🔆 پياده شدنِ مدل سرمايهداري در ایران، بستر شکلگیریِ شکاف طبقاتی و تحميلِ محروميتهای اقتصادی و فرهنگی و محرومیتهای جنسی است. (سخنرانی استاد، مربوط به سالهای پس از دولت اکبر هاشمی است.)
🔷 سید منیرالدین حسینیِ هاشمی:
«پياده شدنِ مدل سرمايهداري در ایران بستر تحميل محروميتهاي سياسي و فرهنگي شده، و مشکلات اقتصادی و اختلاف طبقاتی بهوجود آورده است.
در ايران، [فرضا]ً ۲۰ درصد از جامعه، هم پول دارند و هم مقام دارند و هم ارضاء جنسي دارند؛ ۳۰ درصد بهصورت متوسط در فشار هستند ولي اينها را تا حدودی دارا هستند. و ۵۰ درصد هم در فقر اقتصادي، فقر جنسي و فقر هويتي زندگي ميكنند. چون آنها دارند تحقيرشأن ميكنند! جامعه دارد تحقيرشان ميكند!
بَعد، غرب به اين جمعيت بزرگ (به این ۵۰ درصد) ميگويد: شما آزاديد! شما آدم هستيد! اختيار شما به دست خودتان است! اينها چكاره هستند؟! اين ارزشها هستند كه شما را اينطور محدود كردهاند!!
👈 يك بار نميگويد «انگيزش مادي» و «اختلاف طبقاتي» و «نظام سرمايهداري» شما را اينطور كرده است! يك بار نميگويد غلط بودنِ «نظامِ توزيع ثروت، قدرت، اطلاعات»، شما را اينگونه كرده است! مرتب میگويد «وابستگي شما به ارزشها» شما را اينطور كرده است!
بنابراين، طبيعي است كه در جامعه ناهنجارهاي تلخي بهوجود آيد كه براي دشمن مايهٔ اميدواري میشود و او میتواند ارزشهاي اسلامی را، بهدليل محروميتهايي كه خودِ نظام سرمايهداري در عمل براي مردم ايجاد كرده است، مورد هجوم قرار بدهد!»
☑️ @moniroddin
☑️ @schoolofeconomics
🔆 تأثیر دوقطبی شدن اقتصاد، در مدیریت اجرایی
💠 سید منیرالدین حسینیِ هاشمی:
«تقابل بازار کار و بازار سرمایه (دوقطبی شدن اقتصاد)، مدیریت اجرایی را با مشکل روبهرو میسازد. یعنی کارگر میگوید کارم را نمیفروشم جز به قیمت مثلاً دو کیلو گوشت. یعنی قیمت کالاهای مصرفی که در سبد زندگیاش هست را شرط میکند. این کارگر، سرمایه بزرگی هم ندارد، سرمایهاش بسیار کم است؛ یعنی سرمایهاش آنقدر نیست که بشود گفت او سرمایهدار است، ولی کار دارد و نرخ کارش میتواند تقاضای مؤثر اجتماعی بسازد؛ البته درصورتیکه ضرب در گستاخی انقلابی شود. ولی اگر کارگرِ مهاجر باشد و گستاخی انقلابی پیدا نکرده باشد، چنین جرئتی ندارد و تسلیم میشود و کارِ ارزان را میپذیرد. امّا کارگر ایرانی نمیپذیرد و میگوید من هم مصارف آنچنانی را میخواهم!
وقتی این قشر (یعنی «بازاری» و کلیه کارگرهای آزاد) نرخ را بالا آوردند، حجم اینها در بازارِ کار قابلاندازهگیری و شناسایی است؛ این حجم، قیمت کارکنان دولت را بالا میبرد، چون کارکنان دولت خیلی تحت فشار قرار میگیرند. زیرا کاسبِ جزء بار خودش را میبندد؛ سرمایهدار هم، که «شرکت» دارد، هم بار خودش را میبند؛ این وسط، کارکنانِ دولت، یا مجبور میشوند دست به دزدی و رشوه بزنند، یا اینکه باید نرخ کار آنها هم افزایش یابد.» (۱۳۷۸)
☑️ @moniroddin
☑️ @schoolofeconomics
🔆 ریشۀ اصلیِ گرانی «تقابل بازار کار و بازار سرمایه» است
💠 سید منیرالدین حسینیِ الهاشمی:
«میگویند وقتی پول نقد در بازارْ زیاد باشد، تورم میشود. معنای اینکه "پول نقد که زیاد باشد گرانی میشود" این است که میگویند "تقاضای مؤثر" داریم و "تقاضای غیرمؤثر". یا "تقاضای پول به دست، و تقاضایی که پول دستش نیست". میگویند تقاضای پول به دستها مؤثر است. اگر ده نفر برای خرید ده کیلو سیب پول نقد داشتند، اما در بازار، فقط پنج کیلو سیب وجود داشت، سیب گران میشود. ولی اگر توانستیم کاری کنیم که پنج نفر از اینها پولشان را، به امید سود، در بانک بگذارند و فقط پنج نفرشان سیب بخرند، سیب ارزان میشود. آن پولی هم که به بانک دادند، اگر بانک در احداث باغِ سیب سرمایهگذاری کند، در دُورِ بعد، سیب زیاد و ارزان میشود. پس بانک پولها را جمع میکند تا تقاضاها به نسبتِ عرضۀ کالا کم و یا متعادل شود. پس، میگویند: اساس این است که نقدینگیها جمع شوند.
