانك ها روزي 1500 ميليارد تومان #نقدينگي خلق ميكنند و به همين ميزان هم نقدينگي وارد بورس ميشود.
🔹اينكه روزي 1500 ميليارد تومان پول جديد وارد بورس مي شود را قاليباف رييس #بورس تاييد كرده استhttps://b2n.ir/084825. از نظر دكتر بخشي – بورس یک نهاد غربی ست که برای جذب نقدینگی بانک ایجاد شده است. پول به بورس میرود و قیمت شرکتها را بیشتر از ارزش آن بالا میبرد.
💥👈😳دو بال بانک و بورس، #اقتصاد_ربوی را مدیریت میکنند و ثروت جامعه را به جیب سرمایهداران میریزند. لطفا گوش بدهيد به سخنراني دكتر بخشي https://b2n.ir/824959 (قسمت دوم از دقيقه 10 به بعد)
🔶 گزاره چهارم: بانك ها هيچ واكنشي به كاهش #نرخ_سود_سپرده بانكي به 15 درصد نشان ندادند؛ در حالي كه پيش از اين هر وقت حرف كاهش سود به ميان ميآمد فريادشان بلند ميشد.
💥👌 نتيجهگيري از اين گزارهها را به خوانندگان ميسپارم مانند پايان باز برخي فيلمهاي سينمايي!
👈 دکتر مقصودی: نمیدانم این متن را چه کسی نوشته است؛ اما نکات ظریف و هوشمندانه ای دارد.
@hamidrezamaghsoodi
@SchoolofEconomics
📝 #یادداشت: #سانسور به نفع #وال_استریت
🔹مدتی پیش که جاش فاکس، کارگردان آمریکایی کمپینی علیه تازهترین مستند مایکل مور ترتیب داد، این اقدام او با واکنشها، حمایتها و البته اعتراضهایی مواجه شد، چرا که مایکل مور باز سراغ موضوعی جنجالبرانگیز رفته بود و از «سرمایهداری سبز» و دروغهایی که برخی فعالان محیط زیست به نفع نظم سرمایهداری مطرح میکنند، پرده برداشته بود.
🔹با این همه کمتر کسی تصور میکرد این مستند پس از چند هفته از یوتیوب حذف و سانسور شود.
🔻لینک مطلب:👇👇👇
🌐 http://fekrat.net/?p=1126
@SchoolofEconomics
♦️📝 #یادداشت: #سانسور به نفع #وال_استریت
🔹«سیاره انسانها» که همزمان با روز زمین توسط «مایکل مور» تهیهکننده این فیلم منتشر شد، راهکارهایی را که تاکنون برای حفظ محیطزیست ارائه شده است، مورد نقد قرار داده و آنها را به چالش میکشد.
🔹این مستند سوالهایی را راجع به برخی فناوریهای زیستمحیطی مطرح میکند که قابل تأمل است اما همین اندازه نیز مورد تحمل واقع نمیشود و یوتیوب آن را سانسور میکند!
🔹در «سیاره انسانها» ماشینهای برقی و انرژی خورشیدی آنگونه که در این سالها تبلیغ شدهاند، قابل اعتماد جلوه داده نمیشوند و کارکردشان به سوختهای فسیلی وابسته تلقی میشود.
🔹این مستند همچنین به انتقاد از «ال گور» فعال محیطزیست و سیاستمدار آمریکایی به دلیل حمایت از فناوریهای ناقص به جای ارائه راهکارهای مناسب و واقعی برای بحران آب و هوایی و تغییرات اقلیمی پرداخته است.
🔹مثلا در جایی از این مستند خط تولید شورولت ولت پلاگین هیبرید (Chevrolet Volt) نمایش داده میشود.
🔹در این بخش از مستند که به خط تولید شورولت ولت در سال ۲۰۱۰ مربوط است، سخنگوی جنرال موتورز اعتراف میکند برای شارژکردن این خودرو از زغالسنگ استفاده میشود.