[در پاسخ باید گفت:] اگر تورمْ سالیانه بود و مقدارش هم بهاندازۀ افزایش سود سرمایه بود، درست میگویند. ولی اگر تورم هفتگی است، باید ببینیم اشکال از کجاست. دو عامل دارد: میگوییم نُه میلیون شاغل آزاد دارید و قطب توسعه اقتصاد شما هم "توزیع" بوده است؛ یعنی در چرخۀ تولید، "توزیع" محور بوده است. تولید منزل، کارخانهای نیست؛ تکنیسین _ یعنی بنا، لولهکش، سیمکش و کارگر تجربی _ خویشفرما هستند؛ شرکتهای بزرگی نیست که به آنها امر و نهی کند و نرخ تعیین کند. در بازارِ عرضه و تقاضا، خودشان با مشتریشان هماهنگ میکنند!
[از طرفی،]جرئتِ انقلابیِ اینها بالا رفته است؛ لذا دیگر احساس حقارت نمیکنند، نمیگویند که ما نباید سوار هواپیما بشویم، ما نباید یخچال داشته باشیم، ما نباید تلفن داشته باشیم. سی چهل سال قبل از انقلاب را ببینید که در قم چند نفر تلفن داشتند. ببینید سال پنجاه که پول نفت آمده و بازار رونق پیداکرد، چقدر داشتند. بقیه کالاها را هم ببینید.
خب، در مدل تنظیمِ چهاربازارِ "کالای مصرفی، پول، کار، و سرمایه و ابزار"، مدل سرمایهداری میگوید "رشد بیست درصدیِ سرمایه در سال" را حفظ کن!
نیروی کار در ایران _ یعنی نه میلیون شغل خویشفرما_ هم میگوید: "من سبد کالای مصرفی خودم را حفظ میکنم! اگر سرمایهدار، کالایی را که من مصرف میکنم بیست درصد گران کرد، من هم کار خودم را بیست درصد گران میکنم". پس در مدل و در نسبتِ بین دستهها، عملاً سرمایه بر کار حاکمیت ندارد. همینکه قیمت کالا را گران کنند او هم "کار" خود را گران میکند و مقابله میکند. دوباره سرمایه مجبور است خودش را بالا بیاورد، و الا ضرر میکند و سپس کار، گران میشود و... . آنوقت حتماً تورم هفتگی ایجاد میشود.
این ناهنجاری بین دو تا قطبِ از مدل تنظیم پول وجود دارد؛ بین "کارِ خویشفرمای گستاخ" و "سود سرمایه". اگر بخواهید او با انگیزه دیگری کار کند و محرِّکش اختلاف طبقاتی نباشد _ یعنی برود در سرمایۀ وقف کار کند که سودْ به نفعِ یک قشر خاص نباشد _ مدل دیگری میخواهد. این مدل کنونی نمیتواند جواب بدهد؛ یک مدل دیگری میخواهد که قطب توسعهاش نیروی کار باشد. البته در آنجا هم سرمایه هست ولی بهتبعِ رشد کار است. رشد کمّی و کیفیِ کار به هزینه و مصرف برنمیگردد، به تحریک و بازدهیِ تحریک برمیگردد. تحریک میتواند غیرِکالایی باشد. تحریک آرمانی، تحریکی غیرکالایی است.» (۱۳۷۸/۱۰/۳۰)
☑️ @moniroddin
☑️ @schoolofeconomics
💠 سید منیرالدین حسینیِ هاشمی:
«اقتصاد سرمایهداری نمیتواند در این جامعه حضور تام و جدی پیدا کند؛ آنهم به دو دلیل: «مذهب» و «انقلاب».
به همین دلیل که نمیتواند حضور تام پیدا کند لذا سعی میکند سود سرمایه را به نصاب برساند، قطب «کار» نیز سعی میکند خود را به نصاب برساند؛ ولی نتیجه برخورد اینها آن میشود که مرتباً قیمتها افزایش مییابد و هیچکس نمیتواند آن را کنترل کند. شما نیز مطمئن باشید که نمیتوانید آن را کنترل کنید، مگر اینکه مدل نظام سرمایهداری را کنار بزنید.» (۱۳۷۸)
☑️ @moniroddin
پ.ن از مدرسه اقتصاد:
آوردن برخی مباحث استادسیدمنیرالدین حسینی به معنای تأئید تمام مطالب ایشان نیست. خصوصاً هنوز بنده نسبت به مباحث معرفتشناسی ایشان و برخی مبانی ایشان در حال مطالعه هستم؛ ولی ایشان را به عنوان یکی از متفکرین انقلاب و شاگرد امام مورد مطالعه قرار میدهم و مباحث ایشان برایم قابل تأمل است.
☑️ @schoolofeconomics
🔆 در مدل سرمایهداری، «فرهنگ» از «سرمایه» سفارش میپذیرد.
💠 سید منیرالدین حسینیِ الهاشمی:
«[در مدل سرمایهداری اینگونه است که] فرهنگ، در سفارشپذیری، از سرمایه باید سفارش بپذیرد؛ چه در سطح اكتشاف برای حل نیاز باشد و چه در سطح ساختارسازی باشد. اینكه چه نظامی را برای تولید كارخانهاش بسازند ـ چه در سطح نظام توزیع و چه در سطح نظام مصرف باشد ـ فرهنگ در اینجا در خدمت است!
فرهنگ در اینكه چه كسانی حق خواندن دارند، به چه كسانی مقدوراتی را بدهیم كه بتوانند بخوانند، میگوید: به آن افرادی حق آموزش بدهید كه به نفعِ سرمایه است. بنابراین، بهترین مدرسهها و بهترین دانشگاهها و بهترین امکانات آیا برای كسانی است كه شایستگیهای بهتری را دارند؟ یا برای كسانی است كه به سرمایه نزدیكترند؟ متناسب با نزدیكی و دوریشان به سرمایه، امكان آموزش و فراگیری اطلاعات را پیدا میكنند، نه متناسب با شایستگی خودشان.
[ممکن است] استعداد یك دانشآموزْ خیلی خوب [باشد] ولكن پدر او سرمایهدار نیست؛ لذا كلاس خصوصی برای او گرفته نمیشود، و جای او در دبیرستانِ خوب نیست! [جای او] در دبیرستانِ شلوغ است كه اساتید درجۀ پایین و معلمین درجۀ سه درس میدهند و در آنجا هم اگر گرفتاری مالی برای خانوادهاش پیدا شد و نتوانستند حداقلِ زندگی را درست كنند، به فرزندشان میگویند كه ترک تحصیل کند.
پس، در تولید دانش، به نفع سرمایهْ سفارشاتی عمل میکنند و در آموزشِ آن هم سفارشاتی عمل میكنند.
در مصرف هم [همینگونه است]؛ این اطلاع که به دست آمد، چگونه در جامعه به كار گرفته میشود؟ چه اطلاعاتی به دست چه كسانی میرسد؟ اطلاعاتِ تخصصی چگونه دستهبندی و علمی میشود؟ باز به نفع سرمایه.
چه اطلاعاتی را چه كسانی محروم هستند که داشته باشند؟ به نفع سرمایه.
اصلاً اینكه چند درصدِ این كشور باید درس خوانده باشند و چند درصد آن نباید درس خوانده باشند، و امكان آموزشی و فضای آموزشی و استاد و لوازمالتحریر و فرصت و زمان برای تحصیل، چگونه در ملت و بافت آنها تخصیص پیدا میكند؟ متناسب با آن چیزی است كه برای تكامل سرمایه و افزایش سرمایه است.
اگر [این] روند، شتاب بیشتری داشته باشد كه موجب اخلال در بازار سرمایه شود، سرعتِ آن باید تبعیت كند! میگویند "مبارزه با بیسوادی"، ولی با چه نرخ سرعتی و چگونه؟ بهگونهای كه با حفظ منافع سرمایه سازگاری داشته باشد» (۱۳۷۶/۱۱/۲۱).
☑️ @moniroddim
☑️ @schoolofeconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناآرامی_عراق #فضای_مجازی #جنگ_سایبری #جنگ_رسانه_ای #ارتش_سایبری_عربستان #آمریکا #اسرائیل_غاصب #اینتلجنس_سرویس
«مرکز اعتدال» چیست و چه نقشی در تحولات اخیر عراق داشته است؟!
پشت پردهای که نمیدانید!
پست بعدی را مطالعه کنید:
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
☑️ @schoolofeconomics
🔴♦️#مرکز_اعتدال نقش آن در #تحولات_اخیر_عراق
🔶🔸پشت پردهای که نمیدانید!