🔹سپس گفته میشود شبکه شارژ چنین خودرویی از حدود ۹۵ درصد زغالسنگ استفاده میکند. این گزارههای مستند البته از جهت علمی بودن مورد نقد قرار گرفته اما مور معتقد است مستند باید نمایش داده شود تا چالشهایی که او برای انرژیهای تجدیدپذیر برشمرده است، واکاوی شود.
🔹مستند «سیاره انسانها» پیش از این در جشنواره فیلم «ترورس سیتی» نیز به نمایش گذاشته شده بود و «مایکل مور» آن را مهمترین فیلم نمایش داده شده در تاریخ ۱۵ ساله جشنواره معرفی کرد.
🔹سانسور تازهترین مستند مایکل مور فارغ از محتوای علمی و غیرعلمیاش که درباره هر اثری قابل طرح است، معیاری برای تابآوری لابیهای سرمایهداری و مصرفگرایی در والاستریت است.
🔹وقتی جنبشهای زیستمحیطی به کارگزاران نظم سرمایهداری بدل میشوند، حداقل میتوان به فعالیتهای جانبدارانهای که آنها از محصولات والاستریت دارند، با نگاه تردید نگریست.
🔹ضمن اینکه در این سالها با ورود ستارههای هالیوود به موضوعات مشابه و هزینه کلان این جنبشها این سوال مطرح میشود که این میزان هزینه برای کمپینهایی که باید منشأ مردمی داشته باشند، از کجا و برای تحقق چه هدفی تامین میشود؟
🔹ضمن اینکه چند وقت یکبار اخبار تازهای از رسواییهای مالی در پروژههای زیستمحیطی در رسانهها منتشر میشود که بر تردیدها اضافه میکند.
🔻لینک مطلب:
🌐 http://fekrat.net/?p=1126
@SchoolofEconomics
📍 #اختصاصی
🖼 #اینفوگرافی
🔰اینفوگرافی لوازم تحقق عدالت اجتماعی از منظر #امام_خمینی (ره)
♦️شاخص های تحقق #عدالت_اجتماعی
🔹اجرای احکام اسلام
🔹نهراسیدن مسئولان از تیرهای تهمت
🔹دفاع از حقوق طبقات محروم جامعه و طرد فرهنگ اشرافیگرایی
🔹برخورداری مسئولان از تجربه درد فقر و محرومیت
🔹ساده زیستی و روحیه مردمگرایی مدیران اداره امور مملکتی
🔹وجود حاکمانی مومن به عدالتخواهی اسلامی
@fekrat_net
همین پوستر با کیفیت عالی در پست بعدی:👇👇👇
@SchoolofEconomics
14.jpg
25.35M
📍 #اختصاصی
🖼 #اینفوگرافی
🔹نسخه با کیفیت اینفوگرافی لوازم تحقق #عدالت_اجتماعی از منظر #امام_خمینی (ره)
@fekrat_net
@SchoolofEconomics
💠 نداشتن #پیوست_رسانه_ای یعنی به ثمر ننشستن حداقل هشتاد درصد این حرکت اقتدار آفرین تاریخی...
کاش چند مستندساز و نویسنده همراه این کاروان باشند
کاش دوربین خبر #رسانه_ملی هر روز روی این عرشه لایو میرفت...
کاش #نبرد_رسانه_ای فرمانده کاربلدی داشت...
💬 هادی حاجتمند، کارگردان تلویزیون و سینما
@majaziha_q
@SchoolofEconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ نه به #کوکاکولا
🎥 وقتی به حاج «ابومهدی المهندس» فرمانده شهید الحشد الشعبی و مقاومت اسلامی عراق، حین بازدید از خطوط نبرد با داعش نوشابه خنک "کوکاکولا" تعارف میشود، از نوشیدن آن خودداری نموده و میگوید:
▪️نمیخواهم، این #امریکایی است؛ دوغ عراقی مینوشم که بهتر است...
@SchoolofEconomics