❎عربستان در سال ۱۳۹۶ با حضور ترامپ #مرکز_سایبری موسوم به «مبارزه با افراط گرایی» را با عنوان «اعتدال» تاسیس کرد.
❇️بررسیها نشان میدهد عمده فعالیت آن برای #ترندکردن #هشتگ_های خاص و هدفمند در #توئیتر بوده است.
✳️ از سویی؛ عامل اصلی راهیابی هشتگ «#کلنا_ثقه_فی_محمد_بن_سلمان» (ما به بن سلمان اعتماد داریم) به لیست ترندهای جهانی توئیتر، استفاده از حساب های رباتیک با مدیریت این مرکز بوده است.
✅همزمان با حوادث #دی_ماه_۹۶ #ایران نیز، هشتگ «#یحدث_الان_فی_ایران»، ترند جهانی توئیتر شد که در آخرین بررسیها مشخص شد همچنان تعداد زیادی از توییتهای منتشر شده از عربستان سعودی بوده است.
♻️این مرکز بنا به ادعای مسئولان سعودی به صورت تخصصی در سه حوزه فعالیت میکند که بیشتر مربوط به فناوری اطلاعات، تحلیل و داده کاوی مرتبط است و موارد زیر را در بر می گیرد:
الف) متشکل از تیمهای پژوهشگر چند رشتهای که در حوزه تحلیل کلان داده(big data) فعالیت میکنند.
🔷ب) تولیدوبکارگیری ابزارهای نرمافزاری جدیدبرای شناسایی، نظارت، دستهبندی و تحلیل محتوای گروههای افراطی تنها در ۶ ثانیه با دقت ۸۰ درصد در شناسایی محتوا.
🔹🔹ج) شناسایی شبکهها و محل ارتباطات گروههای افراطی با مدلهای آماری پیشرفته.
🔹🔹تقریبا دربیشتر پویشها وکمپینهای فضای مجازی در کشورهای منطقه و حتی غیر عربی می توان نقش وتاثیر این مرکز را ردیابی کرد.درتحولات اخیر عراق نیز،رصدهای انجامشده، بیانگر نقش موثر این مرکز است. #ارتش_سایبری_عربستان
nournews.ir/
☑️ @schoolofeconomics
خدا رحمت کند دوست عزیزمان خلیل ساحوری که یک زندگی سخت و پرمشقتی در حب اهل بیت سلامالله علیهم اجمعین داشت. او میگفت: امام خمینی، مرد رویاهای من در زمانی بود که مسیحی بودم و با نور او بود که شیعه شدم...
از شیلی تا قم؛ از قم تا اردن؛ از اردن تا تهران
شنبه ساعت ده صبح 13 مهرماه 98، مصادف ششم صفر، حرم بی بی فاطمه معصومه، تشییعش را ازدست ندهید...
@schoolofeconomics
خلیل هم در اوج جوانی، پر کشید...
جوان شیلیایی شیعه شده و زجر کشیده بعد از مدتها بیماری پرکشید...
شنبه ساعت ده صبح 13 مهرماه 98، مصادف ششم صفر، حرم بی بی فاطمه معصومه، تشییعش را ازدست ندهید...
@schoolofeconomics
در سوگ خلیل
خلیل ساحوری، طلبه شیعه انقلابی از کشور مظلوم و استعمارشده شیلی
دینی میخواستم که بتواند در مقابل صهیونیسم مقاومت کند و پیروز شود
ساحوری، تازه مسلمان شده شیلیایی میگوید: با شخصیت امام(ره) آشنا شدم، دیدم پیرمردی بدون اسلحه، فقط با ایمان به خدا و روحی پاک خلاف مسیر قدرتهای شرق و غرب حرکت میکند و یک خط سومی را در پیش گرفته است، امام خمینی(ره) مرد رؤیاهای من بود.
خلیل ساحوری
به گزارش رهیافتگان: «خلیل ساحوری» اهل کشور شیلی است ولی اکنون در قم زندگی میکند. او چند سالیاست مسلمان شده، پیش از آن مسیحی بوده است. فرزند پدری کاتولیک و مادری ارتودوکس است. ساحوری بسیار تحت تاثیر فضای ایران قرار دارد و میگوید ایران برای من بهترین جای دنیا است. ادا میکند که با تحقیق و تفحص اسلام و مذهب شیعه را یافته و پذیرفته و پیش از رسیدن به اسلام تحقیقاتش را با بودیسم و یهودیت و زرتشت و… آغاز کرده است.
آنچه در ادامه میآید مشروح گفتوگوی خلیل ساحوری با تسنیم درباره گرویدنش به اسلام است که در دو بخش مجزا در منتشر میشود؛ این گفتوگو در حرم مقدس کریمه اهل بیت(علیهم السلام) حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) انجام گرفته است. اینک بخش اول این گفتوگو:
https://rahyafteha.ir/8190/
شنبه ساعت ده صبح 13 مهرماه 98، مصادف ششم صفر، حرم بی بی فاطمه معصومه، تشییعش را ازدست ندهید...
@schoolofeconomics
پس از طی یک بیماری سخت؛ خلیل ساحوری رهیافته و مبلغ انقلابی شیلیایی در غربت درگذشت...
برخی جملات ناب این طلبه عزیز سفرکرده انقلابی:
دینی میخواستم که بتواند در مقابل صهیونیسم مقاومت کند و پیروز شود
ساحوری، تازه مسلمان شده شیلیایی میگوید: با شخصیت امام(ره) آشنا شدم، دیدم پیرمردی بدون اسلحه، فقط با ایمان به خدا و روحی پاک خلاف مسیر قدرتهای شرق و غرب حرکت میکند و یک خط سومی را در پیش گرفته است، امام خمینی(ره) مرد رؤیاهای من بود...
https://rahyafteha.ir/8190/
پیش از ظهر پنج شنبه 11 مهرماه حجت الاسلام خلیل ساحوری رهیافته و مبلغ شیلیایی پس از مدتها بیماری در بیمارستانی در قم درگذشت.
حجتالاسلام والمسلمین مرحوم «خلیل ساحوری» مستبصر و تازهمسلمان اهل کشور شیلی بود که پدری اسپانیاییتبار و کاتولیک و مادری فلسطینیالاصل و ارتودوکس داشت.
ساحوری بسیار تحت تاثیر فضای انقلاب اسلامی ایران قرار داشت. وی پس از تحقیق و تفحص فراوان، دین اسلام و مذهب شیعه را یافته و پذیرفت و پیش از رسیدن به اسلام تحقیقاتش را با بودیسم و یهودیت و زرتشت شروع کرده و برای تحصیل به ایران سفر نموده بود.
مطالب بیشتر در مورد این شخصیت فرهیخته را اینجا بخوانید:
rahyafteha.ir/tag/خلیل-ساحوری/
شنبه ساعت ده صبح 13 مهرماه 98، مصادف ششم صفر، حرم بی بی فاطمه معصومه، تشییعش را ازدست ندهید... فاتحهای نثار روح آزاد خلیل بفرستید...
@schoolofeconomics
جامعةالمصطفیالعالمیه در پی درگذشت «حجتالاسلام والمسلمین خلیل ساحوری»، طلبۀ اهل شیلی جامعةالمصطفی، پیام تسلیتی صادر کرد.
پیام تسلیت جامعةالمصطفی در پی درگذشت مستبصر شیلیایی حجتالاسلام خلیل ساحوری
به گزارش خبرگزاری صدای افغان (آوا) متن پیام صادره بدین شرح است:
بسماللهالرحمنالرحیم
«... وَ مَنْ يَخْرُجْ مِنْ بَيْتِهِ مُهَاجرًا إِلَى اللَّهِ وَ رَسُولِهِ ثُمَّ يُدْرِكْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَى اللَّهِ؛ هر گاه کسی از خانه خویش برای هجرت به سوی خدا و رسول بیرون آید و در سفر، مرگ وی فرارسد، اجر و ثواب چنین کسی بر خداست». (نسا: 100)
روح بلند مهاجر فی سبیلالله، «جناب حجتالاسلام خلیل ساحوری» به عالم اعلا شتافت تا با اولیای الهی همنشین گردیده، از شربت گوارای حیات جاوید مرتزق و به خلعت نعیم مقیم متلبس گردد. صبر و متانت او در تحمل درد و عشق او به خانواده و فرزند و آرامش او در پذیرش لباس رجعت، موجب مباهات است.
سفركردۀ از دیار مسیح به باغ محمد (صلواتالله علیه) چنین آرامش باشکوهی یافت و البته ما و مردم شیلی را در حسرت آموزههای خویش واگذاشت. امید است راه آن عزیز به همت اهل ایمان در آن دیار استمرار یابد و بیرق معنویت و محبت به خداوند و اولیای الهی در آن سرزمین همچنان افراشته بماند.
جامعةالمصطفی این عروج معنوی را به همه محبان اهلبیت (علیهمالسلام) در امریكای لاتین و به ویژه بازماندگان این عزیز تسلیت گفته، علوّ درجات ایشان را از خداوند منان مسئلت دارد.
روحش شاد و راهش پررهرو باد
جامعةالمصطفیالعالمیه
1398/7/11
شایان ذکر است که حجتالاسلام والمسلمین مرحوم «خلیل ساحوری» مستبصر و تازهمسلمان اهل کشور شیلی بود که پدری اسپانیاییتبار و کاتولیک و مادری فلسطینیالاصل و ارتودوکس داشت. ساحوری بسیار تحت تاثیر فضای انقلاب اسلامی ایران قرار داشت. وی پس از تحقیق و تفحص فراوان، دین اسلام و مذهب شیعه را یافته و پذیرفت و پیش از رسیدن به اسلام تحقیقاتش را با بودیسم و یهودیت و زرتشت شروع کرده و برای تحصیل به ایران سفر نموده بود.
وی در مصاحبهای، نظریۀ ولایت فقیه را عامل اصلی شیعه شدن خود دانسته و عنوان کرده بود: "وقتی با نظریۀ ولایت فقیه آشنا شدم، دیدم نظریات پیشرفته و فوقالعاده قویای پیرامون نقش دین در اجتماع در آن وجود دارد و با استدلالهای بسیار قوی به تبیین نقش دین در اجتماع پرداخته است. ولایت فقیه خیلی پیشرفتهتر از آن چیزی است که من همیشه به دنبالش بودم. من با ولایت فقیه شیعه شدم و عامل اصلی شیعه شدن من ولایت فقیه بود."
مرحوم ساحوری ادامه داده بود: "به نظر من اگر ولایت فقیه وجود نداشت ما نمیتوانستیم مذهب شیعه را به عنوان یک بستۀ کامل برای سعادت بشر و یک مذهب کامل معرفی کنیم. امروز مذهب شیعه به شکلی زیبا دین الهی را در یک حکومت و مملکت قوی متبلور ساخته است. تنها امیدی که بشریت امروز میتواند برای رسیدن به حق داشته باشد تنها از راه ولایت فقیه است و به غیر از ولایت فقیه همۀ راهها دروغ هستند؛ بنده اکثر ادیان را بررسی کردم مسیحیت یهودیت، بهاییت، بوداییسم، مارکسیسم و... را ولی چیزی مثل ولایت فقیه نیافتم. من مثل پروتستانها زندگی میکردم، مثل زرتشتیان زندگی کردم و مثل مارکسیستها زندگی کردم حتی یک مدت در بین برادران اهل سنت و مثل آنها زندگی میکردم، ولی خلأ نگاهی مثل ولایت فقیه در بین همه آنها احساس میشود. بعد از 7 سال تحقیق از بین چند میلیون نفری که در شیلی بودند خداوند به من عنایت کرد و گنجی بزرگ را به من داد و من همیشه از این بابت خدا را شکر میکنم."
مطالب بیشتر در مورد این شخصیت فرهیخته را اینجا بخوانید:
rahyafteha.ir/tag/خلیل-ساحوری/
شنبه ساعت ده صبح 13 مهرماه 98، مصادف ششم صفر، حرم بی بی فاطمه معصومه، تشییعش را ازدست ندهید... فاتحهای نثار روح آزاد خلیل بفرستید...
@schoolofeconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مصاحبه با عزیز سفرکردهمان، خلیل ساحوری، در نقد قمهزنی و توطئه انگلیس در اسلامهراسی به همراه داستان شیعهشدن این فرزند فلسطین، شیلی و اسپانیا و فرزند حقیقی حضرت امام خمینی روحالله
لینک دانلود با کیفیت بالاتر
www.aparat.com/v/0KnTo
مطالب بیشتر در مورد این شخصیت فرهیخته جهان تشیع را اینجا بخوانید:
rahyafteha.ir/tag/خلیل-ساحوری/
شنبه ساعت ده صبح 13 مهرماه 98، مصادف ششم صفر، حرم بی بی فاطمه معصومه، تشییعش را ازدست ندهید... فاتحهای نثار روح آزاد خلیل بفرستید...
@schoolofeconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پاسخهای کارشناسی به سوالهای غلط!
📹سؤالات دروغ از مردم سادهدل؛
📹 جواب کارشناسانه ملت پروفسور را ببینید!
🎥 #کلیپ🎙چرا ابوریحان بیرونی مجبور شد بیرون از کشور! تحصیلش را ادامه دهد؟!
کاری قابل توجه از خبرگزاری دانشجو
@schoolofeconomics
✳️ از فرصت اربعین برای #مطالبه اصلی رهبری استفاده کنیم .
#امام_خامنه_ای :
آقایی #دلار را بشکنید.
حطموا سيادۀ #الدولار
#اقتصاد_مقاومتی و #اربعین
#عربی
👇👇👇
👈 بنر و پوستر لینک ابعاد بزرگ 👇
www.yon.ir/xkd1C
@qiam_ir
@schoolofeconomics
🔺 مرکز مطالعات امنیتملی رژیم صهیونیستی در گزارشی تحلیلی درباره التهابات اقتصادی و مؤلفههای اثرگذار در اعتراضات اجتماعی ایران آورده است:
💹 بهبود اقتصادی ایران تنها از طریق «اقتصاد مقاومتی» که برآمده از استراتژی رهبری ایران است، امکان پذیر خواهد بود که عمدتاً شامل کاهش وابستگی ایران به نهادهای خارجی و امتناع از قبول خواستههای دولت آمریکا است.
👌صهیونیستها فهمیدند اما بعضی نفهمیدند .
#اقتصادمقاومتی
#خودباوری
#غرب_باوری
@Qiam_ir
@schoolofeconomics
♨️ طرح عظیم احیای موقوفات حوزوی
📝 گامی در جهت بهبود معیشت طلاب
🔹 آیتالله اعرافی مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور با تأسیس «دفتر موقوفات ومنابع پایدار » شناسایی و احیای موقوفات حوزه علمیه در سراسر کشور را آغاز کرده است. بدیهی است تأمین بودجه حوزههای علمیه و همچنین #بهبود_معیشت طلاب به احیای این موقوفات (بیش از ۱۵۰ هزار موقوفه در سراسر کشور) منوط خواهد بود.
🔹 دفتر موقوفات ومنابع پایدار در تلاش است شناسایی و احیای تمامی موقوفات حوزوی را با کمک و همیاری طلاب، توسعه بخشد. لذا طلاب میتوانند در صفحه اصلی سامانه نجاح، با گزینه «معرفی موقوفه یا املاک حوزه» در جهت تسریع احیای موقوفات حوزوی، این دفتر را یاری کنند
@schoolofeconomics
🔴♦️مراسم تشییع پیکر خلیل ساحوری عزیز، صبح در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه انجام شدو مراسم تدفین ایشان، بعد از ظهر امروز در گلزار شهدای قم انجام میپذیرد. ساعت پنج بعد از ظهر. مراسم یادبو.د ایشان هم سه شب متوالی در موسسه نسیم رحمت قم برگزار خواهد شد. اعلامیه بالا را ببینید...
🔵🔷🔹دانلود گفتگو با ایشان و نقد قمهزنی در خارج از کشور توسط ایشان: aparat.com/v/0KnTo
🔶🔸مطالب بیشتر در مورد این شخصیت فرهیخته جهان تشیع را اینجا بخوانید:
rahyafteha.ir/tag/خلیل-ساحوری/
🔶🔸@schoolofeconomics
🔴 خلیل، اسم با مسمایی داشت؛ آنچنان زجر کشید که چون خلیل در آتش عشق خمینی عزیز و شاگردش خامنهای و اهل بیت مکرم و خدای ایشان، سوخت و سوخت و پرکشید...
♦️مراسم تشییع پیکر خلیل ساحوری عزیز، صبح در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه انجام شد و مراسم تدفین ایشان، بعد از ظهر امروز در گلزار شهدای قم انجام میپذیرد. ساعت پنج بعد از ظهر. مراسم یادبود ایشان هم سه شب متوالی در موسسه نسیم رحمت قم برگزار خواهد شد. (زنبیلآباد، خ مهدیه، پ75) اعلامیه پست قبلی را ببینید...
🔵🔷🔹دانلود گفتگو با ایشان و نقد قمهزنی در خارج از کشور توسط ایشان: aparat.com/v/0KnTo
🔶مطالب بیشتر در مورد این فرهیخته جهان تشیع را اینجا بخوانید:
rahyafteha.ir/tag/خلیل-ساحوری/
🔶🔸@schoolofeconomics
📸سهم ناچیز ایران در تجارت با آفریقا
مدیرکل دفتر عربی و آفریقایی سازمان توسعه تجارت:
🔹حجم تجارت خارجی ایران با این قاره در بهترین شرایط در سال ۱۳۹۶ حدود ۱.۲ میلیارد دلار بوده است.
🔹کل واردات ایران در ۱۰ سال گذشته از قاره آفریقا ۷.۱ میلیارد دلار و کل صادرات ایران در ۱۰ سال گذشته به قاره آفریقا ۳.۶ میلیارد دلار بوده است.
🔹اقلام عمده صادراتی ایران به آفریقا نیز شامل بوتان، قیر نفت، فولاد، وازلین، کود اوره، کلینکر، سیمان، شمس آهن و هیدروکربنها بوده است.
🕌 عقیق
🔶🔸@schoolofeconomics
⭕️ آمار بالای ازدواج اجباری و حاملگی کودکان در انگلیس!
🔺در شرایطی که رسانههای انگلیس از جمله بیبیسی در رابطه با نقض حقوق کودکان در ایران به طور مستمر رپرتاژ خبری تهیه میکنند، فقط در طول یکسال در انگلیس، از میان ۲۰۱۶ مورد ازدواج اجباری، ۲۶ درصد آن یعنی ۵۲۴ نفر افراد در سنین کمتر از ۱۸(سن قانونی ازدواج در انگلیس) سال مجبور به ازدواج شدند.
🔺همچنین طبق آمارهای رسمی در انگلیس، در سال ۲۰۱۷، ۱۵.۶ درصد از ازدواجهای اجباری یعنی ۱۹۶ مورد مربوط به سن کمتر از ۱۶ سال بوده و به طور کلی حدود ۳۰ درصد ازدواجهای اجباری در انگلیس طی سال ۲۰۱۷ مربوط به افراد زیر ۱۸ سال بوده است.
🔺بر اساس آمارها، انگلیس رتبه چهارم را در میزان حاملگی دختران نوجوان دارد. طی سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ بیش از صدهزار مورد سقط جنین در انگلیس انجام شده است.
📛 در سال ۲۰۱۸، سهم دختران نوجوان زیر ۱۶ سال از آمار سقط جنین، ۱۲۶۷مورد بوده که تقریبا ۶/۰ درصد کل سقطها میباشد همچنین ۳۶۳ مورد سقط جنین در سنین زیر ۱۵ سال (۰.۲درصد از کل) اتفاق افتاده است.
📈 مبتنی بر آخرین #آمار_زنازادگی در "نقشهی خانواده جهان ۲۰۱۹"، نزدیک به نیمی از کودکان متولد شده در انگلیس، زنازادهاند!
📡 @GhararGahShayeat
🔶🔸@schoolofeconomics
📋گزارش:#فقر و وخامت معیشتی #اعراب درجامعه صهیونیستی؛بخش اول
🔹سازمان تامین اجتماعی رژیم #اسرائیل دسامبر گذشته با انتشار گزارشی اعلام کرد، ۵۳٫۳ درصد از جمعیت عرب ساکن اراضی اشغالی، زیر خط فقر هستند.
🔶بر اساس این آمار بیست درصد از #یهودیان ساکن اراضی اشغالی #فلسطین نیز زیر خط فقر به سر میبرند.
🔹 #رشد فقرا در اسرائیل نشاندهنده تصاحب و غصب حقوق آنها است چرا که تنها در سال ۲۰۰۹، ۸۳ مولتی میلیونر در اسرائیل وجود داشته است. این رقم بیانگر نوعی #پولپرستی در اقشار مرفه این رژیم است.... ادامه را از اینجا بخوانید:
🌐kheybar.net/?p=28177
🔸 @schoolofeconomics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | #سود_بلندمدّت #تحریم_نفتی؛ #انقطاع_اقتصاد_کشور_از_نفت و #رونق_اقتصادی
🔺 رهبرانقلاب در دیدار اخیر فرماندهان سپاه:
چند روز قبل مسئولین دولتی اعلام کردند و گفتند که ما از فلان تاریخ ــ ظاهراً یک تاریخی را هم ذکر کردند ــ #بودجه را از #نفت منقطع میکنیم؛ این بسیار خبر خوبی است، این خیلی دستاورد بزرگی است. خب ما اگر نفتمان را همین طور مدام بفروشیم و در مقابلش #دلار بگیریم و بیاوریم، هیچ وقت به فکر نمیافتیم که بودجهی کشور را، مخارج کشور را، هزینههای جاری کشور را از نفت جدا کنیم؛ هیچ وقت به فکر این نمیافتیم. وقتی جلوی فروش #نفت گرفته میشود، وقتی این #درآمد_مفت از #دولت گرفته میشود، آن وقت به فکر میافتیم که یک کار اساسی بکنیم/فیلم کامل:
farsi.khamenei.ir/video-content?id=43635
🔸 @schoolofeconomics
♦️تشکر از قوه قضائیه و سازمانهای اطلاعاتی کشور که در جنگ اقتصادی پیروز شدند: بازداشت یک مدیر ارشد وزارت جهاد کشاورزی بابت گرانیهای گوشت قرمز
🔹یکی از مدیران ارشد وزارت جهاد کشاورزی مرتبط با خرید خارجی چهارشنبه گذشته بازداشت شده است.
🔹همزمان حداقل فرزند یکی دیگر از مدیران ارشد این وزارتخانه و یکی از نزدیکان او که شرکتی خصوصی دارند نیز بازداشت شدهاند.
پ.ن از مدرسه اقتصاد:
گرچه گوشت قرمز حدود بیست هزار تومان ارزانتر از چند ماه قبل شده است؛ ولی امروز هم گوشت قرمز هنوز میتواند ارزانتر شود، با افزایش نظارت نهادهای دولتی و جدیت نهادهای قضای و امنیتی و قطع دست دلالان و کاهش طمع برخی تولیدکنندگان و توزیعکنندگان کلان (اگر لازم شد برخورد پلیسی و اطلاعاتی هم کارایی خاصی در این زمینه دارد!)
🔸 @schoolofeconomics